eitaa logo
دعاهای ناب
2.3هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
11.2هزار ویدیو
293 فایل
negin486970
مشاهده در ایتا
دانلود
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ماجرای تکان‌دهنده در خصوص تبیین و تشریح ولایت حضرت علی علیه السلام.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ🖤
🏴 ▪️بازهم روضه ی زینب همه جا ریخت بهم ▪️حال و روز همه ی اهل سما ریخت بهم... ▪️بازهم پیرهنی را به سر و روش کشید ▪️آسمان تیره شد و حال هوا ریخت بهم... 🥀آه،ای ام المصائب، تمام داغ ها و سوگ ها، در حضور مصیبت های تو رنگ می بازد و از یاد می روند.🥀 🏴وفات شهادت گونه‌ی سلام الله علیها را به محضر مولایمان عجل الله فرجه و منتظران حضرتش تسلیت می گوییم.
❖ ✨ ﷽ ✨ ❖ ❤از یکی از شاگردان آیت الله کشمیری پرسیدم: چکار کنم تا ملائک مرا برای نماز شب بیدار کنند⁉️ ❤فرمودند: غذای فرشتگان تسبیح است.. قبل از خواب با آنها صحبت کن و تسبیحات اربعه بخوان و به آنها هدیه کن..
💠آیت الله ناصری دولت آبادی 🔸خیلی سفارش شده به سحرخیزی و نماز شب وقرآئت قرآن در دل شب. ولی اگر یک شب حال نماز و دعا هم نبود، کسی سحر بیدار شد ولو نشسته و چای خورده است، همین خوب است، خود بیداری شب، اثر دارد.👌 🔸 بنشین، یک کم در عظمت خدا فکر کن، در خودت فکر کن که من کجا بودم؟ کجا آمدم؟ به کجا می روم؟ کی من را اینجا آورد؟ همین را فکر بکنی، برایت کافی است. ببین حال تو چه می شود؟ خدا می داند. در مورد اعمالت فکر کن به خدا بگو: «شیطان من را فریب داد. نمی خواستم مخالفت تو را بکنم».
▪️نذر شمع 🔹سؤال:👇 عدّه ای از زائرین محترم بقاع متبرکه طبق معمول قبل که برق نبوده، بر اثر ناآگاهی مبادرت به نذر و روشن کردن شمع در اینگونه اماکن می کنند که این کار نه تنها نفعی برای امامزاده ندارد بلکه چربی و دود آن باعث از بین بردن کاشیکاری و آینه کاری و در نتیجه ضرر و زیان به امامزاده و آلوده کردن محیط امامزاده و مزاحمت برای زائرین می شود. لذا مستدعی است در نامه ای وجه شرعی آن را بیان نمایید تا انشاءالله مفید به حال امامزادگان علیهم السلام باشد و آیا اصل نذر چه وجهی دارد؟ ✅پاسخ:👇 در حال حاضر که روشنائی اماکن مذهبی با برق تأمین می شود نذر شمع وجهی ندارد و شرعاً صحیح نیست و اختیار مصرف وجوه با شخص نذر کننده است.
▪️برخی از اعمال روز جمعه 🔹سؤال:👇 روز جمعه دارای چه اعمالی می باشد؟ ✅پاسخ:👇 اعمال روز جمعه دو بخش می شود. 🔴سنت ها:👇 ۱-صلوات فرستادن بر پيامبر(ص) ۲-استحمام ۳-دعا ۴-خواندن قرآن[سوره کهف] ۵-لباس زیبا و مرتب پوشیدن ۶-عطر ومسواک زدن 🔵آداب:👇 ۱-غسل روز جمعه:👇 غسل جمعه از مستحبات مؤكد است و وقت آن از اول صبح تا ظهر، و برای کسی که در این زمان موفق به انجام آن نشود، از ظهر تا غروب جمعه، بنابر احتیاط مستحب بدون نیت اداء و قضاء و از اول صبح شنبه تا مغرب به نیت قضاء است. ۲-نمازجعفرطیار کیفیت نماز جعفر طیار:👇 نمازجعفرطیار دو نماز دو رکعتی است، در هر ركعت حمد و سوره و بعد از آن پانزده مرتبه:👇 «سُبْحانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ للَّه وَ لا الهَ الَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ اكْبَر» خوانده شود، همين تسبيحات را ده مرتبه در ركوع ده مرتبه بعد از سر برداشتن از ركوع ده مرتبه در سجدۀ اول ده مرتبه بعد از سر برداشتن از سجده اول ده مرتبه در سجدۀ دوم ده مرتبه بعد از سر برداشتن از سجده دوم گفته شود. در رکوع و سجده می توان ذکر مخصوص سبحان ربی ... را نگفت، اما احتياط مستحب آن است كه علاوه بر تسبیحات، ذکر نیز گفته شود. اين نماز سوره مخصوصى ندارد؛لكن افضل آن است كه:👇 در رکعت اول: سوره «إِذَا زُلْزِلَتْ» در ركعت دوم: سوره «وَ الْعَادِيَاتِ» در ركعت سوم: سوره «إذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ» در ركعت چهارم: سوره «قُلْ هُوَ اللَّهُ احَد» خوانده شود.
▪️بازی های رایانه ای 🔹سؤال:👇 آیا انجام بازی های رایانه ای جایز است؟ ✅پاسخ:👇 به طور کلی استفاده از بازی هایی که برخی از خصوصیات زیر را دارد، جایز نیست:👇 ۱- صحنه های محرک شهوت دارد. ۲- نمادها و مطالب باطل و ضد اسلامی مانند شیطان پرستی، صهیونیسم و امثال آن را ترویج می کند. ۳- درآن به نمادهای اسلامی یا مسلمانان توهین می شود. ۴- از بازنده چیزی که ارزش مادی دارد گرفته و به برنده داده می شود. ۵- غیر قانونی و خلاف مقررات است.
▪️وظیفه فرد نسبت به نماز در زمان بی‌هوشی 🔹سؤال:👇 کسی که بی‌هوش شده و یک یا چند نماز را در حال بی‌هوشی بوده است، آیا قضای نمازها بر او واجب است؟ ✅پاسخ:👇 اگر مکلف در تمام وقت نماز بدون اختیار بی‌هوش شده باشد، قضای نماز واجب نیست؛ اما اگر بی‌هوشی اختیاری باشد؛ مثل اینکه برای عمل جراحی یا هدف دیگری برای بی‌هوشی رضایت داده باشد، بنابر احتیاط واجب باید نماز را قضا کند.
▪️اذان و اقامه گفتن در حال راه رفتن 🔹سؤال:👇 آیا هنگام خواندن اذان و اقامه، باید بی‌حرکت بود و طمأنینه کامل داشت؟ یا می‌توان حرکت کرد و راه رفت؟ ✅پاسخ:👇 راه رفتن اشکال ندارد؛ هر چند مستحب است هنگام گفتن اذان رو به قبله بایستد و هنگام گفتن اقامه بدن آرام باشد.