#گزارش_تصویری | دیدار جمعی از مسئولان محترم رده های مختلف سپاه پاسداران حضرت قمربنی هاشم علیه السلام استان و دفتر نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان با حجت الاسلام دکتر سیدابوالقاسم کاظمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان جهت عرض تبریک انتصاب
🔹١۶ مردادماه ١۴٠٣
#نهضت_ادامه_دارد
༺🦋@nehzat_eslami_chb
#گزارش_تصویری
🔶سومین سفر شهرستانی حجت الاسلام دکتر سیدابوالقاسم کاظمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان به شهرستان فلارد
🔸حضور در رویداد دو روزه دختران حاج قاسم شهرستان
🔹برگزاری نشست تبیینی با موضوع الگوی سوم زن مسلمان ایرانی، دورهمی، بوم حل مسئله و ارائه دختران از مهمترین برنامه های این رویداد بود.
🔹١٧ مردادماه ١۴٠٣
#نهضت_ادامه_دارد
༺🦋@nehzat_eslami_chb
#گزارش_تصویری | برگزاری مراسم دعای پرفیض ندبه در جوار شهدای گمنام شهر گهرو
🔶باحضور: حجت الاسلام دکتر سیدابوالقاسم کاظمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان
🔹۱۹ مردادماه ۱۴۰۳
#نهضت_ادامه_دارد
༺🦋@nehzat_eslami_chb
#خبر | خبرنگاران افسران جنگ شناختی هستند
🔸مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در نشست با فعالان رسانه ای شهرستان فلارد با تاکید بر اهمیت کار خبرنگاران و تأثیرگذاری رسانه، گفت: اهالی رسانه درواقع افسران جنگ شناختی هستند.
🔗جزئیات خبر:
🔹https://nehzat.ir/fa/news/16979
🔹https://www.mehrnews.com/news/6189531
#روز_خبرنگار
#نهضت_ادامه_دارد
༺🦋@nehzat_eslami_chb
تو برای سازش نیامده ای!
🔸️براى چه انقلاب كرديم و چرا اسمش را انقلاب اسلامى گذاشتيم؟ چرا امام اجازه نداد در كنار اين اسم بگوييم جمهورى دموكراتيك اسلامى؟ صبغه اصلى اين انقلاب اسلاميت است. مردم جان دادند، زندان رفتند، شهيد دادند و شكنجه ديدند براى اينكه اسلام تحقق پيدا كند نه هوسهاى اين و آن. براى حفظ اين ارزش ها هم از هيچ چيز نمی گذشت اين استراتژى امام بود؛ روش او آن چیزی بود که پيغمبر اكرم و اميرالمؤمنين و ساير ائمه(صلوات الله علیهم اجمعین) داشتند، مگر امام می خواست چيز جديدى بياورد؟
🔸️قرآن می فرمايد: «وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَيُدْهِنُونَ»(قلم، ۹)؛ یعنی كفار خيلى دلشان می خواست يك مقدار نرمش به خرج بدهى تا آن ها با تو نرمش كنند ولى اگر اینچنین می كردى اسمت از انبياء حذف می شد! مگر تو آمدى كه سازش كنى؟
🔸️اگر پيغمبر(صلی الله علیه و آله) با بت ها کاری نداشت، همانطور كه در دو سه سال اول و قبل از بعثت نماز خود را
می خواند و به هيچ بتى هم سجده نمی كرد، اما آن ها را نمی شكست، كفار با او كارى نداشتند.
🔸️از آن وقتى دشمنى با پيغمبر(صلی الله علیه و آله) شروع شد كه پيغمبر در مقام مقابله و مخاصمه با بت ها و بت پرست ها درآمد؛ از آنجا شروع شد. مگر پيغمبر(صلی الله علیه و آله) بلد نبود با آن ها سازش كند؟
🔸️«وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَيُدْهِنُونَ»(قلم، ۹)؛ خيلى دلشان مى خواست تو چيزى نگويى و آن ها هم كار خودشان را بكنند و در كنار هم مسالمت آميز باشید و آب از آب تكان نمی خورد. ولى پيغمبر(صلی الله علیه و آله) اجازه نداد. [خداوند فرمود:] «فَاصْدَعْ بِما تُؤْمَرُ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِكِينَ»(حجر، ۹۴) برو داد بزن و فرياد كن! از اينها نترس! تو مبعوث شدى تا مردم را هدايت كنى نه اينكه سازش كنى!
🔸️سازش كردن كه كار مشكلى نيست. نه جنگى است، نه خونريزى و نه پدركشتگى و نه زندان و نه محاصره اى.
🔸️ابراهيم(علیه السلام) را از چه وقت به آتش انداختند؟ آن وقتى كه گفت: «أُفٍّ لَكُمْ وَ لِمَا تَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ؛ اف بر شما و بر آنچه به جز خدای یکتا میپرستید.»(انبیاء، ۶۷) آن وقتى كه شروع كرد بت ها را شكست، از آن وقت محاكمه شد و او را به آتش انداختند، و الا تا چندى پيش با مردم زندگى مى كرد حتى با كسى زندگى می كرد که خودش بت تراش بود ولى از وقتى كه بت ها را شكست، محاكمه اش كردند. اينها رسالت انبياء است.
۱۳۸۷/۰۷/۰۱
🏴 @mesbahyazdi_ir