#الگوی_سوم_زن
#بانو_موفق_ایرانی
بسیج لشکر مخلص خداست🇮🇷
همزمان با هفته بسیج و آغاز ایام فاطمیه (س) توسط مسئول و اعضای ستاد نهضت پیشرفت بانوان شهرستان فردوس انجام شد؛
"نشست صمیمانه با بانوی فعال بسیجی سرکار خانم اخروی"
حجت الاسلام مرادی سرپرست محترم اداره تبلیغات اسلامی در این برنامه با اشاره به رشد بانوان در پرتو و به برکت انقلاب در حوزه های مختلف به بیان نکاتی پیرامون رسالت نهضت پیشرفت بانوان پرداخت و از خانم اخروی خواست با همراهی ستاد نهضت پیشرفت بانوان، این ستاد را در برنامه های مختلف فرهنگی اجتماعی یاری کنند.
این بانوی فعال بسیجی دارای ۳ فرزند می باشد که از سال ۱۳۶۰ و در سن ١۵ سالگی وارد بسیج شده و در کنار بسیجی بودن به آموزشیاری نهضت در روستاهای برون وسرایان پرداختند.
تجلیل از این بانوی فعال با اهدای لوح سپاس و هدیه از برنامه های دیگر این نشست بود.
#هفته_بسیج
#نشر_خوبیها
#نهضت_پیشرفت_بانوان
#بانوی_الگو_فعال_اجتماعی_بسیجی
#نهضت_ادامه_دارد
👈به تبلیغات اسلامی فردوس بپیوندید؛
@nehzat_ferdows
💠 #حدیث روز 💠
💎فرزندان آخرت
🔻امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
اِنَّ الدُّنْیا قَدْ تَوَلَّتْ مُدْبِرَةً وَالآخِرَةَ قَدْ اَقْبَلَتْ مُقْبِلَةً وَ لِکُلِّ واحِـدَةٍ مِنْهُـما بَنـُونَ، فَکُونُوا مِنْ اَبْناءِ الآخِرَةِ وَلاتَکُونُوا مِنْ اَبْناءِالدُّنْیا فَإنَّ الْیَوْمَ عَمَلٌ وَلاحِسابَ وَالآخِرَةُ حِسابٌ وَ لاعَمَل
❇️ دنیا پشت کرده ومی رود. آخرت هم روی آورده و می آید و هر یک از دنیا و آخرت را فرزندانی است، پس، از فرزندان آخرت باشید، و از فرزنـدان دنیــا نباشید. امروز، روز عمل است و حسابی نیست وآخرت، روز حساب است و مجالی برای عمل نیست.
📚بحارالأنوار، ج ۶۷، ص ۷۷
#نشر_خوبیها
#نهضت_ادامه_دارد
👈به تبلیغات اسلامی فردوس بپیوندید؛
@nehzat_ferdows
🏴 برپایی مجلس روضه شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به همت هیئت دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فردوس با سخنرانی حجتالاسلام مرادی، رئيس اداره تبلیغات اسلامی و مداحی و قرائت زیارت عاشورا توسط کربلایی کاظم گمنام
#فاطمیه_اول
#نشر_خوبیها
#مادرم_مظلومه_بود_یاور_مظلوم_ها
#نهضت_ادامه_دارد
🔶 با ما در کانال اداره تبلیغات اسلامی فردوس همراه باشید.
@nehzat_ferdows
📣 مرور بخشهایی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان:
✏️ حادثه تاریخساز طوفانالاقصی علیه رژیم صهیونیستی است اما آمریکازدایی است؛ انشاءالله ادامه پیدا کند جدول سیاستهای آمریکا در منطقه را محو خواهد کرد
✏️ نقشه آمریکا برای تشکیل خاورمیانهجدید بکلی ناکام ماند
نابودی حزبالله جزئی از نقشه بود، حزبالله ۱۰ برابر قویتر شد
✏️ فرهنگ بسیجی خدمت به همه است؛ همه!
✏️ جنبهی فراملی و فرامرزی بسیج امروز در منطقه تحقق پیدا کرده است
طوفانالاقصی حاصل یکی از هستههای مقاومت جهانی است که امام بشارتش را داده بود
#نشر_خوبیها
#نهضت_ادامه_دارد
🔶 با ما در کانال اداره تبلیغات اسلامی فردوس همراه باشید.
@nehzat_ferdows
📩 حرکت مسئله فلسطین به سمت حل، از خصوصیات نقشه جدید منطقه ما است/ طرح مطرحشده ما همهپرسی از فلسطینیها است، یک منطق دنیاپسند و قابل قبول و متمدنانه برای اداره فلسطین
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار بسیجیان:
یک خصوصیت دیگری که این نقشهی جدید منطقهی ما دارد حل مسئلهی فلسطین است.
مسئلهی فلسطین به سمت حل دارد حرکت میکند به توفیق الهی. حل مسئلهی فلسطین یعنی چه؟ یعنی تشکیل حاکمیت فلسطینی در همهی سرزمین.
✏️ ما طرحمان را مطرح کردیم؛ طرح همهپرسی. همهپرسی از فلسطینیها. البته آنهایی که اشغالگرند آنها حقی ندارند اما خود فلسطینیها چه در سرزمین فلسطین چه در کشورهای همسایهی فلسطین در اردوگاهها چه در جاهای دیگر هر جا هستند چندین میلیون فلسطینی هستند اینها میتوانند نظر بدهند؛ یک منطق دنیاپسند و قابل قبول و متمدنانه برای ادارهی فلسطین. ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
#نشر_خوبیها
#نهضت_ادامه_دارد
🔶 با ما در کانال اداره تبلیغات اسلامی فردوس همراه باشید.
@nehzat_ferdows
📢 «طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» - بخش دوم؛ مقدمه
✏️ مقدمه
مسئلهی فلسطین قدیمیترین و پیچیدهترین بحران جهانی در مدت بیش از هفت دههی گذشته است. در نتیجه استمرار سیاستهای توسعهطلبانه و همچنین اقدامات غیرقانونی و غیرانسانی رژیمصهیونیستی، مردم مظلوم فلسطین از حقوق مسلم و لاینفک خویش محروم بوده و شرایط زندگی آنان روزبهروز رو به وخامت گذاشته است. این سیاستها و اقدامات که ناقض اهداف و اصول منشور ملل متحد و قوانین حقوق بینالملل بهویژه حقوق بینالملل بشردوستانه و حقوقبشر است، بهدلیل ناکامی جامعهی بینالمللی در اتخاذ اقدامات عملی جدی برای حل مسئلهی فلسطین، روند فزایندهی نظاممندی داشته است.
✏️ مردم فلسطین در راستای احقاق حقوق اساسی خود بهویژه حق تعیین سرنوشت و دفاع مشروع در مقابل اشغالگری و غصب غیرقانونی سرزمین خود، مقاومت کرده و در ابعاد مختلف، تلاشهای شایان توجه و ارزشمندی داشتهاند. با این حال، بهدلیل عدم وجود یک ابتکار جامع و عملی با طرحی متناسب با واقعیتها و ریشههای تاریخی، مسئلهی فلسطین لاینحل باقیمانده است.
✏️ با توجه به پیامدهای مخرب استمرار اشغال سرزمین فلسطین و آوارگی مردم این سرزمین و وضعیت بغرنج کنونی برای مردم مظلوم فلسطین و تهدیدات ناشی از این وضعیت برای صلح و امنیت منطقهای و بینالمللی و با عنایت به واقعیتهای تاریخی و گاهی از عدم کارایی طرحهای مطرحشده برای حل مسئلهی فلسطین، جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که تنها راهحل ممکن، برگزاری همهپرسی ملی با مشارکت تمامی فلسطینیان اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان و فرزندان آنان است و برهمین اساس طرح خود را تحت عنوان «همهپرسی ملی در فلسطین» به سازمان ملل متحد ارائه میدهد.
✏️ ضروری است که همهپرسی یادشده با رعایت معیارهای اصولی منطبق با واقعیتهای تاریخی و منطبق با اصول مردمسالارانه و حقوق اساسی و خدشه ناپذیر مصرح در اعلامیهی جهانی حقوقبشر، میثاق بینالمللی حقوق مدنی و سیاسی و نیز میثاق بینالمللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و رعایت استانداردهای بینالمللی درخصوص انتخابات برگزار شود.
✏️ براین اساس، چنین همهپرسیای میتواند مبنایی مستحکم برای حل مسئلهی فلسطین باشد.
📢 «طرح برگزاری همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» - بخش سوم؛ طرح
✏️ عنوان طرح
همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین
✏️ هدف طرح
هدف طرح «همهپرسی ملی در سرزمین فلسطین» فراهم آوردن زمینههایی برای مردم فلسطین جهت اعمال حق تعیین سرنوشت است.
✏️ مبنای حقوقی طرح
بهدنبال اقدامات غیرقانونی بریتانیا در دورهی قیمومیت، رژیمصهیونیستی در سال ۱۹۴۸ در حالی مورد شناسایی ایالات متحده آمریکا و سپس کشورهایی همچون شوروی سابق قرار گرفت که هیچگاه نظر مردم سرزمین فلسطین دربارهی سرنوشت خود خواسته نشد. درواقع، رژیمصهیونیستی در حالی شکل گرفت که مردم بومی سرزمین فلسطین، حق تعیین سرنوشت خود را اعمال نکرده بودند.
✏️ اقداماتی که منجر به تشکیل رژیمصهیونیستی گردید، برخلاف مقررات حقوق بینالملل در همان زمان بود. براساس مادهی ۲۲ میثاق جامعه ملل، بریتانیا از حاکمیتی بر فلسطین برخوردار نبود و باید حق تعیین سرنوشت را در آن منطقه اجرا میکرد که به معنای برگزاری انتخاباتی آزاد و با مشارکت تمامی ساکنان فلسطین بود. حتی پس از تشکیل سازمان ملل متحد، در حالیکه منشور ملل متحد (فصل یازدهم، مواد ۷۳-۷۴) از قواعد کاملاً مشخصی برای سرزمینهایی مانند فلسطین برخوردار بود، این قوانین مورد توجه قرار نگرفت. حتى قطعنامهی اول ۱۸۱ مجمع عمومی سازمان ملل در نوامبر ۱۹۴۷ نیز درخصوص برنامهی تقسیمبندی فلسطین اجرایی نشد، زیرا اعراب فلسطین با آن مخالف بودند. به این ترتیب، در زمان تشکیل رژیمصهیونیستی، حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین کاملاً نادیده گرفته شد.
✏️ همچنین در مذاکرات مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۴۸، نمایندهی دولت ایران در کنار تعدادی از نمایندگان کشورهای عربی، با دو تکه شدن فلسطین مخالفت کرده و آن را زمینهای برای جنگ و منازعه بیان داشت.
✏️ درواقع حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین نه در زمان اعلام موجودیت رژیمصهیونیستی در سرزمینهای اشغالی فلسطین و نه بعد از آن، تاکنون اجرا نشده است. بر اساس مادهی ۱ مشترک میثاق حقوق مدنی و سیاسی و میثاق حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، همهی مردم حق دارند سرنوشت سیاسی خود را تعیین نمایند. همچنین براساس مواد ۱ و ۳ اعلامیهی ملل متحد در مورد حق تعیین سرنوشت مردم بومی، مردم بومی یک سرزمین حق برخورداری کامل از این حق را دارا هستند.
✏️ دیوان بینالمللی دادگستری در نظر مشورتی ۹ ژوئیهی ۲۰۰۴ خود درخصوص «پیامدهای حقوقی ساخت دیوار در سرزمین فلسطین اشغالی» به صراحت بر لزوم رعایت حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید نموده و بر تعهدات رژیمصهیونیستی برای احترام و رعایت آن تصریح میکند. همچنین لزوم اجرای حق تعیین سرنوشت توسط مردم بومی یک سرزمین در نظر مشورتی دیوان بینالمللی دادگستری مورخ ۲۵ فوریهی ۲۰۱۹ در پروندهی «جداسازی مجمعالجزایر چاگوس از موریس توسط بریتانیا» نیز بهخوبی متجلی شده است. براساس این نظر مشورتی، کشوری که قیمومیت یک منطقهی غیرخودمختار را برعهده دارد، نمیتواند به اختیار خود و بدون رعایت حق تعیین سرنوشت مردم، اقدام به جداسازی یک سرزمین نماید. همچنان که در این نظر بیان میشود، جداسازی که بدون نظر مردم بومی تحقق یافته باشد، باطل و بلااثر است و کشورهای دیگر نیز باید از چنین امری خودداری نمایند.
✏️ علاوهبر این، اصل تعیین سرنوشت از جمله اساسیترین اصول شناخته شده در حقوق بینالملل است که در مادهی ۲ منشور ملل متحد و اعلامیهی مجمع عمومی ملل متحد درخصوص اصول حقوق بینالملل در زمینهی روابط دوستانه و همکاری میان کشورها مورد توجه قرار گرفته است. این در حالی است که درواقع حق فلسطینیان برای تعیین سرنوشت در زمان اعلام موجودیت رژیمصهیونیستی در سرزمین اشغالی فلسطین و هم پس از آن بهطور مستمر در حال نقض شدن است.
بهعبارت دیگر، حق تعیین سرنوشت بهعنوان یک حق بنیادین و غیرقابل انکار در نظام بینالمللی حقوقبشر و بهعنوان قاعدهی عامالشمول در حقوق بینالملل عمومی، در بسیاری از اسناد بینالمللی بهرسمیت شناخته شده است. با عنایت به ماهیت این حق بهعنوان قاعدهی عامالشمول، تمامی دولتها موظف به رعایت تعهدات ناشی از آن و فراهم آوردن زمینههای مساعد برای تحقق آن هستند.
✏️ همچنین با توجه به قطعنامهی ۱۹۴ (۱۹۴۸) مجمع عمومی سازمان ملل «(A / RES194 ( III» در رابطه با حق بازگشت آوارگان فلسطینی به وطن اصلی خود، این طرح شامل تمامی فلسطینیان اصیل میگردد. براین اساس، برگزاری همهپرسی عادلانه و فراگیر، اساسیترین سازوکار برای دستیابی ملتها به حق تعیین سرنوشت است.