🔺️عادل فردوسی_پور مجری دست آموز حسن روحانی، مهدی_ترابی رو بعلت وطن پرستی مسخره کرده و صفت کثیف پاچه خواری که لایق خودشه رو بهش نسبت داده
این عکس مربوط به حضور ظریف در برنامه نوده، پاچه خوار تر از خودت وجود نداره آقای فردوسی پور، پس ببند اون دهن کثیف رو!
به نخسا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1059389803C6b8e304aed
🔺️امام خمینی و دستگیری شبکه نشر اعلامیههای تفرقهافکن بین ارتش و سپاه در زمان جنگ تحمیلی
۱- در آبان ماه سال ۱۳۶۵ سید احمد کاشانی، نماینده نطنز در مجلس شورای اسلامی، بهمراه ۱۵ تن از افسران ارتش با حکم دادستانی نیروهای مسلح به اتهام ایجاد تفرقه میان ارتش و سپاه بازداشت شدند.
این شبنامهها در آستانه عملیات حساس کربلای چهار و پنج، که به عملیات سرنوشت معروف است، منتشر شد.
پس از بازداشت این افراد روابط عمومی وزارت اطلاعات طی اطلاعیهای اعلام کرد: «این شبنامهها با الهام از ضد انقلاب در حساسترین مقطع دفاع مقدس ملت مسلمان ایران منتشر شد تا توجه نیروهای مسلح را در جبهههای جنگ به مسائل غیرواقعی بکشاند.»
هاشمی رفسنجانی مینویسد: «آقای ریشهری اطلاع داد که احمد کاشانی، نماینده نطنز، به جرم شرکت در گروه زیرزمینی از نظامیان که اعلامیه در جهت تفرقه ارتش و سپاه میدادند، دستگیر شده است. هشتمین شماره آن اعلامیه در منزل وی [ احمد کاشانی] برای پخش آماده بوده.»
رادیو بیبیسی چند روز بعد از دستگیری این افراد به نقل از جهانگیر بهروز سردبیر نشریات اکو در تهران گفت:
«این دستگیرشدگان شبنامههایی پخش کردهاند که ظاهرا قصد آنها این بوده است که در داخل ارتش یک هسته مقاومت در مقابل سپاه به وجود بیاورند. در مرحله کنونی فعالیت آنها منحصر به تشکیل جلسات و پخش اینگونه شبنامهها در واحدهای نظامی بوده است. در آخرین شبنامهای که شماره ۷ آن است، به نظامیان هشدار داده شده که در مقابل توسعه نفوذ و قدرت سپاه بیتفاوت نباشند، زیرا اگر وضع به همین منوال پیش برود سپاه جانشین ارتش خواهد شد.»
سرهنگ کتیبه، از اعضای بازداشت شده این گروه، یکی از عوامل نوشتن شبنامههای تفرقهافکن بین سپاه و ارتش را در اوج جنگ (در سال ۱۳۶۵) سرهنگ شریف النسب (از کارکنان سابق ساواک در اصفهان) ذکر میکند: «ما قبل از انقلاب فعالیتهایی داشتیم به نام گروه "بینام" که آقای دکتر حسن آیت، دکتر جاسبی، آقای احمد کاشانی عوامل غیرنظامی ما بودند. بیشتر اعضای این گروه ما نظامی بودند. ما جلساتی قبل از انقلاب با هم داشتیم. بعد از انقلاب هم این جلسات ادامه داشت. وقتی که آقای شهید حسن آیت در قید حیات بود، این جلسات با آقای آیت تشکیل میشد و بعد از شهادت حسن آیت این جلسات را تقریباً آقای احمد کاشانی اداره میکرد.
ما این جلسات را هر هفته با هم داشتیم. دو نفر از افرادی که جزو این گروه نبودند، آقای حسن فروزان و آقای شریفالنسب، اقدام به تهیه نامههایی کردند که آن نامهها هم چیز بدی نبود؛ درواقع در آن نامهها میگفتند سپاه رفتارش با ارتش مناسب نیست و ما که در یک جبهه مشغول فعالیت جنگی هستیم بهتر است که این کار صورت نگیرد و این حرکات و این رفتارها صحیح نیست. ما از وجود آن نامهها و تهیه و پست آنها اطلاع داشتیم ولی خودمان در تهیه و پخش آنها دخالتی نداشتیم.»
✍ح.قاسمی
🔺️سرهنگ شریفالنسب و تبرئه عاملان کشتار ۱۷ شهریور ۵۷
۱- سرهنگ محمد علی شریفالنسب در مصاحبهای مدعی شد که اطلاعرسانی برای تجمع ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ در میدان ژاله (میدان شهدای کنونی)، که منجر به تیراندازی به سوی مردم و شهادت دهها نفر شد، مشکوک بود و در این حادثه لشکر گارد مقصر نیست. او گفت:
«نکتهای که در اینجا خیلی برای ما مهم بود این است که ببینم این درگیری چگونه آغاز شده است؟ روز بعد با دوستانمان در گارد تماس گرفتیم. گفتیم قرار نبود تیراندازی شود، این همه توصیه شده بود و مدتهاست نیروهای نظامی در خیابانها هستند و چنین خبرهایی نبوده است. چه کسی دست به چنین جنایتی زده است؟
گفتند ما دستور تیراندازی نداده بودیم؛ سربازان دیده بودند از پنجره ساختمانهای اطراف به سمتشان تیراندازی میشود. با تیراندازی هوایی آنان، کنترل از دست فرمانده میدان خارج میشود...
فرمانده حاضر در میدان در دادگاه انقلاب میگوید: من دستور تیراندازی نداده بودم.
سرلشکر نشاط فرمانده تیپ یک گارد، که فرد نمازخوانی هم بوده، به سربازان هنگام خروج از پادگان میگفته که اگر آجر به سمتتان پرت شد یا مردم دشنامی دادند، شما عکسالعمل نشان ندهید. هیچ کس با قصد اینکه به سمت مردم تیراندازی کند به میدان ژاله نیامده بود... یک نفر قصاب شاغل در آن منطقه که در آن زمان ۱۴ سالش بوده و در میدان ژاله حضور داشته، میگوید این فرمانده مادر مرده به مردم التماس میکرد و میگفت: بروید حکومت نظامی است، من نگران هستم. هر لحظه ممکن است اتفاقی بیفتد. حتی به خدا قسمشان میداد که متفرق بشوند. این مسئله نشان میدهد که نمیخواستند درگیر شوند. چرا باید با ملت درگیر شوند؟! ملت برادر خودشان بود... فرمانده حاضر در میدان ژاله، بعد از پیروزی انقلاب هر چه تلاش کرد که خودش را بیتقصیر معرفی کند و ثابت کند که من دستور تیراندازی نداده بودم اما موفق نشد.»
چنانکه میبینیم، شریفالنسب ابتدا تجمع صبح ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ در میدان ژاله را به مارکسیستها نسبت میدهد و سپس تیراندازی از سوی لشکر گارد را تکذیب و آنان را بیگناه و مردم حاضر در میدان را مقصر معرفی میکند. تأکید بر «نمازخوان» بودن سرلشکر نشاط، از فرماندهان ارشد لشکر گارد، با همین نیت است.
او در مصاحبه دیگر اظهار داشت:
«با شنیدن صدای رگبار به شوهر خواهرم گفتم به سرعت به سمت صدا برویم. فرماندهان این واحد نظامی ممکن است از دوستان ما باشند، میخواهم تا بتوانم مانع کارشان شوم و به آنان بگویم قرار نبود تیراندازی کنید!... مگر به همه توصیه نکرده بودیم که با مردم درگیر نشوند؟ از دوستان دیگرمان که پرسیدیم میگفتند. درگیری را ما شروع نکردیم. از بالا مثل باران بهطرف ما رگبار میآمد. روز بعد از طریق شبکه به همکاران نظامیان گفتیم این لکه ننگ تا ابد به دامان ارتش خواهد بود، مراقب باشید دیگر اتفاق نیفتد.»
نکات قابل تاملی در این مصاحبه وجود دارد. از جمله میگوید: «قرار نبود تیراندازی کنید، مگر به همه توصیه نکرده بودیم که با مردم درگیر نشوند؟»
آیا شریفالنسب از قبل مطلع و توصیه به عدم تیراندازی کرده بود؟ اگر چنین است چه مسئولیتی داشت و از چه جایگاهی توصیه و قرار گذاشته بود؟
در ادامه می گوید: «از دوستان دیگرمان که پرسیدیم میگفتند درگیری را ما شروع نکردیم»
این نشان میدهد دوستان او نیز در صحنه کشتار ۱۷ شهریور حضور داشتند. این دوستان چه کسانی بودند و از سوی کدام سازمان؟
موارد بالا و دیده شدن او در نزدیکی میدان ژاله در روز ۱۷ شهریور و حضور وی در ساواک اصفهان را وقتی در کنار دفاع بیباکانهاش از سرلشکر نشاط و نیروهایش، بعد از بیش از سه دهه، قرار می دهیم، معنا و مفهوم خاصی پیدا میکند.
✍ح. قاسمی
۲- در ادامه، سرهنگ شریفالنسب کشتار ۱۷ شهریور ۵۷ را به شوروی نسبت میدهد. او میگوید:
«شرق و غرب در مقابل این نظام ایستاده بودند. آمریکاییها میدیدند پایگاهی که این همه خون و دل برایش خوردند و به آن متکی هستند و از اینجا میتوانند بر همه خاورمیانه حکومت داشته باشند، دارد از دستشان میرود. شوروی هم میدید که یک حکومت اسلامی در حال شکل گیری در ایران است و توسط آن دسترسیشان به آبهای گرم غیرممکن میشود... بنابراین چشمآبیها میتوانند از کشورهای همجوار ما باشند. از کشوری باشند که حزب توده در این شصت هفتاد سال رخنهاش در ایران میخواست مملکت را یکپارچه تحویل شوروی بدهد.»
۳- ارتشبد حسین فردوست، رئیس دفتر ویژه اطلاعات شاه که قطعاً فرد مهمتر و مطلعتری است در مقایسه با سرهنگ شریفالنسب، بنقل از ارتشبد اویسی، سپهبد بدرهای را عامل کشتار ۱۷شهریور معرفی می کند. فردوست در خاطراتش مینویسد:
«صبح شنبه ۱۸ شهریور، رأس ساعت ۹ صبح، جلسه شورایعالی هماهنگی تشکیل شد. در این جلسه عمداً اویسی را، که عضو شورا نبود و به دستور محمدرضا فرماندار نظامی تهران شده بود، دعوت کردم... اویسی از برخورد دیروز (۱۷ شهریور) ابراز ندامت کرد و گفت که دستور حمله جمعه را بدرهای داده که مسئول نیست و او که مسئول است دستور داده بود که به مردم حمله نشود.
اویسی با صراحت مسئولیت قتلعام ۱۷ شهریور را نپذیرفت. معلوم شد که روز ۱۶ شهریور اویسی و بدرهای، فرمانده گارد، اختلافنظر شدید داشتهاند و اویسی مخالف و بدرهای موافق حضور واحدها در میدان ژاله بودهاند. لذا، بدرهای رأساً به محمدرضا میگوید که اعزام نیرو به میدان ژاله ضروری است و با تصویب محمدرضا واحدی از گارد لشکر یک را به میدان ژاله اعزام میدارد و آن واقعه اسفناک پیش میآید.
طبق گزارشات ساواک و شهربانی در جلسه، واقعه چنین بوده که چند هزار نفر از مردم بطور آرام تظاهرات میکردند و مانند سایر تظاهرات در جلو جمعیت زنان و بچهها بوده و مردها پشت سر آنها حرکت میکردند. آنها در مواجهه با واحد نظامی به دستور فرمانده مربوطه وقعی نگذارده و به جلو حرکت میکنند و در این موقع فرمانده دستور تیراندازی میدهد که تلفات سنگینی به جمعیت وارد میآید. از بامهای اطراف نیز به روی جمعیت تیراندازی میشود که مشخص نکردند افراد نظامی بودهاند یا مأمورین ساواک و شهربانی.»
فردوست در ادامه نوشته است:
«عصر روز شنبه ۱۸شهريور، سرلشکر اميني افشار، فرمانده لشکر يک گارد، به دفتر مراجعه و تقاضاي ملاقات با من را کرد. او را در اتاق کنفرانس دفتر پذيرفتم. با لباس افسري و مسلح بود. از من پرسيد که از وضع ديروز (ميدان ژاله) راضي هستيد؟! گفتم: اول بگوييد به دستور چه کسي اين کار را انجام دادهايد؟ گفت: به دستور بدرهاي. گفتم: مگر اويسي فرماندار نظامي نيست و مگر شما در اختيار ايشان نيستيد؟ گفت: آری. گفتم: پس چرا به دستور بدرهاي عمل کردهايد؟ من اگر جاي اويسي بودم شما را به عنوان يک افسر متمرد تحت تعقيب قرار ميدادم. وضع امينی افشار عوض شد. او انتظار تشويق از من داشت و اکنون با توبيخ مواجه ميشد. گفت: فرمانده واقعي من بدرهاي است! گفتم: بعلاوه چرا راه جمعيت را سد کرديد و بعد چرا به روی آنها تيراندازي کرديد؟» (حسین فردوست، ظهور و سقوط سلطنت پهلوی: خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست، جلد اول، ویراسته عبدالله شهبازی، انتشارات اطلاعات، چاپ بیست و پنجم، ۱۳۸۷، صص ۵۸۰- ۵۸۴)
✍ح. قاسمی
🔺️اپوزسیون ایران هشتک #ما_ملت_کبیریم_ایران_را_پس_می_گیریم را درست کردند. البته این سری دیگه خبری از سایبری های عربستان نیست که براشون در حد ۵٠ هزار لایک و ریت بزنند ، واسه همین هست که اینقدر کم فروغ هستند ، این حیوانات بزدل پارسال امر بهشون مشتبه شده بود ، دروغ اینقدر بزرگ بود
@nekhsa_ir
🔺️استان سمنان با حدود٧۴٠ هزار جمعیت به جز دانشگاه های آزاد،پیام نور و غیر انتفاعی، ۵دانشگاه سراسری و ٢دانشگاه علوم پزشکی دارد
استان چهارمحال و بختیاری با یک میلیون جمعیت یک دانشگاه سراسری و یک پزشکي دارد
مبنای این فاصله چی می تواند باشد؟
نزدیکی به پایتخت؟ نفوذ در قدرت؟
ریل قبل انقلاب اسلامی؟
@nekhsa_ir
🔸 جمهوری اسلامی تحمل صدای مخالف و منتقد رو نداره به روایت اصلاحات.
حراست وقت وزارت ارشاد در دوره اصلاحات بارها گزارشات فساد اخلاقی رمضانپور را به وزیر وقت ارشاد مهاجرانی اعلام کرد، چندین دختر خبرنگار شکایت رسمی خود را به حراست ارشاد بابت مزاحمت های رمضانپور داده بودند، اما مماشات و مصلحت باعث شد تا با وی برخورد نشود.
🔹 عکس دوم رمضانپور را در کنار وزیر اطلاعات اسراییل نشان میدهد، در حاشیه جلسهای که برای راه انداختن شورش دوباره در ایران برگزار شد. در این پست میتوانید سایر دعوتشدگان را ببینید.
@nekhsa_ir