فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👁️📽️ حالا بعد از عضویت ایران در #بریکس یادی کنیم از این سخنان رهبر انقلاب که در آبان ۱۴۰۱ و اوج تلاش براندازی و ناامن کردن خیابانهای ایران توسط وحوش ززآ و تروریستها و تبلیغات امپریالیسم جهانی علیه ایران، به دانشآموزان گفتند: خودتان را برای جایگاه ایران در نظم جدید جهانی آماده کنید./محمدجواد محمدزاده
#راوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران_قوی
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پيامبر اکرم(ص):
حسين نوری است که هرگز خاموش نمیشود
🔹خبرگزاری بسیج شازند
🔹@basijnewsir_shazand
⭕️وزیر خارجه ترکیه خطاب به رئیسی: لطفا از پیوستن ترکیه به بریکس حمایت کنید.
امروز به هزاران دلیل جمهوری اسلامی و شخص رئیسی در جایگاه ریاست جمهوری این نظام، تو اوج قدرت و تاثیر گذاری منطقه ای و جهانی خودشون قرار دارن 🇮🇷
ایرانی نیستی اگه احساس غرور نکنی💪
#ایران_قوی
#دیپلماسی_عزت
👁️📑 بد نیست رتبه های مثبت ایران در دنیا در میان روزهایی که رسانه ها و یک عده برای خود تحقیری در پی انتشار فقط رتبه های منفی و اخبار منفی هستن را با هم مرور کنیم
➖رتبه ۱۸ جهان صنعتی داخلی بدون در نظر گرفتن سرمایه گذار خارجی
➖رتبه ۶ جهان نظامی
➖رتبه ۱۰ جهان پزشکی
➖رتبه ۱۰ جهان کشاورزی
➖بهترین رتبه المپیک لندن ۲۰۱۲
➖رتبه ۳ جهان نانو تکنولوژی
➖رتبه ۶ جهان زیر دریایی
➖رتبه ۲ جهان اختراعات
➖رتبه ۷ جهان هوافضا
➖تولید کننده ناو کشتی نفت کش زیر دریایی
➖بیشترین پذیرش پناهندگان در دنیا به عنوان یک کار انسان دوستانه که هیچ رسانه وکشورهایی که ادعا حقوق بشر دارند به آن نمی پردازد.
➖رکورد بیشترین نسبت تحصیل کننده زن به مرد در دنیا ک میتونین تو سایت گینس چک کنین
➖جزوه ده کشور جهان با بیشترین درصد تحصیل کننده بالا ۹۰ درصد ک اکثرا لیسانس
➖دومین تولید کننده فرش دنیا اولین تولید کننده پسته و جزوه پنج کشورتولید خشکبار و اجیل و...
➖رتبه ۱۳ هوش مصنوعی و...
➕ صدها رتبه و موارد مثبت دیگر ...
#راوی
#ماتوانستیم
#ایران_قوی
آیا «فتنه مهسا» تکرار خواهد شد!؟
طبق بررسی قرائن، شواهد، مستندات و تجربه فتنه سالهای گذشته، به دلائل متعدد می توان گفت «فتنه مهسا» با مدل سال گذشته تکرار نخواهد شد ؛ ولی آنچه مُسَلَّم است قطعا طبق سنت الهی«امتحان» و غربال خواص جامعه و شناخت اهل استقامت و اخلاص در آخرالزمان، با فتنه های نامحسوس تر و پیچیده تری روبرو خواهیم بود..لذا باید با طرح سناریوهای به روز تر، آمادگی لازم را برای فتنه های جدید و ترکیبی داشت.
در فتنه ۸۸ وقتی رهبری فرمودند(مضمون کلام رهبری) : «در آینده فتنه های پیچیده تر و نامحسوس تری در راه است..» خیلی ها تصورش را هم نمی کردند فتنه ای بدتر از فتنه ۸۸ هم در راه باشد و دیدیم که چه فتنه های پیچیده تری اتفاق افتاد...
لذا با جمع بندی موارد زیر میتوان گفت «فتنه ای منطبق بر مدل فتنه ی مهسا امینی » تکرار نخواهد شد ...
۱_ معمولا دشمن بدلائل متعدد از یک «طرح براندازی»، ۲ بار استفاده نمی کند.
۲_رعایت «اصل غافلگیری» در جنگ های هیبریدی _ترکیبی(نبردهای سخت، نیمه سخت، جنگ نرم، سایبری، شناختی_ادراکی و ...)، یک اصل مهم است و تکرار این مدل از جنگ شناختی_ادراکی، برای دشمن «اصل غافلگیری» را بهمراه نخواهد داشت.
۳_ دستگاههای اطلاعاتی، نظامی، انتظامی و ذی ربط نسبت به مقابله با این فتنه از هر نظر آمادگی لازم را دارند .
۴_چهره ی واقعی و اهداف رهبران و لیدرهای خارج نشین، برای پیاده نظام داخلی، جوانان اغفال شده و عموم جامعه کاملا آشکار شده، لذا مقبولیت لازم را برای رهبری فتنه ی آینده ندارند.
۵_تشکیلات رسانه ای و اپوزوسیون خارج نشین اکثرا دچار آسیب های داخلی و تفرقه و درگیری شده و برخی نیز مانند منافقین آلبانی نشین ، دچار فروپاشی شده و با رسوایی فعلی مریم رجوی فاقد اعتبار هر گونه رهبری می باشند.
۶_برخی حوادث مهم سیاسی منطقه مانند «از سر گیری روابط ایران و عربستان» ، معادلات بین المللی غرب و اپوزوسیون را برای پشتیبانی از آشوب های داخلی ایران به هم زده و در منطقه فاقد حامی جدی می باشند .
۷_ ترفندها و تکنیک های مجازی مانند فیک نیوز و لشکر رباتیک، ضریب دهی خبر و ...تا حدود زیادی برای مردم آشکار شده و دیگر نمی توان با اکانت جعلی مردم و برخی مسئولین را دچار اشتباه محاسباتی نمود.
۸_اساساً شروع فتنه بر «فضای مشتبه و غبار آلود» بنا نهاده شده و کنار رفتن غُبار، حقیقت را بر همگان آشکار می سازد ، لذا در این فتنه «مظلومیت و در عین حال عقلانیت فراجا» علی رغم داشتن قدرت برتر، بر همگان آشکار شد و هوشیاری فراجا و نیروهای نظامی و انتظامی در مواجهه با این فتنه ی پیچیده(عدم رویارویی با قدرت و سلاح) با جوانان و نوجوانان و در عین حال برخورد قاطع با اراذل و اوباش ، کلید حل معمای فتنه بود که موج عظیمی از همراهی و پشتیبانی مردم را در حمایت از جان بر کفان مدافعان وطن بهمراه داشت که این خود یک «منبع قدرت نرم» برای فراجا و نیروهای نظامی و امنیتی ، جهت مقابله با فتنه های ترکیبی بشمار می رود.
۹_فضای هیجانی و احساسی، هیستری جمعی و ... که در سال گذشته جوانان و نوجوانان را با خود همراه ساخته بود پس از اقدامات بصیرتی، رسانه ای، برخوردهای قانونی و عفو و بخشش متناسب، در یکسال گذشته که هنوز هم ادامه دارد تا حدودی به فضای عقلانی و منطقی و درک واقعیات توسط جوانان و جامعه تبدیل شده و افکار عمومی نیز نسبت به حوادث اجتماعی هوشیاری بیشتری پیداکرده، اگرچه در بحث بصیرت افزایی و انتقال مفاهیم و ارزشهای انقلاب و اسلام به نسل جدید هنوز کم کاری های متعددی وجود دارد و اکثر خواص جامعه و مسئولان کشوری و لشکری از اهمیت این موضوع غافلند که باید به جد به این امر مهم پرداخت.
۱۰_طبق گفته ی بسیاری از کارشناسان ، فضای روانی پارسال متأثر از دوران پساکرونا، (عدم حضور جوانان در مدارس و تعطیلی دوساله و حضور در فضای کاذب ذهنی ناشی از زیست بوم مجازی) بود و این فضای روانی در سال جدید به آن شدت و التهاب وجود ندارد.
۱۱_مدیریت فضای مجازی و حذف منابع اصلی هدایت فتنه در فضای مجازی (تلگرام، اینستاگرام و واتساپ) ابتکار عمل و دسترسی مدیریت میدانی فتنه را عملا از دست دشمن خارج نموده ، لذا دشمن، بستر ارتباطی لازم را جهت ارتباط با پیاده نظام داخلی خود ندارد.
نتیجه:
باید بدنبال سناریوهای به روز و محتمل بر واقعیت بود و در عین حال از هر گونه غفلت پرهیز کرد ، دشمنی که اینگونه خود را در معرض سقوط و اضمحلال می بیند شبانه روز با بکارگیری تمامی ابزارها و تکنیک های جدید مانند هوش مصنوعی، دیپ فیک(جعل عمیق)و... بدنبال ایجاد فتنه های جدیدتری خواهد بود.....
👁️🎙️ ماموستا حسینی (امام جمعه اهل سنت کامیاران): کسانی که به هزینههای #اربعین انتقاد میکنند سال گذشته در برابر آتشزدن چند دستگاه آمبولانس و نابود کردن برخی زیرساختها و امکانات عمومی سکوت کرده بودند و حرفی نمیزدند.
بدون هیچ چشمداشتی فقط ولی امرم #سید_علی_خامنه_ای به من اجازه دهد تا با پول و امکانات و نیروهای خودم و میلیاردها تومانی که میتوانم جمع کنم، از ایلام تا بازرگان و ارومیه را از لوث فتنه گران و فواحش و دواعش پاکسازی کنم، حتی اگر شده اول با برادرم در مریوان می جنگم و بعد به سراغ دیگرانی می روم که داروخانه آتش میزنند و میخواهند ملت کُرد را بی ناموس کنند!
#کربلا #اربعین #راوی #لبیک_یا_خامنه_ای
👁️📷 تعداد زوّار #اربعین امسال (از ابتدای ماه صفر تا امروز): بیش از ۲۲ میلیون نفر
🔹 سال ۱۳۹۵ : ۱۱،۲۱۰،۳۶۷
🔹 سال ۱۳۹۶: ۱۳،۸۷۴،۸۱۸
🔹 سال ۱۳۹۷: ۱۵،۳۲۲،۹۴۹
🔹 سال ۱۳۹۸: ۱۵،۲۲۹،۹۵۵
🔹سال ۱۳۹۹: ۱۴،۵۵۳،۳۰۸
🔹 سال ۱۴۰۰: ۱۶،۳۲۷،۵۴۲
🔹 سال ۱۴۰۱: ۲۱،۱۹۸،۶۴۰
🔹 سال ۱۴۰۲: ۲۲،۰۱۹،۱۴۶
به امید اینکه خداوند پاداش این زیارتها را ظهور مولایمان قرار دهد.
#راوی
#پیاده_روی_اربعین
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدس میزنید این خیل جمعیت که ظهر دیروز پای پیاده اربعین حسینی را گرامی میدارند اهالی کدام شهر و دیار هستند؟ اینجا نه در عراق و نه در شهرهای بزرگ ایران که مربوط به اهالی یک شهر در استان کهگیلویه و بویراحمد است
📹 خیل جمعیت مردم یکی از شهرستان های استان کهکیلویه بویراحمد در مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی را ملاحظه میکنید
از کل جمعیت زن زندگی آزادی بیشتره
⭕️ بیش از ۸۰ درصد مردم به حجاب اعتقاد دارند اما ۶۸ درصد مردم احساس میکنند که اکثر مردم با حجاب مخالف هستند
▪️ ایرنا:
🔹انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران بنا بر اهمیت موضوع «درک واقعی مسأله حجاب» در ابعاد اعتقادی، بینشی، اخلاقی و رفتاری به بررسی حقایق جاری حجاب در جامعه ایرانی پرداخته است. آنچه میخوانید نتیجه ۶ پیمایش و مطالعه کلان ملی است در این حوزه.
🔹درباره «اعتقاد به حجاب»، ۸۱.۷ درصد پاسخگویان (اعم از زن و مرد) به حجاب به عنوان یک حکم اسلامی، اعتقاد خود را ابراز داشتهاند.
🔹در کل ۱۴.۷ درصد بانوان نوعی از اجبار را در انتخاب پوشش خود اثرگذار میدانند که شامل اجبار قانونی (۸.۲ درصد)، اجبار شغلی (۴.۵) و اجبار از طرف خانواده (۲ درصد) هستند.
🔹غالب مردم (بیش از ۸۰ درصد) به حجاب اعتقاد داشته و به آن به عنوان یک الزام اجتماعی باور دارند اما اکثر مردم آنچه از باور جامعه درک و احساس میکنند به کلی متفاوت با این واقعیت است. در این باره ۶۸ درصد مردم اینگونه احساس میکنند که اکثر مردم با حجاب مخالف هستند.
🔹در واقعیت ملی ۶.۴ درصد بانوان به کشف حجاب روی آوردهاند اما در یک ارزیابی وقتی از مردم پرسیده میشود به نظر شما میزان بی حجابی چقدر است؟ پاسخها تا ۵ برابر واقعیت متفاوت است.
🔹این مساله گویای اهمیت جنگ شناختی و غلبه ذهنیت بر عینت است و ناشی از بزرگنمایی و جعل واقعیت در رسانه تفسیر میشود و نقطه تمرکز جریان غربگرا در ایران بر بزرگنمایی این «ناواقعیت احساسی» به جای «حقیقت میدانی حجاب» و متعاقب آن مسالهزایی از حجاب و بحرانآفرینی پیرامون آن شکل گرفته است.
✍اگر مقصد عرض ارادت به ابا عبدالله علیهالسلام است در راهتان شک نکنید
یک نفر میگفت اربعین قیامت است،ازدحام است،نمیشود زیارت بکنی...
و من با خود فکر می کردم کسانی که قیامت به سمت حسین(علیهالسلام) می روند بی گمان اهل بهشتند
اگر قیامت هم به ما اجازه دهند به سمت حسین(علیهالسلام)حرکت کنیم بهشت را حسینیه می کنیم.
کاش قیامتمان اربعین باشد و اربعینمان قیامت.
یک نفر میگفت اربعین را به یک پیاده روی زنانه تبدیل نکنید، شکوه اربعین به یک حرکت مردانه است.
و من با خود فکر میکردم حرکت اربعین به دست زنانی جاری شد که مردانه حرکت کردند و مردانه شکوه حسین را در دل اربعین برافراشتند
اربعین حرکت انسان به سمت انسان است فارغ از جنسیت و سن و رنگ و...
یک نفر میگفت اربعین همین جاست اربعین در خانه های فقراست بروید خانه فقرا موکب بزنید.
و من با خود فکر می کردم فقرا خانههایشان را به عشق حسین رها میکنند و می روند کربلا، تا پرچم اربعین را به پا کنند چگونه اربعین درخانه های فقراست؟
یک نفر میگفت اسرای کربلا با اسب به کربلا بازگشتند پیاده نروید ، عصر تکنولوژی ست!
و من با خود فکر می کردم یا از کربلا پیاده می روی تا حسین (علیهالسلام) را در کوفه و شام زنده کنی یا باید پیاده به کربلا برگردی تا حسین (علیهالسلام) را درقلبت زنده کنی ،با این پیاده رفتن هاست که گستره حسین(علیهالسلام) قدم قدم عالم را فرامی گیرد
برای ما که سوار دنیا شده ایم و از حسین (علیهالسلام) فاصله گرفته ایم لازم است تا پیاده شویم و قدم به قدم به اصل خویش باز گردیم
عشق حسین قلب هارا آرام فتح می کند
یک نفر میگفت عراق یک روز دشمن ما بود، نروید خون شهیدان پایمال نشود.
و من با خود فکر می کنم خون کدام شهید پایمال می شود؟ همان که پشت لباسش می نوشت اللهم ارزقنا کربلا؟
جنگ ما با بعثی ها و صدام بود نه با محبین حسین علیهالسلام. ما در این خاک یک عزیز دردانه گذاشته ایم و به عشق او پا و دست و سر می دهیم و می رویم تا جگر گوشه مان را ببینیم.
یک نفر بود می گفت عراق یک کشور در حال جنگ است و ضعیف و این هزینه ها برای یک کشور جنگ زده روا نیست...
من با خود فکر می کنم چه کسی این کشور جنگ زده را مجبور میکند هزینه کند؟
عراق از اربعین قدرت می گیرد عراق با نیروی حسین است که هرسال قوی تر میدرخشد عراقیها فهمیده اند حسین(علیهالسلام) یک قدمشان را هزار قدم جبران می کند
حسین(علیهالسلام)زیر دِین هیچ کس نمی ماند...
یک نفر میگفت پیاده روی اربعین را حکومتی ها ساختند...
و من با خود فکر می کنم زینب(سلاماللهعلیها)به کدام حکومت متصل بود که از شام تا کربلا را پیاده آمد
جابر بن عبدالله انصاری اهل کدام حکومت بود که پیرمرد مجبور بود پیاده به سمت حسین بشتابد.
علمای بزرگ شیعه،مردانی که اسمشان کافیست برای استناد، وابسته به کدام حکومت بودند که راه میافتادند پیاده، شبانه، از نخلستان ها پنهانی خود را به حسین (علیهالسلام) میرساندند.
راست می گویند اربعین یک حرکت حکومتیست و آن هم حکومت حسین (علیهالسلام)است که زن و مرد و پیر و جوان را از سرتاسر دنیا جمع می کند و به کربلا میرساند.
خیلی ها خیلی چیز ها می گویند ...
بگذار بگویند این ها یا نمک گیر نشده اند یا اهل نمک خوردن و نمکدان شکستن هستند ...
تا مقصدتان اباعبدالله است در راهتان شک نکنید