eitaa logo
نصف جهان
246 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
1.7هزار ویدیو
82 فایل
نصف جهان #همراهی ، #همدلی ، #همبستگی در پرتو معنویت و سلامت ✨لینک کانال « نصف جهان»: @basirgostar_Es و یا لینک https://eitaa.com/joinchat/1996947499C025bfb3a04
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴نسبت امام خمینی و اصلاح طلبان/ از تقاضای جنگ با آمریکا در کنار صدام تا ذوب شدن در عشق برقراری رابطه با آمریکا! 🔹یکی از ادعاهای جریان اصلاحات در گذشته و حال حرکت در مسیر خط امام است! و اصلاحاتی که آن ها بدنبال آن هستند همان اصاحات امام خمینی است! 🔹جریانی که امروز اندیشه لیبرالی را در حکمرانی پی می گیرد، همان جریان چپ گرای مارکسیستی در دهه ۶۰ است. تندروی و عملکرد غیر عقلانی اصلاح طلبان در دهه ۶۰ بسیار تامل برانگیز است. همان کسانی که امروز می گویند تنها راه نجات کشور دوستی با آمریکاست، در دهه ۶۰ می گفتند که باید با آمریکا بجنگیم! 🔹علی اکبر محتشمی پور، یکی از افراد اثرگذار مجمع روحانیون مبارز که مهم ترین نقش آفرین ها را در جریان اصلاحات داشت، مشاور خاتمی در دولت او و رئیس فراکسیون دوم خرداد در مجلس ششم بود. محتشمی پور در سال ۶۹ یعنی دقیقا بعد از پایان ۸ سال جنگ تحمیلی صدام علیه ایران، در مجلس سوم طی سخنانی مدعی شد که باید با صدام هم پیمان شده تا علیه آمریکا وارد جنگ شویم! 🔹همین جریان که در دهه ۸۰ پرچم جنگ با آمریکا درکنار صدام را بلند کرد، در دهه های ۸۰ و ۹۰ در چرخشی ۱۸۰ درجه ای پرچم دوستی با آمریکا را بلند کرد و مدعی شد آمریکا اساسا با ایران دشمنی نداشته و ما باید دست دوستی به سوی او دراز کنیم! اکنون نیز این جماعت می گویند راه نجات تهران از واشنگتن می گذرد! 🔹اما اگر کسی فقط اندکی با اندیشه های امام خمینی آشنا باشد و حتی برخی از سخنان ایشان به گوشش رسیده باشد، می داند نظر امام خمینی نه ورود به جنگ با آمریکاست و نه دراز کردن دست دوستی به سمت او. 🔹امام خمینی آمریکا را دشمن درجه یک ایران معرفی می کند و باید این اصل را همواره در امور مختلف مورد توجه قرار داد. اما جریان اصلاحات نه تنها در دهه های اخیر بلکه حتی در دهه ۶۰ نیز علی رغم ادعاهای خود، دنبال رو خط امام نبود. نه آن روزی که طالب جنگ بودند و نه امروز که طالب برقراری رابطه. 🔹با این وجود چگونه می شود که اصلاح طلبان هنوز هم ادعا می کنند که آن ها پیرو اصلی خط امام هستند و آنچه که آن ها انجام می دهند منطبق بر نظر امام است؟
🔰 جهاد تبیین و دفاع مقدس؛ شباهت ها و تفاوت ها 💠 با اندکی تأمل متوجه می شویم که نبرد رسانه‌ای دشمن علیه نظام اسلامی ایران در بالاترین حد ممکن است و شدت آن روزبه‌روز هم بیشتر می‌شود. امروز نیاز است که از الگوی دفاع مقدس برای جهاد تبیین که تصریح مقام معظم رهبری است استفاده کنیم. اما شرایط جهاد تبیین با دفاع مقدس افتراقات و اشتراکاتی دارد که فهم آن به جهاد تبیین کمک می کند: ⛔️ تفاوت ها: 1⃣ - در دفاع مقدس حمله نظامی صورت گرفت ولی الان دشمن تغییر مسیر داده و به جنگ روانی، جنگ شناختی و جنگ سایبری روی آورده‌ است. 2⃣ - دفاع مقدس نیازمند مهاجرت برای شرکت در جبهه بود ولی جهاد تبیین در هر شرایط و موقعیتی امکانپذیر است. 3⃣ - در دفاع مقدس همه توان دولتی و حاکمیتی بسیج شد ولی امروز با سکوت و انفعال و عدم اطلاع‌رسانی از خدمات انقلاب، فرصت برای اثرگذاری شبهات اعتقادی، سیاسی و اجتماعی بیشتر می‌کنند. 4⃣ - فشارها و مشکلات موجود در دفاع مقدس موجب وحدت مردم در برابر دشمن می شد ولی مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی ها شرایط را برای جهاد تبیین سخت کرده است. ✅ شباهت ها: 1⃣ - دفاع مقدس به فرمان جهاد رهبر امت و عزم ملت پیش رفت و امروز هم این دو مولفه باید در کنار هم باشند. 2⃣ - از سویی بیشترین سهم از دفاع مقدس بر گرده جوانان انقلابی و جهادی بود و امروز هم در جهاد تبیین به عزم و اراده این جوانان برای روشنگری و تبیین نیاز داریم.
💠 فجر ۴۴ و پایان عمر براندازی 📝 یدالله جوانی ✅ فجر ۴۴ و جشن بهمن ۱۴۰۰ دو خصیصه دارد: 1⃣ - خصیصه اول آنکه براندازان نظام به این نتیجه رسیده اند که کودتا، ترور، بی ثبات سازی، جنگ، فتنه، تحریم و ... هیچ‌کدام در این ۴۳ سال نتوانسته ملت قهرمان و عظیم‌الشأن ایران را از پای درآورده یا فریب دهد. 2⃣ - خصیصه دوم اینکه مقاومت ملت با رهنمودها و تدابیر رهبر معظم انقلاب در برابر توطئه های مختلف نتیجه داده و امروز با وجود مشکلات، بارقه هایی از امید برای تغییر به دست دولت انقلابی شکل گرفته است. ✅ لذا جیغ و داد‌های عناصر جبهه برانداز حاصل تاثیر این رویکرد جدید و تمرکز دولت سیزدهم بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی و استفاده از موقعیت و ظرفیت‌های ممتاز و بی‌نظیر ژئوپلیتیکی با پیگیری جدی سیاست همسایه‌گرایی و منطقه‌گرایی است. همه این دست و پا زدن ها به این خاطر است که جریان برانداز خود را در انتهای خط براندازی و بر باد رفتن تمامی آرزویش می‌بیند. مثلا منشه امیر سردبیر بخش فارسی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به صراحت اعلام می کند که رویکرد جدید دولت انقلابی امکان خیزش مردم ایران و برانداختن جمهوری اسلامی را از بین می‌برد. 👌 حال که جمهوری اسلامی در این مسیر صحیح به حرکت درآمده، ‌جریان تحریم فعال شده، تا شاید بتواند در این مسیر سنگ‌اندازی کند. در چنین شرایطی «جهاد تبیین» می‌شود عظیم‌ترین جهاد روزگار ما، که باید آن را جدی بگیریم. فراموش نکنیم این عبارت پرمعنای رهبر حکیم انقلاب اسلامی را که فرمودند: «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست خواهد خورد.»
🔴اوضاع در عراق به انتظار ما نیست نزدیک به یک هفته است که سردار قاآنی در عراق به سر می برد، شاید این سفر از حیث مدت زمانی که سردار قاآنی به عراق داشته به نوبه خود بی سابقه بوده است. درست حدس زدید مشکل تکبر و یکه تازی مقتدی صدر است او می خواهد یک تنه نخست وزیر عراق که سهم شیعیان است را انتخاب کند، البته آن ها با لابی متعفن باری که با حامیان داعش (خميس خنجر و الحلبوسی) و البته جریان های جدایی طلب کرد کردند نیازی به قدرت سیاسی احزاب شيعي (مقاومت) درپارلمان ندارند این درحالی است که نخست وزیر سهم همه شیعیان است و باید براساس توافق جمعی میان جریان های سیاسی مختلف میان بیت شيعي (سایر احزاب سیاسی شیعه) انتخاب شود اما در کمال ناباوری جریان های اهل تسنن و کرد با توجه به امتیازات سیاسی که از صدری ها گرفته اند حال به دنبال نقض رؤية مرسوم برای انتخاب نخست وزیر عراق تنها برمبنای دیدگاه جریان صدر (مقتدی صدر) هستند این جا نقش حاج اسماعیل قاآنی بسیار مهم است که چگونه می خواهد اوضاع سیاسی در عراق را تا انتخابات آینده هدایت کند سردار قاآنی جلسات زیادی با مقامات سیاسی مقاومت و مقتدی صدر برای اجماع بر گزینه ی واحد برای نخست وزیری عراق برگزار کردند سردار قاآنی برای إقناع جریان های کرد جهت مشروط کردن همکاری های سیاسی با مقتدی صدر به انتخاب نخست وزیر براساس اجماع بيت شيعي وارد إقليم کردستان عراق شدند جلسه انتخاب رئيس جمهور عراق به زودی برگزار می شود یکی از گزینه های ریاست جمهوری هوشیار زيباري ام الفساد عراق است کسی که از اساس با جبهه مقاومت در عراق مشکل دارد
💬 تمجید پوتین از "حاج قاسم" در دیدار رئیسی 🔹شنیده شده است در جریان دیدار حجت‌الاسلام رئیسی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در بخش ابتدایی جلسه با اشاره به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از نقش وی در امنیت بخشی به منطقه تجلیل کرد. در این دیدار پوتین با اشاره به تلاش‌های سردار سلیمانی در مبارزه با تروریسم از او به عنوان مرد بزرگ منطقه یاد کرد. 🔻پیش از این و در ایام سالگرد شهادت شهید سلیمانی فرمانده هوافضای روسیه در متنی که برای سفارت ایران فرستاد، با تکریم جایگاه ژنرال سلیمانی نوشته بود: برای من باعث افتخار بود دوشادوش ژنرال قاسم سلیمانی برای آزادی سوریه از دست ترویست ها بجنگیم و همراهش باشم. ژنرال سلیمانی خود را وقف بازگرداندن صلح به سوریه و همچنین تقویت روابط نظامی ایران و روسیه کرد.
🔴 اهداف دست‌يافتني انقلاب ساعت ۹ و ۲۷ دقيقه و ۳۰ ثانيه روز ۱۲ بهمن سال ۱۳۵۷ بود که هواپيماي رهبر کبير انقلاب اسلامي در فرودگاه مهرآباد بر زمين نشست. پيشواي مبارزه پس از ۱۵ سال تبعيد، قدم به اين سرزمين مي‌گذاشت و اين پیام‌آور اين حقيقت بود که کار رژيم پهلوي تمام شده است! ۴۳ سال از آن رخداد باشکوه تاريخ ایران‌زمین مي‌گذرد و نهال انقلاب اسلامي امروز به شجره طیبه‌ای بدل شده است که خواب را از چشم زياده خواهان عالم ربوده است! ⚜ گزاره‌های تحلیلی: ۱.انقلاب اسلامي ملت ايران با محوريت شعارهايي چون استقلال و آزادي و عدالت شکل گرفته است؛ اصول بنياديني که جهت‌گيري جمهوري اسلامي را معين نموده و در طول بيش از چهار دهه اخير همه توان مسئولين نظام اسلامي براي تحقق آن آرمان‌ها صرف شده است. البته در اين مسير هم موفقيت‌هاي فراواني کسب‌شده و هم ناکامي‌هايي تجربه شده است و آنچه مشخص است اين است که هنوز تا تحقق کامل همه اهداف انقلاب اسلامي فاصله بسيار داريم. علي‌رغم عدم تحقق کامل آرمان‌های انقلاب، بدون شک انقلاب اسلامي در عرصه‌هاي مختلفي توانسته دستاوردهاي ارزشمندي کسب نمايد که حاصل آن تبدیل‌شدن به قدرتي منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي است؛ پيشرفت و تحولي که نه مبتني بر الگوهاي توسعه برون‌زا، بلکه مبتني بر توسعه درون‌زا و با تکیه‌بر توان داخلي ممکن شده است. ۲. وجود ضعف‌ها و ناکامي‌ها بدان معنا نيست که اهداف انقلاب اسلامي ملت ايران، ذهني – انتزاعي و دست نايافتني است؛ بلکه علت را بايد در وجود موانع و ضعف‌هاي دروني و بروني جستجو نمود. با شناخت اين ضعف‌ها و ارائه راهکار براي عبور از آن‌ها است که مي‌توان به مسير ادامه داد و با همه توان براي دستيابي کامل به اهداف انقلاب تلاش نمود. ضعف‌هايي چون؛ نقش نفوذي‌ها، بي‌تدبيري‌ها، بي‌تجربگي‌ها، تک‌روي‌ها و خود برتربيني‌ها، عدم شایسته‌سالاری‌ها، تشتت و واگرايي‌ها و ... که هرکدام به‌تنهایی براي تشريح ناکارآمدي‌ها کافي است! ۳. نقش مؤثر دشمني‌هاي تمام‌عیار دشمنان ملت ايران را نمي‌توان در ارزيابي وضعيت کنوني جمهوري اسلامي ناديده گرفت. دشمنان پرکينه‌اي که دشمني‌شان از همان ابتداي پيروزي انقلاب کليد خورد و تا به امروز با همه توان در عرصه‌هاي مختلف سياسي، اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي، امنيتي و رسانه‌اي در حال پيگيري است. ۴. حقيقت آن است که انقلاب اسلامي با محوريت مردم شکل گرفته و تداوم يافته و امروز براي عبور از مشکلات نيز بايد با تکیه‌بر مردم قدم برداشت. در کنار این مهم، راه‌حل مشکلات کشور، تکیه‌بر تفکر انقلابي است و هر جا که بر آن تأکید ورزيديم، موفق شديم و هر جا از آن فاصله گرفتيم، ناکام مانديم!
⁉️چرا آیت الله رئیسی را تخریب می کنند 🔰دلیل دروغ پردازی های توهین آمیز جریان ضد انقلاب و بخشی از اصلاح طلب ها درباره آیت الله رئیسی به بهانه سفر رئیس جمهور به روسیه چیست؟ 🔹️ پس از سفر استراتژیک آیت الله رئیسی به روسیه و استقبال کم سابقه مقامات و محافل سیاسی و علمی روس از ایشان، جریان ضد انقلاب خارجی و غرب گرای داخلی (موسوم به اصلاحات) دروغ پردازی های متعددی را آغاز کردند که آخرین آنها جعل یک کاریکاتور به نام مجله روسی بود در حالی که تنها نسخه این مجله که پس از سفر آیت الله رئیسی منتشر شده فقط تصویری از پوتین را دارد. 🔹️ ساده و کوتاه اینکه دولت روحانی برای همکاری با آمریکا در راستای تحمیل برجام به ایران تقریبا تمام روابط خارجی ایران با روسیه، چین و همسایگان را مختل کرد تا جایگزینی برای سه یا ۴ کشور غربی و آمریکا در راستای تامین نیازهای خارجی ایران وجود نداشته باشد و عملا تاثیر تحریمها و فشار ناشی از آنها، توافق برجام را با هر شرایطی که آمریکا می گوید به ایران تحمیل کند.
💬 جزئیاتی از ۷ منطقه راهبردی ایران که در دوره پهلوی واگذار شدند! حراج ایران؛ منش پهلوی دوره‌ تقریبا ۵ دهه‌ای حاکمیت پهلوی پدر و پسر بر ایران از حیث واگذاری مرزهای کشور یک نقطه تمایز با همیشه تاریخ دارد و آن واگذاری نواحی مختلف از سرزمین ایران بدون هیچ‌گونه درگیری است. 🔹آرارات: براساس قرارداد سعدآباد در سال1316، آرارات کوچک که در خلال لشکرکشی ترک‌ها بر ضد کردها به اشغال نظامیان ترک درآمده بود، به دولت ترکیه واگذار شد و در مقابل دولت ترکیه از ادعایش بر ناحیه قطور که اصولا براساس پروتکل ۱۹۱۳ به ایران واگذار شده بود، صرف‌نظر کرد. 🔹تجزیه سیستان: رضاخان که تصمیم گرفته بود در توافق سعدآباد هزینه رویای ثبات و از بین‌رفتن مناقشات مرزی در منطقه را به‌تنهایی و البته از جیب مردم ایران پرداخت کند، افغانستان را نیز از این بخشش کریمانه بی‌نصیب نگذاشت. مطابق این توافق که درابتدا پنهانی بسته شد و در زمان پیمان سعدآباد آشکار شد، 160فرسخ از خاک ایران شامل مناطق (هشتادان، موسی‌آباد، شمتیغ و...) در شرق ایران به افغانستان واگذار شد و در مقابل قرار شد ایران و افغانستان به‌طور مساوی از آب هیرمند استفاده کنند که این مورد با ساخت سدی روی هیرمند توسط افغانستان زیر پا گذاشته شد و ایران از حقابه خود محروم ماند. *۰اروندرود و مناطق نفتی بین قصرشیرین و خانقین: رضاخان طی معاهده سعدآباد در سال 1316 مناطق نفتی مورد مناقشه در قصرشیرین و خانقین را به عراق واگذار کرده و حق کشتیرانی در اروندرود به‌جز ۵کیلومتر از آب‌های مقابل آبادان تا خط تالوگ را نیز از ایران سلب می‌کند. درواقع مسیر اروند به‌کلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران تا حد سواحل شرقی اروند عقب نشست. 🔹اترک: مطابق پیمان آخال سرزمین‌های شمالی اترک به روسیه واگذار شد؛ اما روس‌ها با حملات پیاپی به ایران برخی سرزمین‌های ایران شامل (سرخس کهنه، قصبه فیروزه، قریه حصار و حاشیه شیخ‌حسینقلی) را اشغال کرده و مرز را 30کیلومتر به جنوب آورده و نهر موسی‌خانی را به‌عنوان رود اترک قلمداد کردند. مطابق قرارداد 1921 دولت شوروی ریاکارانه پذیرفت مرزهای معاهده 1881 را به رسمیت شناخته و سرزمین‌های اشغالی را به ایران واگذار کند؛ اما این اتفاق هیچ‌وقت نیفتاد و رضاخان با سکوت مصلحت‌اندیشانه‌ برای کسب قدرت به اشغال این مناطق رسمیت بخشید و مناطق جنوب اترک را به دولت شوروی هدیه داد. 🔹ییلاق فیروزه: مطابق قرارداد آخال در دوره قاجار نیز قصبه فیروزه به‌طور رسمی به روسیه واگذار نشده بود و این مناطق مدت‌ها در اشغال دولت شوروی باقی مانده بود؛ اما در زمان پادشاهی قاجار دولت شوروی براساس قرارداد 1921 متعهد شده بود که مناطق اشغالی در دوره روسیه تزاری ازجمله قصبه فیروزه را به ایران بازگرداند، بااین‌حال این تعهد هیچ‌وقت اجرایی نشد و رضاشاه که مدتی قبل از کودتا جایگاه رئیس‌الوزرایی ایران را برعهده گرفته بود این حق را مسکوت می‌گذارد تا بتواند رضایت شوروی را برای انتقال حکومت کسب کند. * مناطق مرز شمال‌غرب: در جریان اشغال ایران در جنگ‌جهانی دوم ارتش شوروی با پیشروی در حدود مرزی آذربایجان مناطق (مغان، نمین، باغچه‌سرا، یدی‌اولر، دیمان، تازه‌کند و بهرام‌تپه) را مورد اشغال قرار داد که تا پایان دوره رضاشاه نیز هیچ تلاشی برای بازگرداندن این سرزمین‌ها به ایران نشد و درنهایت در دوره زاهدی بخشی از این مناطق با قصبه فیروزه معاوضه شد و بخشی نیز برای همیشه از خاک ایران جدا شد. 🔹بحرین: در ۱۴دی سال ۱۳۴۷ محمدرضا پهلوی در گفت‌وگویی با مجله بیلتز سیاست انگلیس برای جدایی بحرین از ایران را استعماری می‌خواند؛ اما در قبال استقلال این کشور به‌راحتی کوتاه می‌آید.
🛑 *گزینه های پیش روی ایران برای تقویت موضع مذاکرات* جمهوری اسلامی ایران برای پیشبرد اهداف و تامین منافع ملی خود در روند مذاکرات هسته‌ای می‌تواند با اتخاذ سیاست‌های متفاوت در حوزه‌های دیگر مواضع سیاسی خود را در مقابل طرف‌های مذاکره تقویت نمایند. این حوزه‌ها و سیاست‌ها ممکن است در موارد زیر باعث قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین باشد: 1️⃣ *حل و فصل مسائل و مشکلات با کشورهای عرب منطقه به ویژه عراق و عربستان* یکی از مسائل مهم سیاست خارجی ایران تشدید تنش با کشورهای مهم منطقه به ویژه عربستان در ۵ سال گذشته است. ایران برای موفقیت در مذاکرات می‌تواند تنش‌زدایی را به دور از حضور و فشار آمریکا عملی سازد. شکست ترامپ امید عرب‌ها را به آمریکا از بین برده و فرصت بسیار مناسبی برای ایران است که مسائل و مشکلات دو جانبه خود را با آن‌ها حل و فصل کرده و با تقویت سیاست خارجی خود اجازه ندهد که سیاست خارجی ایران به موضوع برای مذاکرات جدید با آمریکا تبدیل شود. 2️⃣ *مدیریت تنش با رژیم صهیونیستی* رژیم صهیونیستی نقش برجسته‌ای در سیاست آمریکا دارد، اما تنش آنها با دولت اوباما به شکل دیگر در دولت بایدن ادامه دارد. دولت دموکرات از سیاست رژیم صهیونیستی در قبال ایران و مداخله در امور داخلی آمریکا به شدت ناراضی است. بایدن پاسخ نخست وزیر این رژیم را نمیدهد، این وضعیت می‌تواند فرصت ارزشمندی برای جمهوری اسلامی ایران باشد ضمن این که نباید باعث مظلوم نمایی این رژیم در غرب شده و موجب فعال شدن نظام لابی‌گری آن علیه سیاست توافق هسته‌ای شود. 3️⃣ *جلوگیری از شکل‌گیری اجماع جهانی علیه ایران* غرب به دنبال امنیتی‌سازی ایران و افزایش فشارهای بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران است. تشدید فشارهای بین‌المللی از مسیر مقصرنمایی ایران، امنیتی‌سازی آن و ایجاد اجماع جهانی علیه آن می‌گذرد. سیاست جمهوری اسلامی ایران باید جلوگیری از مقصر نمایی و امنیتی‌سازی ایران باشد. تاکید بر شیوه‌های مسالمت‌آمیزِ حل و فصل اختلافات و احترام به ارزش‌ها و هنجارهای پذیرفته شده بین‌المللی برای متقاعد‌سازی مخاطبین نسبت به درستی سیاست ایران راهبرد موثر مقابله با امنیتی سازی است. 4️⃣ *توانمند‌سازی اقتصاد ایران و افزایش تاب آوری جامعه در قبال تحریم‌ها* هیچ نظام سیاسی بدون حمایت مردمی نمی تواند به شکل پایدار باقی بماند. پایداری نظام‌های سیاسی تابعی از رضایت و حمایت مردم از آنهاست. بخش اصلی این رضایت از کارآمدی نظام سیاسی و رفتار متقاعدکننده آن در حوزه‌های مختلف است. مردم باید متقاعد شوند که جمهوری اسلامی ایران در بحث هسته‌ای منافع ملی را که همسو با مصلحت عمومی است به شکل منطقی و عقلانی پیگیری می‌کند چنین برداشتی موجب می‌شود که مردم از نمایندگان خود در مذاکرات حمایت و حاضر به پذیرش پیامدهای منفی عدم‌توافق باشند. این وضعیت می‌تواند قدرت و تاب‌آوری ایران را در مقابل تحریم‌ها افزایش داده و مانع بروز رویدادهای ناگوار در داخل شود. در سطح خارجی نیز گسترش روابط با همه کشورهای منطقه و جهان و جلوگیری از بازگشت تحریم‌های سازمان ملل می‌تواند به افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران در مقابل تحریم‌های آمریکا کمک کند. 5️⃣ *مقابله با زمینه‌های تشدید خروج سرمایه از ایران* خروج افراد ثروتمند، متخصصان، نخبه‌ها و حتی افراد عادی می‌تواند ایران را از درون تهی و ظرفیت‌های داخلی آن را برای بازسازی قدرت از بین ببرد. مقابله با ریشه‌های این روند یک امر حیاتی است و می‌تواند موقعیت ایران را در مذاکرات خارجی تقویت نماید. تبدیل دلیل خروج سرمایه به ورود سرمایه موضع ضعف را به نقطه قوت تبدیل می‌نماید. *نکات راهبردی: با تقویت این مواضع قدرت چانه‌زنی تیم مذاکره‌کننده کشورمان در مقابل آمریکا بالا می‌رود، تیم مذاکره‌کننده اروپایی در مقابل آمریکا استقلالی ندارند و به نیابت از آمریکا عمل می‌کنند، منش آمریکا هم بر این است که در مذاکرات به دنبال قبول کردن حرف حقی نیستند بلکه به دنبال تحمیل باطلی به ایران‌اند، ضمن این‌که حتی اگر طرف مقابل در مذاکرات حاضر به لغو تحریم‌ها بشوند در عین حال نمی‌توان مسائل داخلی کشورمان را با نگاه به غرب و مذاکره حل کرد، زیرا زیرساخت‌های کشور تخریب شده و در آینده آسیب‌پذیر‌تر خواهد شد، بنابراین می‌توان با تقویت مواضع داخلی و منطقه‌ای ضمن بالا بردن قدرت‌ چانه‌زنی افراد مذاکره کننده‌ی کشورمان در کوتاه مدت، زیرساخت‌های داخلی را برای بلندمدت مقاوم کرد.
💢الزامات قیاس عملکرد پهلوی و انقلاب اسلامی 🔷 یکی از مواردی که به ویژه در ایام سالگرد‌پیروزی انقلاب اسلامی زیاد دیده و شنیده می شود، مقایسه عملکرد دوران پهلوی و انقلاب اسلامی است. 🔷 در ابتدا ،این قیاس الزاماتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد: 🔻تاریخ معاصر ایران به ویژه دوران حکومت قاجار و پهلوی باید به دقت مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.دوران سیاهی که سرشار از خیانت،وابستگی،عقب افتادگی،ظلم،تجزیه کشور،تحقیر،فقر، استبداد و...می باشد.لذا آشنایی با میراث شوم این دوره برای قضاوت و مقایسه دوران قبل و بعد از انقلاب ضروریست. 🔻از ابتدای پیروزی انقلاب،حجم بی سابقه ای از دشمنی علیه ایران اعمال شده است که در تاریخ نمونه آن یافت نمی شود.ایجاد شورش های تجزیه طلبانه،تلاش برای کودتا،ترور بسیاری از مسئولان تراز اول و شخصیت های موثر انقلاب،ترور بیش از 17هزار نفر از مردم ،حمله همه جانبه و بین المللی 8ساله علیه ایران،اعمال تحریم های همه جانبه و پرفشار و... 🔻 بنابراین باید رویکردها و عملکرد دو‌ دوره در ۵ حوزه مورد بررسی قرار گیرد: 1⃣ امنیت: رژیم پهلوی: رویکرد پیوند به قدرتهای بزرگ عملکرد اشغال سریع کشور در مقابل تهاجم خارجی،جدا کردن مناطق مختلفی از کشور مانند بحرین،ارتفاعات آرارات،دشت ناامید،ارتفاعات آرارات و...،ژاندارمی آمریکا در منطقه،وابستگی شدید به تجهیزات وارداتی،تحت فرمان قدرت های بزرگ ✅ جمهوری اسلامی:رویکرد درون‌نگر و مردم پایه. عملکردحفظ تمامیت ارضی،امنیت مطلوب،متکی به تجهیزات بومی،اقتدار بی نظیر منطقه ای. 2⃣ سیاست داخلی: رژیم پهلوی: رویکرد دیکتاتوری عملکرد: خفقان،استبداد،نادیده گرفتن مردم،نبود آزادی سیاسی،سرکوب مردم،متأثر از قدرتهای بزرگ ✅ جمهوری اسلامی: رویکرد مردمسالاری. عملکرد: مشارکت اجتماعی،انتخابات آزاد،آزادی های اجتماعی،فعالیت آزادانه احزاب سیاسی،چرخش قدرت،استقلال سیاسی 3⃣ سیاست خارجی: رژیم پهلوی: رویکرد وابسته به قدرتهای بزرگ. عملکرد: بازیگر دست نشانده،تأمین کننده منافع کشورهای حامی، ناتوان در برابر تهدیدات خارجی،نداشتن عزت،تحقیر توسط کشورهای قدرتمند ✅ جمهوری اسلامی:رویکرد مستقل عملکرد: تأمین کننده منافع ملی، حفظ عزت،ایفای نقش محوری در منطقه، اقتدار منطقه ای و جهانی،تصمیم گیری براساس عزت،حکمت،مصلحت 4⃣ فرهنگ: رژیم پهلوی: رویکرد: هویت غربی و غیربومی. عملکرد: ضدیت با اسلام و اعتقادات دینی،مبارزه با حجاب اسلامی،استفاده ابزاری از زنان،ابتذال در تلویزیون و سینما، گسترش مراکز فساد وفحشا، کاپیتولاسیون ،عدم توجه به علم و دانشگاه ✅ جمهوری اسلامی: رویکرد: هویت ایرانی اسلامی. عملکرد: عزت به هویت ایرانی،احیای جایگاه والای زنان،افزایش معنویت،حضور پررنگ جوانان در مراسمات مذهبی،رشد سریع علمی،افزایش چشمگیر دانشجویان،حرکت به سمت سینمای حرفه ای 5⃣ توسعه اقتصادی: رژیم پهلوی: رویکرد: نگاه به بیرون. عملکرد: تأمین بیشتر کالاها از خارج کشور،اقتصاد تک محصولی،نابودی کشاورزی با اصلاحات ارضی،افزایش فاصله طبقاتی،عدم توسعه روستاها،مهاجرت گسترده از روستا به شهر،گسترش حاشیه نشینی و حلبی آبادها ✅جمهوری اسلامی: رویکرد: نگاه به درون عملکرد: استفاده از ظرفیت های داخلی،توسعه صنایع(فولاد،سیمان،پتروشیمی)،توسعه روستاها،تلاش برای کم کردن فاصله طبقاتی،تولیدکننده کالاهای استراتژیک،تلاش برای خروج از تک محصولی بودن،توسعه و خودکفایی کشاورزی
🔰 چرا لکنت گرفته‌اید؟! ۴۳ سال پس از انقلاب اسلامی و دستاوردهای بسیار برجسته‌ای که در سطح داخلی و خارجی دارد، هنوز هم مجبور هستیم آن را با حکومت عقب‌مانده و دست‌نشانده انگلیس و آمریکا مقایسه کنیم! این نوع مقایسه به خاطر شدت تحریف دشمنان و از سوی دیگر غفلت یا جهل و حتی تجاهل داخلی است. این روزها در برخی از کانال‌ها و گروه‌های فضای مجازی نوشته می‌شود، اگر رژیم شاه هم بود همین پیشرفت‌ها را داشتیم ... و یا اینکه می‌نویسند؛ همه کشورها پیشرفت داشته‌اند! در پاسخ به این شبهه‌افکنی‌ها ذکر چند نکته لازم است. ▪️نکات تحلیلی: اولاً، با توجه به بخشش‌های بی‌حدوحصر شاهان قاجار و پهلوی از آرارات تا خوزستان و هرات و بحرین، بعید بود که الآن با توجه به تلاش‌های خصمانه قدرت‌های شرق و غرب، چیزی از ایران مانده باشد. از سال‌های گذشته آمریکا نقشه تجزیه ایران را داشته است و باید الآن برای رفتن به استان‌های مرزی ویزا می‌گرفتیم! ثانیاً، حکومت پادشاهی ایران ازلحاظ سوق‌الجیشی و اهمیت برای آمریکا قابل‌مقایسه با کشور پادشاهی مصر است. فهوی حسین روزنامه‌نگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و از پیروان جمال عبدالناصر است، این مقایسه را انجام داده و می‌نویسد: «ایرانی‌ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابرقدرت‌ها، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم. ما هرسال مزد خیانتمان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب ۴ میلیارد کمک بلاعوض می‌گرفتیم و ایرانی‌ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند. امروز ایران از یک قدرت منطقه‌ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه وجهان بدون جلب نظر ایران قابل‌حل نیست». ثالثاً، هزینه استقلال و مقاومت همیشه کمتر از تسلیم است. اگر انقلاب اسلامی نبود امروز حتماً هزینه امنیت در کشور فقط با رد خون و ناموس پرداخت می‌شد و سرزمین، پول و حتی وابستگی نمی‌توانست آن گرگ‌های گرسنه را سیر کند. ▪️نکته راهبردی:امروزه برخی از جریان‌های غرب‌زده داخلی انقلاب را متهم به کم‌کاری می‌کنند؛ این در حالی است که بیش از ۳۲ سال از مناصب اجرایی کشور در دست این جریان بوده و اکنون که قدرت را در دست ندارند، با دمیدن بر آتش فتنه آمریکا در حال هدایت آن به مزارع انقلاب هستند تا بتوانند ناامیدی و یأس را گسترش دهند. آن‌ها کم از ستون پنجم دشمن در جنگ هوشمند ندارند.
💬 آمریکا یکی از ۱۵۸۱ تحریم علیه ایران را برداشت! خوشحال باشیم؟ شب گذشته رسانه‌های غربی خبر دادند‌ که دولت جو بایدن برخی از تحریم‌ها برای برنامه هسته‌ای ایران را رفع کرد. پیگیری‌های ما نشان می‌دهد این تحریم‌ مربوط به همکاری صلح‌آمیز کشورهای دیگر در برنامه هسته‌ای ایران بوده است. کشورهایی که در پروژه‌های هسته‌ای اراک یا فردو با ایران همکاری می‌کردند مشمول این تحریم می‌شدند. ترامپ این تحریم را همزمان با خروج از برجام امضا کرده بود تا مانع از گسترش توان هسته‌ای ایران شود آمریکا پس از برجام ۱۵۸۱ تحریم جدید علیه ایران تصویب کرده که دیشب یکی از آنها را رفع کرده و ۱۵۸۰ تحریم دیگر باقی مانده است. از این تعداد تحریم‌ها حدود ۷۰۰ تحریم ذیل برجام است و الباقی‌ آن فرابرجامی است اما بر بی‌اثر کردن فواید اقتصادی برجام اثر مستقیم دارد. رفع تحریم شب گذشته اثر اقتصادی خاصی ندارد و در کف خیابان‌های تهران احساس نخواهد شد اما صرفا یک پیام سیاسی از سمت دولت بایدن است تا خود را برای بازگشت به برجام مشتاق نشان دهد.
❌ رهبر انقلاب: من هم دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردم 🔰 رهبر انقلاب در ابتدای دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: من هم تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را انجام دادم، توصیه میکنم مردم هم حرف پزشکان و متخصصین را گوش کنند 🔻 من مقیدم به شیوه‌نامه‌هایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم. 🔺 توصیه میکنم به مردم عزیزمان که به هر حرف متخصصین و صاحب‌نظران این رشته توجه کنند و گوش کنند. آنچه که آنها صلاح میدانند و لازم میدانند انجام بدهند. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
💬 بایدن دست به دامان تروریسمِ خودساخته! 🔹رئیس‌جمهور آمریکا پنجشنبه مدعی هلاکت «ابوابراهیم القرشی» سرکرده داعش در سوریه شد. 🔻ادعای به‌ظاهر پیروزمندانه بایدن چند نکته دارد: 🔸بایدن زمانی از این خبر به‌عنوان دستاوردی بزرگ رونمایی کرده که در داخل و خارج راه به جایی نبرده است، لذا نیازمند سوژه‌ای بوده تا افکار عمومی را به سمتی دیگر منحرف کند. 🔸او مانند اوباما که در سال ۲۰۱۱ مدعی پرتاب جسد بن‌لادن به دریا شد گفته القرشی ساختمان محل حضورش را منفجر کرده است! 🔸آمریکا مدت‌هاست ضمن اشغالگری و غارت منابع سوریه، پایگاه‌های امنی برای تروریست‌ها ایجاد کرده، لذا ادعای کشته شدن سرکرده داعش را می‌توان اقدامی برای توجیه اشغالگری و بقا در سوریه و البته عراق دانست. 🔸نکته مهم در این عملیات ادعایی، تکرار بی‌ارزش بودن جان انسان‌ها برای آمریکایی‌هاست، چنانچه طبق گزارش شبکه الجزیره، بالگردهای ائتلاف آمریکایی با پرواز بر فراز مناطق «أطمة» و «دیر بلوط» در حومه شمالی ادلب و انجام عملیات هلی‌برن، ۱۰ نفر از جمله چند کودک را کشته‌اند.
🇮🇷 📝 | کلید قدرت در قرن ۲۱؟ 🔻 جوزف نای میگوید فضای سایبر کلید قدرت در قرن ۲۱ است. قدرتی که به دارندگان آن این امکان را می دهد تا با اقناع، جذب، مدیریت ادراک و در نهایت با اغواگری و فریب مخاطبان، خواسته های خویش را با کمترین هزینه تامین کنند. صاحبان این قدرت حتی می‌توانند با تغییر نگرش، باورها، عواطف و ذائقه های آحاد جامعه هدف، بدون جنگ باعث تغییر در رفتار و ساختار کشوری شوند که با آن تخاصم دارند.(۱) 🔹 امروزه و در دهه فجر، در بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف، میتوان ساعتها سخن گفت، اما اگر کلید قدرت در قرن جدید را همانگونه که جوزف نای گفته فضای سایبر بدانیم (که هست)، با واقعیت تلخی مواجهیم و آن اینکه در این فضا بیشتر از آنکه ظفرمند باشیم، در محاصره ایم ! و اگر مومن به اسلام و انقلاب هستیم (که هستیم) حکم "جهاد عظیم تبیین" امام جامعه مسلمین را در این فضا، آنطور که باید، اجرا نکردیم، هم ما و شما، و هم کارگزاران مسئول حکومتی! ۱) برگرفته از کتاب چهره پنهان سیاست، نوشته سیامک باقری
🔴 رئیس جمهوری که نباید دوستش داشته باشیم! 🔹حق می‌گویند؛ رئیسی یک آدم اشتباهی ست که نمی‌داند کجا ایستاده است. او هنوز خبر ندارد رئیس جمهور ایران است و باید رفتار و کردار و سخنانش در کاراکتر یک پریزدنت باشد. نمی داند که ما عادت کرده‌ایم رئیس جمهور را با ریش رنگ شده و سشوار کشیده فقط باید از قاب تلویزیون ببینیم. نمی‌داند که نباید یهو وسط مردم حاضر شود و رو در رو از آنها از مشکلاتشان بپرسد. 🔹خبر ندارد که به رعیت بودن عادت کرده ایم و چشم دلمان را سال‌هاست به سمت کدخدا سوق داده‌اند و برای رفع گشنگی باید نگاهمان به میز مذاکره باشد. 🔹او بلد نیست وقتی از سفره خالی مردم حرف می زند، لبخندی ملیح بزند که تا فیها خالدونمان درد بگیرد و بگوید انشالله گشایشی برای مردم ایجاد می‌کنیم!! 🔹 این اخوند یاد نگرفته که شلوار و قبایش باید با عبایش هارمونی رنگی داشته باشد و فلان شخص معتبر در قم، عمامه‌اش را به فلان سبک خاص بپیچد. 🔹شال سبز بافتنی که احتمالاً عیالش بافته را دور گردنش میپیجد و نمی‌داند که ما دوست داریم رییس جمهورمان از شال‌های پیرکاردین لیمیت ادیشن از فرنگ برگشته استایل کند. واقعاً دوست نداشتنی‌ست!! 🔹هم حرف زدنش شبیه رییس جمهور نیست هم کارکردنش! چه معنی دارد که اصلا رییس جمهور برود با خلق الله عمله بنا و کارگر و کارمند هم کلام شود که از وسط آن همه حرف و پیگیری ، یک سوتی دربیاید که کل کار را ابتر کند؟! اصلا چرا رییس جمهور صبح به صبح، استخر و جکوزی نرفته و ماساژ نگرفته باید بیاید سر کار؟! 🔹اصلا ناهار خورده؟! نمی‌دانیم ولی قبلیا خیلی خوردن، اونقدر خوردن که هنوز صدای ملچ ملوچ دهانشان می‌آید و لا بلای خلال کردن دندان‌ها، کاریکاتوری هم می‌کشند! پ‌ن: همچنان در صف منتقدینم، همانطور که از ابتدای آغاز بکار دولت بودم. همانطور که به انتصابات و بکارگیری برخی وزرا و مدیران انتقاد داشته و دارم. ولی یک نخ قبای رئیسی با همه‌ی نقدها و ایرادهایش را به کل دولت قبل نمی فروشم.
💬 برگزاری جلسات مقصریابی توسط اصلاح طلبان 🔹شنیده‌ها از دستورکار برخی از جلسات اصلاح طلبان حاکیست که آنها به دنبال بررسی عملکرد جبهه اصلاح طلبان هستند تا مشخص شود مقصرین اصلی وضعیت فعلی این جریان چه افرادی بودند و چه کسانی اصلاح طلبان را به اینجا رساندند و بازخوانی گذشته می کنند. 🔹طی ماه‌های اخیر در جریان اصلاحات، بهزاد نبوی به دلیل حمایتی که به دلیل حضور در انتخابات ریاست جمهوری از همتی داشت در بین اصلاح طلبان به شدت تحت فشار است همانطوری که کرباسچی تحت فشار است، کرباسچی را از کارگزاران حذف کردند و مرعشی جایگزین وی شد. 🔻ادوار دفتر تحکیم در کارگزاران که از عناصر افراطی مشارکت و حزب اتحاد ملت و... بودند و هستند، فشار آوردند که کرباسچی را از دبیرکلی حذف کنند. الان اصلاح‌طلبان اول کرباسچی و بعدا بهزاد نبوی را در بین خودشان مورد نقد قرار می‌دهند که شما باعث این وضعیت شدید.
💢 سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ! ⭕️ یکی از چالش‌هایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرم‌هایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود. ⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف می‌شود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساخت‌ها، ذخیره‌سازی داده‌ها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد). ⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض می‌کنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند). ⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده می‌کنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد. ⭕️ سید علیرضا آل داود
. ♻️ چرا جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت است 🔰 شاید شما هم با دیدن این تیتر، خورده بگیرید و بگویید: اغراق ممنوع. اما این تیتر اغراق نیست بل واقعیتی بدیهی است که از شدت بداهت، مورد انکار قرار می‌گیرد. انقلاب اسلامی ایران در بهمن سال ۵۷ از همان ابتدا که وارد مرحله تشکیل ساختار سیاسی شده، تاکنون هجمه‌هایی را در قالب جنگ سرد، جنگ سخت، جنگ اقتصادی و جنگ نرم و رسانه‌ای در رویارویی با نظام سلطه تجربه کرده است. در مرحله جنگ نرم بعد از ناکامی در شیوه‌های مختلفی که نظام سلطه تجربه کرد، این سال‌ها مهمترین رویکردی که مورد استفاده دشمنان انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته، جنگ نرم در بستر «روایت» و جنگ روایت‌هاست؛ تاجایی که توانسته‌اند ادارک بخشی از جامعه نسبت به برخی واقعیت‌ها را تغییر بدهند. این نوع جنگ، شکل تکامل یافته‌تر و البته اثرگذارتر جنگ نرم و متکی بر زیر ساخت رسانه‌های نوین است که با ایجاد یک چینش ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت می‌دهند البته بدون اینکه شخص متوجه تغییر باور و رفتار خود باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند. یکی از مصادیق هجمه‌های این جنگ، ایجاد تلقی ضعیف بودن جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه در ذهن مخاطب است. در این باورِ القاء شده، نظام سلطه خود را ابرقدرتی بلامنازع معرفی می‌کند که جمهوری اسلامی ایران در برابر دسیسه‌های آن در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و این درحالی است که داستان دقیقا برعکس است و در حقیقت، ابر قدرت بلامنازع در حال حاضر، ایدئولوژی انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران است و این نظام سلطه است که در آستانه فروپاشی قرار گرفته است. چنین ادعایی شاید برای برخی از مخاطبان این یادداشت هم اغراق‌آمیز و شبیه به مزاح باشد. اگر شما هم از جمله آنها هستید، تعجب نکنید و با مطالعه ادامه این چندسطر و توجه به یک استدلال بدیهی که ۴۳ سال است در برابر چشمان ماست و به آن توجهی نداریم، این تصور غلط خود را به چالش بکشید. بله، نظام جمهوری اسلامی تا پایبند و متعهد به ایدئولوژی انقلاب اسلامی است، ابرقدرت بلامنازع دنیای امروز خواهد بود. توضیح آن روشن است: 🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که چرخه مالی دنیا (دلار و یورو) در اختیار دشمنان انقلاب اسلامی وقدرت این چرخه مالی علیه جمهوری اسلامی ایران بکار گرفته شده است؟ 🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که ظرفیت رسانه‌ای دنیا ازجمله صدها شبکه‌ تلویزیونی ورادیویی فارسی‌زبان، صدها هزار صفحه مجازی با پمپاژ شبهات اعتقادی، سیاسی، علمی، اخلاقی و... کانون ایدئولوژی انقلاب اسلامی را هدف گرفته‌اند وبرای فروپاشی جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند؟ 🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که با وجود پیشرفت‌های گسترده جمهوری اسلامی درصنعت دفاعی و نظامی، اما همچنان دشمنان انقلاب اسلامی در این صنعت، چند گام جلوتر از ما هستند و برخلاف نظام اسلامی کشور ما به هیچ یک از ضوابط اخلاقی و اعتقادی پایبند نیستند و برای همین، بارها شاهد جنایات آنها در اقصی نقاط دنیا و ازجمله در کشور خودمان بوده‌ایم تاجایی که در دوره هشت ساله دفاع مقدس، بخشی از این جنایات را تجربه کرده‌ایم و همچنان تهدید نظامی آنها در برابر نظام جمهوری اسلامی است؟ 🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که سازمان‌ها و نهادهای حقوقی و بین‌المللی دنیا مثل سازمان ملل، سازمان انرژی اتمی، سازمان حقوق بشر و ... که درحقیقت ابزار سلطه‌گری نوین و در راستای حفاظت بیشتر از منافع مستکبران علیه منافع ملت‌های مظلوم هستند، تمام تلاششان را برای از بین بردن نظام سیاسی حاکم بر ایران، در خدمت سلطه‌گران گرفته‌اند؟ 🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که نظام سلطه و سیستم‌های امنیتی در داخل نظام سیاسی کشور، نفوذ دارند وشبکه نفوذ آنها حتی تا عالی‌ترین سطح مدیریت اجرایی و نظامی و امنیتی راه یافته‌اند و ضربات سختی به پیکر این نظام وارد کرده‌اند و همچنان این شبکه در راستای به زمین‌زدن انقلاب اسلامی و تغییر باور و اعتماد مردم، فعال است؟ 🔸به عبارتی ۴۳ سال است که نظام مالی دنیا، انواع رسانه‌های دنیا، قدرت نظامی دنیا، نظام حقوقی حاکم بر دنیا و نفوذی‌های رخنه کردن در بدنه مدیریتی کشور که ابزار ابرقدرتی مدعیان است، بکار گرفته شده‌اند تا انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران زمین بخورد و نباشد، اما این نظام مستقر است ونه تنها مستقر که همه هویت نظام سلطه را به چالش کشیده است. به نظر شما قدرت چه کسی برتر است؟ «استقرار»، «بودن»، «سرپا ماندن» و حتی «سربلندشدن» نظام جمهوری اسلامی -با همه اشکالاتش که همه آنها قابل برطرف شدن است- در برابر همه توطئه‌ها به معنای برتری قدرت اوست، قدرتی که متکی بر قدرت برتر الهی است.
💬 هزینه جشن‌های ۲۵۰۰ساله معادل بودجه ۲ سال سوئیس! 🔹شاه برای برگزاری جشن‌های ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی حدود ۶۵۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار هزینه می‌کرد. «مارسل هودر» عضو تیم تدارکات این جشن درباره هزینه‌های این جشن می‌گوید:« بودجه ۲ سال سوئیس را ظرف ۲ روز خرج کردند».
🔴برژینسکی: امروز باید رهبران ابر قدرت های جهانی از مسولین ایرانی برای حفظ امنیت خود وقت قبلی بگیرند. سخنان برژینسکی مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده - بسیار جالب است - دقت کنید : 🔹 روزی رهبر فقید ایران اذعان میکرد که جنگ عراق علیه ایران برای این کشور نعمت است، چندی بعد از آن به ترکیه سفری داشتم و با مقامات این کشور رایزنی میکردم، یادم هست یکی از مقامات ارشد این کشور - ترکیه - بمن با لحن تمسخر آمیزی گفت : بروید و در آمریکا مقدمات پذیرش امپراطوری عثمانی را مهیا کنید !!!! دیگر با این جملات - (اشاره به متن گفته رهبر فقید ایران که روی میزش بود در باره نعمت خواندن جنگ) - ایران رقیب جدی برای ما در منطقه نیست! 🔹 من همان موقع به نادانی آن مقام ترک در دل خندیدم! همانطور که بارها اعلام کرده ام کشوری که سی و چند سال تحت شدیدترین فشارها و تحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات رتبه ۱۷ اقتصاد جهانیست، دانش هسته ای را نهادینه کرده، در سلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش و قوای مسلح نظامی جهان را داراست، خاور میانه کاملا تحت نفوذ و سیطره آنهاست، و من اعتماد راسخ دارم این کشور با این ظرفیتها و توان بومی در اینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی - ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی میشود و حآلا کجایند حکام شیرین مغز ترک که با کودتایی چند ساعته قافیه را به ارتش خود باختند!! 🔹غرب اگر جرات دارد ایرانیها را بحال خود وانهد! نه کمکشان کنند و نه مزاحمشان شوند!! انوقت من پیرمرد حتما امپراطوری پارس را به چشم خواهم دید! 🔹 امروز باید پرزیدنت اوباما ، ریس جمهور اولاند، نخست وزیر نتانیاهو، صدر اعظم مرکل و نخست وزیر مستعفی دیوید کامرون و مقامات بلژیک و روسیه بروند و از مقامات ایران وقت ملاقات بگیرند و آنها ( ایرانیها) اگر صلاح دانستند به آنها یاد بدهند که چگونه کشورشان را که در محاصره جهنم تروریسم و افراطی گری وحشی گری گروه های خود سر در همسایگیشان است، اینقدر با صلابت امن کرده اند، امروز ایران یکی از امن ترین و با ثبات ترین کشورهای جهان است و دولتمردان غرب به بیراهه نروند زیرا مختصر مشکلات ایران هم بابت تنگناهای اقتصادیست که آن هم ارمغان غرب... است.
🔴برژینسکی: امروز باید رهبران ابر قدرت های جهانی از مسولین ایرانی برای حفظ امنیت خود وقت قبلی بگیرند. سخنان برژینسکی مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده - بسیار جالب است - دقت کنید : 🔹 روزی رهبر فقید ایران اذعان میکرد که جنگ عراق علیه ایران برای این کشور نعمت است، چندی بعد از آن به ترکیه سفری داشتم و با مقامات این کشور رایزنی میکردم، یادم هست یکی از مقامات ارشد این کشور - ترکیه - بمن با لحن تمسخر آمیزی گفت : بروید و در آمریکا مقدمات پذیرش امپراطوری عثمانی را مهیا کنید !!!! دیگر با این جملات - (اشاره به متن گفته رهبر فقید ایران که روی میزش بود در باره نعمت خواندن جنگ) - ایران رقیب جدی برای ما در منطقه نیست! 🔹 من همان موقع به نادانی آن مقام ترک در دل خندیدم! همانطور که بارها اعلام کرده ام کشوری که سی و چند سال تحت شدیدترین فشارها و تحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات رتبه ۱۷ اقتصاد جهانیست، دانش هسته ای را نهادینه کرده، در سلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش و قوای مسلح نظامی جهان را داراست، خاور میانه کاملا تحت نفوذ و سیطره آنهاست، و من اعتماد راسخ دارم این کشور با این ظرفیتها و توان بومی در اینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی - ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی میشود و حآلا کجایند حکام شیرین مغز ترک که با کودتایی چند ساعته قافیه را به ارتش خود باختند!! 🔹غرب اگر جرات دارد ایرانیها را بحال خود وانهد! نه کمکشان کنند و نه مزاحمشان شوند!! انوقت من پیرمرد حتما امپراطوری پارس را به چشم خواهم دید! 🔹 امروز باید پرزیدنت اوباما ، ریس جمهور اولاند، نخست وزیر نتانیاهو، صدر اعظم مرکل و نخست وزیر مستعفی دیوید کامرون و مقامات بلژیک و روسیه بروند و از مقامات ایران وقت ملاقات بگیرند و آنها ( ایرانیها) اگر صلاح دانستند به آنها یاد بدهند که چگونه کشورشان را که در محاصره جهنم تروریسم و افراطی گری وحشی گری گروه های خود سر در همسایگیشان است، اینقدر با صلابت امن کرده اند، امروز ایران یکی از امن ترین و با ثبات ترین کشورهای جهان است و دولتمردان غرب به بیراهه نروند زیرا مختصر مشکلات ایران هم بابت تنگناهای اقتصادیست که آن هم ارمغان غرب... است.
🔰 حمایت برای دوشیدن! طی چند روز گذشته اخباری مبنی بر موافقت آمریکا برای فروش سلاح به عربستان، امارات و اردن منتشر شد. در بین فروش‌های صورت گرفته، واشنگتن موافقت کرده که 31 سیستم توزیع اطلاعات چندوظیفه‌ای را به قیمت 23.7 میلیون دلار به عربستان سعودی بفروشد تا سیستم‌های دفاع موشکی خود را مدرن کند. وزارت امور خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که علاوه بر فروش سلاح به عربستان، 30 میلیون دلار قطعات یدکی سامانه‌های دفاع موشکی هاوک به امارات می‌فروشد. این تسلیحات همچنین شامل 65 میلیون دلار تجهیزات برای سیستم‌های ضدهوایی پاتریوت، هاوک و تاد امارات متحده عربی می‌شود. بر اساس این قرارداد، آمریکا قصد دارد بیش از چهار میلیارد دلار تسلیحات، شامل جنگنده‌های اف-16 و موشک‌های هدایت‌شونده به اردن نیز تحویل دهد. نتایج یک تحقیق حاکی از این است که ارزش قراردادهای تسلیحاتی امضاشده از مارس 2015 نزدیک به 28.4 میلیارد دلار هستند که 20 قرارداد آن‌ها به ارزش 1.2 میلیارد دلار در دوره ریاست جمهوری جو بایدن در سال جاری میلادی امضا شده‌اند. عربستان در همان مقطع زمانی حدود 34 میلیارد دلار را نیز برای خرید اسلحه از دیگر طرف‌ها هزینه کرد و بر این اساس خریدهای نظامی عربستان از منابع آمریکایی از ابتدای حمله‌اش به یمن تا امروز حدود 63 میلیارد دلار برآورد می‌شود. ⚜ گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣آمریکا با فروش سلاح های گسترده به عربستان سعودی و امارات، نشان داده است که تنها در ظاهر با پایان جنگ در یمن موافق است؛ اما در نهان نیات و اهداف دیگری را در سر می‌پروراند؛ این در حالی است که پیشتر بایدن توقف فروش‌های تسلیحاتی به عربستان و توقف حمایت‌های آمریکا از جنگ علیه یمن را اعلام کرده بود. 2️⃣ خط قرمز آمریکا در بحث فروش تسلیحات، همواره عدم تغییر موازنه نظامی به ضرر رژیم صهیونیستی است؛ به همین منظور وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده فروش این تسلیحات هیچ‌گونه تغییر موازنه نظامی در منطقه ایجاد نخواهد کرد. از این سخنان این‌گونه استنباط می‌شود که اولاً فروش تسلیحات در راستای کسب منافع مادی بیشتر از کشورهای عربی است و ثانیاً هدف، اعطای تسلیحاتی است که این کشورها با توجه به فقدان اطلاعات نظامی، توان استفاده از آن را ندارند و برای راه‌اندازی و نگهداری آن می‌بایست سال‌های سال برای حضور مستشاران و تکنسین‌های نظامی آمریکا در کشورشان، دلارهای نفتی خرج کنند. درنتیجه می‌توان گفت، عواملی از حمایت‌های نظامی در کنار حمایت‌های سیاسی منجر به این شده که آمریکا از وضعیت موجود در منطقه در جهت منافع خود استفاده کند و با باورپذیر کردن تهدیدهای منطقه‌ای برای حاکمان کشورهای عربی، در جهت دوشیدن هرچه بیشتر آن‌ها اقدام نماید.
⭕️ عاقبت اعتماد_به_شیطان 1⃣ حُسنی مبارک گفت : نباید به اعتماد می کردم! 2⃣ معمر قذافی گفت : بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود 3⃣ محمد مُرسی گفته است : اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر ، اعتماد به آمریکا بود 4⃣ بن علی گفت : دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود 5⃣ منصور هادی در یمن گفت : اگر را نمی خوردم در قدرت باقی می ماندم 6⃣ تمام تاریخ نگارانِ معاصر در کشور معتقدند دلیل سقوط دولتِ مردمی مصدق و 1332 بدلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود 7⃣ صدام در لحظه اعدامش گفته بود : این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند 8⃣ در کتاب« پاسخ به تاریخ» ص 278؛ محمد رضا شاه در آخرین روزهای عمرش می گوید : دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود 👈 یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا ، فهمیده بود که نمی‌توان به آمریکا کرد👉 📢جمله معروف شاه: آن زمان که صاحب قدرت بودم تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است شاید این اطمینان و اعتماد ... 📚 کتاب پاسخ به تاریخ ، نوشته محمدرضا پهلوی ، صفحه ۲۷۸ 🌀حالا کسانی در کشور ما همچنان امیدوارند تا آمریکا مشکلات را حل کند، راستی این افراد در کجای عبرت های تاریخ قرار گرفته‌اند؟