📚 برگزاری سی و دومین هفته کتاب در نیشابور
📕 سی و دومین هفته کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از بیست و سوم تا سی ام آبان ۱۴۰۳ با شعار « خواندن برای همدلی » همزمان با سراسر کشور در پایتخت کتاب ایران؛ نیشابور برگزار می شود.
📒رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیشابور اظهار کرد: سی و دومین هفته کتاب سال جمهوری اسلامی ایران از بیست و سوم تا سی ام آبان ۱۴۰۳ با شعار « خواندن برای همدلی » در سراسر کشور ودر نیشابور پایتخت کتاب ایران باهمکاری تمامی ادارات،سازمانها ،نهادها وانجمنهای کتاب، فرهنگی،ادبی و هنری اجرا خواهد شد.
📕 علیرضاسیدآبادی گفت: رویکرد برنامههای هفته کتاب ترویجی و معارفه بیشتر کتاب به عموم مردم است و هفته کتاب، یک هفته نمادین برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تبلیغ کتاب است
📒 دبیر ستاد بزرگداشت سی و دومین هفته کتاب نیشابور خاطر نشان کرد: افتتاح کتابخانه پادگان آموزشی شهید مطهری فراجا بنام شهید مدافع امنیت سرهنگ هادی میرآبادی، جشنواره ملی کتابخوانی رضوی ، پویش کتابخوانی «سرباز مقاومت» ویژه اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد،برگزاری گعده کتابخوانی امین،برپایی میز خدمت هفته کتاب در نماز جمعه ، نواختن زنگ کتاب در مدارس ،برگزاری نمایشگاه تازههای کتاب، بازدید از کتابفروشی ها و کتابخانه های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توسط مسئولین، اجرای برنامه های خلاقانه کتابخوانی ،نشست های کتابخوانی،کارگاه قصه گویی، تورهای کتابخانه گردی برگزار خواهد شد
📕 سیدآبادی یاد آورشد : عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی، فضا سازی محیطی، جشن کتاب همراه با تقدیر از خادمان کتاب،ناشران،نویسندگان ،اعضا و خیرین کتابخانه ها،شب شعر و خاطره، برپایی نمایشگاه عکس با موضوع کتاب،پویش نذر کتاب،اجرای تاتر، نقد کتاب و نشست کتابخوان در انجمن های ادبی، رونمایی کتاب، پویش کتابخوان و... از دیگر برنامه های این هفته است
📚 رئیس اداره فرهنگ وارشاداسلامي نيشابور تصریح كرد : شهرستان نيشابور پایتخت کتاب ایران در حد يك استان ظرفيت و توان و پتانسيل بالقوه و بالفعل را داراست و بايد نگاه به نيشابور يك نگاه استاني وملی باشد.
🔰 سیدباقرمیرعلمدار- روزنامه نگار
📣 معرفی سه اثر از استان خراسان رضوی به جشنواره تئاترفجر کشور
🔰در مراسم اختتامیه سی و چهارمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی سه نمایش
📌 (تلقین)به کارگردانی احسان دبیر از مشهد
📌(ایستگاه مترو) به کارگردانی سید محمد سجادی از مشهد
📌( هندی کم) به کارگردانی احسان اتابکی از نیشابور
با رأی هیئت داوران به عنوان سه اثر برگزیده به دبیرخانه چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر کشور معرفی شدند.
آیندهی کتاب: آیا کتابها همچنان زنده خواهند ماند
مقدمه
در دنیایی که فناوری به سرعت در حال پیشرفت است و کتابهای الکترونیکی و اپلیکیشنهای خواندن جای خود را در زندگی روزمره ما باز کردهاند، این پرسش مطرح میشود که آیا کتابهای کاغذی همچنان آیندهای خواهند داشت یا به تدریج از صحنهی نشر کنار گذاشته خواهند شد؟ در این مقاله، به بررسی دلایل بقای کتابهای کاغذی، ترکیب کتابهای فیزیکی و دیجیتال و نقش کتاب در زندگی روزمره و آیندهی بشر میپردازیم.
دلایل بقای کتابهای کاغذی در آینده
تجربهی حسی منحصر به فرد: لمس صفحات کتاب، بوی کاغذ و لذت ورق زدن صفحات، تجربهای است که کتابهای الکترونیکی نمیتوانند به طور کامل جایگزین آن شوند.
ارزش عاطفی و خاطرهانگیز: کتابهای کاغذی اغلب با خاطرات شخصی و رویدادهای مهم زندگی مرتبط میشوند و به همین دلیل ارزش عاطفی بیشتری برای افراد دارند.
ابزار مطالعهی عمیقتر: بسیاری از افراد معتقدند که مطالعهی کتابهای کاغذی به تمرکز بیشتر و درک عمیقتر مطالب کمک میکند.
میراث فرهنگی: کتابهای کاغذی بخشی جداییناپذیر از تاریخ و فرهنگ ما هستند و حفظ آنها به عنوان یک میراث فرهنگی اهمیت دارد.
ترکیب کتابهای فیزیکی و دیجیتال
به جای رقابت بین کتابهای فیزیکی و دیجیتال، میتوان به دنبال راههایی برای ترکیب این دو باشیم. مثلاً:
کتابهای ترکیبی: کتابهایی که هم به صورت فیزیکی و هم به صورت الکترونیکی قابل دسترسی هستند.
💢آغاز شانزدهمین جشنواره ملی «نخستین واژه آب» برای دانش آموزان نــیــشــابــور
🔸رئیس اداره روابط عمومی شرکت آبفا شهرستان نیشابور گفت: این جشنواره با هدف جلب توجه دانش آموزان به ارزش و اهمیت ، ایجاد حس دوستی با آب بین دانش آموزان و آموزش شیوه های صحیح مصرف آب در خانه و مدرسه همه ساله به همت شرکت آب و فاضلاب و آموزش و پرورش شهرستان برگزار میشود و امسال نیز زنگ آغاز آن در مدرسه پسرانه "سیمرغ دانش " با حضور٣٠٠ دانش آموز و معلم به صدا در آمد.
🔸" فاطمه حسینی " افزود : با برنامههای آموزشی متنوع، اطلاع رسانی در قالب نواختن زنگ آب و مدیریت مصرف، اجرای بازی جذاب ومفرح آب پله، مسابقات نقاشی، داستان نویسی با مشارکت دانش آموزان و خانواده ها تلاش کردهایم علاوه بر جلب توجه این گروه سنی، لزوم مشارکت اجتماعی در مصرف بهینه آب را نیز به آنان بیاموزیم.
🔸وی گفت: دانش آموزان آموزش الفباء را با آب آغاز می کنند و همین موضوع حسن انتخابی برای جشنواره است تا اولین موضوع شهروندی را که آنان در قالب آموزش مدرسه می آموزند مصرف بهینه آب باشد.
✍ اداره روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا شهرستان نــیــشــابــور