روز گرفتن پاداش
💠 ساعات روز عید رو دست کم نگیریم. تلاش یک ماه بندگی توی این ساعتها تعیین تکلیف میشه و به همین خاطر خیلی مهمه.
💠 کتاب «المراقبات» یا «اعمال السنه» یکی از تالیفات آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی است. نویسنده در کتابش از توسل با عنوان یکی از کارهای روز عید فطر یاد میکند و مینویسد:
«از کارهای مهم، توسل به حامی و نگهبان آن روز و شفیع قرار دادن او در اول آن و مبالغه در آن به اندازه بزرگی این روز است. بزرگی این روز نیز به اندازه بزرگی تمام اوقات و حالات او در ماه رمضان است؛ زیرا این روز وقت آشکار شدن ثمره، اعطای جوایز و فهم قبول یا رد شدن، رضا یا خشم، نزدیکی یا دوری و خوشبختی یا بدبختی است.
💠 به این جهت بنده سعادتمند باید در این مقام به خوبی ادب را رعایت نموده و آثار بد تمام گناهان خود را در روزها و شبهای این ماه از بین برده و کرامتهای الهی و الطاف خداوندی را که در طول ماه ضایع کرده، اصلاح کند. خلاصه میتوان با رعایت کامل ادب در یک ساعت تمام کوتاهیهای خود در اعمال مهم ماه رمضان را جبران و گناهان را تبدیل به نیکیها نموده و به درجات بلندی برسد.»
💠 مؤلف این کتاب، غسلکردن و خواندن دعای ندبه، خواندن نماز عید فطر، مناجات با امام زمان (عج) و خوشگمانی به خداوند را از اقدامات دیگری میداند که مومنان میتوانند در روز عید انجام دهند. همچنین درباره چگونگی اتمام روز عید فطر میگوید: «روز خود را با توسل و واگذاری به نگهبان این روز که از معصومان (ع) است و شفاعت خواستن از او به پایان برساند همانگونه که در سایر روزهای شریف نیز چنین میکرد.»
💠 در کتاب «المراقبات» آمده است امام حسن (ع) روز عید عدهای را دیدند که میخندیدند و بازی میکردند، ایشان رو به همراهان خود کردند و فرمودند:
«خدای عزوجل ماه رمضان را آفرید تا میدان مسابقهای برای خلقش باشد که در آن با طاعت و رضایت او با یکدیگر مسابقه بدهند. عدهای سبقت گرفته و سعادتمند شدند و عدهای عقب افتاده و ناامید شدند. شگفتا از کسی که در این روز میخندد و بازی میکند. روزی که نیکوکاران در آن پاداش یافته و کوتاهیکنندگان زیان میبینند. بهخدا سوگند اگر پردهها فرو افتد، نیکوکار میاندیشد که چرا بیشتر عمل نیک انجام ندادم و بدکار میگوید چرا بد میکردم!»
@neshanha
🕸نقد حزن
انما النجوی من الشیطان لیحزن الذین آمنوا
🕸یکی از خصوصیات حمله های شیطان ایجاد «غم» در میان مومنین است.
🕸وسوسه های درونی ما از افکار درست و واقعی ما چطور قابل تشخیص است؟
🕸آن چیزی که موجب «غم» بشود غمی که تو را از حرکت و قیام بازبدارد، از شیطان است. وسوسه است. نباید جدی گرفته شود. نباید مبنای محاسبات و تصمیم گیری قرار بگیرد. بلکه باید از آن به خدای متعال پناه برد.
وسوسه ها فقط درونی هم نیستند. همان طور که شیطان فقط وهم و ابلیس نیست. ابلیس اجتماعی همان شیطان بزرگ است.
🕸با یکی از دوستانم صحبت میکردم. از مشکلات و گرفتاریهای اقتصادی و معیشتی مردم ناراحت بود. پشت سر هم کلیپها و سخنانی که اثبات کند «در ایران چیزی جز بدبختی نیست» برایم میفرستاد. از او پرسیدم میتوانی 5 نقطه مثبت در کشور را نام ببری. با قاطعیت گفت وجود ندارد.
🕸این کاری که توسط شکلهای متنوع رسانه های اجتماعی در کشور دارد انجام میگیرد که همه چیز را سیاه جلوه می¬دهد، دقیقا برای ایجاد «غم» در میان مردم است. غمی که به ناامیدی بکشد و سرمایه عظیم مردم را از نظام بگیرد سرمایه ای که برای ایجاد هر تحولی در کشور مهم و تعیین کننده است.
🕸اگر مشکلاتی هست که هست و ما هم دلسوز مردم هستیم اتفاقا باید بر تلاش خودمان اضافه کنیم. هر طرحی و حرفی که خروجی اش غم و ناامیدی است مخالف این تلاش و حرکت است و از شیطان.
🕸شاید نکته ساده ای باشد اما مساله قابل توجه عدم رعایت این نکته در برخی نقدها و بیانات است. صحبت بر سر نقد نکردن نیست بر سر رعایت قواعد نقد است یکی از این قواعد در نظر گرفتن نتیجه نقد در میان مردم است یکی رعایت انصاف در بیان است و ... .
https://eitaa.com/neshanha
پیامبر به درد نخور!
قالوا أوذينا مِن قَبلِ أَن تَأتِيَنا وَمِن بَعدِ ما جِئتَنا ۚ قالَ عَسىٰ رَبُّكُم أَن يُهلِكَ عَدُوَّكُم وَيَستَخلِفَكُم فِي الأَرضِ فَيَنظُرَ كَيفَ تَعمَلونَ﴿۱۲۹﴾ سوره مبارکه الأعراف
(بنی اسرائیل) گفتند: «پیش از آنکه به سوی ما بیایی آزار دیدیم، (هم اکنون) پس از آمدنت نیز آزار میبینیم! (کی این آزارها سر خواهد آمد؟)» موسی گفت: «امید است پروردگارتان دشمن شما را هلاک کند، و شما را در زمین جانشین (آنها) سازد، و بنگرد چگونه عمل میکنید!»
🌱موسی منجی بنی اسرائیل بود. انتظار داشتند بعد از ظهور منجی مشکلاتشان کاملا برطرف شود.
بعد از آمدن موسی باز هم مشکلات ادامه پیدا کرد.
🌱آمدند پیش موسی گفتند خوب تو به چه دردی میخوری؟ اینکه نشد. قبلا اذیت میشدیم الان هم داریم آزار میبینیم. پس دین به چه درد میخورد؟ خدا چرا کاری نمیکند؟
🌱اشتباه بنی اسرائیل کجا است؟ خوب مگر موسی پیامبر نبود؟ مگر وعده نجات آنها را نداده بود؟
🌱مساله در مسیر این وعده ها است. قوم موسی از طرفی فکر میکردند همه چیز را خدای متعال و پیامبر او باید حل کنند و آنها بدون زحمت و تلاش به آن وعده ها خواهند رسید از طرف دیگر فکر میکردند خیلی زود به آن وعده ها خواهند رسید صبر نکردند.
🌱مسیر رسیدن به موفقیت همراه با تحمل زحمت و ادامه دادن مسیر و در یک کلمه «صبر» است صبر هم یعنی ادامه دادن مسیر درست .
🌱مسیر درست اگر جمهوری اسلامی نیست شما بگویید چیست؟
🌱مسیر درست یعنی همین که از زیر بار نوکری امریکا و غرب بیرون رفتیم و روی پای خودمان ایستادیم و مسوولینمان را خودمان انتخاب میکنیم. حالا این روی پای خودمان ایستادن سختی دارد. هم خودمان ضعیف هستیم مثلا مدیر جهادی کم داریم مدیری که جرات اصلاح و دادن هزینه های مسیر درست را داشته باشد، کم داریم قدر آن کم را هم گاهی نمیدانیم و هم از بیرون همین آمریکا و غرب دارند، میزنند مشکل درست میکنند مهمترین کارشان هم الان شده اینکه بگویند شما نمیتوانید شما بدبختید شما هیچی ندارید. بعضی هم باور میکنند و همین حرف را تکرار میکنند. باور نکنید، تکرار هم نکنید. مشکلات هست همه جا هم هست اما ما نقاط برجسته و پیشرفت کم نداریم. مواظب دشمنی دشمن باشیم. تزویر او جلوی چشم ما را نگیرد.
@neshanha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بارها دیدن می ارزه
آرامش
إِنَّمَا النَّجْوَى مِنَ الشَّيْطَانِ لِيَحْزُنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيْسَ بِضَارِّهِمْ شَيْئًا إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ. آیه 10 سوره مجادله
همیشه نجوا و راز گفتن از (نفوس شریره) شیطان است که میخواهد مؤمنان را دلتنگ و پریشان خاطر کند در صورتی که هیچ زیان به آنها نمیرساند جز آنکه امر خدا باشد، و مؤمنان باید همیشه بر خدا توکل کنند.
🌿 زمزمه هایی که نتیجه اش غم است از شیطان است. شیطان اجتماعی امروز با ابزار رسانه دقیقا به دنبال ناامید کردن و غمگین کردن مردم است. به هر قیمتی به هر وسیله ای.
🌿 برخی در این میان در مقابل فعالیت شدید این «امپراطوری رسانه ای» خواسته و ناخواسته کمک میکنند با نشر هر پیامی که هدفش «ناامیدی» و «غم» است. برخی هم خیلی نرم و ظریف حرفی می¬زنند و به ظاهر انتقادی میکنند اما خروجی رفتار آنها هم کمک به همین هدف است. برخی هم هیچ کاری نمیکنند، نگاه میکنند.
🌿 اما برخی ایستاده اند. در مقابل این «امپراطوری رسانه ای» ایستادن آسان هم نیست. مخاطب این نوشته همین گروهند.
🌿 «لیس بضارهم شیئا» یعنی تمام تلاش این «امپراطوری» چیزی نیست. درست است که حرف میزند و تحلیل میکند و سربازانش تکرار میکنند اما به «فایده ای» که به دنبالش هستند، نمیرسند مگر آنکه خدا بخواهد.
🌿 توصیف صحنه همانگونه که هست و نشان دادن «دروغها» یا «بزرگنمایی ها» یا «تحقیر نقاط قوت» بدون «کنایه» و «همراه با ادب در گفتار» میتواند، کمک کند همان طور که تبیین مبانی یا بیّنات.
🌿 اینها همه بدون «آرامش» نمیشود. اولا خودمان با ارتباط با خدای متعال آرام باشیم و مطمئن که همه این «امپراطوری رسانه ای» با تمام زرق و برقش بدون اذن الهی اثری ندارد. مهم این است که در میدان باشیم به همان اندازه که «توان» داریم، همین کافی است. اگر همه جبهه حق باشند و کوتاهی نکنند «نصرت» الهی هم میرسد که « ولینصرن الله من ینصره» .
🌿 برای این «آرامش» به صورت واقعی و شخصی و هم جبهه ای امیدمان به خدای متعال باشد و ارتباطی که باید شخصی و گروهی با او تعریف کنیم. درست است که ضعف داریم و در مواجهه با صحنه این آرامش را از دست میدهیم اما این کمک میکند که به اضطراری نزدیک شویم که مایه توسل و تذکر است. واقعی ترین منبع امید «اوست».
@neshanha
شرط لازم برای جهاد تبیین موثر
«إِنَّ الشَّیْطَانَ لَکُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا» فاطر، 6
شیطان برایتان دشمنی آشکار است، پس او را دشمن بگیرید
🌿شیطان را دشمن بگیریم یعنی چه کنیم؟
🌿شیطان برای هر کسی متناسب با خود او برنامه میریزد. گناهان تکراری تو چیست؟ از کجا معمولا به تو ضربه میزند؟ به این دقت کن و متناسب با تقویت این نقاط ضعف برنامه بریز.
🌿 شیطان بزرگ در درگیری اش با جمهوری اسلامی الان روی رسانه تمرکز کرده است. با دروغ با تهمت با بزرگنمایی ضعفها و پوشاندن قوتها.
🌿در جهاد تبیین اولا باید به "اراده دشمن" دقت کرد. کجا را میزند؟
🌿هر طراحی که انجام میدهیم، معلوم کنیم چطور اراده دشمن را تضعیف میکند. بدون این جهاد نیست.
🌿 الان دشمن در رسانه است پس هر طرح درستی پیوست رسانه ای لازم دارد به طوری که به روشنی طرح دشمن را خراب کند. هر طرحی بدون در نظر گرفتن این نکته یا کم اثر است یا بی اثر
@neshanha
روایت تبلیغ محرم 1401
1.جاده
🌿 بشاگرد آن طرف میناب است بین هرمزگان و بلوچستان، تقریبا نزدیک خلیج فارس
🌿 کوهستانی است و جاده اش الان تا سردشت و خمینی شهر و حتی درنگ مدو خوب است
حالا به قول روح الله تا دو راهی گوین هم با اینکه خاکی است اما خوب است. اما از دو راهی گوین دیگر جاده بس که خراب است کیلومتری نیست زمانی است. چقدر طول میکشد مهم است نه چند کیلومتر است. این جاده را باید ببینی تا بفهمی از میناب که تابلو خورده بوده بیابان تا بشاگرد و خمینی شهر که الان راحت می آیی چه کار بزرگی اتفاق افتاده. و جاده از میناب تا بشاگرد چه مصیبتی بوده. کارت درست مسوول جمهوری اسلامی حاج عبدالله والی و همه کسان دیگری که اینجا زحمت کشیدید.
🌿 اگر مردم عزیز منطقه و آسایش آنها نبود میگفتم ای کاش این دوراهی گوین به گرهون را درست نکنند تا نمونه جاده های بشاگرد باشد و همه بیایند و ببینند چه کار عظیمی اتفاق افتاده.
🌿 اگر بچه ای شب تب کند تازه میفهمی چقدر این جاده حیاتی است.
🌿 اگر مثل حسین آقا باشی که کشاورز است و 9 ماه جان کنده و میخواهد سیرش را بفروشد میفهمی چقدر جاده حیاتی است.
و خیلی اگرهای دیگر.
@neshanha
2. عشق و صفا
💠 بیرون مسجد زیلو انداخته بودند. دیر رسیده بودم. شب اول بود و تا حسین آقا برسد به محل استقرارمان و ما به روستا برسیم مردم خودشان فرادی نمازشان را خوانده بودند. با موتور حسین از گرهون تا روستایشان 15 دقیقه بود. جاده خوب بود نسبتا. حسین گفت تا شما آماده شوید من وضو میگیرم و رفت. داخل مسجد با اهالی خوش و بشی کردم. انگار بین ما آشنایی قدیمی ای هست. رفتم بیرون روی زیلو. پرسیدند میشود دوباره به جماعت بخوانیم. گفتم میشود، اگر نماز قضا هم دارید میتوانید به نیت قضا هم بخوانید. یکی به آرامی زیر لب گفت نه، قضا نداریم.
💠 نماز اینجا، زیر اسمان، طعم دیگری دارد با این مردم.
بعد از نماز رفتیم منزل میزبان. از شغلش گفت که کشاورز است. نزدیک یک هکتار زمین دارد و...
گرم صحبت شدیم با چایی فلاکسی با آن استکان کوچک دسته دار که راحت پر و خالی میشد.
💠شام آماده شد. اینجا قبل از منبر شام میخورند. قبل از منبر نمیخواستم بخورم اما دلم نیامد و چقدر این غذا میچسبد. انگار مستقیم سر سفره ارباب نشسته ای. انگار میزبان غذا را برای میهمانش نه که به عشق اربابش پخته. انگار او بهتر عشق بازی با ارباب را بلد است. خدایا این صفا و صمیمیت و یکرنگی و عشق چقدر دلنشین است.
@neshanha
3. بصیرت
آقا رضای روستای توجن بشاگرد، پیرمردی است که سربازیش را در زمان پهلوی گذرانده است.
میگفت 6 ماه یکبار 15 روز مرخصی میگرفتم. 3 روز در روستا بودم و 12 روز در مسیر رفت و برگشت.
میگفت برای گرفتن آرد 30 روز راه رفت و برگشت بود. آن هم اگر شتر بود 3 کیسه و اگر الاغ بود 1 کیسه میشد حمل کرد.
وقتی هم میرسیدیم چیزی طول نمیکشید باید دوباره این مسیر را میرفتیم.
✅ یک ماه پیش رفته بود تهران برای درمان. بارها مسیر میدان راه آهن تا ولنجک را رفته بود و برگشته بود.
✅ میگفت من هر چه راننده ها میگفتند را تأیید میکردم تا ببینم حرفشان چیست.
با ناراحتی ادامه داد حتی یک نفر راضی نبود.
به من میگفت این خطرناک است چرا کاری نمیکنید؟ این وضعیت خوبی نیست.
✅ با خودم گفتم آقا رضا تو در یک سفر چیزهایی فهمیدی که خیلیها حتی با تاکیدات آقا هم هنوز درنیافته اند.
حسن
☀️حسن آقا متولد 48 است. 5 تا بچه دارد. هم پایه 1 دارد، هم در بشاگرد پیمانکار است و خلاصه آچار فرانسه است.
☀️توی مسیر یکدفعه ایستاد و یک گوشی را از داخل جاده خاکی برداشت و تا آخر شب، صاحبش را پیدا کرد و تحویل داد.
☀️چند وقت به چند وقت به بچه هایش سر میزند. گاهی به یک ماه و دو ماه میکشد.
☀️رفیقش چند تا ده تن و نیسان دارد که فقط از کارت سوختش استفاده میکند و الان از قاچاق سوخت کلی درآمد دارد.
☀️به حسن گفته بود تو دیوانه ای. چرا بشاگرد مانده ای؟ به چی دل خوش کرده ای؟
☀️همین حرف را رفیق پیمانکارش هم زده بود که من نصف تو زحمت میکشم و دو برابر تو درآمد دارم.
☀️پرسیدم چرا بشاگرد مانده ای؟
گفت آن پولهای قاچاق که برکت ندارد. بشاگرد را هم نمیتوانم رها کنم
حاج آقا مومنی عمرش را برای بشاگرد گذاشته، من نمیتوانم تنهایش بگذارم. هر کاری که بقیه حاضر نیستند انجام دهند، من تمام میکنم.
پ ن: حاج آقای مومنی مسوول کمیته امداد بشاگرد است. جزو موسسان و اساتید حوزه علمیه بشاگرد هم بوده اند.
@neshanha
راه نزدیک
1. روایت داریم که امام در پاسخ به سوالی که از علت تغییر رفتار امام نسبت به خودش پرسیده بود، فرمود: الذی غیرک للمومنین: آنچه حال تو را نسبت به مومنین تغییر داد (باعث تغییر حال امام نسبت به تو شد.)
2.این یعنی میزان قرب و بعد ما به امام بسته به رفتاری است که به مومنین داریم. هر چقدر با آنها بهتر رفتار کنیم به همان نسبت به امام نزدیکتریم و بالعکس.
3.یک شاهد زنده برای فهم نوع رفتار درست نسبت به مومنین همین اربعین است. در اربعین فارغ از رنگ و سن و شغل و ثروت و ملیت آنچه که تعیین کننده است «زائر» بودن است.
4.برادران عراقی چقدر زیبا این «معنا» را یافته اند و در برابر معنای «زائر» بودن معنای «نصرت و خدمت» را به زیبایی تصویر می¬کنند. به دنبال خدمت و نصرت به زائر هستند. هر چه که باشد از تهیه غذا و محل استراحت تا در اواخر مسیر ماساژ پاهای خسته. از تعمیر کیف و کوله تا کالسکه و حتی عینک. هر مشکلی که ممکن است در این مسیر پیش بیاید، انصاری دارد.
5.زندگی اربعین را همین ها زیبا کرده است و این رویکرد می¬تواند همه زندگی ما را زیبا کند. رویکرد مهاجر و انصار یعنی همه در مسیر رسیدن و تناسب پیدا کردن با امام در حرکتیم و در این حرکت در حد توان به کمک به یکدیگر و نصرت به هم «فکر» و «اقدام» می¬کنیم.
6.بعد از اربعین این خدمت و نصرت در کرونا هم زنده شد با همدلی و مواسات. یکی از جلوه های زیبای این روزها خدمت و نصرت مردم در مسیر حرکت زوار تا مرزها و بالعکس است. چیزی که هر سال نسبت به سال قبل جدی¬تر و گسترده¬تر شده است هیاتها و موکبهایی که شبانه روزی تلاش میکنند و زحمت میکشند و هر کس در این مسیر قدم گذاشته خاطره های زیبایی از آن دارد.
7.این یعنی فارغ از عناوین «همسر»؛ «فرزند»، «دوست»، «همسایه»، «پدر»، «مادر»، «خواهر و برادر»، «همکار» و ... به دنبال خدمت به محبین و شیعیان اهل بیت باشیم هر خدمتی در مسیر حرکت به سمت امام که نیاز است و لازم است.
8.چه اربعین باشد چه هر زمان دیگری. چه غذا پختن باشد چه هر خدمت دیگری.
9.این رویکرد می¬تواند ما را هر جا که هستیم به سرعت وارد تعامل با اماممان کند و اربعین تمرینی برای این نوع زندگی است. زندگی¬ای که بیش از همه طعم و یاد زندگی «مهدوی» دارد و هر چقدر انسان در آن پیش برود شوقش به دیدار «امام غائب حاضر» بیشتر می¬شود.
https://eitaa.com/neshanha
برگه های کاغذی
1.دولت در حال تلاش و حل گره های قدیمی کشور بخصوص در مسائل اقتصادی است. آمارهای مسکن و اشتغال و کنترل تورم و ضریب جینی هم شواهدی بر این مدعا است.
2.تداوم این مسیر به «محسوس شدن این تلاشها در زندگی مردم» می انجامد و این یعنی «رضایت عمومی» و رسیدن به همدلی و همکاری بیشتر دولت و ملت. و این خود موجب قوی تر شدن مسیر درستی است که دولت در پیش گرفته است.
3.تمام تلاش آمریکا و انگلیس و اسرائیل جدا کردن مردم از نظام و ایجاد حس ناامیدی بود. بیش از 8 سال فشار و تحریم اقتصادی همراه با جنگ روانی رسانه ای همه جانبه در شبکه های ول مجازی با همین هدف بود. درست است که به نتیجه نرسید اما مساله این است که تلاش یکساله دولت سیزدهم حرکت به سمت گرفتن آخرین حربه دشمن از دست او بود. اگر رضایت عمومی و همدلی دولت و ملت ضریب بگیرد او دیگر همه چیز را باخته است.
4.تحرکات و اغتشاشات اخیر با این رویکرد آخرین تلاش او است برای آنکه به هر ترتیبی این مسیر و حرکت را متوقف کند. دشمن ناامید از تلاشها و طرحهای گذشته اش به این جمع بندی قطعی رسیده است که اگر به ایران فرصت بدهد کشور برای همیشه از زیر فشارهای تحریم و ... رها می-شود و دیگر کاری نمیتواند بکند به همین خاطر تمام برگه هایی را که دارد بازی میکند و از تمام امکانات خود استفاده میکند تا بلکه نظام اعم از مسوولان و نیروهای درگیر و احاد مردم اشتباه کنند و او از این اشتباه استفاده کند. درست مانند کسی که چیزی جز کاغذ در اختیار ندارد و برگ برگ این کاغذها را آتش میزند تا شعله های ان را حفظ کند به این امید که با استفاده از اشتباه خودمان این آتش کاغذی به جایی برسد و گر بگیرد.
5.اغتشاشات اخیر نه منطق درست و روشنی دارد و نه ایده و آرمانی و نه حتی ادب و نزاکتی. تنها به دنبال رادیکال کردن فضا هستند تا ان اشتباهی که منتظر آنند، اتفاق بیفتد.
6. حادثه تلخ و غمبار شیراز هم به همین دلیل اتفاق افتاد. طراح این صحنه وقتی می بیند هر چه تلاش میکند و برگه هایش را می سوزاند مردم و مسوولین اشتباه نمیکنند و درگیری خیابانی اوج نگرفته است برای به هم ریختن ذهن و دل مومنین و حزب اللهی ها چه در میان مردم و چه در میان مسوولین و نیروهای نظامی و انتظامی دست به بدترین جنایتی که میتواند این قشر را به هم بریزد و عصبانی کند میزند یعنی به شهادت رساندن «زائر» مظلوم و بی دفاع از «زن و بچه و پیر و جوان»
7. دعوت رهبری به برخورد «قاطع» و «خردمندانه» و «ید واحده» بودن آحاد مردم و مسوولین در برابر جریانی که به مردم و مقدسات آنها توهین میکند تاییدی بر همین معنا است. در این شرایط همین که همه از برخوردهای احساسی و درگیری درونی و هر چیزی که موجب سرایت فضای احساسی و اعتراضی به مردم شود پرهیز کنیم شعله های کور این برگه های کاغذی رو به افول میرود ان شاء الله.
8. بشارت حضرت آقا در آخرین خط پیامشان نیز موید قطعی بودن این پیروزی است. « ملّت عزیز و دستگاههای مسئول یقیناً بر توطئهی خباثتآمیز دشمنان فائق خواهند آمد.»
https://eitaa.com/neshanha
کاستی روشن در کار جوانان حزب اللهی
🍀 من دربارهی همین مسئلهی طمعهای دشمنان، نقشههای دشمنان، توطئههای دشمنان، خوابهای آشفتهای که دشمنان برای ملّت ایران میبینند، یک نکتهی مهمّی را عرض بکنم که به نظر من مهم است. دو جزء دارد این نکته؛ یکی این است که امروز مهمترین امید دشمنان برای ضربه زدن به کشور، امید بستن به اعتراضات مردمی است. امیدشان به این است که بلکه بتوانند با کار روانی، با فعّالیّتهای اینترنتی و فضای مجازی و انواع و اقسام اینها، با پول، با مزدورپروری، مردم را در مقابل نظام اسلامی و جمهوری اسلامی قرار بدهند؛ این جزء اوّل از این مطلب، از این نکته؛ جزء دوّم هم این است که این محاسبهی دشمن، در این مسئله هم مثل بسیاری از محاسبات دشمن غلط است. در اوّل انقلاب وعده میدادند که جمهوری اسلامی شش ماه بیشتر عمر نخواهد کرد و سقوط خواهد کرد؛ بعد، این شش ماه که میگذشت، شش ماه تمدیدش میکردند میگفتند شش ماه دیگر! از این ششماههها بیش از هشتاد شش ماه گذشته، جمهوری اسلامی که آن روز یک نهال باریک بود، یک درخت تناور و ریشهداری شده، روزبهروز قویتر و مقتدرتر هم شده. محاسبهشان آنجا غلط بود، اینجا هم غلط است. این محاسبه هم مثل همان محاسبات است؛ مثل محاسبهشان در قضیّهی جنگ تحمیلی؛ به صدّام کمک کردند به خیال اینکه در ظرف چند روز جمهوری اسلامی را ساقط کند؛ کودتاگران را کمک کردند به امید اینکه بتوانند یک غلطی بکنند؛ همهی اینها محاسباتی بود که آمریکاییها و غربیها کردند و همه غلط بود. امروز هم این محاسبه غلط است که خیال کنند میتوانند ملّت ایران را در مقابل نظام اسلامی قرار بدهند، میتوانند در مقابل جمهوری اسلامی عاملی را قرار بدهند که میدانند جمهوری اسلامی به آن عامل خیلی اهمّیّت میدهد و آن، عاملِ مردم است.
🍀 این بخشی از بیانات آقا در 14 خرداد امسال است. بین آقا و جوانان انقلابی و حزب اللهی هم فاصله هست. بیانات آقا را به اندازه متون مکاسب و کفایه باید وقت بگذاریم و جدی بگیریم.
🍀 تحلیل آقا را در مورد اغتشاشات در این یک ماه و نیم گذشته ببینید . با آنچه در بیان و تحلیل غالب حزب الله میگذرد فاصله دارد . به این فاصله توجه کنیم و خیلی روشن سعی کنیم بیانات آقا را جدی تر ببینیم و تحلیل کنیم.
https://eitaa.com/neshanha
ایران 2 ولز 0
- تمام تلاششان را میکنند برای یک هدف. پیشرفتها نباید دیده شود اگر هم نشد باید طوری عمل کرد که همان پیشرفت عامل بدبختی و بیچارگی شود مثل دانش هسته ای و صنعت هسته ای و حتی موشکها.
-باز به مدد رسانه و بازیهای آن، مشکلات کشور ده برابر دیده شود گرفتاریها و ضعفها ده ها برابر بزرگتر شود.
-دروغ واضح گفته شود مثل اینکه مردم آن ده ها نفری هستند که کف خیابان اغتشاش میکنند و به مقام معظم رهبری توهین میکنند و نه آن میلیونها نفری که بیش از چهل سال است انقلابشان را حفظ کرده اند.
-هدف آنها گرفتن دارایی های این مردم است از انقلاب و نظام اسلامی و محبوبیت و قدرت رهبری تا امنیت و آرامش این مردم و در نتیجه فشار اقتصادی بیشتر و بیشتر بر آنها.
-میخواهند مردم را خفه کنند و دارایی های آنها را بدزدند. برای این هدف از هر چیزی استفاده میکنند حتی بازی فوتبال. چقدر دروغ گویند آنهایی که حرف از غیرسیاسی بودن ورزش میزدند و بعد در روز روشن از محرومیت تیم فوتبال ایران از جام جهانی دم میزدند و هزار بازی برای تضعیف آن انجام میدادند.
-آنها آن میزان وحشی و بیرحمند که حتی حاضر نیستند ملت یک لبخند بزند، نکند حالش خوب شود و همه فشارهایی که آنها با هزاران دروغ و تزویر و هزینه ساخته اند هدر برود و باز هم بعد از این لبخند آماده شود و خستگی اش در برود.
-لبخند یکپارچه ملت ایران فارغ از همه رنگها و نژادها و سلیقه های سیاسی بروزی از یک هویت ملی واحد است. چیزی که دیدن آن و توجه به آن در این روزها دروغ و تزویر شیاطین را معلوم میکرد.
-اما دیروز علی رغم خواست همه این جبهه وحشی و بیرحم و مستکبر و مغرور، همه ملت، لبخند زد. تا باد چنین بادا
https://eitaa.com/neshanha
مساله کلیدی در مواجهه با فضای مجازی
🌾 حضرت امام در شرح چهل حدیث می فرمایند مبارزه با شیطان از «خیال» آغاز میشود. خیال به منزله مرز است اگر انجا جلوی شیطان ایستادیم، میتوانیم به پیروزی امیدوار باشیم و اگر انجا شکست بخوریم در بقیه میدانها جلوگیری از شیطان سخت میشود. حالا منظور از خیال چیست؟ وقتی شیطان یک تصویر یا تصور از گناه یا اهانت به یک دوست به خاطر اشتباهش یا ... را در ذهن ما جلوه میدهد به محض خطور این تصور یا تصویر اگر جلوی آن ایستادیم و اجازه گسترش آن را ندادیم و از آن منصرف شدیم جلوی شیطان در خیال ایستاده ایم اما اگر به آن خیال پر و بال دادیم و پسندیدیم و خودمان هم اختیارا با آن تصور یا تصویر اولیه همراه شدیم آن وقت در خیال از شیطان شکست خورده ایم و نتیجه این شکست آن است که عمل ما تابعی از خواست شیطان خواهد بود و جلوگیری از آن خیلی سخت است.
🌾 شاید از این باب است روایاتی مثل من اصغی الی ناطق فقد عبده فان کان الناطق عن الله فقد عبد الله و و ان کان الناطق ینطق عن لسان ابلیس فقد عبد ابلیس. بنابراین دقت روی ورودی های ذهنی مان مهم است. از کجا و چه کسی میگیریم؟ این بسیار مهم است. چون اینجا راحت¬ترین جایی است که ما میتوانیم در برابر شیطان و القائات او بایستیم و همین جا هم باید بایستیم وگرنه اگر این جا را که به منزله مرز است، شکست خوردیم ایستادن در برابر او خیلی مشکل میشود. به تعبیر روایت خود اینکه از چه کسی میگیریم و به سخن چه کسی گوش میکنیم مهم است. این روایت دقیقا روی همین نقطه استراتژیک ایستاده است که ما اجازه نداریم از هر کسی و از هر جایی بشنویم. باید «ورودی» خودمان را کنترل و مدیریت کنیم.
🌾 اما امروزه این نکته مهم دچار مشکلی جدی شده است. قبل از شکل گیری شبکه های اجتماعی مردم اجازه انتخاب داشتند و هر انتخابی هزینه ای داشت مثلا برای رفتن پای منبر یک منبری باید وقت میگذاشتیم و به مسجد یا حسینیه یا مجلسی میرفتیم و هر کسی را هم انتخاب نمیکردیم برای گوش دادنمان ارزش قائل بودیم. رادیو و تلوزیون هم همیشه همراه ما نبودند اما امروزه ورودی ها خیلی در دسترس و همیشگی شده است و فقط کافی است گوشی ای که در دستمان هست را نگاه کنیم. این باعث شده است نسبت به «ورودی» خودمان حساس نباشیم و این «عدم حساسیت» غفلت بزرگی است. ما حق نداریم گوش جان و ذهن و دل خودمان را در اختیار هر کسی قرار بدهیم. اول باید مطمئن باشیم آن کس از خدا میگوید بعد به او گوش دهیم.
🌾 اجتماع ما و مردممان باید بدانند هر کسی و هر تحلیلی و هر تصویری ارزش شنیدن و دیده شدن را ندارد. این دقیقا برای «آزادی» ما لازم است. اگر میخواهیم فارغ از فضای اغوای شیطان از مسیرهایی مثل شهوت و غضب بتوانیم «درست فکر» کنیم باید «ورودی» خودمان را مراقبت کنیم.
🌾 حضور بی حساب و کتاب در فضای مجازی بخصوص برای کودکان و نوجوانان آن هم در فضاهایی مثل اینستاگرام که سرزمین اشغالی است و دشمن در آن هرگونه که بخواهد مدیریت میکند مثل خودکشی است. اینجا اگر روی خودمان مدیریت نکنیم بعد نمیتوانیم روی عمل نوجوان و جوانمان مدیریت کنیم. حتی بقیه اقشار و مردم عادی هم دقیقا باید متوجه باشند برای حراست از «آزادیشان» هم که شده ضروری است رعایت کنند. این مساله با در نظر گرفتن دو مساله بسیار جدیتر میشود
🌾 «استمرار» و اینکه مردم به صورت روزمره تحت تاثیر بلکه تحت بمباران اطلاعات و تحلیلها و دروغها و ... هستند و این آرام آرام «ذهنیت» ها را تخریب میکند و ذهنیتها لاجرم در اعمال ظاهر میشوند.
🌾 «دشمنی» دشمن که با بازیهای رسانه ای او مغفول واقع میشود. این واقعیت که دشمن صلاح مردم ایران را نمیخواهد و به دنبال اسارت آنها است با کارهای حرفه ای رسانه ای نباید کمرنگ شود. هر چقدر حساسیت مردم نسبت به دشمنی و جنایات دشمن بالاتر برود تاثیر رسانه ای او بر مردم هم کمتر میشود.
🌾 این نکته اولین جایی است که باید در تعامل مردم عزیزمان با فضای مجازی اصلاح شود. درکنار مطالبه از مدیران و مسوولان کشور برای راه اندازی هر چه سریعتر شبکه ملی اطلاعات و پرهیز از میدان دادن به بسترهایی که کاملا در اختیار دشمن است مانند اینستاگرام و واتس اپ ضروری است مردم متوجه اهمیت آنچه که میبینند و میخوانند، باشند.
https://eitaa.com/neshanha
🌾 نکته اصلی فهم فیلم در این است که «دنیل» نماد حاکمیت آمریکا است به تعبیر حضرت امام رحمه الله «شیطان بزرگ». چقدر خوب این شیطان در این فیلم به تصویر کشیده شده است مجموعه ای از «تحقیر دیگران» «خودخواهی و منفعت پرستی»، «نفاق»، «حیله و زرنگی»، «دروغ» و «قتل». این تصویر حاکمیت آمریکا است بدون روتوش. با توجه به این نکته به نظرم بقیه عناصر فیلم هم باید معنا شوند منظور از دین در این فیلم نباید کلیسا باشد چرا که کلیسا خطری و رقیبی برای نظام و حاکمیت امریکا نیست بنابراین منظور از کلیسا تقریری تمدنی از دین است که میتواند نظام امریکا را دچار چالش کند و حتی به او سیلی بزند یعنی «جمهوری اسلامی ایران». شاید حتی فرزندخوانده لال او هم نماد چین باشد که تا در کنار امریکا و در خدمت منافع امریکا است و لال است، هست اما اگر بزرگ شود و بخواهد مستقل شود تبدیل به رقیب میشود و طرد.
🌾 خدا رحمت کند امام را. اگر او نبود و اگر جمهوری اسلامی نبود این موجود که ترکیبی است از «قدرت» و «پول» و «رسانه» است و همه اینها را برای «منافع دنیایی خودش» به کار میگرفت با ملتهای مستضعف چه میکرد؟
خدا رحمت کند حاج قاسم سلیمانی را. چه خوب دید و چه زلال گفت که اگر جمهوری اسلامی نماند هیچ حرمی نمیماند نه حرم نبوی و نه حرم علوی .
به خلاف دروغهای بزرگی مانند دموکراسی و آزادی که بر زبان این حاکمیت است او جز ذلت برای مردم چیزی به ارمغان ندارد. بعد از فیلم بارها این آیه کریمه «و نادی فرعون فی قومه... فاستخف قومه فاطاعوه» به ذهنم می آمد و اینکه اگر «امام و رهبری» و «مجاهدانی مانند حاج قاسم ها» نبودند این شیطان بزرگ چه بلایی بر سر ملتها می¬آورد و جمهوری اسلامی نه تنها ملت ایران که ملتهای منطقه و حتی مستضعفین عالم را به واقع به مسیر رهایی و آزادی رهمنون کرده و خواهد کرد.
https://eitaa.com/neshanha
بررسی فیلم «خون به پا خواهد شد
🌾 فیلم در سال 2007 میلادی، (1386) شمسی است. این فیلم در زمان اشغال عراق توسط امریکا ساخته شده است. (امریکا در سال 2003 به عراق حمله کرد و تا سال 2011 انجا را در اشغال خود داشت.)
داستان فیلم مربوط به مردی است که از اکتشاف نقره به تنهایی شروع میکند و سرانجام با تاسیس شرکت و استخراج نفت به ثروت می¬رسد.
🌾 قهرمان فیلم به نام «دنیل» نماد حاکمیت و نظام آمریکا است. او نماد «زرنگی»، «تلاش»، «امید»، «جدیت» و از همه مهمتر استفاده از هر چیزی برای رسیدن به «منافع خودش» و حذف رقبا است. حتی گرفتن سرپرستی پسر کارگری که در شرکت او به خاطر حادثه ای کشته شد هم نه از روی «خانواده دوستی» او همان گونه که خودش ادعا می¬کند بلکه به خاطر آن است که از وجود این «پسر» برای پیشبرد منافع خودش استفاده کند با این حال او به «دروغ» بارها و بارها خود را اهل «خانواده» نمایش می¬دهد همان طور که بارها «به دروغ» ادعاهای دیگری را نیز برای رسیدن به منافعش مطرح می¬کند مثلا برای تضعیف کودک و حفظ تسلط بر او از «مشروبات الکلی» در شیر کودک چندماهه استفاده میکند و اینکار را در کودکی هم به مراتب بدتر و به میزان بیشتر تکرار میکند یا به محض پیدا کردن برادرش هنری «پسرخوانده» را به شهر دیگری میفرستد و به محض آنکه میفهمد هنری دروغ گفته او را میکشد و چون باز نیاز به «پسرخوانده» دارد او را برمیگرداند دقیقا مانند کارکرد سنگ استنجا.
🌾 «دنیل» همه را تحقیر میکند تا بتواند قدرت خود را بر آنها دیکته کند حتی نمایندگان استارت اویل که مبادی اداب و پولدارند و قدرتهایی هم دارند از تحقیر او در امان نیستند این تحقیر در مورد بقیه که صاحب قدرت و پول نیستند به «چپاول» می¬کشد مانند تحقیر و تحمیق مردمی که زمینهای آنها را به بهایی بسیار کمتر از ارزش اصلی می¬خرد.
🌾 «دنیل» دورو هم هست و هر جا منافعش ایجاب کند حرفها و کارهایی انجام میدهد که واقعا به آن معتقد نیست مثلا تعطیل کردن کار به خاطر کشته شدن یک کارگر برای نصف روز که به خاطر حفظ تسلط او بر بقیه کارگران است و نه همدردی و ناراحتی واقعی یا توبه او در کلیسا و تحمل صحنه سازی مشمئز کننده و عقده¬گشایی ایلای برای رسیدن به خط لوله نمونه های دیگری از نفاق و دورویی دنیلند.
🌾 دنیل برای رسیدن به منافعش «وعده» میدهد. با این که بارها اذعان میکند «سخنرانی» بلد نیست اما بسیار خوب صحبت می¬کند و با وعده های شیرین از جمله «خانواده دوستی» ، « آموزش» و «خیرخواهی» و ... هدف خود را دنبال می¬کند و از این وعده ها فقط آنهایی را انجام می¬دهد که برای رسیدن به «شرکتش» لازم است مثل «راه سازی» یا «مشارکت در ساخت کلیسا».
🌾 کلیسا در این فیلم نماد «دین» است دینی که به شدت خرافی و پر از دروغ و حیله و خودخواهی معرفی میشود اما با این همه در «اقتصادش» وابسته به «دنیل» است و سرانجام دنیل با استفاده از همین وابستگی اقتصادی موفق میشود بر این مذهب متعفن پیرور شود. نکته جالب ماجرا هم اینجا است که اخرین و مهمترین دشمن دنیل همین مذهب است که با کشته شدن «ایلای» به دست دنیل او در اوج قدرت «کارش تمام میشود»(از آخرین جمله های منتسب به عیسی مسیح)
🌾 «دنیل» به هیچ چیز وابسته نیست اما همه به او وابسته اند. حتی وقتی تنها فرزندش یا به واقع فرزندخوانده اش ازدواج میکند و میخواهد مستقل باشد با عکس العمل شدید دنیل مواجه میشود و باز هم به دروغ متهم به «حرام زادگی» میشود اما دنیل از جدایی این فرزند خوانده به هیچ عنوان حتی ناراحت نمی¬شود و ضربه ای نمی¬خورد.
🌾 او همان طور که در جوانی می¬خوابید در پیری که خیلی هم البته پیر نشده است در خانه مجللش می-خوابد و ویسکی و استیکش را می¬خورد. در صحنه های اخر فیلم، او در اوج قدرت است و اماده برای درگیری نهایی با ایلای.(که شاید نام ایلای هم که نزدیک به ایران است بی جهت انتخاب نشده باشد). او در درگیری با ایلای هم خود را به واقع «پیامبر» و «وحی سوم» میداند و بعد از کشتن ایلای اخرین جمله مسیح را میگوید.
🌾 به هر حال دنیل نماد نفع پرستی در چارچوب دنیا است همه آرمانی که فیلم مطرح میکند از تلاش و جدیت و سرسختی و امید و تشنگی برای موفقیت در همین چارچوب است به همین خاطر «حقیر» است. این فیلم از این جنبه کاملا ضد دین است و اگر چه در صحنه های مختلفی نماد دین را به شدت میکوبد اما به نظر میرسد مشکل اصلی فیلم همین محدودیت در «معنای حیوانی» است. فیلم تا خرخره در دنیا «غرق» شده است و به آن افتخار میکند و اساسا به همین حقارت افتخار هم میکند. (در صحنه آخر که دنیل خود را وحی سوم می خواند.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا برای شادی روحشون یک حمد قرائت کنید.
شهید فاطمه طالقانی فرزند سید هدایت الله
🍀دو روز بعد از ماجرای انفجار حزب جمهوری اسلامی یعنی 9 تیر 1360 ، منافقین در ماهشهر شیشه یک کانکس را که دختری سه ساله در آن به تنهایی خواب بوده را میشکنند و وارد میشوند، دورتا دور آن را بنزین میریزند و با یک کوکتل مولوتف کانکس را با دختر بچه داخل آن به آتش میکشند. مادر میگفت هنوز شعله های آن کانکس جلوی چشم من است که ارتفاع آن به 6 متر میرسید.
🍀شب قبل حادثه به فاطمه گفتم قبل از خواب بسم الله بگو. او هم بسم الله الرحمن الرحیم را همراه با سوره توحید خواند. مادر میگفت این قدر قشنگ خواند که دوباره به او گفتم یکبار دیگر هم بخوان و خواند. مادر میگفت اخرین حرفهای فاطمه همین بوده و بعد دیگر بیدار نشده و همان طور که خواب بوده سوخته است. من با خودم میگفتم ای کاش چنین باشد. ای کاش فاطمه موقع شکسته شدن شیشه کانکس و ریخته شدن بنزین داخل کانکس بیدار نشده باشد. ای کاش بعد از آتش گرفتن کانکس هم بیدار نشده باشد و همان طور که خواب بوده به شهادت رسیده باشد. ما یک عمر با خیمه و آتش و کودک و حمله نامردان آشنائیم. ای کاش کانکس هم خیمه بود و کودک خواب نبود و در هم بسته نبود.
🍀مادر از تشییع جنازه کودک سه ساله اش توسط مردم ماهشهر هم گفت که مردم ماهشهر زیر جنازه فاطمه شعار میدادند«حسین حسین؛ آتیش زدن به خیمه ها » .
🍀مادر از همسرش هم گفت. اینکه در آن صبح کنار کودکشان نبودند چون همسر طلبه اش در دبیرستان و دانشگاه از دین و معنویت و اسلام و انقلاب و خمینی برای مردم گفته است. اینکه مادر هم در دبیرستان دخترانه مشغول کار فرهنگی بوده و اصلا به همین جرم، دخترشان توسط منافقین محکوم شده است.
🍀سید هدایت الله برای تبلیغ یک روزه به یکی از روستاهای اراک رفت و بیست روز ماند. آنجا علاوه بر تبلیغ در لایروبی قنات روستا و مرمت مسجد هم کمک کرده بود. او زمانی بعد از بررسی روایات خدمت به خلق به همسرش گفته بود دوست دارم همه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی ام را رها کنم و فقط «خدمت» کنم. اگر چه کار علمی سید آنچنان جدی بوده که سه سال آخر عمرشان شب تا صبح کار میکرده اند.
جمله آخر این مادر شهید این بود:«تا هستیم و هستید، این راه را ادامه دهید.»
پ ن: سپاه توسط پارلمان اروپا به لیست سیاه تروریستی وارد شد. یکی از عوامل این اتفاق هم فعالیتهای منافقین بوده است.
https://eitaa.com/neshanha
هدایت شده از خانه طلاب جوان
روایت انقلاب - قسمت اول.mp3
12.95M
#نشر_حداکثری
📻 روایت انقلاب - قسمت اول - طلوعی دوباره
📋 بررسی وضعیت دینداری و معنویت جهان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی
📋 آیا انقلاب اسلامی توانست بر پروژه ی تمدن غرب مبنی بر دین زدایی از جوامع اثر بگذارد ؟
📋 آیا انقلاب اسلامی نسخه ای جدید و نو برای معنویت در دوران حاضر دارد ؟
📋 در قسمت اول از پادکست روایت انقلاب، به بررسی وضعیت دین و معنویت در جهان بین الملل و ایران در دوران منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی ایران میپردازیم.
📋 در این قسمت میزبان آقای منوچهر محمدی و حجت الاسلام والمسلمین هادی شریعتی هستیم. آقای منوچهر محمدی دارای دکترای روابط بین الملل از دانشگاه کارولینای جنوبی و پژوهشگر در حوزه ی انقلاب ها و تفاوت های آنها هستند و حجت الاسلام والمسلمین هادی شریعتی طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و پژوهشگر جامعه شناسی دین و سیاست گزاری دینی هستند.
⏰ مدت زمان: 19 دقیقه و 55 ثانیه
📻 رادیو روایت - صدای خانه طلاب جوان
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
زنان مسلمان ایران
🌾برای رونمایی از کتاب پهلوی بدون سانسور با تعدادی از رفقا رفته بودیم کاخ سعدآباد. دیدن چند خانم بی حجاب موجب ناراحتی دوستان شده بود و اینکه چه کنیم؟ و چرا مجموعه سعدآباد مانع ورود بی حجابها نمیشود؟ و ... .
🌾 شاید در برخورد با مواردی از این دست شما هم حس ضربه خوردن و شکست کرده باشید کما اینکه یکی از رفقا میگفت داریم سنگر به سنگر عقب نشینی میکنیم.
🌾 دیروز در راهپیمایی 22 بهمن حضور پرنشاط جمعیت؛ بخصوص بانوان نشان میداد ملت ایران چقدر مسلمان و انقلابی اند.
بخصوص وقتی فشار همه شیاطین و رسانه ها و برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدتشان را از اول انقلاب توجه کنیم که اغتشاشات یک نمونه اش بود.
🌾درست است که کم بی حجابی هم زیاد است اما تربیت میلیونی نوجوانان و جوانان مسلمان و انقلابی را که با شور و شعور توسط انقلاب پدید آمده است قابل مقایسه با تعدادی بی حجاب نیست. قریب به اتفاق دهه نود و هشتاد هم علی رغم تمام تلاشهای تمدن لخت و عور غرب با حجاب و انقلابی اند یکی از شواهدش هم خیل جمعیتی است که دیروز یک جلوه اش در خیابانهای ایران دیده شد.
https://eitaa.com/neshanha