دکتر جوانی- مسائل منطقه ای.mp3
21.83M
🎙🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
✳️ #صوتی
📢 #صدای_انقلاب شماره: 252
💠 تحلیل مسائل منطقه ای
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
🖇 #طالبان #افغانستان
🖇 #غرب_آسیا #آمریکا
🍃
💡🍃
🔴عاقبت نوکران آمریکا!
👤حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
💢 قابل توجه همکاران ایرانی دولتهای غربی: آمریکا از کشورهای تاجیکستان، ازبکستان و قزاقستان خواست به ۹۰۰۰ نفر از افغانیهایی که در این ۲۰ سال به آمریکا و انگلیس خدمت کردهاند در کشورهای خود پناهندگی بدهند زیرا آمریکا نمیتواند آنها را با خود ببرد.
#افغانستان
🍃🌹🍃ـــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸؛
🔶ناگفتههای رهبر معظم انقلاب درباره کسانی که باعث شدند امام جام زهر بنوشد
matn-payam-ghabool-ghatnameh-598_5915560286160421822.pdf
2.66M
🔴 فراموشی پیامی که راه حل دردهای امروز کشور است
📝 متن پیام امام خمینی(ره) به مناسبت پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در ۲۹ تیر ۱۳۶۷
#جنگ_فقروغنا
#جنگ_ناتمام
🔴وضعیت برجام در دولت دوازدهم
در پی مذاکرات وین در طی ۶ دوره مقرر شده بود
✅درموردمذاکرات وین کمیته تطبیق (محتوای مذاکرات وسیاست نظام درمورد برجام)تشکیل و نتیجه گیری نهایی اتخاذ گردد
✅ ترکیب کمیته تطبیق ۲نفر از نمایندگان مجلس۲ نفر از طرف رئیس جمهور منتخب یک نفر از اعضای شورای امنیت و...بود
✅رئیس جمهور تصمیم داشت نتیجه مذاکرات وین را ۲۶ تیرماه اعلام کند
کمیته تطبیق فرآیند بررسی و نتیجه مذاکرات را به نفع جمهوری اسلامی ندانست
☸️نتیجه اینکه سرنوشت برجام بی فرجام در طی ۸ سال مذاکره در دولتهای یازدهم و دوازدهم که جز خسارت برای مردم در پی نداشت بسته شد.
✍️غلامرضایی
🔴آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم!
حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در رشته توییتی نوشت :
📣 خوزستان آب ندارد دقیقا مانند اصفهان. دو استان مصداق این ضرب المثلند که «آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم»
۱- خوزستان چوب بی لیاقتی مدیران اجرایی را میخورد که سالیانه، چندین میلیارد مترمکعب آب شیرین را به خلیج فارس می ریزند و دشتهای خوزستان و هورالعظیم را خشکاندند.
۲- اصفهان را هم به اسم برخورداری نابود کرده اند؛ حال آنکه هم اکنون ۴۳۷شهر و روستای اصفهان آب آشامیدنی هم ندارند.
همزمان مافیای فولاد پتروشیمی هم درحال چپاول سرمایه های اصفهان و خوزستانند.
آقای رئیسی آب رفته را به زایندهرود و کارون بازگردانید تا اعتماد از دست رفته احیاء شود.
۳- زایندهرود، استانهای اصفهان و یزد و چهارمحال و بختیاری را سیراب می کند و با خشکاندن آن طعم گز اصفهان تا خیار و پشمک یزد تلخ شده است.
صنایع یزد را تعطیل کرده و ۴۰۰هزار درخت کهن و قدیمی و بیش از ۳۰ هزار هکتار از باغات قدیمی استان اصفهان را خشکانده است.
۴- اصفهان و خوزستان برادرند؛ چه در زمان جنگ تحمیلی و چه در بحران آب. دو استان مصداق این ضرب المثلند که «آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم»
مجمع نمایندگان استان اصفهان در کنار همکاران عزیز خوزستانی، یک صدا، فریاد اعتراض مردم به این بی تدبیریها خواهد بود تا نشاط و حیات را برگردانیم.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
🔴رفع کمبود آب خوزستان و رونق کشاورزی
👤دکتر حسین هانی زاده، کارشناس امور بینالملل:
❌در دولتهای گذشته قرار بر این بود که ۲درصد از درآمدهای سالانه نفتی به عمران و توسعه استان خوزستان اختصاص یابد، اما متاسفانه با گذشت ۱۵سال تاکنون این مصوبه عملیاتی نشده است.😳😱
💯💯نخستین مسألهای که در دولت آقای دکتر رئیسی باید مورد توجه جدی قرار گیرد، رفع کمبود آب خوزستان و رونق بخشیدن به کشاورزی این استان است. مطالبات مردم خوزستان بر خلاف ادعاهای رسانههای بیگانه، کاملاً اقتصادی است.
#دکتر_رئیسی
#رفع_کمبود_آب_خوزستان
🇮🇷
⁉️مانتو جلو باز با طرح چفیه شهدا؟!
❣️مقام معظم رهبری:
✅ فرهنگ و صفآرایی فرهنگی در مقابل دشمن آن چیزی است که بنده هم اگر در راه آن کشته شدم، احساس میکنم که در راه خدا کشته شدهام.
✅ هرکس در این راه کشته شود، در راه خدا کشته شده و هرکس در این راه، زحمتی متحمّل شود، در راه خدا متحمّل شده است.
مسأله، مسألهی کوچکی نیست...نقش فرهنگ به نظر من یک نقش تعیین کننده و اساسی است و ما امروز مورد تهاجم هستیم.
۱۳۷۸/۰۹/۲۳
#فرهنگ
#صفآرایی_فرهنگی
🇮🇷
🌐 پاکستان: حصارکشی مرزها با ایران ادامه دارد
💠 سرلشکر «بابر افتخار» روز شنبه طی گفتگو با رسانههای پاکستانی درخصوص اوضاع پیرامون خروج نظامی آمریکا از افغانستان، تنشهای در مرزهای غربی این کشور با افغانستان و برخورد با عناصر تروریستی در نوار مرزی سخن گفت.
💠 وی تاکید کرد: پاکستان از نزدیک تحولات افغانستان را رصد میکند و هرگز اجازه نمیدهد از خاک خود علیه همسایگان استفاده شود و همزمان انتظار دارد تا هیچ اقدامی از خاک افغانستان علیه پاکستان انجام نشود.
💠 سخنگوی ارتش پاکستان با اشاره به تدابیر نهادهای امنیتی و انتظامی این کشور برای مراقبت از مرزهای مشترک با همسایگان از جمله ایران، افزود: از سیستمهای مدرن برای کنترل موثر رفت و آمدها در نوار مشترک مرزی استفاده میکنیم و با دقت مراقب ترددهای غیرقانونی هستیم.
💠 وی گفت: مدیریت مرزهای مشترک پاکستان با ایران را نیز بروز رسانی کردهایم و علاوه بر آن عملیات حصارکشی مرزها با ایران را با سرعت ادامه میدهیم.
💠 وزیر کشور پاکستان اواسط خردادماه امسال گفت: عملیات حصارکشی مرزهای مشترک پاکستان با جمهوری اسلامی ایران تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی تکمیل میشود.
🔴 ظریف:تاریخ وآینده نشان خواهددادکه برجام سند افتخارایران خواهد بود
✅با توجه به حوادثِ ذیل برجام چگونه برجام میتواند سند افتخار قلمداد شود
✅نابودی اقتصاد ملی
✅ترور شهیدان سلیمانی وفخری زاده
✅نفوذعوامل جاسوس غرب در مراکز تصمیمگیری و تصمیمسازی
✅نابودی دستاوردهای هستهای کشور
✅بلوکه شدن منابع ارزی کشور درخارج
✅کاهش ارزش پول ملی
✅از دست رفتن سرمایه اجتماعی نظام (اعتماد)
✅آسیب دیدن فرهنگ و ارزشهای کشور بدلیل توجیه مذاکره بادشمن
(مذاکره امام حسین(ع) باعمربن سعد، صلح امام حسن(ع)، قراردادهای پیغمبر، نازل شدن برجام از سوی خدا)
✅ازدست رفتن فرصتهای استثنایی از کشور به خاطر امضای برجام
✅توهین به مسئولین و شخصیتهای دلسوز ودغدغهمند انقلاب ونظام
☸️نیازی به سپردن به تاریخ نیست الان می توان قضاوت کرد برجام افتخار بود یا سند عقبنشینی و کوتاه آمدن مسئولین مقطعی از دوران جمهوری اسلامی در برابر دشمن.
✍️غلامرضایی
🔴چرا طلبکاری؟!
گفته شده است که علت عدم رفع تحریم ها قانون اقدام راهبردی مجلس برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران که در تاریخ ۹۹/۹/۱۲ تصویب شده می باشد این نوع سخن گفتن نوعی بی مسئولیتی و فرار به جلو است
✅برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در تاریخ ۹۴/۴/۲۳ به نتیجه رسید که در همان ایام رئیسجمهور اعلام کرد از روز اجرای برجام کلیه تحریمها بالمره لغوخواهدشد
✅از تاریخ توافق برجام تاکنون ۶ سال میگذرد در این ۶ سال چه کسی یا کسانی مانع بودند؟! همه کشور به خط بودند برای اجرای برجام و هیچ مانعی هم وجود نداشت ولی اعتماد بیش از حد با آمریکا(دشمن) نهتنها بهرهای از برجام برای ملت ایران حاصل نشد بلکه خسارتهای فراوان به کشور وارد گردید
✅ یکی از ارکان مهم اقتصادی دولت یازدهم (دولت تدبیر و امید) یعنی رئیس کل بانک مرکزی وقت همان روز اعلام کرد برجام یعنی "هیچ"
✅امروز اگر کسی منصف باشد باید بگوید ۶ سال فرصت از دست کشور رفت وبیان تاسف مبنی بر از دست رفتن فرصت ۶ ماهه (که اکنون گفته میشود)یک نوع فرار به جلو و فرار از مسئولیت پذیری است
✅این نوع سخن گفتن از سوی بعضی مسئولین طلبکاری است در حالی که بسیاری از مسئولین فعلی بدهکار ملت هستند و باید پاسخگوی ملت باشند نه طلبکار!
✍️غلامرضایی
غول نقدینگی هر روز قویتر میشود
⭕️ رشد 228 هزار میلیارد تومانی نقدینگی در سه ماهه اول 1400
🔺براساس ارقام بانک مرکزی از خردادماه سال گذشته تا پایان خردادماه امسال یک هزار و 46 هزار و 924 میلیارد تومان و در سه ماهه اول امسال 227 هزار و 924 میلیارد تومان به حجم نقدینگی افزوده شده است تا در پایان خردادماه امسال به عدد 3 هزار و 704 هزار و 94 میلیارد تومان برسد.
🔺همچنین پایه پولی در سه ماهه اول امسال با رشد 9.2 درصدی به 501 هزار و 107 میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 30.7 درصد (117 هزار و 757 میلیارد تومان) رشد داشته است. براساس این آمار و ارقام، نرخ ضریب فزاینده در سطح عدد 7.4 قرار دارد.
چرا مذاکرات وین متوقف شد؟
سازندگی نوشت: «چند هفته پس از آنکه احتمال احیای این توافق تاریخی به اوج خود رسیده بود امیدها به طور فزاینده در حال رنگ باختن است. ایران خواهان لغو کلیه تحریم های اعمال شده در دورن دونالد ترامپ است در حالی که دولت جو بایدن قصد دارد بخشی از تحریم ها را که به زعم آنها سازگار با برجام هستند به عنوان اهرم فشار جها اقناع ایران به مذاکره برای آنچه توافق گسترده تر، قوی تر و طولانی تر خوانده می شد حفظ کند. با وجود این اختلافها یک پیش نویس از توافق احتمالی احیای برجام تهیه شد اما این پیش نویس برای ایران راضی کننده نبوده است و کمیته تطبیق متشکل از 7 نماینده دولت، مجلس، رئیس جمهور منتخب و شورای عالی امنیت ملی پیش نویس مذاکرات وین را مغایر با قانون مصوب اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و سیاست بالادستی دانستند. این کمیته نظر نهایی خود را به شورای عالی امنیت ملی اعلام کرده و این شورا نیز از میان سه گزینه «تایید محتوای مذاکرات»، «توقف مذاکرات»، یا «تغییر تیم مذاکراتی»، گزینه سوم را انتخاب کرده است تا با تغییر تیم دیپلماتیک ایران رایزنی ها در دولت آینده با هدف اعمال برخی تغییرات در پیش نویس وین ادامه پیدا کند.
🔸۲۱ تیر ۱۴۰۰: کشت برنج در اصفهان منع قانونی ندارد.
🔹۲۷ تیر ۱۴۰۰: اینجا بلوچستان بی آب نیست، اصفهان است...
🔸نمی شود در یک استان خشک کویری هم برنج کاشت و هم مرثیه بی آبی سر داد. راه و رسوم و روش های کشاورزی در کشور نیاز به یک انقلاب اساسی دارند. نه فقط در اصفهان که در کل ایران. از گیلان و مازندران گرفته، تا بوشهر و خوزستان و اصفهان..
پیام رهبر معظم انقلاب.pdf
122.6K
🕋 متن کامل پیام رهبر انقلاب اسلامی به ملتهای مسلمان بهمناسبت فرار رسیدن موسم حج، منتشر شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔴 یکی از عجایب جمهوری اسلامی را ببینید و بشناسید!
✍️مهدی پیش بین
🔺یکی از مسائلی که در جمهوری اسلامی خیلی عجیبه این است که عمده کسانی که علیه جمهوری اسلامی حرف میزنند، جایگاه امروزشان را مدیون همین نظام هستند؛ کلی از همین نظام پول و کلی مسئولیت و شهرت گرفتند!
🔹تاجزاده معاون وزیر کشور خاتمی بوده / حقوق یه معاون وزیر چنده؟!
🔹زیباکلام استاد دانشگاه هست / الان حقوق یک استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی چنده؟!
🔹فائزه هاشمی رفسنجانی / این خاندان که اگر این نظام نبود، اصلا وجود خارجی نداشتند!!
🔹مهناز افشار و کلی سلبریتی دیگر که در تلویزیون و سینمای همین نظام به شهرت رسیدند و دستمزد دریافت کردند
و...
🔺ولی مردمی که از این نظام فقط یک دفترچه شناسنامه و یک کارت ملی دریافت کردند و مبلغ همان را هم پرداخت کردند، از این نظام با قدرت دفاع می کنند!!
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس: 4 خطر مهم جریان انقلاب را تهدید میکند
«علیرضا زاکانی» در جمع هیئتهای مذهبی قم، وزن تهدیدات خارجی بر مسائل کشور را ناچیز دانسته و گفت: «از خارج از کشور میتوانند برای ما بلوف بزنند، اما تهدید مؤثری نمیتوانند داشته باشند. برای جهان مهم است که رئیسجمهوری ایران چه کسی باشد، چون در معادلههای منطقهای و جهانی خیلی تأثیر میگذارد». کاندیدای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، تهدیدهای داخلی را شامل چهار دسته میداند و
🔹 نخستین تهدید را حزباللهیهای بیتحرک، خوشبین و سهمخواه برشمرده و میگوید: «من که نقش حزباللهی دارم، اگر فکر کنم بعد از پیروزی در انتخابات کار تمام است، این بزرگترین تهدید است. اینکه یک حزباللهی خود را شریک بداند و احساس کند که سفرهای پهن شده است بزرگترین تهدید است».
🔹وی دومین تهدید داخلی را اینگونه توصیف کرد که: «دولت و مجلس و دستگاههای حاکمیتی باید متوجه شوند که یک تیم هستند و هرگونه شکاف و ناهماهنگی بین آنها، به این پرچمی که بلند شده آسیب میرساند».
🔹زاکانی، روزمرگی را آفت دولت منتخب توصیف کرد و پیشنهاد داد: «هیئتها نگذارند که این تیمی که کشور را بهدست گرفته از شعارهای خود خارج و قلههایی که وعده فتح آنها را داده نیز فراموش کند و درگیر روزمرگی شود».
🔹نکته آخر در صحبتهای زاکانی، ضرورت توجه به مردم بود. وی خطاب به دولت منتخب و مجلس گفت: «کارهای کوتاهمدت و میانمدت و بلندمدت بکنند و نتایج کارهای بلندمدت هم در چهار ساله این دولت و سه ساله این مجلس دیده شود. امروز بیش از آنکه از نقطهای کشور تهدید شود، تهدید از منِ مسئول است.