💢 زینی وند، رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی :
▫️آمار دقیقی از معلمان مدارس غیردولتی نداریم اما تا کنون ۱۸۴ هزار نفر از همکاران شاغل در مدارس و مراکز غیردولتی، اطلاعات خود را در سامانه مربوطه وارد کردهاند.
▫️شرکت بیمه معلم پذیرفته است با همان مبلغ حق بیمه حوادث دانشآموزی، معلمان مدارس غیردولتی را نیز تحت پوشش بیمه قرار دهد.
🆔 @tarbiyat_talim 💯
⚠ سرپرست مرکز حراست در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزشوپرورش استانهای کشور مطرح کرد: دشمنان تلاش میکنند تا اعتراضات و تجمعات فرهنگیان را با خشونت همراه کنند.
⭕️ رضوانی بابیان اینکه یکی از دغدغههای اصلی جامعه کنکور و ورودی دانشگاهها است، اظهار کرد: مؤسسات آموزشی درآمدهای میلیاردی از چاپ کتب کمکدرسی و کلاسهای کنکور دارند و شورای سیاستگذاری کنکور فرصت مناسبی است که میتوان از آن برای افزایش آگاهی خانوادهها و مسئولین در خصوص آسیبهای برگزاری کنکور استفاده شود.
🔘 مشروح خبر:👇
http://medu.ir/fa/news/item/720210
🆔 @tarbiyat_talim 💯
💢 فیشهای حقوقی معلمان متحول نشد/ چه بر سر رتبهبندی آمد؟
▫️شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران با صدور بیانیهای در اعتراض به وضعیت معیشتی معلمان اعلام کرد که وعدههای پیشین برای مهرماه محقق نشده است.
📎 ilna.ir/fa/tiny/news-684888
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•
👈 اهمیت دانش و علم آموزی در اشعار پارسی (1) 👉
علم و علم آموزی، جایگاه بسیار رفیعی در میان بزرگان ادب پارسی دارد. ادبا و شعرای بزرگ پارسی در آثار و اشعار خود به کرات در اهمیت این امر، داد سخن سر داده اند. جای بسی تعجب و تاسف است که هر از گاهی، عده ای نادان یا مغرض، به بزرگان ادب پارسی، توهین و گستاخی روا می دارند!😳😲 بزرگانی که غالباً حکیم هستند و بر مدار عقل، خرد و دانایی، سخن می گویند!
زین پس در سلسله نوشتاری به همین عنوان ( که در این گفتار، آمده است) به بررسی اشعاری می پردازیم که بزرگان ادب پارسی در مورد اهمیت دانش و علم آموزی سروده اند!
باشد تا با نشر این اشعار حکمی، علاوه بر اینکه ذکر خیری از بزرگان ادب این سرزمین کرده باشیم، گام کوچکی در راستای تبیین اهمیت دانش و تشویق به دانش اندوزی برداشته باشیم!
این سلسله اشعار موضوعی را با چند بیت از "شاهنامه فردوسی بزرگ"، آغاز می کنیم:
👇اندر اهمیت استمرار در دانش اندوزی👇
میاسای ز آموختن، یک زمان
به دانش میفکن، دل اندر گمان
چه گویی که وام خرد توختم
همه هر چه بایستم آموختم
یکی نغز بازی کند روزگار
که بنشاندت پیش آموزگار
ندانی چو گویی که دانا شدم
به هر آرزو بر، توانا شدم
چنان دان که نادان ترین کس، تویی!!!
چو گفتار دانندگان، نشنوی!
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
زمانی میاسای ز آموختن
اگر جان همی خواهی افروختن
به آموختن گر ببندی میان
ز دانش روی بر سپهر روان!!
توانا بود هر که دانا بود
ز دانش دل پیر، برنا بود!
ادامه دارد...
🆔 @tarbiyat_talim 👈 ✍
🔰 90 درصد بانکها عملاً ورشکستهاند/ اگر بانک مرکزی صلاح بداند، ورشکستگی بانکها را اعلام میکند/ ورشکستگی بانک سرمایه موضوعیت ندارد/ معلمان عضو صندوق شوند/ با حضور نهادهای بازرسی در صندوق مخالفت کردیم
✳️ مهدی نیکدل مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان : تمام بانکهای کشور در وضعیت خوبی به سر نمیبرند و اگر #بانک_سرمایه هم وضعیت خوبی ندارد در این شرایط میتواند اعلام ورشکستگی کند چرا که این اقدام در اختیار بانک مرکزی است و بانک مرکزی اگر صلاح بداند اعلام ورشکستگی بانکها را انجام میدهد. اگر این نگاه را داشته باشیم ۹۰ درصد بانکها عملاً ورشکسته هستند و هیچ یک وضعیت خوبی ندارند.
🔗 http://yon.ir/4upDE
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•
💯 زندگی زیباست 💎
💥اینجا کلی ایده و ترفند داریم که میتونه خیلی بهتون کمک کنه🔝
🍃مجموعه ای از #بهترینها برای زیباترشدن زندگیتون💝
📷عکس نوشته
🎼صوتهای درخواستی شما
🎥کلیپ های آموزشی و جذاب
🎭و گاهی طنز😉
💯💯💯 #پیشنهادویژه 👇👇👇
eitaa.com/joinchat/1977810946C31807242d8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تأثیر محبت و تربیت در حیوانات وحشی! (دیدنی است!👌😲)
🆔 @tarbiyat_talim 💯
اخبارفوری ومهم 📌
✅ تأثیر محبت و تربیت در حیوانات وحشی! (دیدنی است!👌😲) 🆔 @tarbiyat_talim 💯
⭕️ همه #بخوانند
👈 نقش بی بدیل "محبت" در تعلیم و تربیت 👉
با بررسی نظرات گوناگونی که توسط صاحبنظران عرصه تعلیم و تربیت درباره روش های تربیتی، اظهار شده است می توان پی برد که در میان روش های متعدد تعلیم و تربیت، یقیناً "محبت" پر رنگترین نقش را ایفا می کند و بیشترین تاثیر و کارایی را می تواند داشته باشد.
اصولاً انسان تشنه و دوستدار محبت است و در این میان، کسی یا کسانی که بتوانند از این شیوه به خوبی استفاده کنند می توانند بیشترین اثر را در فرد بگذارند!
اهمیت این موضوع در فرایند تعلیم و تربیت دوچندان می شود چراکه در واقع زمانی می توانیم بگوییم که نظام تعلیم و تربیت ما موفق عمل کرده است که قادر شویم اثرگذاری مطلوبی را در متعلم ایجاد کرده باشیم.
از سوی دیگر با بررسی وضعیت دانش آموزان و حتی دانشجویان پی می بریم که تعداد قابل ملاحظه ای از متعلمان با مسائل و مشکلاتی در محیط خانواده مواجه هستند که بخش مهمی از این مسائل به مقوله نقصان ها و کمبود های آنان در محیط خانواده مربوط می شود.
بی انضباطی های مکرر، تمایل زیاد به جلب توجه کردن در سر کلاس درس از جمله مهمترین مواردی است که از این متعلمان دیده می شود!
اینجاست که "معلم یا استاد" به عنوان متخصص امر خطیر تعلیم و تربیت باید "هوشمندانه و عالمانه" به علت این رفتارها پی ببرد و به جای پرخاش و درگیری با متعلم، سعی کند تاحد امکان، خلاء موجود را با "محبت" پر کند تا بتواند نقش برجسته خود را در نظام تعلیم و تربیت به درستی ایفا کرده باشد!
در آخر مناسب است تا به ابیاتی از مثنوی که اهمیت فوق العاده "محبت "را به خوبی تشریح می کند، اشاره کنیم:
از محبت، نار، نوری می شود
وز محبت، دیو، حوری می شود
از محبت، سنگ، روغن می شود
بی محبت، موم، آهن می شود!
از محبت، حزن، شادی می شود
وز محبت، غول، هادی می شود!
از محبت، سقم، صحت می شود
وز محبت، قهر، رحمت می شود
از محبت، مرده، زنده می شود!
وز محبت، شاه، بنده می شود
"این محبت هم، نتیجه "دانش" است
کی گزافه بر چنین تختی نشست "!
🆔 @tarbiyat_talim ✍
📢 #صدای_معلمان
🌀 #ملاک اعزام به #خارج معلمان چیست؟
با سلام و احترام
💥 همانطور که مستحضرید آزمون اعزام به خارج فرهنگیان در اردیبهشت ماه برگزار گردید و پس از اعلام نتایج کتبی حدود ۹۷۰ نفر برگزیده و دعوت به مصاحبه شدند.
💥 متاسفانه بعد از اعلام نتایج نهایی تعداد زیادی از رتبه های تک رقمی در رشته های مختلف پذیرفته نشده اند.
مثلا
#رتبه۱و۲زبان_های_خارجه
#رتبه۱معاونت_آموزشی
#رتبه۳شیمی
#رتبه۲و۳عربی
و.......
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•
🌀 #افزایش حقوق کارکنان در سال #98 چقدر است؟
💥 گرچه هنوز درصد افزایش حقوق کارکنان برای لایحه بودجه سال آینده نهایی و اعلام نشده است، ولی احتمالا این درصد افزایش تا 25 درصد خواهد بود.
💥 گرچه هنوز درصد افزایش حقوق کارکنان برای لایحه بودجه سال آینده نهایی و اعلام نشده است، ولی احتمالا این درصد افزایش تا 25 درصد خواهد بود.
💥 اخیرا بخشنامه بودجه ۱۳۹۸ از سوی رئیسجمهور به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد. البته ضوابط و پیوستهای آن که تعیین کننده سقف و چارچوب هزینهها برای پیشبینی بودجه دستگاههای اجرایی است، فعلا منتشر نشده است.
💥 دستگاههای اجرایی در شرایطی موظف به برآورد بودجه خود در چند روز آینده و اعلام آن به سازمان برنامه و بودجه برای نهایی شدن لایحه هستند که تعیین میزان افزایش حقوق کارکنان یکی از مهمترین بخشهای هزینهای سازمانها به شمار میرود. به هر حال بخش اصلی هزینه دستگاهها و البته دولت را هزینه جاری و به عبارتی حقوق و دستمزد تشکیل میدهد که باید بر اساس مقداری که قرار است حقوق در سال بعد افزایش یابد، برآورد و پیشبینی شود.
💥 تاکنون در رابطه با برنامه دولت برای درصد افزایش حقوق سال آینده چیزی به صورت رسمی اعلام نشده و بخشنامه بودجه نیز اطلاعاتی در این رابطه در بر نداشت. این در حالی است که اطلاعات دریافتی ایسنا نشان میدهد که با توجه به برآورد تورم بالای ۲۰ درصدی در سال آینده احتمالا درصد افزایش حقوق کارکنان نیز بالاتر از ۲۰ درصد بوده و حتی بحث افزایش حقوق تا ۲۵ درصد نیز مطرح است.
💥 دولت برای سال جاری نیز در ابتدا در بخشنامه بودجه ۱۳۹۷ درصد افزایش حقوق را بین پنج تا ۱۰ درصد پیشبینی کرد، اما در ادامه و با ورود لایحه بودجه به مجلس، وضعیت تغییر کرد و قرار بر این شد که حقوق کارکنان افزایش پلکانی داشته باشد؛ به گونهای که کارکنان با حقوق دریافتی پایینتر، از درصد بیشتری برخوردار شوند و به طور پلکانی برای حقوقهای بالاتر درصد افزایش حقوق کمتر شود.
💥 درصد افزایش حقوق کارکنان برای امسال حداکثر تا ۲۰ درصد مصوب شد و در دستور کار دولت قرار گرفت. این در حالی است که در مدت اخیر با توجه به نوسانات نرخ ارز و رشد تورم و به دنبال آن افزایش قیمت کالا و خدمات، بحث افزایش مجدد حقوق کارکنان به منظور جبران شرایط مطرح شد ولی در نهایت دولت ترجیح داد که این افزایش را لغو کرده و هر آنچه لازم است برای سال آینده انجام دهد.
💥 روند افزایش حقوق کارکنان در سالهای اخیر با توجه به تورم به این ترتیب افزایش یافته است: ۲۰ درصد در سال ۱۳۹۳، ۱۴ درصد در سال ۱۳۹۴، ۱۲ درصد در سال ۱۳۹۵، ۱۰ درصد در سال ۱۳۹۶ و ۲۰ درصد در سال ۱۳۹۷.
#ایسنا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 دریافت فوری اخبار آموزش و پرورش 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1246101504C337d88e1e8
•┈┈••✾•🌿🍂🌸🍂🌿•✾••┈┈•