⭕️ 10 هزار کلاس درس #سهشنبه افتتاح میشود.
🔸 معاون اول رئیسجمهوری و وزیر آموزش و پرورش روز سهشنبه 23 مهر، 1982 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی را #افتتاح میکنند.
آیین افتتاح متمرکز 1982 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با 10 هزار کلاس درس در سراسر کشور روز سهشنبه 23 مهر با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری و محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در هنرستان فنی وحرفهای زینبیه شهرستان دماوند برگزار میشود.
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
#خبر_خوب
⭕️ #اعمال مدرک تحصیلی #بالاتر برای معلمان در مجلس #تصویب شد.
🔸 جبار کوچکی نژاد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری #تسنیم اظهار کرد:
🔹 #اعمال_مدرک_تحصیلی_بالاتر برای فرهنگیان که تا پیش از این با #محدودیت همراه بود در صحن علنی امروز مجلس #مصوب شد.
🔸 وی افزود:
پیش از این فرهنگیان نسبت به اعمال نشدن مدرک تحصیلی بالاتر #معترض بودند که پیشنهادی را برای رفع این محدودیت ارائه کردم که در جلسه علنی امروز مجلس مصوب شد.
🔹 به گزارش #تسنیم، یکی از مطالبات فرهنگیان بحث لغو مصوبه #ممنوعیت اعمال سوابق تحصیلی بیش از یک بار در حکم آنها بود.
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
⭕️ #موافقت مجلس با #حذف تنوع مدارس
🔸 نمایندگان مردم در مجلس، وزارت آموزش و پرورش را ملزم کردند تا پایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ تمامی واحدهای آموزشی تحت مدیریت خود را منحصراً به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره کند.
🔹 به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری #تسنیم، بررسی طرح تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در دستورکار دیروز (یکشنبه 21 مهر) نمایندگان در جلسه علنی پارلمان قرار گرفت.
🔸 وکلای ملت در جریان بررسی طرح مذکور با ماده 5 این طرح با 157 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 216 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
🔹 براساس ماده 5 این طرح؛ تبصره ماده (5) قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب 25/02/1387 با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می شود و ماده واحده قانون الحاق چهار تبصره به ماده (18) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش استانها، شهرستانها و مناطق کشور مصوب 21/02/1379 احیاء می شود و در بند (3) ماده (13) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش استانها، شهرستانها و مناطق کشور مصوب 26/10/1372 با اصلاحات و الحاقات بعدی عبارت «سه درصد» جایگزین عبارت «تا پنج درصد» شد.
🔸 براساس این گزارش محمدمهدی مفتح عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در پیشنهاد رفع ابهام خود گفت: از آنجایی که در این ماده، ماده واحده قانون الحاق 4 تبصره به ماده 18 قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش استانها، شهرستانها و مناطق کشور احیا شده باید جملات مربوط به این ماده واحده عیناً در طرح ذکر شود تا قانونگذار بداند به چه متنی رأی می دهد و مجری نیز از موضوعی که ملزم به اجرا شده به صورت دقیق آگاه شود.
🔹 به گزارش #اخبار_فرهنگیان؛ نمایندگان همچنین با 117 رأی موافق، 58 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 214 نماینده حاضر در جلسه علنی با پیشنهاد الحاقی قاسم احمدی لاشکی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس موافقت کردند.
🔸 براساس پیشنهاد این نماینده، دولت (وزارت آموزش و پرورش) مکلف است حداکثر تا پایان سال تحصیلی 99- 98 کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت را منحصراً به صورت دولتی و غیردولتی اداره کند به گونه ای که به جز مدارس استثنایی دولتی تنوع در کشور نباشد و ملاک ثبت نام در مدارس دولتی متناسب با فاصله محل سکونت با مدرسه باشد.
🔹 تبصره – تأسیس هر نوع مدارس خاص صرفاً با مجوز مجلس شورای اسلامی امکان پذیر است. آیین نامه اجرایی این ماده حداکثر تا مدت 3 ماه با پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش به تصویب هیأت دولت می رسد.
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
⭕️ #توضیح رئیس سازمان سنجش درباره #انهدام باند فروش سؤالات #کنکور
🔸 رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره مطلبی که فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در زمینه انهدام یک باند بزرگ که قصد فروش سؤالات کنکور را داشته اند، توضیحاتی ارائه کرد.
🔹 دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار #مهر درباره مطلبی که سردار حسین رحیمی در جلسه علنی دیروز یکشنبه ۲۱ مهرماه در صحن شورای شهر تهران در زمینه کنکور مطرح کرده است، گفت: سازمان سنجش از مسئولان نیروی انتظامی به دلیل زحمات زیادی که در تأمین امنیت کنکور می کشند، تشکر می کند.
🔸 وی افزود: اما انتظار این است که در مصاحبه ها و جلسات طوری اطلاع رسانی شود که باعث ایجاد شبهه و بدبینی مردم نسبت به یک پروسه ملی همچون کنکور نشود.
🔹 رئیس سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد: مطلب سردار رحیمی درباره انهدام یک باند بزرگ که قصد فروش سؤالات کنکور را داشته اند، مربوط به شهرستان روانسر بوده که با همکاری وزارت اطلاعات رئیس اداره آموزش پرورش آن شهرستان قبل از هر گونه اقدامی شناسایی و توسط زحمتکشان پلیس امنیت دستگیر شد. پرونده قضایی این فرد در تهران تشکیل شده است که به نظر می رسد به همین دلیل اطلاع رسانی از سوی فرمانده انتظامی تهران صورت گرفته است.
🔸 خدایی تأکید کرد: اصولاً تحت هیچ عنوانی نه سئوالی لو رفته و نه فروش سئوالی رخ داده و نه مسئول به آن ترتیبی که گفته شده است در این زمینه دستگیر شده است.
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #انیمیشن_اربعینی «عشق یعنی» با نوای محمدحسین پویانفر
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
⭕️ طرح #رفع_انحصار از زبان #انگلیسی در صحن مجلس #رد میشود.
🔸 سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه به نظر میرسد طرح پیشنهادی درباره رفع انحصار از زبان انگلیسی در کمیسیون آموزش یا صحن مجلس رد شود، گفت: با رفع انحصار از زبان انگلیسی موافقم.
🔹 حمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری #تسنیم درباره طرح مجلس برای رفع انحصار از آموزش زبان انگلیسی و در پاسخ به این پرسش که " چرا در این طرح نمایندگان مجلس کار آموزش زبان انگلیسی را به آموزشگاههای خصوصی واگذار کردهاند؟ آیا این ادامه همان مسیر خصوصیسازی آموزش وپرورش نیست" اظهار کرد: این طرح را امضاء نکردهام و اینکه اسم بنده در طرح آمده به معنای امضای آن نیست.
🔸 وی افزود: بنده با عنوان طرح یعنی رفع انحصار از آموزش زبان انگلیسی کاملا موافق هستم چرا که زبان علم فقط انگلیسی نیست و به سایر زبانها مانند روسی، آلمانی و حتی زبان قومیتها نیاز است و معتقدم اصل 15 قانون اساسی باید مدنظر باشد و زبان اقوام در مدارس تدریس شود.
🔹 سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: انحصار زبان انگلیسی باید شکسته شود و فضا برای آموزش سایر زبانها فراهم شود اما اینکه آموزش سایر زبانها به آموزشگاههای آزاد سپرده شود و کار به سمت خصوصیسازی آموزش برود قطعا با آن مخالفم.
🔸 میرزاده با اشاره به اینکه طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی هنوز به کمیسیون آموزش نیامده است و فعلاً فقط در حد یک طرح و پیشنهاد است، ادامهداد: به نظر میرسد اگر طرح در کمیسیون مطرح شود هم در آنجا و هم در صحن علنی مجلس رد خواهد شد.
🔹 به گزارش #اخبار_فرهنگیان در بخشی از طرح یک فوریتی مجلس برای رفع انحصار از زبان انگلیسی آمده است: "با تصویب این قانون آموزش زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور جنبه اختیاری خواهد داشت و وزارت آموزشو پرورش مکلف است امکان آموزش سایر زبانهای مهم بینالمللی و منطقهای را به صورت اختیاری فراهم آورد و دانشآموزانی که گرایش نظری را برای تحصیل انتخاب کرده یا میکنند لازم است حداقل مهارت مکفی در یکی از زبانهای مورد تایید را کسب کنند.
🔸 دانشگاههای کشور با هماهنگی دستگاههای ذیربط میتوانند در اجرای این قانون نسبت به تفاهمنامه با دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، انجمنهای علمی و فرهنگی، نهادهای دولتی و مدنی یا کنسرسیومی از آنها در کشورهایی که آموزش زبان آن کشورها به لحاظ گسترهای بین المللی و منطقهای، مراودات فرهنگی و تجاری دارای اولویت است اقدام کنند.
🔹 میزان ارائه خدمات آموزش همگانی در خصوص هر زبان متناسب با مشارکتی خواهد بود که کشور یا کشورهای طرف تفاهم در یک برنامه حداقل 15 ساله از طریق همکاریهای علمی و فنی، اعزام مدرس و ارائه بورسیه برای تربیت مدرس و معلم در پردیسهای بین المللی دانشگاههای کشور و بخشی از هزینههای برقراری دورههای آموزشی در مناطق محروم و کمک هزینه دانشآموزان فاقد توان مالی تقبل خواهند کرد.
🔸 با تصویب این قانون آموزش و پرورش مکلف خواهد بود آموزش زبانهای موضوع این قانون و زبان انگلیسی را صرفاً از طریق آموزشگاههای آزاد تحت نظارت آن وزارتخانه و حداکثر معادل سه سال تحصیلی منحصراً برای دانش آموزان مقطع دبیرستان ارائه کند؛ همچنین وزارت آموزشو پرورش مکلف است برای تسهیل در بهرهمندی حداکثری دانشآموزان از خدمات آموزشگاههای آزاد نسبت به تعیین سطوح قیمتی ارائه خدمات آموزشی در این آموزشگاهها نظارت و اعمال مقررات کند. دانشآموزانی که خواهان تحصیل در گرایش نظری بوده و قادر به تامین حداقل هزینه آموزشگاههای آزاد نباشند میتوانند از بورسیههای مذکور در این قانون بهرهمند شوند."
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
⭕️ #تذکر یک نماینده به وزیر آموزش و پرورش
🔸 نماینده مردم #شوشتر به وزیر آموزش و پرورش لزوم رسیدگی به #نحوه_استخدامهای_آموزش_و_پرورش مانند پیش دبستانی، نهضتیها، سرباز معلمها و لزوم جلوگیری از تضییع حقوق آنها را متذکر شد.
🔹 #جزئیات در 👇
🌐 jahannews.com/news/703978
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
⭕️ پایانی بر تنوع مدارس؛ #سمپاد هم #حذف میشود!
🔸 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مصوبه مجلس برای کاهش تنوع مدارس منجر به تقویت مدارس دولتی میشود، گفت: طبق این مصوبه تمام انواع مدارس دولتی خاص از سمپاد تا نمونهدولتی حذف میشوند.
🔹 جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری #تسنیم، درباره مصوبه مجلس برای حذف تنوع مدارس اظهار کرد: با مصوبه روز گذشته مجلس تنوع مدارس در کشور کاهش پیدا میکند و براین اساس مدارس نمونه دولتی، هیئت امنایی و استعدادهای درخشان منحل شده و دو نوع مدرسه دولتی و غیردولتی خواهیم داشت و فعالیت هر نوع مدرسه به جز آن غیرقانونی است.
🔸 وی افزود: از این به بعد ایجاد هرنوع مدرسه خاص نیاز به مجوز مجلس دارد و براین اساس وزارت آموزش و پرورش باید مدارس را به گونهای تأسیس کند که یا دولتی باشند یا غیردولتی.
🔹 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره مزایای کاهش تنوع مدارس گفت: کاهش تنوع مدارس قطعاً به نفع دانشآموزان است چرا که در گذشته مدارس دولتی خاص که امکانات بیشتری داشتند میزبان گروه خاصی از دانشآموزان بودند اما با حذف این تنوع، تمام مدارس دولتی میشوند و دانشآموزان میتوانند با توجه به محدوده جغرافیایی محل زندگی در آنجا ثبتنام کنند و دیگر شروط خاصی برای ثبتنام نخواهند داشت.
🔸 کوچکینژاد مطرح کرد: تنوع مدارس در کشور بسیار بالاست مدارس بسیار بالاست و آموزشو پرورش نمیتواند به مدارس دولتی بپردازد بنابراین نیاز است تنوع مدارس را کم کرد تا دانشآموزان مختلف کنار هم بنشینند و با هم یاد بگیرند.
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
⭕️ #اخبار_کوتاه
🔸 مدیرکل امور تربیتی و مشاوره و مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی از فعالیت 12 هزار مشاور و 37 هزار مربی پرورشی در کشور خبر داد.
🔹 رئیس کمیته ایمنی و حمل و نقل شورای شهر تهران درباره نصب برچسب سرویس مدارس گفت قرار بود تا روز 15 مهرماه این کار به طور قطعی انجام شود.
🔸 مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش به واگذاری بخشی از اختیارات مدارس به مدیران و اولیا اشاره و تأکید کرد نمیتوان دست روی دست گذاشت که مشکل مدارس روستایی حل شود تا بعد اقدام به اجرای این برنامه کنیم.
🔹 خیرین این بار در روستای «سبزهخانی» شهرستان محروم دلفان پای کار آمدند و برای این روستای دور افتاده و محروم مدرسه ساختند.
🔸 معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی تخصصی روسای ادارات، کارشناس مسئولان و کارشناسان فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور ترویج گفتمان انقلاب اسلامی در میان دانش آموزان را اصلیترین ماموریت حوزه فرهنگی هنری دانست.
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian
#اطلاعیه
⭕️ طبق اعلام شورای عالی آموزش و پرورش؛
🔸 #مجوز برگزاری #امتحان_مجدد 3 درس تا پایان مهر در شاخه فنیوحرفهای و کاردانش #صادر شد.
🔹 شورای عالی آموزش و پرورش امکان صدور مجوز برگزاری امتحان مجدد در سه عنوان درسی تا پایان مهر در شاخههای فنیوحرفهای و کاردانش را برای قبول شدگان در دانشگاهها از سوی کمیسیون خاص استان، صادر کرد.
🔸 به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ استعلام این معاونت درباره شرایط استفاده هنرجویان هنرستانی از موضوع بند 7 ماده 3 آییننامه ساماندهی وظایف و اختیارات کمیسیون خاص اعلام نظر کرد. براساس نامه شورای عالی آموزش و پرورش شرایط استفاده از بند 7 ماده 3 آییننامه ساماندهی وظایف و اختیارات کمیسیون خاص به شرح زیر اعلام شد: «استفاده از بند 7 ماده 3 آییننامه ساماندهی وظایف و اختیارات کمیسیون خاص برای امتحانات دروس غیرنهایی دانشآموزان پایه دوازدهم از نظر این دبیرخانه بلامانع است.»
🔹 جزء ب ماده 3 این آییننامه مربوط به وظایف و اختیارات کمیسیون خاص استان است که بند 7 آن به شرح زیر است:
🔸 «صدور مجوز برگزاری امتحان مجدد در اولین فرصت در دروس غیرنهایی و حداکثر در سه عنوان درسی تا پایان مهر و جایگزینی نمره آن در ستون شهریور در پایه سوم شاخه فنی و حرفهای، کاردانش و پیش دانشگاهی برای دانشآموزانی که در دانشگاه پذیرفته شدهاند و نصاب قبولی در درس یا دروسی را کسب نکردهاند.»
#اخبار_فرهنگیان
🆔 @akhbar_farhangian