هدایت شده از رواق اندیشه (کانال شخصی حسین اسلامی)
🔴 حرم ائمه (ع) و ویروس #کرونا...
🔺سؤال؛
می گفتند حرم امام رضا و حضرت معصومه شفا می دهد پس چرا حالا برای جلوگیری از بیماری درب حرم را می بندند؟!
✳️ پاسخ؛
بر اساس جهان بینی قرآنی خداوند دو نرم افزار را در اداره جهان قرار داده است؛
✔️نرم افزاری بر اساس نظام عواملِ عادی و طبیعی. جهان بر مدار عوامل طبیعی می چرخد و انسان نیز باید برای رسیدن به اهدافش بر مدار عوامل طبیعیِ جهان حرکت و تلاش کند. بر اساس همین نرم افزار طبیعی است که ممکن است در و دیوار حرم امام (ع) نیز مثل در و دیوار هر مکان دیگری در معرض آلودگی قرار می گیرد...
✔️اما نرم افزار دیگری نیز در اداره جهان وجود دارد. نرم افزاری بر اساس تأثیر عواملِ متافیزیکی بر جهان.
در کنار عوامل طبیعی بر جهان طبیعت، علل فرامادی نیز حاکم است که از دسترس علم و قدرت ما خارج است. تنها کسانی که بتوانند متافیزیک را باور کنند و به تعبیر دینی به «یقین» برسند می توانند عواملِ متافیزیکی را در این جهان اِعمال کنند.
معنایِ «ایمان به غیب» در مضامین دینی اعتقاد به وجود همین عوامل متافیزیکی است. انسان زمانی می تواند از این عوامل در مسیر رسیدن به اهدافش کمک بگیرد که به آنها باور و یقین داشته باشد...
✍️حسین اسلامی
امام جمعه شهرستان مه ولات
🆔 @ravagheandishe
🔹دیجی کالا شرکت جالبی هست؛ در ماجرای دی ۹۶ ماسک ضدگاز اشکآور میفروخت، حالا سر انتشار ویروس #کرونا در کشور، ۵ میلیون ماسکِ بهداشتی را احتکار کرده است!
👈این شرکت هوشمندانه ضدِ مردم عمل میکند و تعجب از حاکمیت است که برخوردِ عبرت آموز نمیکند با "دیجی کالا" !!
🔸یگان ویژهای که آبانِ ۹۸ برای اینکه ایران سوریه نشود، تمام تلاشش را کرد، خوبست با تدبیر فرماندهان ارشدِ پلیس در ماجرای کرونا هم نقش کلیدی را ایفا کند....
مترو و BRT را میشود تبدیل به محل توزیع رایگان ماسک و دستکش به وسیله بچههای #یگان_ویژه کرد؛ پیام روشنی هم برای مردم دارد...
✍علی قلهکی
#نکته_ها
#کرونا_در_مساجد
⭕️ چهارده نکته برای پیشگیری از بیماری کرونا در مساجد:
1- محدود نمودن برگزاری مراسمات غیرضروری
2-اجتناب از تماس چهره به چهره با سایرین
3-موجود بودن صابون و مایع در وضوخانه و سرویس بهداشتی
4-پرهیز از دست دادن در بین الصلاتین
5-در صورت بیمار بودن به مسجد نرویم
6-برگزاری برنامه های آموزشی با موضوع پیشگیری از بیماری در مسجد
7-انفاق و توزیع محصولات بهداشتی در مسجد
8-اطلاع رسانی راه های پیشگیری از طریق رسانه های مجازی مسجد
9-سخنرانی امام جماعت برای فرهنگ سازی بهتر
10-رعایت مطالب بهداشتی در عطسه و سرفه کردن
11-استفاده از مهر و سجاده شخصی
12-پرهیز از استفاده ظروف مشترک
13-محدود نمودن نذورات و احسانات
14-ضدعفونی و نظافت مسجد
♦️کانال شخصی فاطمی
♦️ درمسیربندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر با دیدن این تصاویر از غصه بمیریم رواست...
این چوبها تو تن مسلمانان هندی خرد میشه و این سنگها سر و دستشان را میشکند فقط به جرم مسلمان بودن، کسی که برابر این جنایات سکوت میکند در این جنایت شریک است
بیسیمچی مدیا
👌حکایت امروز جامعه ما
ابن بطوطه را به عنوان یکی از بزرگترین جهانگردانِ تاریخ میشناسند. حدودِ هفتصد سال پیش، از مراکش راه افتاد و کشورهایی که الآن به نام مصر، سوریه، عربستان، ایران، هند، چین، مالدیو، فیلیپین، روسیه، اسپانیا یا سومالی میشناسیم را دید.
سفرنامۀ ابن بطوطه سرشار از نکته و نمک است. اگر وقت شد، راجع به آن باید بیشتر نوشت. بخشي که این روزها مدام در ذهنِ من تکرار میشود مربوط است به عبور او از یک بیابانِ بسیار گرم و بیآب و آبادانی، جایی در عربستانِ کنونی. صحرایي که باید با سرعت از آن عبور کرد تا گرفتارِ گرمای جهنمیِ آن نشوند. او داستاني راجع به این صحرا شنیده و بازگو میکند:
«... نَعوذُ بالله تو گویی جهنم است! در یکی از سالها باد سَمومي (باد بسیار گرم و زهرآگین) که اینجا میوزَد مشقّات و مصائبِ بزرگي برای حجاج به بار آورد: ذخیرۀ آب به پایان رسید ...»*.
با تمام شدنِ ذخیرۀ آب، آنها که پولدارتر بودند شروع کردند به خریدنِ آب از دیگران. با وجود تقاضایِ بالا و عرضۀ بسیار کم و بسیارمحدود، کار به حراج میکشد و آنان که آب داشتند، آنرا به بالاترین پیشنهاد میفروختند. عدهای هم که پول نداشتند، نظارهگر این حراجی بر سر جان بودند. آنقدر تقاضا زیاد بود که ابنبطوطه میگوید «یک خوراک آب به هزار دینار خرید و فروش شد». در آن روزگار با چهل دینار میشد اسب خرید. تصور کنید که شخصی بیست و پنج اسب داده است تا ظرف آبي بخرد. آبفروشانِ گرانفروش خوشحال از معاملۀ پر ارزش خود بودند و گمان میبردند که با آبی که برایشان باقی مانده میتوانند به شهر بعدی برسند. آبخَرانِ گرانخَر نیز خوشحال بودند که زنده خواهند ماند و دینار دادند تا جان به در بَرَند. آنان که نه آب داشتند و نه دینار هم در بیم و امید که گشایشی از راه برسد.
پردۀ آخر داستان اینست که « وَ مَاتَ مُشتَرِيها وَ بائِعُها: و سرانجام، فروشنده و خریدارِ آن هر دو تلف شدند». آنها که پول داشتند و خریدند و آنها که آب داشتند و فروختند و آنها که پول نداشتند و آب نداشتند، همگی مُردند. همه در آن معامله متضرر شدند چون مورد معامله اصلاً آب و پول نبود؛ که جان بود.
چرا این را گفتم؟ چند روز پیش، کسي تعریف کرده بود که در داروخانه خانمي آمده تا ماسک بخرد و فروشنده گفته: «نداریم». آن زن با استیصال از داروخانه خارج میشده که متصدی به او گفته: «البته دههزار تومانیش موجوده!» و زن پاسخ داده: «بدبختِ حریص! تو اگر میفهمیدی این ماسک رو مفت میدادی به مردم تا کسي خودت و زن و بچهت رو مریض نکنه». عجب حرفِ عمیقي!
* نقل قولها از «سفرنامه ابنبطوطه» ترجمه محمدعلی موحد
در این آشفته بازار بیماری ۱۱ اسفند روز ملی بهداشت محیط رو به همه مهندسین که شبانه روز برای سلامت ما و خانواده هامون تلاش میکنن تبریک میگم و امیدوارم سالیان سال با عشق و محبت پایدار و تندرست باشند.
@gonabadenekas
#فوری
متاسفانه با خبر شدیم لحظاتی پیش جهان پهلوان سیامند رحمان قویترین مرد جهان براثر ایست قلبی در بیمارستان نبی اکرم اشنویه جان باخت.
روحش شاد و یادش گرامی
کانال هواداران استقلال این ضایعه را به خانواده رحمان در شهر اشنویه و جامعه ورزش کشور تسلیت می گوید.
#همراه_با_قرآن
آیه 219 سوره بقره
🔸امروز دوشنبه : 12 اسفندماه 1398
مصادف با 7 رجب المرجب 1441
2 مارس 2020
پایش مطبوعات سیاسی دوشنبه ۹۸/۱۲/۱۲
روزنامههای صبح امروز به اخبار مربوط به ویروس کرونا پرداختند.
#کیهان تیتر زد: «جولان مافیای ماسک دستگاه های امنیتی امان ندهند»
#جوان: «قرارگاه شفای سپاه علیه کرونا»
#وطن_امروز: «آمریکا منتظر انفجار کرونا»
#آفتاب_یزد با اشاره به نامه دادستان به وزیر بهداشت تیتر زد: «هشدار شدید به محتکران ماسک»
#آرمان_ملی با اشاره به نامه وزیر بهداشت به روحانی: «افشای مافیای ماسک»
#ایران با اشاره به تشکیل ۳۰۰ هزار اکیپ: «بسیج ملی شکست کرونا»
#تقدیر
🔵اقدام شهردار و همکارانشان در آسفالت اساسی خیابان شهید شوریده که ورودی شهر است و استفاده از نیروهای خلاق و هنرمند و ایده هایشان در زیباسازی میدان امام اقدام ارزشمند و قابل تقدیر است.
ان شاا... همچنان این گونه اقدامات اصولی و هنرمندانه در شهر و سایر ارگان ها تداوم داشته باشد.
✍سیدامیرقرشی