📍رهبر انقلاب در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای نیروهای مسلح:
🔰اغتشاش برنامهریزی شده بود | دشمنی با اصل ایران مستقل و قوی است | ملت قوی ظاهر شد
حضرت آیت الله خامنهای فرمانده معظم کل قوا صبح دیروز (دوشنبه) در مراسم مشترک دانش آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در سخنان مهمی با اشاره به حوادث اخیر تأکید کردند: با صراحت میگویم این حوادث طراحی امریکا، رژیم صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است. مشکل اصلی آنها با ایران قوی و مستقل و پیشرفت کشور است. ملت ایران در این حوادث کاملاً قوی ظاهر شد و در آینده نیز هر جا که لازم باشد، شجاعانه وارد میدان خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به میدان با حضور بر مزار شهیدان گمنام و قرائت فاتحه، به دلیران و قهرمانان دفاع از اسلام و ایران درود فرستادند.
فرمانده کل قوا سپس از یگانهای حاضر در میدان سان دیدند.
رهبر انقلاب اسلامی در این مراسم در سخنان مهمی درباره حوادث اخیر کشور گفتند: در این حوادث بیش از همه به سازمان انتظامی کشور و به بسیج و به ملت ایران ظلم شد. البته ملت ایران در این حادثه نیز همچون حوادث دیگر کاملاً قوی ظاهر شد و در آینده هم به همین صورت خواهد بود.
ایستادگی ملت شجاع و مومن ایران در برابر اخلالگری دشمنانحضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: در آینده نیز هر جا که دشمنان بخواهند اختلالی ایجاد کنند، آنکه بیش از همه سینه سپر خواهد کرد، ملت شجاع و مؤمن ایران است.
📌 اغتشاشات برنامه ریزی شده بود
ایشان ملت ایران را همچون مولای خود حضرت امیرالمومنین علی(ع) ملتی مظلوم و در عین حال قوی خواندند و افزودند: در این حادثهای که پیش آمد، دختر جوانی درگذشت که دل ما هم سوخت اما واکنشِ به این حادثه که بدون تحقیق و بدون اینکه امر مسلّمی وجود داشته باشد، عدهای بیایند خیابانها را ناامن کنند، قرآن آتش بزنند، حجاب از سر زن محجبه بکشند، مسجد و حسینیه و خودروی مردم را به آتش بکشند، یک واکنش عادی و طبیعی نبود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه این اغتشاشها برنامهریزی شده بود، گفتند: اگر قضیه این دختر جوان هم نبود، بهانه دیگری بهوجود میآوردند تا امسال در اول مهر، در کشور نا امنی و اغتشاش ایجاد کنند.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: من به صراحت میگویم این اغتشاشها و ناامنیها، طراحی امریکا و رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی بود و حقوق بگیران آنها و برخی از ایرانی های خائن در خارج به آنها کمک کردند.ایشان افزودند: برخی افراد نسبت به اینکه گفته شود فلان حادثه طراحی و کار دشمن بوده است، حساس هستند و سینه سپر میکنند برای دفاع از سازمان جاسوسی امریکا و صهیونیستها و انواع تحلیلها و لفاظیهای مغالطهآمیز را نیز به کار میگیرند تا بگویند کار خارجیها نیست.
📌 دست آشکار خارجی در حوادث اخیر
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در دنیا، اغتشاشهای زیادی بهوجود میآید و در اروپا و به خصوص فرانسه و پاریس هر چند وقت یکبار اغتشاش مفصلی بهوجود میآید اما آیا تاکنون شده است که رئیسجمهور امریکا مجلس نمایندگان امریکا از اغتشاشگران حمایت کنند و بیانیه بدهند؟ آیا سابقه دارد که پیام بدهند و بگویند در کنار شما هستیم؟ آیا سابقه دارد رسانههای جمعی وابسته به سرمایهداری امریکا و مزدوران آنها همانند برخی دولتهای منطقه و از جمله سعودیها از اغتشاشگران در این کشورها حمایت کنند؟ و آیا سابقه دارد امریکاییها اعلام کنند که ما فلان سختافزار یا نرمافزار اینترنتی را در اختیار اغتشاشگران قرار میدهیم تا به راحتی ارتباط برقرار کنند؟
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: اما چنین حمایتهایی در ایران بارها اتفاق افتاده است. پس چگونه است که برخیها دست خارجی را نمیبینند و چگونه انسان هوشمند احساس نکند که در پشت این حوادث دستهای دیگری در کار است.
📌 اظهار تاسف امریکایی ها فریبکاری است
ایشان با تأکید بر اینکه اظهار تأسف امریکاییها برای از دنیا رفتن یک دختر دروغ است و آنها برخلاف ظاهر، به علت بهدست آوردن این بهانه برای حادثه آفرینی شادمان هستند، گفتند: در کشور، مسئولان سه قوه اظهار تأسف کردند و قوه قضاییه قول داده است که موضوع را تا نهایت دنبال کند تا مشخص شود مقصری وجود دارد یا نه و اینکه مقصر کیست؟ تحقیق یعنی همین. حال، چگونه میشود یک سازمان و یک مجموعه عظیم خدمتگزار برای احتمال اینکه خطایی سر زده باشد، مورد تهمت قرار گیرد. هیچ منطقی پشت سر این کار نیست و این، کار عاملی جز دستگاههای جاسوسی و سیاست گذاران عنود خارجی ندارد.
رهبر انقلاب اسلامی با طرح این سؤال که انگیزه دولتهای خارجی برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در کشور چیست؟ افزودند: آنها احساس می کنند کشور در حال پیشرفت به سوی قدرت همهجانبه است و این موضوع را نمیتوانند تحمل کنند.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به شتاب گرفتن پیشرفت کشور در همه بخشها و تلاشها برای گشوده شدن برخی گرههای قدیمی و فعال شدن بخش تولید و دانشبنیانها و توانایی کشور برای خنثی کردن تحریمها تأکید کردند: آنها نمیخواهند این پیشرفتها در کشور شکل بگیرد و به منظور متوقف کردن این حرکت، برای تعطیلی دانشگاهها و ناامنی خیابانها و درگیر شدن مسئولان به مسائل جدید در شمال غرب و جنوب شرق کشور، برنامهریزی کردهاند.
📌 وفاداری عمیق اقوام بلوچ و کرد به نظام
ایشان با تأکید بر اینکه دشمن در محاسبات خود درباره شمال غرب و جنوب شرق کشور دچار اشتباه است، گفتند: من در میان قوم بلوچ زندگی کردهام و آنها عمیقاً به جمهوری اسلامی وفادار هستند. قوم کُرد نیز یکی از پیشرفتهترین اقوام ایرانی و علاقمند به میهن، اسلام و نظام هستند بنابراین نقشه آنها نخواهد گرفت.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: طراحی و اقدامات دشمنان نشاندهنده باطن آنها است. همان دشمنی که در اظهارات دیپلماسی میگوید ما قصد تهاجم به ایران و تغییر نظام و قصد دشمنی نداریم، چنین باطنی دارد و به دنبال توطئه ایجاد اغتشاش، نابود کردن امنیت کشور و تحریک هیجان کسانی است که ممکن است با برخی هیجانها تحریک شوند.
📌 به دنبال ایران دوران پهلوی هستند
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه امریکا فقط مخالف جمهوری اسلامی نیست و با ایران قوی و مستقل نیز مخالف است، افزودند: آنها به دنبال ایران دوران پهلوی هستند که همچون گاو شیرده مطیع اوامر آنها بود.
📌 خیلی از کسانی که حجاب کامل ندارند، جزو هواداران جدی جمهوری اسلامی هستند
ایشان گفتند: پشت صحنه قضایای اخیر، این زورگویان قرار دارند و دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان و یا بر سر با حجاب و بدحجاب نیست. خیلی از کسانی که حجاب کامل ندارند، جزو هواداران جدی جمهوری اسلامی هستند و در مراسم مختلف شرکت میکنند. دعوا و بحث بر سر استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نکته را بیان کردند و افزودند: این کسانی که در خیابانها فساد و تخریب میکنند، همه یک حکم ندارند برخی جوانان و نوجوانانی هستند که بر اثر هیجان ناشی از ملاحظه یک برنامه اینترنتی به خیابان میآیند. چنین افرادی را می توان با یک تنبیه (توجه دادن) متوجه کرد که اشتباه میکنند.
حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه در مجموع همه کسانی که به خیابان آمدهاند در مقابل ملت ایران و جوانان مؤمن و غیور، عده بسیار کمی هستند، گفتند: البته برخی از این افرادی که به خیابان میآیند، از بازماندههای عناصر ضربه خورده از جمهوری اسلامی همچون منافقان، تجزیهطلبان، سلطنتطلبان و خانوادههای ساواکیهای منفور هستند که قوه قضاییه باید به تناسب مشارکت در تخریبها و ضربه به امنیت خیابانها، مجازات تعیین، و آنها را محاکمه کند.
نکته دیگری که رهبر انقلاب اسلامی به آن اشاره کردند، مواضع برخی خواص در ابتدای این ماجرا بود.
حضرت آیتالله خامنهای گفتند: در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند. اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند.
ایشان افزودند: وقتی عنصر سیاسی امریکایی این قضایا را به دیوار برلین تشبیه می کند باید بفهمید قضیه چیست و اگر نفهمیدید حالا بفهمید و صریحاً موضع گیری کنید.
📌 جامعه هنری و ورزشی ما سالم است
رهبر انقلاب اسلامی همچنین به موضعگیریهای برخی چهرههای ورزشی و هنری اشاره و خاطرنشان کردند: از نظر من این موضعگیریها هیچ اهمیتی ندارد و نباید در مورد آنها حساسیت به خرج داد.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: جامعه هنری و ورزشی ما سالم است و در آن عناصر مؤمن و با شرف کم نیستند و موضعگیری چند نفر ارزشی ندارد.
ایشان البته افزودند: تطبیق اینکه موضعگیری آنها عناوین مجرمانه دارد یا نه با قوه قضاییه است ولی از لحاظ عمومی، موضعگیری این افراد ارزشی ندارد و جامعه هنری و ورزشی با این مواضع دشمن شادکن آلوده نخواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان این بحث یاد و خاطره همه شهدای راه حق و شهدای انتظامی و نیروهای مسلح و شهدای مدافع امنیت و بویژه شهدای اخیر را گرامی داشتند.
📌 حرکت درخشنده و امیدآفرین نسل جوان ما در همه عرصهها
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، ورود چند هزار جوان با نشاط و پر انگیزه دانشگاهی به مجموعه نیروهای مسلح در هر سال را قدرت و بشارتی بزرگ و حامل پیام نوسازی و استحکام برای کشور خواندند و گفتند: حضور جوانان ایرانی در بخشهای گوناگون علمی، اقتصادی، سیاسی و نظامی کشور حقیقتاً امیدآفرین است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تبلیغات گمراهکننده بدخواهان در نشان دادن تصویری ناامید، بیمسئولیت و گسسته از ارزشها از جوانِ ایرانی، خاطرنشان کردند: واقعیت در نقطه مقابل این تبلیغات است و حرکت نسل جوان ما در همه عرصهها یک حرکت درخشنده است.
ایشان در این زمینه به نقشآفرینی جوانان در دفاع از میهن و امنیت کشور، کمک به جبهه مقاومت و حرکت مقدس دفاع از حرم، خدمات اجتماعی، پیشرفتهای علمی، تولید و ابتکار، حضور میلیونی در آیینهای مذهبی مانند راهپیمایی عظیم اربعین و راهپیمایی جاماندگان، مقابله با بیماری همهگیر، نهضت کمکهای مؤمنانه، جهاد فرهنگی و امداد در حوادث طبیعی اشاره کردند و افزودند: این جوانان خستگیناپذیر و فعال در میانه میدان، هرگز ناامید و گسسته از ارزشها نیستند و البته پیشتاز همه این عرصهها و حرکتها نیز جوانان با ایمان بودهاند.
فرمانده کل قوا، نیروهای مسلح را از جمله ستونهای استحکام ملی خواندند و با تأکید بر ضرورت تقویت این عامل استحکامبخش، خاطرنشان کردند: تقویت نیروهای مسلح برای ایرانِ ما که با دشمنان قلدر و زورگویی همچون آمریکا مواجه است، اهمیت مضاعف دارد و مسئولان نظامی باید با بکارگیرهای راهکارهای نو و روزآمد، هوشمندسازی همه برنامهها و ابزارها و تجهیزات، تقویت پژوهشهای علمی و طراحی بازهای پیچیده جنگ ترکیبی در مقابل جنگ ترکیبی دشمن، قدرت دفاعی کشور را افزایش دهند.
ایشان مسئولیت اصلی نیروهای مسلح را حراست از امنیت ملی به مثابه زیرساخت همه ابعاد زندگی اعم از امنیت در مسائل شخصی و امنیت در مسائل عمومی خواندند و افزودند: بدون امنیت پیشرفت در هیچ عرصهای امکانپذیر نیست.
حضرت آیتالله خامنهای این نکته را هم افزودند که ناامنی در کشورهای بزرگ و از همه بدتر در آمریکا وجود دارد و همواره شاهد حمله به مدرسه، فروشگاه و رستورانهای آن هستیم.
📌 تضعیف نیروهای مسلح، تضعیف امنیت کشور است
رهبر انقلاب، نیروهای مسلح را تأمینکنندگان امنیت کشور خواندند و گفتند: بنابراین تضعیف نیروهای مسلح، تضعیف امنیت کشور است و کسی که به پاسگاه پلیس یا پایگاه بسیج حمله میکند یا در سخنان خود به ارتش یا سپاه طعنه میزند، به امنیت کشور حمله میکند.
📌 «امنیت درون زا»؛ امتیاز بزرگ کشور
ایشان در این زمینه افزودند: پلیس موظف به ایستادن در مقابل مجرم و تأمین امنیت جامعه است، بنابراین تضعیف پلیس به معنی تقویت مجرمین است و کسی به پلیس حمله میکند، مردم را در مقابل مجرمین، اراذل و اوباش، سارقان و زورگیران بیدفاع میگذارد.
حضرت آیتالله خامنهای «امنیتِ درونزا» را امتیازی بزرگ برای کشور برشمردند و گفتند: امنیت ما کاملاً درونزا و بدون اتکا به دیگران است و این امنیت با امنیتی که دیگران از بیرون ایجاد کنند و به آن کشور نگاه استفاده از گاو شیرده داشته باشند، کاملاً متفاوت است.
ایشان، امنیت جمهوری اسلامی ایران را منبعث از اتکاء به قدرت پروردگار و پشتیبانی حضرت ولیعصر(عج) و اندیشه و ایستادگی و ملت و نیروهای مسلح خواندند و افزودند: آنکه به بیگانه متکی است، در روز مبادا همان نیروی خارجی او را تنها خواهد گذاشت چرا که نه میخواهد و نه میتواند از آن حراست و حفاظت کند.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
هدایت شده از روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
برپایی همایش عهد جانان در مسجد جمکران
به منظور تجدید پیمان طلاب غیرایرانی با حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان (ارواحنا له الفدا)، همایش عهد جانان در مسجد مقدس جمکران برگزار می شود.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام)
مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام حسن عسکری علیه السلام، روز سه شنبه ۱۲ مهرماه در آموزشگاه قرآنی توحید برگزار شد.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
نشست علما و فضلای هندوستان با مدیران ارشد المصطفی به میزبانی مؤسسه آموزش های کوتاه مدت
این جلسه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی میانجی رئیس مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی و با حضور معاونین المصطفی حجج اسلام آقایان دکتر جزایری، قنبری، عبادی و رضایی و ارجمند فر رئيس دانشگاه مجازي برگزار شد.
در ابتدای نشست علما و فضلای کشور هندوستان سؤالاتی در زمینه ملاک پذیرش، نیاز اساتید، تدوین پایان نامه، شرایط الحاق مدرسه به جامعة المصطفی منطبق با نیاز منطقه مطرح و همچنین ظرفیت مدارس را برای تربیت نسل آینده بسیار مفید عنوان نمودند.
به روز رسانی رشته ها بر اساس نیاز منطقه را از جمله نیازها دانستند و مدرک جامعة المصطفی را مورد پذیرش دانشگاه ها عنوان نمودند و افزودند: برخی رشته ها برای دانشگاه ها هنوز قابل پذیرش نیست چون چنین رشته هایی برای آنها تعریف نشده است.
در ادامه به فعالیت مذاهب گوناگون در هند اشاره شد که لازم است طلاب نسبت به متون مختلف تجهیز شوند تا بتوانند پاسخگوی تهاجمات باشند.
🔹اجرای طرح آمایش علمی سرزمینی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدحمید جزایری، معاون آموزش جامعه المصطفی العالمیه ضمن ابراز خرسندی از دغدغه علما و فضلای هندوستانی مبنی بر تقویت بعد علمی طلاب، بیان کرد: هند از مناطقی بوده که شخصیت های فاخر بی نظیر را به جهان تشیع هدیه داد.
وی ثبت اطلاعات طلاب در سامانه مربوطه را معیار پذیرش در مبدأ تحصیل و عدم امکان انتقال وی بدون مجوز آن مرکز دانست.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
نشست علما و فضلای هندوستان با مدیران ارشد المصطفی به میزبانی مؤسسه آموزش های کوتاه مدت این جلسه به
🔹اهمیت به روزرسانی اطلاعات در زمینه فضای هندوستان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی میانجی، رئیس مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی ثقل مباحث مطرح شده در این نشست را آموزشی عنوان نمود و افزود: هدف این است که مسئولان نسبت به فضای هندوستان به روز باشند و همچنین علما نسبت به تحولات المصطفی نیز اطلاعات لازم را کسب کنید.
حجت الاسلام والمسلمین رضا شاکری، نماینده المصطفی در هند مردم هندوستان را علاقه مند به فقیه عنوان نمود و ارائه مدرک زبان فارسی به طلاب را در اشتغال آنها مؤثر دانست.
وی با بیان اینکه فعالیت های خوب قرآنی در زمینه تربیت حافظ، آموزش قرائت، صوت و لحن صورت گرفته است، مسائل قرآنی را از جمله دغدغه ها عنوان نمود.
وی نحوه صدور مدرک را بر اساس استانداردها از جمله ضروریات عنوان نمود و افزود: استانداردها باید بر اساس کشور رعایت شود و کارشناسی لازم صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین جزایری در پاسخ به مهم بودن مدرک زبان فارسی، آمادگی المصطفی را برگزاری دوره کوتاه زبان فارسی برای طلاب علاقه مند و ارائه مدرک دوم زبان و ادبیات فارسی به آنها اعلام نمود.
🔹پرداختن به پژوهش های کاربردی و مسئله محور در المصطفی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبادی، معاون پژوهش جامعة المصطفی با تأکید بر پرداختن به پژوهش های کاربردی و مسئله محور در المصطفی، پایان نامه را یکی از مقولات پژوهشی دانست که بناست مسئله محور باشد.
وی در ادامه ضمن بیان اهمیت احصا و طبقه بندی نیازها برای دستیابی به یک نظام موضوعی، گفت: این امر در مورد اینکه صرفا مسائل پژوهشی انتزاعی و بدون ارتباط با نیازها نباشد بلکه بر اساس نیازهای منطقه به دانش پژوهان ارائه شود و کلیه فعالیت های پژوهشی، نشست های علمی و همایش ها مورد نیاز کشور و منطقه باشد، مفید خواهد بود.
معاون پژوهش جامعه المصطفی در ادامه دسته بندی مخاطبان در زمینه شبهات و انتقال نیازهای هر طبقه و مخاطب خاص ویژه هر شبهه را از جمله امور ضروری و در دستور کار عنوان نمود.
وی ترجمه متون را از جمله ضروریات عنوان کرد که در این زمینه می توان از همکاری طلاب بین الملل استفاده نمود.
حجت الاسلام والمسملین دکتر ارجمند فر، رئیس دانشگاه مجازی المصطفی به معرفی ظرفیت این دانشگاه در زمینه امکان تحصیل علاقه مندان در رشته های معارفی پرداخت و همچنین به نیاز غنی سازی ظرفیت ها و به روز رسانی رشته ها اشاره نمود.
وی در ادامه در زمینه ظرفیت های دانشگاه مجازی مباحثی مطرح و کتابخانه دیجیتال را از جمله ظرفیت های دانشگاه مجازی معرفی نمود که بر اساس آن مجموعه کاملی از تولیدات المصطفی و غیر المصطفی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد تا از این ظرفیت استفاده نمایند.
🔹استاندارد سازی متون و منابع آموزشی در پژوهشگاه بین المللی المصطفی
حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضایی، رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی ضمن ابراز خرسندی از زمینه همفکری در این نشست و تأثیر آن گفت: گفت و گوها و تبادل تجربیات بهترین فرصت برای اصلاح امور، بهبود وضعیت ها، هماهنگی و دستیابی به نقاط قوت و ضعف خواهد بود.
وی استاندارد سازی متون و منابع آموزشی را از جمله امور در پژوهشگاه عنوان کرد و افزود: یکی از بحث ها پراکندگی در متون و منابع است که در داخل کشور نیز وجود داشته است. هر اندازه استانداردسازی متون و منابع صورت گیرد، دغدغه های تربیت فقیه و ادیب برطرف می شود.
رئیس پژوهشگاه بین المللی المصطفی خاطرنشان کرد: در پژوهشگاه با همکاری معاون آموزش برای المصطفی در داخل استانداردسازی برای فقه و اصول انجام شده و طلاب در بحث سواد حفظ قرآن در دوره کارشناسی سه جز قرآن به طور موضوعی حفظ می کنند.
وی از تهیه بسته آموزش زبان فارسی(خواندن، نوشتن، گفت و گو و شنیدن) با کمک دوستان در دانشگاه مجازی خبر داد و افزود: این آمادگی وجود دارد فایل کتاب های استاندارد شده برای چاپ ارائه شود تا دغدغه طلاب در زمینه متون علمی و روشمند برطرف شود.
🔹تشکیل انجمن فارغ التحصیلان کشور هندوستان
حجت الاسلام والمسلمین دکتر قنبری، معاون بین الملل المصطفی در این نشست با بیان اینکه لازم است استانداردها بر اساس نیاز منطقه ای بیان شود، گفت: بر اساس آن استانداردسازی ساختار و متون و رشته ها و ورودی و خروجی طلبه انجام می شود.
وی مطالبه گری را از جمله ضروریات عنوان کرد و برای ارائه دروس و اعزام استاد به صورت حضوری و مجازی اعلام آمادگی نمود.
معاون بین الملل المصطفی خواستار تشکیل انجمن فارغ التحصیلان هند شد تا جلسات عمومی تشکیل دهند و بر اساس نیازها مطالبه داشته باشند.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
دیدار و گفت و گوی علما و فضلای کشور هندوستان شرکت کننده در دوره علمی ارتباطی مؤسسه آموزش های کوتاه مدت با معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی
🔹علما و فضلای کشور هندوستان شرکت کننده در دوره علمی ارتباطی مؤسسه آموزش های کوتاه مدت با حجت الاسلام والمسلمین قمی، معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی دیدار و گفت وگو کردند.
علما و فضلا در این جلسه بر اهمیت معرفی شخصیت علمی و تأثیرگذار مقام معظم رهبری مدظله العالی در همه جوامع تأکید نمودند و به تشریح وضعیت علمی مدارس پرداختند و مشکلات اقتصادی و تبلیغی طلاب را مطرح نمودند.
آنها خواستار ابلاغ سلام طلاب به مقام معظم رهبری شدند و افزودند: شما به عنوان چتری برای کل جهان تشیع و مسلمین جهان هستید. برای تشریح و توضیح ولایت فقیه نیاز جدی و مبرمی وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین قمی، معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی ضمن خیر مقدم و خوشامدگویی، علما را مرزبان عقیدتی و فرهنگی معرفی نمود که باید حافظ مرز تشیع باشند.
وی با بیان اینکه همان اندازه که شما مشتاق به زیارت رهبر انقلاب هستید ایشان به همان اندازه و بیشتر دوست دارد که با شما ملاقات کنند، گفت: دل مردم هندوستان با انقلاب اسلامی است. علمای بزرگوار فراوانی در هندوستان بوده اند.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی
دیدار و گفت و گوی علما و فضلای کشور هندوستان شرکت کننده در دوره علمی ارتباطی مؤسسه آموزش های کوتاه م
🔹معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری مدظله العالی خطاب به مدیران مدارس علمیه خاطرنشان کرد: رسالت بسیار بزرگی بر عهده شما است. تربیت طلاب بزرگترین کاری است که می توانیم در زندگی خود انجام دهیم. تربیت طلبه به معنای نهادینه کردن تشیع در منطقه است.
وی با تأکید بر ایجاد انگیزه تبلیغ برای فارغ التحصیلان عنوان کرد: لازم است آنها دارای مهارت های لازم برای تبلیغ باشند و بدانند با کودک و توده مردم چگونه صحبت کنند و برای این امر سواد، انگیزه و مهارت لازم را داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین قمی با بیان اینکه طلبه باید فکر و اندیشه داشته باشد گفت: تفاوت امام خمینی رحمة الله علیه با بسیاری از فقها این بود که ایشان به چرایی و چگونگی طلبگی فکر می کردند یعنی به فلسفه فقه توجه داشت و زمینه اجرای فتوا را فراهم می نمودند.
وی خاطرنشان کرد: امام خمینی رحمة الله علیه مسیر جدیدی برای بشریت گشودند و کرامت را در قالب عدالت، آزادی، عقلانیت، معنویت واخلاق بیان نمودند، عدالت صرفا اقتصادی نیست بلکه همه جانبه است. ملاک اسلام آزادی حیوانی نیست، انسان آزاده تحویل می دهد.
💠کانال روابط عمومی/مرکز خبر المصطفی/
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu