سیاستهای تجاری گروه بریکس
گروه بریکس متشکل از پنج کشور چین، هند، روسیه، برزیل و آفریقای جنوبی است که هدف اصلی آنها تغییر در نظام اقتصاد بین الملل و ایجاد نظام اقتصادی عادلانه در جهان است.
سیاست تجاری این گروه عبارت است از:کاهش موانع تجارت، تجارت غیر تبعیض آمیز، افزایش شفافیت اقتصادی، ترویج تجارت الکترونیک، ایجاد زنجیره ارزش منطقهای و غیره است.
بر اساس برآوردها تا سال ۲۰۵۰ چهار عضو از پنج عضو بریکس جز ۱۰ قدرت اقتصادی جهان خواهند بود و آمریکا در ۲۰۵۰ به رتبه سوم اقتصادی جهان پس از چین و هند سقوط خواهد کرد.
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
📣 دمای هوای کربلا و نجف در ایام
#اربعین۱۴۴۵
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
جهنم بزرگ در آمریکا و کانادا
⭕️ در روزهای گذشته، آتشسوزی وسیعی در چندین منطقه ایالات متحده آمریکا رخ داد که طبق اعلام رسانههای آمریکایی، این حجم از آتشسوزی، در تاریخ این کشور بیسابقه بوده است.
⭕️ در هاوایی تلفات بهقدری بوده که شهر لاهاینا تقریبا بهطور کامل سوخت و طبق آمارها حداقل ۱۰۰ نفر کشته و ۱۰۰۰ نفر مفقودالاثر شدهاند.
⭕️ پس از آمریکا، کشور کانادا هم دچار این بلای بزرگ شده و تمام ساکنان شهر یلونایف این شهر را ترک کردند.
در شهر «وست کلونا» نیز که در چند صد کیلومتری یلونایف واقع شده، خانهها در حجم بزرگی سوختند!
⭕️ طبق آمارها حداقل ۵۸ هزار نفر در اثر این آتشسوزی در کانادا آواره شدهاند.
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فردای فتنه زن زندگی آزادی چه بلایی بر سر ایران عزیز ما می آمد؟
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی دوربین سرزده وارد جلسۀ صبحانۀ کاری فرماندهان ارشد نظامی میشود
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
.
♻️ فرق ساختوساز غیراصولی با تخریب غیراصولی چیست!
🔰 حمید رسایی: واقعا در حیرتم! باورش سخت است!
فقط در یک شهر بیصاحب چنین اقداماتی ممکن است.
بعد از اتفاقی که در منطقه خلازیر منطقه ۱۹ افتاد که منجر به تخریب چند ساختمان همجوار و مرگ چند تن از عوامل شهرداری و نیروی انتظامی شد، کمترین خبری که باید از داخل شهرداری مخابره میشد، عزل شهردار منطقه بود اما نه تنها شنیده نشد که اکنون فیلم دیگری در حال دست به دست شدن است که یکی از حاضران و عوامل تخریب در آن الله اکبر هم میگوید!
در اینکه با ساخت و سازهای غیرمجاز باید برخورد و حتی آنها را تخریب کرد، شکی نیست ولی با این شکل از تخریب غیراصولی که از انسان، تیر برق و درخت، همگی قربانی مدیریت غلط مدیران مربوطه میشوند، این سؤال پیش میآید که دلیل تخریب این ساختمانها چیست؟
جز اینکه ساختمانهای مذکور به دلیل عدم برخورداری از مجوز و ساخت غیر اصولی، تخریب میشوند.
در این صورت، فرق این روش تخریب غیراصولی و بدون مجوز با ساخت و ساز غیراصولی و بدون مجوز چیست؟!
وقتی هر دو کار، مثل هم بدون مجوز و غیراصولیاند، جز این نتیجه حاصل میشود که شهرداری ول و رهاست؟
واقعا اگر شهردار تهران، از جریان سیاسی رقیبتان بود هم، با سوت زدن از کنار این حوادث رد میشدید؟!
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از "کار نظام تمام است"، رسیدهاند به شیوههای قدیمی احمقانه، برای مبارزه علیه نظام،!
بی شرفی عوامل شبکه منوتو در تهییج و ترغیب مخاطبان، برای ایجاد بحران خودساخته و اختلال در صنعت برق کشور
◀️ تحلیلگر سیاسی در برنامه امید ای ام:
اعلان کردهاند ساعت ۴ بعد از ظهر، زمان اوج مصرف برق است؛ تمام دستگاه های برقی پرمصرف خود را در این ساعت فعال کنید تا نیروگاههای برق از مدار خارج شوند!
#مبارزه_مدنی
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
تکلیف اتهام علیه «همتی» چیست؟
تکلیف اتهام علیه «همتی» چیست؟
هر چند که عبدالناصر همتی، دست به تکذیب اخبار پیرامونی خود زده، اما واقعیت آن است که وقتی این سخنان از زبان یک مقام مسؤول سابق بانکمرکزی و معاون اقتصادی این نهاد در زمان ریاست همتی بیان میشود، اوضاع فرق میکند.
به گزارش مشرق، پیمان قربانی به ماجرایی اشاره کرده که اگر صحت و سقم آن تایید شود، وجه کیفری داشته و مستوجب مجازات عبدالناصر همتی خواهد شد.
او به ماجرای درخواست رئیس سابق بانکمرکزی از صندوق بینالمللی پول اشاره کرده و گفته است:
« همتی در سال ۱۳۹۹ در پی بحران کرونا درخواست یک وام ۵ میلیارد دلاری در قالب ابزار تأمین مالی سریع (RFI) از صندوق بینالمللی پول کرد که حتی نتوانست یک سنت از آن را بگیرد.
درحالی که چون سهامدار هستیم، پول خودمان بود و کشورهای مختلف نیز این تسهیلات را گرفتند.
صندوق برای پرداخت این وام، کلی اطلاعات محرمانه از همتی خواسته بود که او همه اطلاعات مهم کشور اعم از وضعیت ارزی، نرخ تورم و... را به آنها داد؛ مواردی که خودش درباره آنها به مردم خودمان هم گزارش نمیداد!
هر کسی از او میپرسید میگفت اینها محرمانه است.
صندوق این اطلاعات را در مجله چشمانداز اقتصاد بینالمللی چاپ کرد و تازه کاشف به عمل آمد که همتی چه کار خبطی کرده است.در داخل به او فشار آوردند و توضیح خواستند و او هم در نهایت همه چیز را کتمان کرد و گفت اطلاعات صندوق غلط است!»
دقت کنیم که این مباحث را معاون وقت همتی بیان کرده نه یک فرد عادی؛ آن هم در فضای عمومی و با آگاهی از تبعات اظهارات خود و بنابراین واجب است که دادستان کلکشور، بهعنوان مدافع حقوق عامه، وارد ماجرا شده و تکلیف این قضیه بسیار مهم را مشخص کند.
پای منافع کشور در میان است؛ آنهم در میانه شدیدترین جنگ اقتصادی تحمیلشده به کشور.
صندوق بینالمللی پول، بهعنوان یک نهاد در دستان آمریکا، در هدفمندکردن تحریمها، دارای اطلاعاتی حیاتی از وضعیت اقتصادی ایران بوده و این مهم، بنابر ادعا جز با همکاری خواسته یا ناخواسته رئیس وقت بانکمرکزی بهدست نیامده.
این اقدام، در حکم افشای اطلاعات سری کشور است و باید با نهایت حساسیت و دقت لازم موضوع بررسی گردد تا صحت و سقمش معلوم شود.
در این بزنگاههاست که قوهقضاییه میتواند نقش خود را بهعنوان نهادی که مدافع حقوقعامه و صیانتکننده از کیان کشور است نشان دهد.
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨۶۴ هزارمیلیارد فقط برای اربعین!
⚠️با نزدیک شدن به ایام اربعین، برخی کانالهای تلگرامی مدعی شدند ایران برای برگزاری این مراسم ۶۴ هزار میلیارد هزینه میکند!
#اربعین۱۴۴۵
#متوکلهای_زمانه
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عبدالحمید_اسماعیل_زهی دعا میکنه یا نفرین؟
اینو یکی یه دکتر ببره 😂
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom
در مقیاس بینالمللی شاید بتوان واضحترین نمونه برندگان بزرگ در یک بازی ناعادلانه و دارای امتیازات ویژه را برای الیگارشهای روسیه دید. اما الیگارشها چه کسانی هستند؟ و وجه تسمیه این اسم چیست؟کلمه الیگارش ترکیب دو پیشوند یونانی است که معنی آن «حکومت اقلیت» است. از نگاه سنتی هم، الیگارش عضو یا طرفدار یک الیگارشی است. نظام سیاسی که در آن گروه کوچکی بر مردم حکومت میکنند. بنابراین الیگارش میتواند به فردی از طبقه حاکم اشاره کند که از طریق ارتباطات خاص در جستوجوی منافع کلان اقتصادی برای خود یا گروه خاصی باشد که وی به آن تعلق دارد. در واقع آنها افرادی هستند که کسبوکار را خلق نکردهاند، بلکه آن را از دولت به غنیمت گرفتهاند.
شاید سرشناسترین الیگارش روسی در جهان را بتوان رومن آبراموویچ، تاجر معروف روسی و صاحب سابق باشگاه چلسی دانست که ثروت او را تا حد ۱۴میلیارد دلار تخمین زدهاند و پس از حمله روسیه به اوکراین مجبور شد سهام خود را در این باشگاه معروف به فروش برساند. الیگارش معروف دیگر آلکساندر لبدف، بانکدار و مامور سابق ک.گ.ب است که پسرش یوگنی صاحب امتیاز روزنامه «ایونینگ استاندارد» در لندن است. یوگنی لبدف که اکنون یک شهروند بریتانیایی است، عضو مجلس اعیان بریتانیا است.
در ایران، تخصیص ارز دولتی، وام کمبهره و اختصاص مجوزهای خاص از مهمترین مصادیق سیاستهایی است که به ایجاد طبقه جدید الیگارشهای ایرانی انجامیده است. جالب است که دسترسی همگانی به فضای مجازی باعث شده است، این جماعت تازه به دورانرسیده، به نمایش هرچه بیشتر برندهای لوکس خود در فضای مجازی بپردازند و در واقع نمکپاش خود را بر زخمهای مردم سرریز کنند.
بدون تردید ساختار نظام بانکی در ایران مهمترین کارخانه تولید الیگارشهای ایرانی است. جایی که نرخهای بهره ارزان و با فاصله بسیار نسبت به نرخهای تورم باعث شده است که خرید هر دارایی فیزیکی یا مالی آنان را به سودهای بادآوردهای برساند. وامهایی که بسیاری از دریافتکنندگان آن حتی از پرداخت اصل آن نیز خودداری میکنند و دولت برندهترین تیغی که علیه آنها در اختیار دارد، تهدید به افشای اسامی آنان در رسانههای عمومی است.
متاسفانه تشدید تحریمها در سالهای اخیر و حضور گستردهتر مداخلات دولتی برای کاهش فشار اقتصادی به مردم، به ابزاری علیه خود مبدل شده که نه فقط ناکارآیی اقتصادی را عمیقتر کرده، بلکه سود سرشاری را نصیب افرادی کرده است که قادرند با دسترسی به کالاهایی با قیمت دستوری به سود هنگفتی دست یابند. جالب است که هنوز در انگلستان به افراد نو کیسه لقب بقال زمان جنگ را میدهند، زیر آنان در آن هنگام دسترسی ویژهای به کالاهای دولتی داشتهاند. به هرحال سیاستهای ناکارآ که برای مدتها ادامه یافتهاند، نه فقط به تدریج محبوبیت سیاستگذاران را سلب کرده، بلکه مقبولیت ثروتمندان در جامعه را بهشدت تضعیف کرده است؛ زیرا افکار عمومی موفقیت این فعالان اقتصادی را نه به واسطه نبوغ فردی و تلاش شخصی، بلکه بهدلیل نبود یک Fair play در زمین بازی اقتصاد میدانند؛ جایی که تماشاگران و افکار عمومی هیچگونه اعتباری برای نتایج کسبشده در زمین بازی قائل نیستند
شبکهی نظارت مردم بر دولت مردمی
http://eitaa.com/nezarate_mardom