#شاید_از_کوروش
👌💥👌
#انقلاب #شکست خورده در ماه اول
در #سالگرد_شکست پارسالش #پیروز نمیشود
💥
#روشنگری
#اسرائیل_غده_سرطانی
⚡️👌⚡️
هدایت شده از شهیدانه
لطفاً کانال شهیدانه را به عنوان صدقه جاریه به دیگران معرفی کنید:
@shahidanehha
هدایت شده از شهیدانه
قانون هشتم شهید سید مجتبی علمدار:
هر کجا که نماز را تمام میخوانم باید در هفته ۲ روز را روزه بگیرم. بهتر است که دوشنبه و پنج شنبه باشد. اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را بجا بیاورم، در هفته بعد به ازای ۲ روز، ۳ روز و به ازای هر روز ۱۰۰ ریال صدقه باید بپردازم. (تاریخ اجرا ۱۹ بهمن ۶۹)
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
شهادت بسیجی مدافع امنیت در نورآباد ممسنی
معاون سیاسی و امنیتی استانداری فارس: در تیراندازی کور ۲ ناشناس با سلاح شکاری ساچمهزن بهسمت نیروهای بسیجی مدافع امنیت در شهرستان نورآباد مَمَسنی، یاسر شجاعیان شهید و ۳ نفر زخمی شدند.
ضاربان از محل متواری شدند.
@BisimchiMedia
هدایت شده از Bahman Bahrami
🌷 #هر_روز_با_شهدا🌷
#ماجراى_سكته_دوشكاچى_عراقى!
🌷قبل از اجرای عملیات کربلای ۴، در یکی از شناساییها بایستی از عرض اروند عبور میکردیم و بعد از نفوذ به ساحل آن طرف اروند، به شناسایی منطقه مورد هدف میپرداختیم. به همراه رضا نیکپور، به آب زدیم. شب متغیری بود. هوا گاهی ابری و گاهی مهتابی بود. آهسته به صورت سر پایین به سمت ساحل مقابل فين (کفش مخصوص غواصی) میزدیم.
🌷....سرمان را که از آب بیرون آوردیم چشممان به سنگر دوشکایی افتاد که یک دوشکاچی عراقی پشتش نشسته و لوله آن را مستقیم به سمت ما نشانه رفته است. عینک غواصی روی چشمانمان بود. شهید نیک پور گفت: از هم جدا میشویم تو از آن طرف برو و من هم این طرف که اگر تیراندازی کرد، یک نفر تیر بخورد!!
🌷با دقت بیشتری به عراقی پشت دوشکا نگاه کردیم، تکان نمیخورد. شهید نیکپور به آهستگی به ساحل خزید و من هم به دنبالش. با احتیاط خود را به سنگر کمین رساندیم. اول گمان کردیم دوشکاچی به خواب رفته اما نزدیک که شدیم، متوجه شدیم عراقی دچار سکته شده است. آن بیچاره عراقی وقتی هیبت ما را در ميان آب دیده بود از ترس سکته کرده بود. او حتی انگشتش روی ماشه قرار داشت ولی از ترس جرأت و فرصت اینکه تیراندازی کند را نیافته بود.
#راوى: رزمنده دلاور سماوات یکی از اعضای گردان غواصی نوح (ع) از نیروهای گردان اخلاص (اطلاعات و عملیات) لشکر ٢١ امام رضا (ع) كه در سال ۱۳۶۵ تشکیل شد.
منبع: پایگاه خبری _ تحلیلی مشرق نیوز
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
✾📚 @Dastan 📚✾
هدایت شده از ح ص
۲۶ شهریور ۱۳۵۹ | صدام حسين رييس جمهور عراق به طور یک طرفه قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير که مربوط به مسائل مرزی ایران بود را در برابر دوربین های تلویزیونی پاره و الغا کرد و پنج روز بعد به واسطه این لغو به ایران حمله کرد.
هدایت شده از ح ص
قرارداد 1975 الجزاير چیست؟
قرارداد الجزایر، پیمانی میان ایران و عراق با وساطت الجزایر است که خط مرزی دو کشور در آبهای اروند رود را تعیین میکند که یک بار، در سال 1359 توسط صدام، جلوی چشم رسانهها پاره شد.
🔹در شامگاه 17 ام سپتامبر 1980 برابر با 26 ام شهریور 1359 و درست پنج روز پیش از آنکه جنگ تمام عیار عراق علیه ایران آغاز شود، نمایندگان مجمع ملی عراق برای تشکیل جلسهای فوقالعاده دعوت میشوند.
🔹صدامحسین، رئیس جمهور عراق خود را برای ایراد یک سخنرانی طولانی و تاریخی آماده میکند و چنان با غرور و نخوت سخن میگوید که گویی جمال عبدالناصر رهبر مصر است و ملی شدن کانال سوئز را اعلام میکند.
🔹صدام با برگزاری جلسهی فوقالعاده مجمع ملی عراق از همان ابتدا مشخص میکند که اعلان جنگی در راه است؛ جنگی که وی باوری قاطع داشت بر شکوه و قدرتش در چشم ملتهای عرب و جهان غرب و نامش را در فهرست فاتحان بزرگ تاریخ قرار میدهد.
🔹صدام در این سخنرانی، با متهم کردن ایران به همدستی با امپریالیسم و صهیونیسم به دلایل انعقاد موافقتنامه الجزایر در 6 مارس 1975 و نقش آن در حفظ استقلال و امنیت عراق اشاره میکند و شرایط نامناسب ارتش در دسترسی به تسلیحات و تجهیزات را خاطر نشان میکند و سپ قرارداد الجزایر که پنج سال پیش از آن، یعنی در سال 1975 در حضور شاه ایران و "هواری بومدین" رئیس جمهور وقت الجزایر امضا کرده بود را در دست میگیرد و در برابر دوربینهای فیلمبرداری و عکاسی پاره میکند.
🔹وی پس از لغو این قرارداد، تاکید میکند که حاکمیت عراق بر "شط العرب" قطعی و انحصاری است و ادامه میدهد که مردم عراق و ارتش آن آماده هستند تا در اجرای این تصمیم تاریخی سرسختانه بجنگند؛ وی رسماً ایران را تهدید میکند که هرکس بخواهد با این تصمیم مشروع عراق مخالفت کند، ملت این کشور آن را با تمام قدرت و امکانات خود سرکوب خواهند کرد.
هدایت شده از ح ص
واقعیت ماجرا این بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حاکمان عراق به این برداشت رسیده بودند که موقعیت سیاسی و نظامی ایران بی ثبات و شکننده شده و با این تصور که ارتش ایران سازماندهی خود را از دست داده و نیروهای متحد و انقلابی جدید هنوز به درستی در چهار چوبهای سازمانی خود جای نگرفتهاند، از آموزشهای کافی و تجربههای نظامی لازم برخوردار نیستند.
عراقیها فرصت را برای توسعه طلبی ارضی مناسب دیده و برای توجیه رفتار تجاوزگرایانه و زیاده خواهانه خود به دروغهای حقوقی تاریخی و جغرافیایی روی آوردند.
🔹نبرد با ایرانی که آن روزها، ضعیف و متزلزل به نظر میرسید برای صدامحسین که خود را در اوج قدرت میدید بسیار فریبنده و یک پیروزی ساده و در دسترس بود.
آن زمان هیچکس نمیتوانست پیشبینی کند که ستاره اقبال صدام پس از آغاز این نبرد، رو به افول خواهد گذاشت. رئیس جمهور عراق که در جنگ با ایران متحدان قدرتمندی در جهان عرب و غرب داشت، یک دهه، بعد یعنی سال 1990 ناچار به پذیرش مجدد قرارداد الجزایر که زمانی با غرور و نخوت پارهاش کرده بود، شد.
🔹پس از این جنگ، صدام روز به روز پلههای سقوط را طی کرد تا سرانجام در جریان اشغال یک قدرت خارجی، از قدرت برکنار شد و توسط مردم خود به طناب دار سپرده شد.