⬛ نخستین قیام کنندگان به خونخواهی امام حسین(ع)را بیشتر بشناسیم
✔️پس از واقعه #کربلا و شهادت امام #حسین(ع) و اسارت اهل بیت رسـول خـدا و امیر مؤمنان #علی (ع) از کوفه به شام، و انعکاس آن در سراسر دنیای اسلام، مـردم #سیستان بـا شـنیدن ایـن خبـر بـه خـونخـواهی اباعبـدالله الحسین بر ضد یزید بن معاویه و حکمران او در سیستان، عباد بن زیاد (برادر عبید الله بن زیاد عامل جنایت کربلا) قیام کردند.
با اینکه در آن موقع، حکمران سیستان، هـم سـپاه و هم نیروی انتظامی (شرطه) و هم محکمه قضا در اختیار داشته، و کاملاً بر اوضاع مسلط بوده است، ولی همین که عدهای از مردم آغازگر قیام شدند، عباد بـن زیـاد درنگ را جایز ندانست و با برداشتن بیست میلیون درهم موجودی بیت المال، از سیستان فـرار کرد؛ به طوری که سیستان ماهها بدون والی ماند.
#بازنشر
🟢 #بنیاد_نیمروز؛شعبه باغلی مرامه[بخش مرکزی گنبد کاووس]
پیوستن به کانال #سیستانی ها 👇
@nimroozonline1
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام زمان عج:
من از همه عالم مظلومترم
🆔 @nimroozonline
🔶پیشنهادات؛سوالات،مطالب و حتی مشکلات و درد ودل هایتان را با ایدی فوق👆
در میان بگذارید
🔰کارگروه مذهبی
بنیادنیمروز سیستانیها
در آق قلا
السلام علیک یا جعفر بن محمد الباقر علیه السلام
اقامه عزا، مراسم سینه زنی شب شهادت امام جعفرصادق(ع)
مسجد مصلی امام خمینی ره خان ببین جمعه ۱۴/اردیبهشت/۱۴۰۳
شورای هیئات مذهبی شهرستان خان ببین ومنطقه فندرسک
🔰 فاطیماگلدوی، دبیر کارگروه قرآن وعترت بنیادنیمروز سیستانیها
@nimroozonline
🔶 پیوستن به ابرگروه بنیادنیمروز سیستانیها 👇
https://eitaa.com/joinchat/2256077111C5bdff5b173
هدایت شده از کربلایی حسین خاک سفیدی
❤امام صادق علیه السلام💔
🔻نقش: امام ششم شیعیان
🔻نام: جعفر بن محمد
🔻کنیه: ابوعبدالله
🔻زاد روز : ۱۷ ربیعالاول، ۸۳ق.
🔻زادگاه: مدینه
🔻مدت امامت: ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق)
🔻شهادت: ۲۵ شوال، ۱۴۸ق.
🔻مدفن: مدینه - بقیع
🔻محل زندگی: مدینه
🔻لقبها: صادق، صابر، طاهر، فاضل
🔻پدر: امام باقر(ع)
🔻مادر: ام فروة
🔻همسران: حمیده، فاطمه
🔻فرزندان: اسماعیل، عبدالله، ام فروة، موسی(ع)، اسحاق، محمد، عباس، علی، اسماء و فاطمه
🔻طول عمر۶۵ سال
🏴 دلیل شهادت امام🏴
شیخ صدوق تصریح کرده است که امام صادق(ع) به دستور منصور دوانیقی و بر اثر مسمومیت به شهادت رسیده است.
ابن شهر آشوب نیز در مناقب و صاحب دلائل الامامه نیز همین نظر را مطرح کردهاند.
در مقابل شیخ مفید معتقد است که دلیل قاطعی بر چگونگی شهادت آن حضرت وجود ندارد
📚پی نوشت:
۱- ابن بابویه، اعتقادات الامامیه، ۱۳۸۹ش، ص۹۸
۲-ابن شهر آشوب، مناقب آل ابی طالب، ۱۳۷۹ق، ج۴، ص ۲۸۰؛ محمد بن جریر طبری، دلائل الامامه، ۱۴۱۳ق، ص۲۴۶؛ سید ابن طاووس، اقبال الاعمال، ۱۴۱۴ق، ج۱، ص۲۱۴
۳-مفید، تصحیح اعتقادات الامامیه، ۱۴۱۳ق، ص۱۳۱و۱۳۲
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت امام خامنه ای ( مدظله العالی) :
فعالیت سیاسی فقط این نیست که آدم بنشیند یک نقطه ضعفی را در دولت یا در دستگاههای دیگر پیدا کند،بنا کند این را در فضای مجازی با مسخره و توهین..بزرگ کند
فعالیت سیاسی این نیست!!
انتشار حداکثری با شما ✅
🔶جهت برقراری ارتباط با همکاری با بنیادنیمروز سیستانیها 👇
🆔 @nimroozonline
0936-087-6222 محمدآذری مدیر و بنیانگذار بنیادنیمروز
09921346913 بهمن لکزائی فرد
🟣قرارگاه رسانه ای
#بنیادنیمروز_سیستانیها(غرب تهران)
@nimroozonline1 کانال
هدایت شده از کربلایی حسین خاک سفیدی
روضه امام صادق علیه السلام فردای اتش زدن خانه
زمانی که منصور دوانیقی دستور داد در منزل حضرت صادق علیه السلام را آتش بزنند، آن حضرت در منزل بودند و آتش را خاموش کردند و زنان و دختران وحشت زده از آتش سوزی را دلداری دادند:
«فلما کان الغد دخل علیه بعض شیعته یسالونه فوجدوه حزینا باکیا،
فقالوا: ممن هذا التاثر و البکاء؟
امن الجراة علیکم اهل البیت و لیس منهم باول مرة
فقال الامام علیه السلام : لا ولکن لما اخذت النار ما فی الدهلیز نظرت الی نسائی و بناتی یتراکضن فی صحن الدار من حجرة الی حجرة و من مکان الی مکان هذا و انا معهن فی الدار فتذکرت فرار عیال جدی الحسین علیه السلام یوم عاشوراء من خیمة الی خیمة و من خباء الی خباء و المنادی ینادی: احرقوا بیوت الظالمین »
فردای آن روز دسته ای از شیعیان خدمت آن حضرت رسیدند تا از حالش جویا شوند، دیدند آن حضرت اندوهناک و گریان است پرسیدند: این همه اندوه و گریه از چیست؟ آیا از گستاخی و بی حرمتی آنان نسبت به شما - اهل بیت - این همه ناراحتید و حال آن که این اولین بار نیست که چنین می کنند.
امام علیه السلام فرمود: نه، بلکه اندوه و گریه من از این جهت است که وقتی آتش، آستانه خانه را فرا گرفت، زنان و دخترانم را دیدم که از این اطاق به آن اطاق و از این جا به آن جا پناه می بردند در حالی که من پیش آنان حضور داشتم و تنها نبودند. از این صحنه به یاد فرار خانواده جدم حسین علیه السلام در روز عاشورا افتادم که از خیمه ای به خیمه دیگر و از پناهگاهی به پناهگاه دیگر فرار می کردند و دشمن فریاد می زد: خیمه ستم کاران را به آتش بکشید!
📖مجمع مصائب اهل البیت، الخطیب الهندوبی، ج 1، ص 24
📖مأساة الحسين، ص 117
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
✅ایران ✅
چگونه بااحداث سازههای خاکی، مانع ورود آب هیرمند به کشور میشود
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
در سالهای گذشته، دولتمردان ایران با توجیه جلوگیری از قاچاق سوخت در امتداد مرز مشترک دو کشور، اقدام به ایجاد یک خاکریز بزرگ در داخل تالاب هامون سابوری کردهاند. این خاکریزهای دستساز مانع اصلی رسیدن آب فراهرود به تالابهای سابوری و هیرمند واقع در ایران میشود.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
به گزارش خبرگزاری فارس، رودخانه هیرمند بهعنوان منبع اصلی تأمین آب تالابهای بینالمللی هامون و حوضه سیستان از رشتهکوههای بابا افغانستان سرچشمه گرفته و پس از عبور از افغانستان و تشکیل مرز مشترک دو کشور ایران و افغانستان وارد تالابهای بینالمللی هامون میشود.
تالابهای بینالمللی هامون از سه تالاب 1 -هامون پوزک (تقریباً واقع در افغانستان) 2 -هامون سابوری/صابری (مشترک بین دو کشور ایران و افغانستان) و 3 -هامون هیرمند (واقع در ایران) تشکیل شده است. سیستم طبیعی این سه تالاب به این شکل است که به ترتیب آب پس از ورود به هامون پوزک و تغذیه آن، به سمت تالاب سابوری جریان پیدا میکند و پس از تکمیل آبگیری این تالاب، آب از هامون سابوری وارد دریاچه هامون هیرمند در ایران میشود.
به جز رودخانه هیرمند، رودخانههای خاشرود، هاروترود، فراهرود، شور رود، حسینآباد و نهبندان، سایر رودخانههای تأمینکننده منابع آبی و نیازی ست محیطیِ تالابهای بینالمللی هامون هستند که در این بین، رودخانه فراهرود، پس از رودخانه هیرمند، دومین سرشاخه مهم و پرآب حوضه آبریز هیرمند است که آب آن به سوی تالاب سابوری (مشترک بین دو کشور ایران و افغانستان) جریان دارد.
در سالهای گذشته، دولتمردان ایران با توجیه جلوگیری از قاچاق سوخت در امتداد مرز مشترک دو کشور، اقدام به ایجاد یک خاکریز بزرگ در داخل تالاب هامون سابوری کردهاند. این خاکریزهای دستساز که با توجیه مقابله با ناامنی و مبارزه با قاچاق ایجاد شدهاند، درست روی خط مرزی و در وسط تالاب هامون سابوری احداث شدهاند.
این موانع دستساز احداث شده توسط ایران، مانع و سد بسیار جدی برای ورود آب از افغانستان به ایران است. یکی از منابع اصلی تغذیهکننده و تأمینکننده آب در تالاب سابوری، رودخانه فراهرود-دومین سرشاخه پرآب حوضه آبریز هیرمند- است. در سالهای گذشته بهویژه در مواقع سیلابی به کرات آب وارد هامون سابوری شده و با برخورد به خاکریز ساخت ایران، به داخل خاک افغانستان برمیگشت و مانع رسیدن آب به داخل ایران و همچنین تالاب هامون هیرمند میشد.
به بیان ساده، ایران با احداث خاکریزهایی که خودش ایجاد کرده است مانع اصلی رسیدن آب فراهرود به تالابهای سابوری و هیرمند واقع در ایران میشود. بهدلیل جلوگیری و کاهش تبخیر بهشدت زیاد در منطقه، ایران در قبل و پس از انقلاب اقدام به بهرهبرداری از گودالهای طبیعی به نام چاهنیمهها کرد که «حقابه قانونی شرب و کشاورزی» خود از رودخانه هیرمند را در آنجا ذخیره کند.
در صورت تکمیل ظرفیت این چاهنیمهها، آب موجود میتواند نیازهای شرب و کشاورزی منطقه را طبق معاهده تأمین کند. مقایسه حجم و میزان آب برگشتخورده در پشت خط مرزی و خاکریزها، با میزان آب ذخیره شده در چاهنیمهها (مخازن طبیعی نگهداری آب شرب و کشاورزی منطقه سیستان) به خوبی گواه این مطلب است که بهدلیل احداث خاکریز توسط ایران، چه میزان از حجم آب قابل استفاده و بهرهبرداری ورودی از افغانستان وارد کشور نشده و به افغانستان بر میگردد.
اگر این آب، بهطور طبیعی وارد ایران شود، پس از سیراب کردن بخش ایرانی تالاب هامون سابوری میتواند هامون هیرمند ایران را نیز تغذیه و سیراب کند.
همچنین با تکمیل آبگیری هامون سابوری و هیرمند در ایران و با توجه به شرایط طبیعی منطقه، علاوه بر کاهش کانونهای گردوغبار در منطقه سیستان، به سرعت شاهد رشد نیزارهای طبیعی در تالاب خواهیم بود که این نیزارها همزمان میتوانند برای خوراک دام اهالی سیستان مورد استفاده قرار گیرد. همچنین استفاده از این نیزارها برای مشاغل و معیشتهای موازی در منطقه بسیار مهم هستند.
از طرفی این نیزارها، خود یک عامل کاهش تبخیر آب و در نتیجه ماندگاری معیشتی و اقتصادی و همچنین کاهش گردوغبار خواهند بود.
از سوی دیگر، با تکمیل و بهرهبرداری از سدکمال خان، دولت افغانستان اقدام به انحراف و تغییر مسیر طبیعی و قانونی رودخانه هیرمند به سمت بیابانهای گودزره کرده است که این اقدام، هم از نظر حقوقی و هم از نظر عرفی و بینالمللی نقض صریح اصول و قواعد عرفی بینالمللی است.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/nimroozonline1
بنیاد نیمروز سیستانی ها
باتوجه به شرایط پیشرو و امتناع افغانستان از رهاسازی حقابه قانونی ایران، بهتر است که ایران راهحلهای جایگزین را بهصورت جدی پیگیری کند. بدون شک، راهکارهای متعددی وجود دارند که بتوان همزمان با تأمین امنیت منطقه، بدون احداث موانع جدی، مانع رسیدن جریان طبیعی و حقوقی آب از حوضه هیرمند به داخل ایران نشد.
در حال حاضر بزرگترین دغدغه و در عین حال خطرآفرین در منطقه سیستان، مسأله گردوغبار، آب و معیشت است که سبب مهاجرت گسترده مردم محلی شده که امنیت مرزهای شرقی را برای ایران به ارمغان میآورند و اگر به فوریت به آن رسیدگی نشود میتواند زیان غیرقابل برگشتی را برای امنیت کشور به دنبال داشته باشد.
حجت میان آبادی؛ عضو هیأت علمی گروه مهندسی و مدیریت آب دانشگاه تربیت مدرس
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
https://eitaa.com/nimroozonline1
بنیاد نیمروز سیستانی ها
⚫️ ابرازهمدردی با خاندان محترم شیخ نوری(آقایان ابراهیم و فرامرز وسایر عزیزان )
✔️باخبر شدیم برادر ارزشی و فرهیخته و مردمدار کربلایی #ابراهیم_شیخ_نوری و کربلایی #فرامرزشیخ نوری(از جوانان ارزشی و رسانه ای و فعال اجتماعی) در داغ بهترین عضو خانواده و ستون زندگی داغدار هستند
#بنیادنیمروز سیستانیها ضمن ابراز همدردی این غم جانکاه را محضر این عزیزان و سایر اعضای خانواده و خاندان بزرگ #شیخ_نوری و کلیه وابستگان نسبی وسببی صمیمانه تسلیت می گوئیم
🆔 @nimroozonline
🔲 هیات مدیره #بنیادنیمروز سیستانیها
⚫️مدیران و #اعضای کارگروه ها؛کمیته ها
و نمایندگی های بنیادنیمروز سیستانیها در #سطح_کشور
⬛️ #هیات_مذهبی_سیستانیها_نخستین_خونخواهان اباعبدالله الحسین علیه السلام
☑️ #محمدآذری مدیر مسول و تحریریه و خبرنگاران 👇
▪️✔️هفته نامه گلستان نو
▪️✔️پایگاه خبری نیمروزگلستان
▪️✔️پایگاه خبری شهروند فردا
▪️✔️پایگاه خبری نگارستان اقوام
▪️✔️فصلنامه نیمروز وطن
✔️ قرارگاه رسانه ای
#بنیادنیمروز_سیستانیها
در سطح کشور
کانال عضویت 👇مرگ وزند و ...👇
@nimroozonline1