12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرتبط با مطلب فوق، در فیلم گفته میشود: برای «تضعیف روحیه» یک کشور به ۱۵ تا ۲۰ سال زمان نیاز است. (دوره رشد و تربیت یک فرد)
گفته شده، سرویسهای جاسوسی، هر ۳۰ تا ۴۰ سال یک بار، بخشی از اسناد طبقه بندیشده خود را منتشر میکنند. این فیلم متعلق به یکی از کلاسهای آموزشی سازمان CIA در اواسط دهه هشتاد میلادی است.
در این فیلم، یکی از افسران ارشد این سازمان، مراحل و روشهای براندازی یک حکومت مخالف آمریکا را به دانشجویان آنزمان سیا که هماکنون از افسران ارشد این سازمان هستند آموزش میدهد. این فیلم را بارها ببینید و با مراحلی که در کشور ما ممکن است در حال انجام باشد، مقایسه کنید.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
یک موجود هزار بُعدی
اسم چند مرد را در جهان به عنوان الگوی انسانها در نظر میگیرم و بعد نام علی ابن ابی طالب، و تمام صفات و افکار و گفتار و اعمالش...
شخصیت همه بعدی، همه چی تمام، انسان کامل.
و نکته مهم این است که به ما گفته اند الگوی شما باید چنین کسی باشد. یعنی چشم انداز و افق و جهت حرکت ما را تعیین کردهاند.
خب از دل مردمانی که چنین مردی الگوی آنهاست، چند مرد تربیت میشود؟
اینطور است که ایران سرزمینی است پر از مردان مرد... و من اسمها و چهرههای زیادی را به یاد میآورم...
الحمدلله...
هرکجا حال مناجات است آنجا بهترم
هرکجا که خیمهای برپاست، خوبم، محشرم
مهر حیدر را به من دادند از روز ازل
با امین الله بابا و کساء مادرم...
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
فیلم «تاکر و رؤیایش» را دیدیم.
مردی که در آمریکا یک ماشین خاص با امکانات متفاوت و مصرف سوخت کمتر اختراع میکند و وقتی مافیای قدرت میبینند یک نفر مستقل در حال موفقیت است و زیر بلیط آنها نمیرود، به راحتی برایش پاپوش درست میکنند و مانع ادامه مسیر او میشوند.
دنیا همین است..
داستانهای تکراری دنیا واقعا نخنما شده و کسانی که خام روشهای دشمنی میشوند همیشه تاریخ هستند و انگار تغییر ناپذیرند.
در این فیلم یک شبه و بابرنامه، همه رسانهها اعلام میکنند این مرد مخترع کلاهبردار است... و وقتی همسر و فرزندان این مرد میگویند: ما همه اسناد را که هیچ خطایی نکردیم داریم. مرد می گوید. مهم نیست ما چه داریم. مهم است رسانه ها چه چیزی را تیتر میکنند... باید آنقدر بلند و قوی حق را بگوییم که تیتر روزنامه ها شود و کسی نتواند انکار کند...
آنچه از شخصیت این مرد برای من جالب و ارزشمند بود رفتار تهاجمی او در جنگ ترکیبی بود که علیه او روا داشتند... تا آخر روحیه خود را حفظ کرد و خانوادگی در مسیر احقاق حق خود از تلاش شبانه روزی، دست برنداشتند...
این فیلم بسیار پر درس و از یک داستان واقعی بود که حتما باید دیده شود.
@ninfrance
مترو اونا، مترو ما...
چند روز پیش یک ویدئو دیدم از یک مترو در خارج از ایران که مردم با شادی در آن ترانه میخواندند. پایین تصویر نوشته بود: مترو اونا.
بعد به دنبالش، یک فیلم از مترو ایران و دستفروشها گذاشته بود و نوشته بود: حالا مترو ما...
حتما از این مقایسهها زیاد دیدهاید. حسرت خارج گوگولی و افسوس وضعیت داخلی.
من که تجربه ۵ سال زندگی در فرانسه را داشتم و سوار مترو چند شهر آن شدم میگویم: اولا که خبری از شعر و ترانه خوانی نبود. دوم اینکه بارها شاهد صحنههای اعصاب خرد کن بودم. زن یا مردی که نوشیدنی الکلی میخورد و از حال خودش خارج میشود. یا عربده کشی میکند، یا از حال میرود و... بقیهاش را نمیگویم.
این تصاویر البته برای مترو بلژیک است. بوی بد، فضای ناراحت کننده و این خانم که با مردی که همراهش بود و مثل خودش از حالت طبیعی خارج شده بود در حال بحث و دعوا با صدای بلند بود.
بدونید این دست کلیپها توسط مردم معمولی ساخته نمیشود. بر اساس همان پروژه تضعیف روحیه، بابرنامه است.
اما مردم با پخش آن، سربازهای نیابتی این جنگ روانی میشوند.
باید به هرکس که این برنامهها را نشر میدهد، آگاهی بدهیم.
@ninfrance
🌸 کانال «تا انتهای افق» در:
🔸تلگرام:
https://t.me/ninfrance
🔹بله:
https://ble.ir/ninfrance
🔸ایتا:
eitaa.com/ninfrance
🔹سروش:
https://sapp.ir/ninfrance
🔸اینستا:
https://instagram.com/ta.entehaye.ofogh?igshid=44nkh248rgk0
📌و پخش فیلمهای کانال در آپارات:
https://www.aparat.com/Ta.entehaye.ofogh
ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
گلِ «محمدی» در قلعهای در هلند
عموم گلهای رُز، خیلی بو و عطر نداشت، اما وای از این گل... خسته نمیشدم از بوئیدن...
بحق نامش شد گل محمدی...
بیا. برگرد گلِ محمدی ما...
« کِی شود که از چشمهٔ زلال تو بهرهمند شویم که عطش ما طولانی گشت.
کِی شو که ما با تو صبح و شام کنیم تا چشم ما به جمالت روشن شود.
کِی شود که تو ما را و ما تو را ببینیم، هنگامی که پرچم نصرت و پیروزی را در عالم برافراشتهای.
آیا خواهیم دید که ما به گرد تو حلقه زده و تو با سپاهت، تمامِ روی زمین را پر از عدل و داد کرده باشی و سرکشان و منکران خدا را نابود گردانی و ریشه متکبران عالم و ستمکاران جهان را از بیخ برکنی و ما با خاطر شاد به «الحمدالله رب العالمین» لب برگشاییم...
✨فرازی از دعای ندبه. روز جمعه
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
از جمله مواردی که در هلند با آن مواجه میشوی و خیلی جالب است این تصویر است که مشاهده میکنید.
اول، چندفرزندی بودن بعضی خانوادهها با اختلاف سنی کم بچهها است.
دوم، نقل و انتقال آنها با دوچرخه است.
در این تصویر که نمونههایش را زیاد دیدهام. بچه بزرگتر دوچرخه مستقل دارد و باید کنار مادر یا پدر، رکاب بزند. بچههای کوچکتر یکی در جلو، یک پشت مادر در صندلی نصب شده بر درچرخه قرار میگیرند. مدیریت دوچرخه و حفظ تعادل، خیلی جالب است.
از هیچ نوع کلاه ایمنی و جلیقه هشدار هم استفاده نمیشود.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
وضع اقتصادی خوب مردم جهان
یک تصوری که برخی از مردم ایران در خصوص وضع اقتصادی مردم جهان دارند این است که مثلا وضع اقتصادی همه مردم مثلا در اروپا، هرکس می خواهد باشد، خوب رو به عالی است. در دنیای واقعی برای همه واقعا اینطور نیست. دلیل این مطلب هم این است که یک نکته را از ذهن دور نگه داشته اند.
مثلا می گویند مردم آنجا ماهی مثلا ۳۰۰۰ یورو درآمد دارند. بعد به تومان محاسبه می کنند که چه رقم درشتی می شود... ضمن اینکه اینطور نیست.، یعنی همه ۳۰۰۰ یورو درآمد ندارند. باید بدانند که سوال بعدی را از خود نمی پرسند که خرج زندگی چگونه است؟
به طور متوسط بیش از ۱۵۰۰ یورو هزینه اجاره خانه، و پول آب و برق و گاز می شود. حالا اضافه کنید هزینه بیمه اجباری ماهانه، هزینه درس و دانشگاه، هزینه اینترنت و خط تلفن همراه و مالیات های متنوع را.
حساب بانکی همه هم دست دولت است. یعنی مستقیم از حساب بانکی شما کسر می شود بدون اینکه به شما زحمت پرداخت دهند.
به همین دلیل است که غالبا زن و مرد و فرزند همه کار می کنند.
اما طبق معمول شما در فیلم ها و سریال ها خانه های آنچنانی و ماشین های آنچنانی می بینید یا همیشه یکی دوستی، همسایه ای، فامیلی دارد که وضع اقتصادی اش عالی است و آن را ملاک همه مردم قرار می دهد.
این نکته مهمی است.
اما صرف نظر از این، نکته دیگری است که در پست بعدی می گویم.
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
حال و روز همه کسانی که وضع اقتصادی خوبی دارند، خوب است؟
کاش همه در ایران وضع اقتصادی خوبی پیدا کنند که دیگر این موضوع، برای برخی، عامل ندیدن هزاران رشد و پیشرفت کشور خودشان نشود.
امیدوارم همه به سطح عالی اقتصادی برسند تا بفهمند درد بشر رفاه مادی نیست صرفا. که اگر بود، همان ثروتمندها الان آرام گرفته بودند و هزینه های سنگین برای نابودی ایران وسط نمی گذاشتند.
هرگز فراموش نمی کنم مردی را که چند شرکت و خانه داشت و به بدترین شکل از مشکلات اقتصادی کشور حرف می زد و صدر و ذیل را زیر سوال می برد و از هیچ توهینی فروگذار نمی کرد و از اضافه وزن رنج می برد...
غرب، یعنی کشورهایی مثل آلمان و فرانسه و اسپانیا و انگلیس و آمریکای شمالی، با استعمار بلند مدت، کشورهای خودش را غرق در رفاه کرد. معنویت را حذف کرد، مادیات را جایگزین. و همین کشورها بدترین آمار را در وضعیت روحی روانی مردم و جوانان و زنانش دارد. بارها از سایت های خود این کشورها در کانال سند آورده ام. باز هم ارسال خواهم کرد.
نیاز اقتصادی و آرامش نشات گرفته از رفاه خوب است، اما انقدر قدرت ندارد که همه نیازهای انسان را با هم پاسخگو باشد. یک زندگی متوسط مادی برای زندگی در این دنیا کافیست. ما برای آرامش و لذت و تعالی به چیزهای دیگر هم نیاز داریم. اما رسانه به شکل نظام مند با ما کاری کرده که هم تصور غلط داشته باشیم، هم آرزوی غلط.
اگر غرب که نماد به چنگ آوردن مادیات و رفاه است آرام گرفته بود، برای من این همه سوال ایجاد نمیشد...
اما وقتی خبر می رسد یک پسر جوان در بهترین شرکت با بهترین درآمد، خودکشی می کند، و پدرش میگوید غمی نداشت. یا غرب پر میشود از کتبی که بحثش حقیقت معنای زندگی است، این علامت سوال در ذهنم ایجاد می شود. که پس چه کم داشت و چه کم دارند؟
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
کتاب «برتبعید»
شرح دوران تبعید رهبر فرزانه را هم خواندم و آن داستان خاص... که در متن بعدی میآید:
@ninfrance
کتاب «بر تبعید» کتاب مهم، مفید و ارزشمندی بود که هدیه یک دوست عزیز، در سفر اخیرم بود. گفت بخوان، به درد دور از وطنها میخورد...
کتاب را خواندم و تمام شد. برای من که جز شرمندگی نداشت. آدمهای بزرگ و بزرگوار، هرجا باشند مؤثرند. حتی در تبعید. در سخت ترین شرایط روزگار. اما بسیار انگیزه بخش و حرکت ساز بود.
در میان داستانهای مختلفش که همه خواندنی است، به نظرم رسید لااقل این یکی را به اشتراک بگذارم.
زمانی بانویی تاجر تمام ثروت خود را وسط گذاشت تا انقلاب آسمانی همسرش که دیگر رسول خدا بود به بار بنشیند. پول را فدای برپایی ارزشها کرد. ارزشهای انسانساز.
بعدِ «او» بانوانی آمدند که با پرورش در این مکتب، این راه را ادامه دادند و تا امروز هم ادامه دارد.
انقلاب همه جانبه صدر اسلام به انقلاب اسلامی ایران ختم شد و این انقلاب، به انقلاب جهانی مهدی موعود. این شعار نیست. این نشانهها، وجه امتیاز انقلاب ایران با سایر انقلابهای دنیاست. در انقلاب رسول خدا هم انحراف ایجاد کردند اما درون مایه مطهرش نسل به نسل گشت تا به ما رسید. انقلاب اصیل ایران هم به همین ترتیب خود را #تا_انتهای_افق خواهد رساند...
اما آن متن تأثیرگذار:
« مهمانان زیادی به ملاقات تبعیدی ها میآمدند. برخی مقدار زیادی پول میآوردند و میخواستند تقدیم آقای خامنهای کنند تا ایشان برای مبارزات خرج کند. اما آقای خامنهای قبول نکرده و گفته بود: ما اینجا احتیاج نداریم، پول را به تبعیدیهای شهرهای دیگر برسانید.
در آن جمع، حاج حیدر رحیم پور به جای پول، زیورآلات همسرش را آورده بود. آنها را مقابل آقای خامنهای گذاشته و گفته بود: «همسرم سلام رساند و اینها را فرستاد تا هر طور صلاح میدانید در مبارزه خرج کنید.» وزن تقریبی زیور آلات طلای تقدیمی، یک کیلوگرم بود! آقای خامنهای، حاج حیدر رحیم پور و همسرش، فاطمه فکور یحیایی را خوب میشناخت؛ این زن و شوهر، هر دو از مبارزان درجه یک مشهد بودند.
حرکت خانم یحیایی، سید علی آقا را سر ذوق آورد و دست به قلم کرد تا نامهای تشکر آمیز برای خانم یحیایی بنویسد:
خواهر گرامی! مفتخرم که درود و تبریک شایستهٔ خود را به شما خانم مسلمان که با اقدام خردمندانه تان کوشش ارجمندی در جهت عمل به آموزشهای اسلام و هرچه شبیهتر شدن به رهبران راستین دین انجام دادهاید، تقدیم دارم.
در روزگاری که ابتذالهای زندگی و شادیهای کوچک و غمهای حقیر، بیشترین فضای درک و احساس و اندیشه و عملِ زنان و مردان جامعه مستضعف ما را تصرف کرده و بر اثر بدآموزیها وتحمیقهای کسانی که در مسند مدیران و مدبران و راهنمایان جامعه قرار گرفتهاند، اصول و مسائل اساسی زندگی در بوتهٔ فراموشی افتاده و حرص و ولع به ظاهر آرائی و تجمل و اشرافیگری، جان هر انگیزه و خواست صادق را پر کرده است، اقدام به دور کردن زیورهای پوچ و بیارزش مادی، براستی اقدامی خردمندانه و نیز شجاعانه است.
زیور راستین زن، همان چیزی است که چهرهٔ نمونه و درخشان زن صدر اسلام را میآراست و شخصیتهای عظیمی چون دختر پیامبر و خواهر حسین را بسان گوهر درخشندهای بر تارک انسانیت مینشانید.
بار دیگر بر شما سلام میفرستم. به این امید که این گام را با گامهای بلند بعدی در همان جهت و همان راه به کمال برسانید و خواهران مسلمان دیگر را نیز با خود در این راه هرچه بیشتر و پیشتر ببرید.
۱۰ اسفند ۵۶
سیدعلی خامنهای
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance
تیتر مقاله هلندی: چرا باید بیشتر به معنای زندگی فکر کنید؟
عنوان بالا تیتر یک متن هلندی است. در جستجوی مطلبی در نت، با آن مواجه شدم.
ترجمه بخش اول آن را در ادامه می خوانید. در پست بعدی نکاتی به ذهن می رسد که با شما به اشتراک می گذارم.
«در هلند، مردم بیشتر و بیشتری با پرسش های «معنای زندگی» مواجه می شوند. فقدان معنای زندگی می تواند منجر به شکایات روانی مانند افسردگی و فرسودگی شغلی شود. بنابراین بسیار ضروری است که معنای زندگی خود را پیدا کنید. اما چگونه این کار را انجام می دهید؟ چرا پاسخ دادن به این سوال برایمان سخت است؟ و یافتن این معنا برای سلامت جمعی ما چقدر مهم است؟
انبوهی از مردم به دنبال معنای زندگی هستند.
معنا یعنی دادن معنا یا هدف به زندگی. انجام کارهای مهم و داشتن یک زندگی غنی و عمیق. درک معنای زندگی. در جامعه ما، سوالات بیشتر و بیشتری در مورد این موضوع بی پاسخ مانده است.
افزایش پرسش های معنا دلایل متعددی دارد. از بین رفتن «دین» یکی از آنهاست. چون اگر ما برای خدا این کار را نکنیم، برای چه کسی انجام خواهیم داد؟ انقلاب صنعتی هیچ آسیبی به ما وارد نکرد، اما معنای جدیدی به ارمغان آورد: ماتریالیسم. یعنی به دنبال پول، موقعیت و دارایی بروید. اما تعداد بیشتری از مردم دیگر از گیر افتادن در ترافیک یا از وضعیت حساب بانکی خیلی راضی نیستند و اینکه زمانی برای انجام کارهای سرگرم کننده ندارند... به این واقعیت اضافه کنید که ما به عنوان یک کشور مرفه، مواد لازم برای بحران معنای زندگی را داریم. چون بعد از رفع نیازهای مادی این سوال در ذهن ایجاد می شود که همین؟ آیا معنای زندگی این بود؟ بعدش چه؟...»
نویسنده با بررسی هرم نیازهای مزلو این موضوع را بررسی می کند که از نگاه ما هم جای بررسی دارد.
پیوند سایت مقاله:
https://maatschapwij.nu/blogs/zingeving/?utm_term=doelen
🌸 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند و فرانسه
@ninfrance