به دعوت دوستان در این نشست مجازی حضور خواهم داشت؛
ان شاء الله
در صورت تمایل می توانید شما هم ثبت نام کنید و به جمع ما بپیوندید.
جلسه بر خط و به شکل صوتی و از روی پاور ارائه خواهد شد.
متن تبلیغ به شرح زیر است:
📣کانون دانشجویی ۳۱۳ دانشگاه امیرکبیر به مناسبت روز جهانی حقوق بشر برگزار میکند:
⚠️حقوق بشر؛ واقعیت یا توهم؟!
🔅 نشست مجازی، همراه با پرسشوپاسخ
🔸با همراهی:
👥خانم نرگس مهاجر
🇮🇷فعال بینالملل و نویسنده کانال «تا انتهای افق» از کشور هلند🇳🇱
🔸زمان برگزاری:
🗓دوشنبه، ۱۶ مرداد ماه
⏰ساعت ۱۷ تا ۱۹ (به وقت تهران)
🔅جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، نام و نام خانوادگی خود را به آیدی
@programs313
ارسال فرمایید.
#روز_جهانی_حقوق_بشر
➖➖➖➖➖
https://ble.ir/aut313
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
در روستاترین روستاهای #هلند هم میرویم که گمان میکنیم دیگر اسلام و مسلمان به اینجا نرسیده، تنوعی از محجبهها و زنان و دخترانی با پوشش را میبینم.
دوستی میگفت چندین بار در بحثها شنیده که فرهنگ زنان و دختران با وجود و وفور محجبهها در حال حرکت به سمت با پوششتر شدن زنان اروپایی است!
حواشی داخل کشور ایران را ملاک قرار ندهید. آن یک جنگ فرهنگی هدایت شده است و یک تغییر طبیعی نیست، وگرنه عموم انسانها به فطرت خود گرایش دارند یا گرایش پیدا خواهند کرد.
دنیا پس از تجربههای تلخ بدپوششی و آسیبهایش دوباره به سمت پوشش در حال گرایش است...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
حجاب «ایجابی»
دنیا کم کم خواهد فهمید که نباید به القای حجاب «اجباری» بها دهد. به مرور همه میفهمند که باید بگوییم حجاب «ایجابی». یعنی مجموعه شرایط انسانی و اجتماعی، ایجاب میکند که همه زنان - در اجتماع - حجاب داشته باشند.
چون به استناد صد سال تاریخ حذف پوشش از زنان، ثابت شده که، خروجی حجاب نداشتن آنان، آسیب به خود و دیگران بوده است. هم خودشان به جهت جسمی و روحی و اقتصادی در امنیت و آرامش نیستند و نیاز به آرایش و رسیدگی عجیب به خود دارند. هم با رفتار آزاد خود، امکان تعدی به خود را فراهم میکنند. هم با جلب توجه، غیر ارادی بر زنان و مردان و خانوادههای دیگران اثر منفی دارند. هم جامعه را از عرصه کار و فعالیت، به عرصه ارائه جذابیت و جنسیت میکشانند.
و هم قربانی اصلی همیشه خود زنان هستند. هم در خانواده، هم در محیط کار، هم در تکامل و رشد شخصیتی که ظرفیتش را دارند و خود را با این مشغولیتها از آن محروم میدارند.
به امید دنیای متعالی...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
این فیلم را دیدم... و چند روز حال بسیار بدی داشتم...
The Muritanian/2021
این فیلم را نمی شود با خانواده دید صحنه های ناگوار و زننده و دلخراش دارد... و کسانی که رقت قلب دارند بخش هایی را اصلا نباید ببینند...
این فیلم که بر اساس واقعیت ساخته شده، زندگی یک مرد موریتانیایی مسلمان است که به اتهام دروغین دست داشتن در ماجرای ساختگی ۱۱ سپتامبر آمریکا دستگیر و به زندان گوانتانامو برده می شود.
این مرد ۷۰ روز سخت ترین شکنجههای تاریخ به دست FBI ،CIA و دیگر آژانسهای دولتی ایالات متحده آمریکا، تجربه میکند که نمیتوان گفت و نوشت و حتی برخی تصاویر مغز شما و قلب شما را به فروپاشی نزدیک میکند.
اما با این حال باید دید... باید دید آمریکا به عنوان بزرگترین نقض کننده حقوق بشر ظرفیت دارد جنایت و تعدی و تجاوز را تا به کجا پیش ببرد و اذیت هم نشود... چه درباره یک شخص، چه درباره یک ملت... و سوخت... سوخت از دست کسانی که با آرزوهای خیالی رفتهاند و در آن سرزمین زندگی میکنند و قلم به دست میگیرند و علیه کشور خود مینویسند...
شنبهای که گذشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی بود و نکاتی هست که باید گفت و نوشت...
این متن ادامه دارد...
@ninfrance
سؤال من از چت جیپیتی:
آیا کشتن ژنرال ایرانی توسط آمریکا، نقض حقوق بشر نبود؟
پاسخ هوش مصنوعی...
فیلم چشم عقاب را به یاد بیاورید و نکتهای که از سرانجام نقش هوش مصنوعی در جهان عرض شد...
هرچند ادا هم درآورده، بازی با کلمات کرده و سعی کرده اما و اگر هم بیاورد، ولی اسم و رسم آن مرد بزرگ و جنایتی که علیه او روا داشته شد، خوب میداند... و تا اینجای کار که نتوانستهاند هوش مصنوعی را هم، پاکسازی کنند...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
آغاز عصری جدید در کره زمین که پایانی سراسر نور دارد...
داشتم این اخبار معامله ایران و آمریکا را میخواندم. و شوکی که مخالفان پیشرفت و موفقیت ایران به آنان وارد شده بود و بازتابهای جهانی... که ناگهان پیام ترور در شاهچراغ منتشر شد.
دیگر این حد از تکراری بودن فرایند حالگیری مردم ایران خیلی به چشم آمدنی شده... خب آنها حیاتشان وابسته به پول است و پول را فقط زمانی میگیرند که یا مردم ایران را به جان هم بیندازند یا به هر شکل ممکن تلاش کنند مردم این سرزمین خوشحال نباشند. جنگ جنگ روانی ست دیگر.
اما تلاش مذبوحانه می کنند... مشخص است! این کارهایشان که جدید نیست... آخرین هم نیست. اما مرور چهل و چند سال تاریخ اخیر ایران نشان میدهد دشمنِ بیخدا تا چه حد ضعیف و ایران متکی به نصرت الهی تا چه حد قوی شده است.
در حال خواندن فصل پایانی کتاب بی نظیر سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی بودم. کتاب « توسعه و مبانی تمدن غرب». خبر دهید که این کتاب در دانشگاه های ما تدریس می شود... درباره آن بیشتر خواهم نوشت. هم دوست داشتم سریع تر به پایان کتاب برسم، هم دوست داشتم هرگز تمام نشود. همچنان متحیرم از این قلم و از این تجزیه تحلیلها و از نوع نگاه متعالی ایشان در آن زمان.
متنی که در ادامه می آید بخشی از فصل آخر این کتاب است:
«انقلاب اسلامی ایران آغاز عصر جدیدی در کره زمین است که دیر یا زود آثار تحقق آن را در جهان آینده خواهیم دید.
این انقلاب صرفا با وجه سیاسی تمدن غربی یعنی امپریالیسم رو در رو نیست. همان طور که پیش از این عرض شد، مَثَل این سخن، مَثَل آن است که بگوییم ما فقط با دندانهای غول میجنگیم و به بقیه اعضایش کاری نداریم. آیا میتوان فقط با دندانهای غول جنگید و با مغز آن کاری نداشت؟
انقلاب اسلامی ایران آغاز عصر فرهنگی جدیدی در عالم و سر منشأ تحولی فرهنگی است که در آینده بنیان همه چیز را، از اقتصاد و هنر گرفته تا سیاست و تمدن، زیر و رو خواهد کرد و طرحی نو در خواهد افکند.
ریشه همه تحولات ظاهری، فردی و اجتماعی، در تحولات اعتقادی است و به همین علت است که حقیر با یقین کامل و با اطمینانی این چنین، درباره آینده جهان سخن میگویم، چرا که اکنون امت مسلمان بار دیگر به پیمان نخستین خویش با آفریدگار جهان بازگشته است، به عهد الست : الست بربکم قالوا بلی و این عهد اَلَست، خورشیدی تازه را در آسمان تاریخ متولد ساخته است که نور آن سراسر جهان را در خواهد نوردید و بنیان همه چیز را دیگرگون خواهد ساخت. شناخت اجمالی ماهیت تاریخ کافی است که انسان را به یک چنین نتیجه ای برساند.»
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
🔷 گروه دین و الهیات انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات برگزار میکند:
🔻سلسله نشستهای تخصصی
🇮🇷🇸🇦 *اسلام و اروپا* 🇪🇺
(نشست نخست)
ارائهدهندگان:
🔸 *دکتر علیاکبر بدیعی؛*
سخنگوی کنگره مسلمانان آمریکا
رییس سابق مرکز اسلامی هوستون آمریکا و منچستر انگلستان
🔸 *نرگس مهاجر؛*
مستر۲ علوم آموزشی فرهنگی دانشگاه رن فرانسه
🕰 زمان: سهشنبه ۲۴ مردادماه؛ ساعت ۱۵
🔻جلسه به صورت مجازی برگزار میشود.
[برای ورود به لینک جلسه کلیک کنید](https://vc.isu.ac.ir/ch/research-ccf)
💬 انجمن علمی دانشجویان معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات
[بله](https://ble.ir/isccssa) | [اینستاگرام](https://www.instagram.com/dawat_isu/) | [تلگرام](https://t.me/dawat_isu) | [ایتا](https://eitaa.com/isccssa)
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز یکی از تلخترین صحنههای زندگی را در #هلند تجربه کردم...
در هلند رایج است که میزهای رستوران را بیرون رستوران هم میچینند و خیلیها کنار خیابان غذا میخورند. یعنی مردمی که عبور میکنند شاهد غذاخوردن دیگران هستند...
امروز یک جوان ظاهراً اروپایی و فقیر دیدم که خیلی غمانگیز به سمت یکی از این میزها آمد که همه پیتزا سفارش داده بودند و درخواست کرد یک برش هم شده به او هم بدهند... آنها اول بیمحلی کردند. اما اصرار جوان را که دیدند با او با تندی برخورد کردند که نمیشود و برود... از اینکه از بیش از ده نفر حتی یک نفر دلش نسوخت که یک برش از غذایش را به او بدهد شوک شدم.
او دقایقی خیره نگاه کرد و با چهرهای که دل شکستگی در آن موج میزد آنها را ترک کرد. داشتم دیوانه میشدم. کاش آن لحظه در حال غذا خوردن بودم و کل غذایم را به او میدادم... کاش پول نقد همراهم بود که به او پولی میدادم....
هرچه بود باید کاری میکردم اما موقعیتش هیچ گونه برایم فراهم نبود...
خیلی اذیت شدم و ناخواسته یاد اربعین حسینی افتادم...
داستان سرعت گرایش جوانان غرب به اسلام از اینجا شروع میشود. از تجربه دو فرهنگ بسیار متفاوت...
@ninfrance
چند روز پیش در خیابانی در #هلند جوانی در حال پخش برگهای بود. در سکوت این برگه دو رو را داد و رفت. ترجمه بخشی از متن را بخوانید. نکاتی هست که در ادامه این متن عرض خواهم کرد.
ترجمه: «ابدیت را کجا میگذرانید؟
مرگ چیزی نیست که هر روز به آن فکر کنی. اما روزانه حدود 150000 نفر میمیرند و به ابدیت میروند. نام تو نیز روزی در میان آنها خواهد بود. پس کجا خواهی رفت؟
کتاب مقدس میگوید که یک بار مردن و سپس قضاوت برای انسان تعیین شده است. در آن روز، هر کاری که انجام دادهاید، به درستی مورد قضاوت قرار خواهد گرفت. احتمالاً فکر میکنید که آدم خوبی هستید و به بهشت خواهید رسید. مسئله این است که معیار خدا از ما بسیار بالاتر است.
کتاب مقدس میگوید که دروغگوها، دزدان، زناکاران، قاتلان(سقط جنین)، تماشاگران پورن، روسپیها، افرادی که قبل از ازدواج رابطه جنسی دارند، LGBTQ، مستها، کافران، مصرف کنندگان مواد مخدر، قماربازان، کفر گویان (از جمله OMG) که این کارها را انجام میدهند، ملکوت خدا را به ارث نبرند، بلکه تا ابد در جهنم رنج خواهند برد. و اگر خدا گناهکاران را مجازات نمیکرد قاضی فاسد میبود و او اینطور نیست»
@ninfrance
این یک واقعیت است که بسیاری از مردم دنیا از فشارهای روحی روانی دعوت به بی اعتقادی و لذت پرستی، که توسط مجموعه های نامعلومی به ایشان در کشورهای مختلف تحمیل می شود، در رنج و عذاب هستند.
متدینین کشورها که مردم هر کشور هستند کمتر از قشرهای دیگر جامعه تحت تاثیر تبلیغ رسانه ای که هدفمند هستند قرار می گیرند. چون اصول دارند و همه چیز را بر مبنای اصول می سنجند. بخاطر همین کمتر گول هر حرف به ظاهر انسان دوستانه را می خورند. نوشته قبلی توسط یک مسیحی پخش می شد و می بینیم که بخش اصلی محتوایش کامل منطبق با احکام الهی اسلام است. ادیان و مردم متدین جهان فصل مشترکی دارند که باید با هم متحد شوند و از یکدیگر را از حال و روز و نگاه هم مطلع کنند...
گفته شده استعمار نوین استعمار گرفتن قدرت تفکر کردن هاست. چون همه چیز اول در مغز رخ می دهد. فرد اول نسبت به ارزشهایش بی اعتقاد می شود بعد به راحتی در فضای اجتماع علیه ارزشها اقدام می کند یا بی تفاوت، از رفتارهای ضد ارزش عبور می کند.
من فکر نمی کردم تا این حد در گذشته جامعه اروپایی مذهبی بوده. هر شهر و روستایی می رویم تعداد قابل توجهی کلیسا وجود دارد که خیلی بیش از حد انتظار وجود یک کلیسا در یک شهر هست. همه جا نمادهایی از حضرت مسیح و حضرت مریم و کتاب مقدس موجود است که تصاویرش را ارسال خواهم کرد و هنوز کسانی هستند که خیلی با علاقه به این مراکز رجوع می کنند.
اما خب قدرتهای نامرئی وجود دارد که ذائقه و سلیقه مردم را تغییر دهد یا باوری را به آنها تحمیل کند. مثلا داستان بها دادن به کسانی که تمایل به همجنس دارند از هر نظر با عقل انسانی الهی آدم نمی خواند. حتی با سیستم دموکراسی و مردم سالاری و رای اکثریت هم نمی خواند.
همه می دانیم که همجنس باز در هر سرزمینی حداقل است. اما علائم و نمادهایشان را به شکل حداکثری در جامعه منتشر می کنند. این عجیب نیست؟ اگر حداکثرِ یک اجتماع، همجنس بازان باشند باید وقتی در خیابان راه می رویم یکی در میان همجنس گرا ببینیم. اما اینطور نیست. در همین هلند که یکی از کشورهایی است که بسیار مروج این حرام قطعی بر مبنای تمام کتب آسمانی است، هرچه در سطح شهر تردد می کنی به ندرت پیش بیاید صحنه ای این چنین ببینی. همه مثل یک خانواده معمولی و طبیعی زن و مرد و فرزندان هستند. اما چه می شود که حداقل انقدر مهم می شود که حتی سرزمینی را نشان می دهند که پرچم ملی اش را بر می دارند و پرچم ساختگی این دسته و گروه را نصب می کنند؟
این نه با قانون دموکراسی می خواند نه با دین این جمهور...
اما القا به شکلی است که هرکس مخالفت کند خلاف حق بشریت نظر داده و خیلی ظالم است که بخشی از جامعه و نیازش را در نظر نمی گیرد.
و این در حالی است که بسیاری از کسانی که جرات صحبت کردن پیدا می کنند به راحتی می گویند که این تجارت و کاسبی جدید غربی است. می دانید چقدر از این طریق انواع طرح ها و اشیا و لباس و پرچم و وسایل رنگین کمانی در جهان تولید و به فروش می رسانند؟
می دانید چرا باید مقاومت کنیم ارزش ها ضد ارزش نشود؟ چرا هرگز نباید دست از حفظ باورها و ارزشها بر نداشت؟ چون هیچ دستاوردی برای انسان جز فروپاشی دنیا و زندگی ابدی اش ندارد و اگر بسیاری از مردم جهان خبر داشته باشند که تا چه حد در نقشه شوم جهان خواران برای دسترسی راحت تر به ثروت و قدرت و امنیت و آرامش روانی و حفظ یک خانواده و برکاتش هستند مسیر و انتخاب خود را تغییر می دهند. اما عرض کردم استعمار جدید کارش گرفتن قدرت تفکر از انسانهاست. و کار ما باید برگردادن قدرت تفکر به انسانها باشد.
و تنها قدرتی که این توان را دارد معارف ناب دین مبین اسلام است. تنها مکتبی که نمی گوید فکر نکن و فقط ایمان داشته باش. می گوید یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است... و این یک ساعت به معنی شصت دقیقه نیست. ساعه در عربی یعنی یک لحظه... یعنی ممکن است حتی یک لحظه درست فکر کنی متوجه بشوی که راهی که تو را به آن دعوت می کنند فقط ظاهر جذب کننده ای دارد، برو و تحقیق کن هرکس در این مسیرها افتاد، چه زندگی پیدا کرد... حالا ویدئوهای مرتبط با این معنا که از افراد مسلمان شده خارجی است تقدیم خواهد شد.
فرمود: استعمار یعنی تعطیلی فکر، نه به آن معنا که اجازه ندهند شما فکر کنید، بلکه به آن معنی که فرصت ندهند شما فکر کنید...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
36.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خب کمی از وضعیت جهان در خصوص گرایش به اسلام و #حجاب باخبر بشیم☺️... این باعث میشه دلیل اصلی قرآن سوزی هدایت شده را متوجه بشیم...
در همه کشورها، اروپایی و آمریکایی. شرقی و غربی سریع ترین گرایش رشد دینی، گرایش به اسلام است.
و جالب است که گرایش زنان به اسلام به نسبت مردان، عموما بیش از ۴ برابر است. و گرایش جوانان نسبت به افراد میان سال و سن دار بیشتر است.
و جالب تر اینکه افراد می گویند: حضرت مسیح ما را به گرایش به اسلام هدایت کرده است. یعنی مسیحی واقعی می داند که دین کامل، دین پیامبر خاتم است...
اگر از همراهان کانال، کسی هست که فرصت زیرنویس سازی برای این ویدئو داشته باشد، ممنون میشوم به بنده پیام دهد.
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
اینم تصاویری که دیروز در #هلند گرفتم. تنوعی از پوششها حتی با چادر.
البته تعدادش بیشتر بود که در
پستهای بعدی ارسال میکنم و این تعداد را گزینش کردم.
حدود نیم ساعت رفتم خرید در یک محله کوچک.
من فکر می کنم حتی نسبت به شش ماه پیش هم، تعداد محجبهها بیشتر شده است...
شنیدم کسی در ایران گفته حجاب موضوعی قدیمی است و باید به روز بود☺️ واقعا فقط میشود لبخند زد... به روز ترین اتفاق دنیا گرایش به دین اسلام و مشخصا گرایش زنان به پوشش و #حجاب است...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
#سوالم_از_هوش_مصنوعی
درباره کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
خیلیها تصور میکنند آمریکا با ما سر داستان لانه جاسویاش در ایران بد شد، یعنی بعد از انقلاب اسلامی مردم ایران در سال ۱۳۵۷. اما خب اینطور القا شده و واقعیت چیز دیگری است.
آمریکاییها از ریشه با ما بد هستند.
چون ما ایرانیم. نقطهای خاص در این سیاره خاکی و پر از منابع طبیعی الهی که برای یک جهانخوار سخت است مال او نباشد...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
کنترل اجتماعی با جریمههای مالی سنگین در غرب
زندگی در غرب وابسته جدی به پول است. بخاطر همین بهترین راه کنترل اجتماعی، جریمه مالی است. و نه جریمهای که صرفا ضرری کرده باشی، جریمههای سنگین که هیچگونه نصرفد خطا کنی، خلاف قانون عمل کنی یا هنجارشکنی کنی.
هیچ بحث و بیاحترامی هم نیست. جریمه میشوی و گاهی مستقیم از حساب بانکیات بر میدارند، گاهی هم باید خودت بپردازی.
اینگونه میشود که افراد خیلی دقیق قوانین را رعایت میکنند.
بخاطر اینکه یکبار از سر بیتوجهی از چراغ قرمز گذشتیم ۲۷۰ یورو جریمه شدیم! و بار دیگر بخاطر ۵ تا بیشتر از سرعت مجاز، ۵۰ یورو جریمه شدیم...
دوستی ایرانی گفت: تفریحی به انگلیس رفتیم و یکی از بخشهای توریستی برایمان دیدن کاخ ملکه انگلستان بود. بعد از عبور از خیابان مشرف به کاخ، پیامی آمد که این خیابان اختصاصی خانواده ملکه است و عبور و مرور عمومی ممنوع بوده و نزدیک ۸۰۰ یورو جریمه شده بودند!!
اینها هم شوک شدهاند و خاک انگلستان را بدون پرداخت ترک کرده بودند. میگفت تا آخر عمر نمیتوانیم دیگر به آنجا برویم وگرنه بخاطر عدم پرداخت، جریمه سنگینتر و شاید خطرناکی در انتظارمان باشد...
@ninfrance
خوردن مشروبات الکلی در انظار عمومی در #هلند ممنوع شده. به این معنی که نمیتوانی شیشه در دست در خیابانها راه بروی. حتی اگر خریده باشی و بخواهی به خانه ببری باید در کیسهای تیره که محتوای دخالش مشخص نباشد پوشانده باشی! حتی در تراس مراکز و وسایل نقلیه و... به این شکل مصرفش ممنوع است و جریمه سنگین دارد. فقط در مراکز تعریف شده به میزان تعریف شده در لیوان و قوطی، اجازه مصرف هست.
فکر میکنید علتش چیست؟
شدت و تنوع حوادثی که به دلیل تعطیلی عقل از افراد صادر میشود که یکی از رایجترینش پرت کردن خود در حال مستی در کانالهای آبی هلند است...
کدام کشورها و فرهنگها مترقی است؟
کشور و فرهنگی که چهل و چند سال پیش مردمش با پشتوانه یک فرهنگ دینی، انقلاب کرد و مصرف علنی و خرید و فروش هرگونه مشروبات الکلی را ممنوع اعلام کرد، یا کشورهایی با فرهنگ غربی که بعد از یک عمر استفاده آزاد از این مشروبات، تازه به دلیل شدت عوارض، عقلی و منطقی به فکر محدود و ممنوع کردن پلکانی آن افتادهاند؟ هر روز قوانین سختگیرانهتر میشود و حتی مطرح شده که مراکز فساد هم بسته و محدودتر شود...
@ninfrance
برخی دوستان منابع خبری هلندی را خواستند. تیترها و متنها را فارسی کردم که قابل فهم باشد:
۱. از چه سنی میتوانم در مکانهای عمومی الکل همراه داشته باشم؟ Rijksoverheid.nl
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/alcohol/vraag-en-antwoord/alcoholbezit-jongeren-in-het-openbaar#:~:text=Verbod%20op%20wederverstrekking&text=Vrienden%2C%20ouders%20of%20andere%20volwassenen,ontmoediging%20van%20alcoholgebruik%20door%20minderjarigen.
۲. آیا می توانم در خیابان الکل بنوشم؟ Rijksoverheid.nl
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/alcohol/vraag-en-antwoord/mag-ik-alcohol-drinken-op-straat
۳. جریمه نوشیدن آبجو در خیابان چقدر است؟ | askhetdepolitie.nl
https://www.vraaghetdepolitie.nl/drank-en-drugs/alcohol-en-straffen/wat-is-de-boete-voor-het-drinken-van-een-biertje-op-straat.html
۴. پایگاه جریمه - دادستانی عمومی
https://boetebase.om.nl/?SrtCatVer=b8&boete_tree=21929%2C21918&Linked=F+121+a
۵. مناطق با ممنوعیت الکل - شهرداری آمستردام
https://www.amsterdam.nl/veelgevraagd/gebieden-met-alcoholverbod-ff8bc
@ninfrance
اتفاقی در عالم افتاده...
اولین سالی بود که ایران موفق شده بود راه کربلا را باز کند... خون شهدا ثمر داده بود... صدام بود... اما دیگر مانع نمیشد...
خوب خاطرم هست که اما بسیار سختگیرانه بود. مفاتیح و زیارت عاشورا در عراق یافت نمیشد! تازه در ایران مفاتیحهای جامع شیخ عباس قمی در ابعاد کوچک چاپ میشد. سنی نداشتم. اما بتازگی یکی خریده بودم و خیلی دوستش داشتم.
پدر بزرگم که آن را دید خیلی خوشش آمد. اجازه خواست که با خودش به کربلا ببرد. بحث این بود که کتاب را ورق ورق کنند یا نه. که نکند وسایل را بگردند و کتاب را بگیرند و دور بیندازند! تجربه تلخی از سفر حج داشت...
اما گفتند کوچک است و خلاصه کتابم را به امانت بردند. وقتی برگشتند خبری از کتاب نبود. پدر بزرگم گفت مردی عراقی و شیعه با گریه گفته ما از این کتب دعا نداریم. دسترسی نداریم. این کتاب را به من ببخش...
پدر بزرگم هم دو دستی تقدیم کرده. بعد که برگشتند، سعی میکرد از دل من در بیاورد... با این توضیح که نمیدانی چگونه گریه میکرد، درخواست میکرد... و من غرق خوشحالی بودم که امانتیام در کربلا مانده... یعنی الان مفاتیحم کجاست؟؟...
سالها از آن روزها گذشته و هر زمان سیل و شکوه جمعیت و فراوانی زوار از اقصا نقاط جهان و راحتی حرکت به سمت کربلا با ماشین شخصی و بدون ویزا از ایران را که میبینم یاد این داستان میافتم...
و فکر به تغییر روال تاریخ و جهت آن...
دو روز پیش هم یک کاروان از #هلند راهی کربلا شدند...
آیا هنوز معلوم نیست اتفاقی در عالم افتاده؟
معلوم نیست حماسهای شکل گرفته و واقعهای کبیر و جهانی در راه است؟ کجا و چه قدرتی هر سال توانسته بیش از سال قبلش جمعیتی میلیونی و رو به افزایش را از همه عالم یکجا جمع کند!؟
معلوم نیست از دل آلودگی و سیاهی و تباهی جهان، انفجاری از نور در حال وقوع است؟
چنین روزهایی را عراق تجربه کرده که خیلی هم از آن نگذشته.
اما امروز در کربلا و نجف چه خبر است و صدام کجاست؟
مکه، مدینه، قبرستان بقیع، فلسطین اشغالی مسجد الاقصی، اروپا، آمریکا، شرق و غرب عالم، تا انتهای افق...
اندکی صبر، سحر نزدیک است...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
این تصویر قاب شده را دو هفته پیش در کلیسایی در #هلند گرفتم...
گویی دست جنس زن بدون پوشش به ملکوت خداوند و نورش نمیرسد...
مصاحبه هر بانویی را که به اسلام و پوشش گرایش پیدا کرده دیدم به این نکته اشاره کرده بود که حالی را با پوشش تجربه میکند که بدون آن از آن محروم بوده...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
از معضلاتی که در سیستم اروپا آمریکا جزء تجارب ایرانیهاست، سیستم پزشکی است. بیمه گران، کمبود پزشک، دسترسی سخت به متخصص. اورژانس ناکارآمد، تشخیصهای اشتباه. داروهای کماثر...
صحبت با دوستی برزیلی در #هلند بود که بسیار از #سیستم_پزشکی هلند عصبانی بود. در سفری که به ایتالیا داشت میگفت آنجا موفق شده فرزندش را پیش پزشک متخصص ببرد و دردی که مدتها داشته تشخیص داده شود.
برایم جالب است که جدیدا ویدئوهای متعددی از ایرانیها در یوتیوب دیدم با مثلا این عنوان که #به_کانادا_نیایید و یکی از معضلات جدی را وضعیت سیستم پزشکی آنجا ذکر کردهاند. تا حدی که بسیار رایج است که حتی از ایران دارو با خود ببرند...
ما به این دوست برزیلی از سیستم پزشکی ایران گفتیم. باور نمیکرد... و طبق معمول هم گفت: ایران خطرناک نیست؟ امنیت جانی هست؟...
مجبور شدیم جستجوی اینترنتی کنیم و چند سایت خارجی را که از قدرت پزشکی و توریسم بهداشت و درمان ایران تعریف و تمجید کرده است به او نشان دهیم. شوک شده بود و میگفت باید جدی به آن فکر کند...
پیوند سایتها، یوتیوب به همراه ویدئو راه رفتن این خانم در #اربعین_حسینی در ادامه میآید.
@ninfrance
در خصوص سایتهایی که عرض کردم از گردشگری پزشکی ایران میگوید:
اولین سایت:
« ایران سالانه یک میلیون گردشگر پزشکی را جذب میکند» در لینکدین/ سپتامبر ۲۰۲۲
ترجمه:
« بر اساس گزارشی که مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی در سال 2018 منتشر کرده است، ایران یکی از 10 کشور برتر برای سفرهای پزشکی است. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران نیز تخمین میزند که تا پایان سال جاری حدود یک میلیون گردشگر پزشکی به کشور سفر کنند.
تعداد گردشگران پزشکی که از ایران بازدید میکنند از 20000 نفر در سال 2007 به 300000 در سال 2019 افزایش یافته است. بازار گردشگری پزشکی ایران نیز حدود 1.2 میلیارد دلار درآمد داشته است. این مقاله به بررسی آمار گردشگری پزشکی ایران، درمانهای رایج و روندهای فعلی می پردازد...
ایران طی ده سال گذشته افزایش 15 برابری گردشگران پزشکی را تجربه کرده.
ایران قصد دارد تا سال 2026 تعداد گردشگران پزشکی سالانه خود را به 2 میلیون نفر برساند.
این آمار تازه تا سال ۲۰۱۹ میباشد. ادامه مقاله را بخوانید.
https://www.linkedin.com/pulse/iran-attracts-one-million-medical-tourists-annually-gilliam-elliott
@ninfrance
سایت بعدی در ارتباط با گردشگری پزشکی (توریسم درمانی)
۲۲ آپریل ۲۰۲۲
بخشی را فارسی کردم که برای همه قابل خواندن باشد.
« گردشگری پزشکی در ایران یک فرصت برد-برد هم برای کشور و هم برای بیماران خارجی است به بیماران خدمات درمانی مقرون به صرفه و در عین حال با کیفیت ارائه میشود و کشور ارز خارجی قابل توجهی به دست میآورد.»
https://www.laingbuissonnews.com/imtj/news-imtj/irans-one-million-medical-traveller-target/
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمار و ارقام و سایتها بحث مستقل است. چیزی که در این هشت سال در غرب و ایران تجربه کردم تفاوت قابل تأمل کمیت و کیفیت و سرعت عمل و تشخیص خوب و سهل الوصول بودن دسترسی به پزشک متخصص و فوق تخصص بود.
در کنار آن داستان کرونا و تجربه واکسنهایی که ایران در کمترین زمان ساخت که قبلاً مقالاتش را در کانال گذاشتم... و حواشی واکسنهای غربی که هنوز عوارضش در غرب در حال بحث و پنهانکاری است...
و دیدن این صحنههای خاص...
یک بیمار فلج کامل با دستگاه ساخت ایران به پیادهروی اربعین رفت ...
وقتی علم در مسیر عقاید بکار میرود، وقتی ایمان باشد...
وقتی علم در خدمت بشر بکار میرود نه بمب شود بریزد بر سر بشر...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
نگاه ایرانیان مهاجر به سیستم پزشکی خارجی
میرسیم به مرحله آخر موضوعی که طرح شد و آن نگاه ایرانیان مهاجر به سیستم پزشکی کشورهای خارجی است، وقتی به این کشورها سفر میکنند و این سیستم را تجربه میکنند. یعنی تجربه زیسته.
در غرب انسانها باید ربات باشند تا کار درست پیش رود. بخاطر همین نمیتوانند حتی اگر بخواهند دلسوزی کنند. این باعث میشود احساسات انسانی خود را سرکوب کنند، و این قساوت قلب میآورد... یعنی از درد به خود میپیچی اما حضوری شما را به اورژانس راه نمیدهند و میگوید متاسفم چون وقت را باید اینترنتی یا تلفنی بگیرید کاری از دستمان بر نمیآید... اورژانس...
این نظم ماشینی کارها را طبق یک قاعدهای پیش میبرد، که نظم ساز است، اما همین قاعده، برعکس در بسیاری بخشها کندی یا اتلاف وقت زیاد یا آزار بیمار را به وجود میآورد اما هیچ چارهای جز صبر هم وجود ندارد چون کار دست ماشین و سیستم است و نمیشود به انسانی مراجعه یا اعتراض کرد و چون کشور خودت هم نیست که مثل بسیاری که اگر کارشان پیش نرود به راحتی در ایران داد و بیداد راه میاندازند، خارج از کشور خود، جز تحمل و صبر و سکوت، چارهای ندارند...
در دو کشوری که تجربه کردم باید درمانگاه و پزشک مخصوص داشته باشی. مثلا نمیتوانی هر ساعت از شبانه روز درمانگاه بروی و پزشکی را ببینی.
حالا اگر پزشک خودت به هر دلیل نباشد، یافتن پزشکی دیگر، خیلی پیچیدهتر میشود. مثلا یکبار مشکل جدی داشتم، تماس گرفتم که وقت بگیرم، منشی گفت دکتر شما مرخصی رفته است. گفتم خب چه کنم؟ گفت صبر... گفتم چقدر؟ گفت: دو هفته! مشکلم صبر پذیر نبود... به دکتر دوستم مراجعه کردم. منشی گفت چون پزشک شما نیست، تا سه ماه آینده فرصتی برای شما ندارد!
دسترسی به پزشک متخصص هم که مستقیم توسط بیمار ممکن نیست. باید پزشک عمومی تشخیص دهد که شما نیاز به متخصص داری یا نه. بعد نامه بزند و بگوید دقیق پیش چه کسی بروی. که معمولا پزشک احساس نیاز نمیکند و معرفی نمیکند...
دوست برزیلی که از درد کمر رنج میبرد میگفت پیش پزشک هلندی رفته و گفته چیزی نیست. و ارجاع به متخصص نداده، آخر ایتالیا رفته و موفق به ام آر آی و شروع درمان شده.
خودم تجربه بدترین حال سرماخوردگی را دارم که به پزشک مراجعه حضوری کردیم و منشی هیچ گونه موافقت نکرده دکتر مرا ببیند و چون جمعه مراجعه کردم، شنبه و یکشنبه هم تعطیل بوده، سه روز درد شدید را تحمل کردهام تا دوشنبه تازه وقت بگیرم.
هزینه بیمه هم اجباری است. یعنی اگر سه ماه وارد کشوری شده باشی اما هنوز خود را بیمه نکرده باشی، هم باید بیمه سه ماه را بدهی هم جریمه تاخیر. و رقم بیمه هم رقم درشتی است. بیمه هم اینطور نیست که شامل هربار مراجعه شود. اگر در کل سال از یک رقمی هزینههای پزشکی بیشتر شود شامل حق بیمه میشوی.
و تجربه فراوانم در پزشکانی که خودشان مهاجرند و ملیت آن کشور را ندارند. پزشکی که در فرانسه به او مراجعه میکردم چینی بود. و یکبار موفق به ارجاع به متخصص شدم که عرب بود. خاطرم هست که یکبار روزنامه فرانسوی تیتر زده بود که چشم پزشک بسیار کم است و باید وارد کنیم.
چیزی که اخیرا تجربه من را جلب کرده تعداد متنوعی از افراد ایرانی مهاجر هستند که جدیدا از خود فیلم میگیرند و از مشکلات سیستم پزشکی کشوری که در آن مستقر شدهاند میگویند. با درد میگویند. از تشخیص اشتباه، جراحی اشتباه، داروی بیاثر و... و بعد میگویند به ایران آمدهاند و مشکلشان به راحتی رفع شده است. نمونهاش فردی بود که در کانادا تشخیص سرطان دادهاند و در ایران کامل رد شده و متاسفانه فرد دوره سختی از اضطراب شدید را تجربه کرده است.
اینکه همیشه و مطلق همه جا مراجعه به پزشک و جنبههای درمانی دچار مشکل باشد منظور نیست. اما حواشی به قدری زیاد است که عموم افراد آن را تجربه کرده اند.
بسیاری افراد فقط با تجربه زندگی در خارج از کشور قدر کشور خود را در موارد بیشماری میفهمند که یکی از مهمترین آن، سیستم پزشکی و بیمه است. بخصوص وقتی فرزندانشان درگیر میشود.
پیوند یکی از این موارد را که تصادفی در یوتیوب دیدم ارسال میکنم. این فرد را که نمیشناسم اما نمونههای مشابه زیادی هست که خود یوتیوب پیشنهاد میکند و ببینید...
https://www.youtube.com/watch?v=3a1kYuwTGXc
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیدانم اخبار و اطلاعات با بُرد جهانی را دنبال میکنید یا خیر؛ اما میدانم کسانی که ماهوارههای فارسی زبان سفارشی را دنبال میکنند را بیخبر نگه داشتهاند.
یکبار مدرسهای برای صحبت دعوتم کرد. از بین دانشآموزان، نوجوانی متاثر از آنچه در خانه و رسانه میشنیده گفت: ما هیچی نشدیم. هیچی نداریم. هیچی نیستیم...
خندهام گرفته بود و البته تأسف عمیق... این دقیقا لحظهای بود که داشتم از دستاوردهای انکارنشدنی که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است میگفتم...
هربار به ایران میآیم از سرعت تغییرات علم و فناوری و تمامی مظاهر آن سخت شگفت زده میشویم. بخصوص وقتی در برخی نشستها در دانشگاهها و مراکز علمی و ... شرکت میکنیم.
این دانشآموز و خانوادهاش احتمالا از نظام بانکی، پزشکی، خوراک و پوشاک، نظام علمی و آموزشی، امکانات شهری، حمل و نقل و تفریحی و... در ایران استفاده میکنند، بخصوص وقتی خودش در بهترین مدرسه پایتخت در حال تحصیل است، اما چنین تصوری در مغزش شکل گرفته است.
چه بدانند و ندادند و چه نخواهند که بدانند، چه نگذارند که بدانند، ایران توسط بسیاری از ایرانیهای متخصص و متعهد با تلاش شبانه روزی و بیتوجه به حواشی، نزدیک قله است.
و آنان که لحظه به لحظه اخبار واقعی ایران را رصد میکنند، نه ماهوارههای فارسی زبان☺️از سرعت و قدرت پیشرفت ایران در همه زمینهها سخت در شوک هستند و مدام در خصوص آن درحال صحبت و بررسی و هشدار☺️.
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
تقریبا دو هفته پیش سفر یک روزه به آمستردام پایتخت #هلند داشتم.
حقیقتا از میزان محجبهها در این شهر هم شگفت زده شدم. از یک جایی به بعد دیگر خسته شدم از عکس انداختن.
از هر ملیتی. شرقی و غربی...
این یعنی پوشش چیزی نیست که اگر از کشوری به کشوری دیگر رفتی قابل تغییر باشد.
#حجاب موضوعی قلبی عقلی اعتقادی است. مکان، زمان و نظرات و نگاهها بر آن تاثیر ندارد.
حجاب حتی سلیقه شخصی نیست. نشانه بندگی است. تک تک این بانوان با اعتماد به خدایی که فرموده: پوشش در اجتماع برای جسم و جان شما بهتر است و یک مسئولیت اجتماعی نسبت به سایرین است، آن را محکم چسبیدهاند.
تلؤلو نور مسئولیتپذیریشان، هر روز در جهان بیشتر میشود که آمار افزایشی گرایش به پوشش در جهان، بر مبنای به چشم دیدن آثار آن، در رسانهها پخش شده است.
گرایشی که غالب زنان سرزمین من سالهاست به آن میل دارند...
تمدن و تعالی و فرهنگ مترقی این است.
چون در بیپوششی دستاوردی نیست. جز پاسخ به راحتطلبی و لذتگرایی، اما در پوشش پر از دستاورد است. خودنگهداری. تسلط بر نفس. حفاظت از خانواده خود و دیگران. حفظ سلامت جسم و جان. حفظ طهارت مردان و زنان اجتماع...
@ninfrance