دیدم نوشتهاند:
🗞 طرح جلد: اسامی شهدای غزه در ۳۰ روز گذشته
🇵🇸 شمار شهدا از ۱۰ هزار نفر گذشت...
و بعد یاد این متن از شهید مرتضی مطهری افتادم و اشک و لبخند با هم در آمیخت.
«هيچ وقت خون شهيد هدر نمیرود
شهيد چه میكند؟ شهيد تنها كارش اين نيست كه در مقابل دشمن میايستد، يا دشمن را میزند يا از دشمن میخورد؛ اگر تنها اين بود، بايد بگوييم آن وقتی كه از دشمن میخورد و خونش را میريزند، خونش هدر رفته.
نه، هيچ وقت خون شهيد هدر نمیرود، خون شهيد به زمين نمیريزد. خون شهيد هر قطره اش تبديل به صدها قطره و هزارها قطره، بلكه به دريايی از خون میگردد و در پيكر اجتماع وارد میشود. لهذا پيغمبر(ص) فرمود:
هيچ قطرهای در مقياس حقيقت و در نزد خدا از قطره خونی كه در راه خدا ريخته شود بهتر نيست.
شهادت تزريق خون است به پيكر اجتماع؛ اين شهدا هستند كه به پيكر اجتماع و در رگهای اجتماع - خاصه اجتماعاتی كه دچار كم خونی هستند - خون جديد وارد میكنند.»
« برگرفته از کتاب قيام و انقلاب مهدی عليه السلام، ص۸۷»
و به دنیا خون جدید تزریق شده گویا...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر نمیکردم چیزی هلندیها را اینطور به حرکت در بیاورد. در همه شهرها و مراکز شهرها تظاهرات، راهپیمایی یا تحصن شکل بگیرد...
اینجا ایستگاه مرکزی شهر اوترخت #هلند
در تحقیقی که یکی از سایتهای خبری تحلیلی هلند انجام داده، تنها ۱۵درصد از مردم هلند بر این باورند که دولتشان باید از رژیم اسرائیل حمایت بیقید و شرط داشته باشد...
اینها نشانههایی از آگاهی و بیداری در سرزمینهایی که رسانهها کاملا مدیریت میشود نیست؟
در پستهای بعدی از این سایت و یک برنامه تلویزیونی در #هلند در حمایت از مردم #مظلوممقتدر #فلسطین خواهم نوشت.
و آقا مرتضی باز چه خاص و زیبا گفت:
«جنگ حق و باطل که از همان آغاز هبوط بشر بر کره زمین آغاز شده، اکنون به آخرین دوره تاریخی خویش نزدیک میگردد و نهضت حق، بعد از هزاران سال مظلومیت و محکومیت، به دوران اقتدار خویش میرسد.
جهان در آستانه عصر نور است و آنکه دلش با حق باشد، آثار این نزدیکی را در همه جا، در آب و هوا و خاک و آتش باز خواهد یافت و مشتاقانه به جبهه حق خواهد پیوست.»
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
40.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انسانیت براش اتفاق غلطی افتاده...
این عبارت بازیگر هلندی در یک برنامه تلویزیونی در #هلند بود...
فکر نمیکنم تلویزیون هلند چنینی تجربهای تا به امروز داشته که چنین صحنههایی در آن از مردم فلسطین پخش شود و مجری برنامه سخنانی بگوید که ویدئو آن را جهانی کند.
هیچ چیز دیگر طبق اصولی که صهیونیستها عمری تلاش کردند بر جهان حاکم کنند پیش نمیرود و دنیا دیگر از بعد ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به شکل قبل خود بر نمیگردد.
این ویدئو که به زبان هلندی است، در صفحات دیگر نیز کار شده و برخی در سراسر دنیا درخواست کرده بودند که همراه با زیرنویس انگلیسی شود تا بتوانند در صفحات خود نشر دهند و این کار را انجام دادهاند.
این برخی، جزء سلیبریتیها و بلاگرهای معروف دنیا بودهاند... که در سایت زیر درباره محتوای این ارائه و کسانی که آن را نشر دادهاند توضیح داده است.
https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5413972/khalid-sophie-voordracht-ramsey-nasr-israel-gaza-palestina
در پست بعدی این ویدئو با زیرنویس فارسی هم در کانال قرار میگیرد.
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضهٔ کربلای امروز #فلسطین به زبان هلندی...
پیوند زیر نشانی سایتی است که میگوید: بیش از هفت نفر از از هر ده هلندی، درگیری اسرائيل و فلسطینیها را دنبال میکنند و نگرانند. و تنها ۱۵ درصد از اسرائيل بدون قید و شرط حمایت میکنند. یعنی تنها یک چهارم مردم هلند از دولتشان در همراهی اسرائیل حمایت میکنند. بیش از ۵۵ درصد مردم معتقدند که هلند باید بیشتر از اسرائيل انتقاد کند...
https://www.ioresearch.nl/actueel/nederland-leeft-mee-met-onschuldige-slachtoffers-in-israel-en-gaza/
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
زینتِ پدر
خیلی شر بودم... معلمم میگفت: تو قرار بوده پسر بشوی، لحظه آخر نظر خدا تغییر کرده...
از بس شیطنت میکردم، میگفت.
کوچکتر که بودم وضع بدتر بود. میگفتند از دیوار راست هم بالا میرفتی... مرا تشبیه میکردند به آن دخترک خانواده دکتر ارنست...
یک خاطره در ذهنم مانده. رقابت با پسربچههای همسن خودم در فامیل...
مدام میخواندند: دخترا بادکنکن، دست بزنی، میترکن... پسرا شیرن، مثل شمشیرن...
و من همه وجودم خشم میشد که ثابت کنم اصلا هم دخترا چنین نیستند...
چقدر خدا بهم رحم کرد وقتی برای اثبات دختری که او هم شیر است از ارتفاع بلندی پریدم! ارتفاعی که خود پسرها جرأت نکردند بپرند...
کمکم وارد دوران نوجوانی میشدم و از آن بازیگوشیها و سر به هواییها و شیطنتها و بیپرواییها کم نمیشد...
خاطرم هست بچه که بودم، اگر مادر در طول روز گزارش به پدر میداد که دختر خوبی بودم، صبح زیر بالشم یک هدیه کشف میکردم که کار پدر بود... و چه شیرین بود آن روزها...
اما کمی که بزرگتر شدم دیگر این کار پدر ادامه نیافت... تا یک روز صبح در دوران نوجوانی، هنگام جمع کردن تشک، کتابی زیر بالشم یافتم!
تعجب کردم! من اصلا اهل کتاب خواندن نبودم. آن هم چنین کتابی!
زنان اسوه و الگوی اسلام در تاریخ! زینب کبری!
گفتم اشتباهی شده و بیاختیار کتاب را باز کردم. بلافاصله دست خط و امضای پدر را شناختم:
«تقدیم به دخترم؛ به امید آنکه صاحب فرزند صالح و نیکو باشی»
زمین نشستم و حالم دگرگون شد. با خود گفتم: بابا به من کنایه زده! منظورش این است که از من که ناامید است. از اینکه خودش فرزندی صالح داشته باشد... دعا میکند حداقل خودم فرزند صالحی روزیام شود...
تغییر و تحول شاید از آن روز آغاز شد...
خوب خاطرم هست مادر صدایم کرد که وسیلهای را از همسایه کوچه پایینی بگیرم.
باز مثل فنر شدم و لِیلِی کنان و سرخوش در مسیر رفتن، در کوچه بالا و پایین میپریدم که ناگهان یاد نوشته پدر افتادم...
یک دفعه ایستادم. آرام شدم. چادرم را مرتب کردم. از روی جدول کنار کوچه پایین آمدم. قدمهایم شمرده شد. سعی کردم متین و باوقار راه بروم و به خودم گفتم: «بابا! ناامیدت نمیکنم...»
از آنجا و با آن کتابها که خواندنش ادامه یافت؛ معنای دختر بودن، زن بودن، معنای شخصیت، معنای موثر بودن، معنای نقشآفرینی اجتماعی سیاسی و... با اسوههایی که شناختیم، یک به یک در وجود ما چون بذرهایی کاشته شد و جوانه زد و قد کشید و بار داد و به ثمر نشست...
و حضرت زینب کبری سلام الله علیها، چه الگویی شد برای ما دخترها در اثبات درست و واقعی شیرزن بودن در این دنیا...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
تحریم بزرگترین جشنواره بین المللی فیلم مستند جهان در #هلند از سوی ده ها فیلمساز حاضر در جشنواره
@ninfrance
تحریم بزرگترین جشنواره بین المللی فیلم مستند جهان در آمستردام از سوی ده ها فیلمساز حاضر در جشنواره
هفته گذشته جشنواره بین المللی فیلم مستند آمستردام، ایدفا (IDFA) که سابقه مطرح کردن و برجسته ساختن آثار فیلمسازان فلسطینی را دارد، با اتفاق غیر منتظره ای روبرو شد.
بیش از ۲۰ فیلمساز شرکت کننده در این جشنواره به دلیل بیانیه برگزارکنندگان در محکومیت سخنان حمایت از آزادی فلسطین توسط معترضین در افتتاحیه، تعبیر نادرست از شعار "از رودخانه تا دریا فلسطین آزاد خواهد شد"، و خودداری از موضعگیری در برابر نسل کشی اسرائیل در غزه، از ادامه حضور در جشنواره انصراف داده و اقدام به خارج کردن فیلم های خود از آن کردند.
این تحریم محدود به شرکت کنندگان نبود. در پی این اتفاق، ناظران بخش پرسش و پاسخ، اعضای هیات داوران و کارکنان جشنواره نیز شروع به کناره گیری کرده و رویکرد ایدفا در قبال نسل کشی در فلسطین را زیر سوال بردند. کارمندان جشنواره در نامه ای خطاب به مدیران انتقاد خود را از بکار بردن ضمیر "ما" در بیانیه اعلام و تاکید کردند این بیانیه نشاندهنده نظر سازمان به عنوان یک مجموعه نیست چرا که بسیاری از کارکنان جشنواره با موج همبستگی با فلسطین همراه هستند و آنچه که در بیانیه منتشر شده است با عقاید و نظرات آنها مغایرت دارد.
در افتتاحیه مراسم و زمانی که مدیر هنری جشنواره در سخنرانی خود هیچ اشاره ای به فلسطین و رنج مردم در غزه نکرد، یکی از حاضران شعار همبستگی با مردم غزه و ضرورت توقف فوری حملات را سر داد. معترضان همچنین دو بنر را به نمایش گذاشتند که روی یکی شعار "از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد" و روی بنر دیگر شعار "سکوت سازمانی، عین خشونت است." نوشته شده بود. در روزهای بعد هم معترضین با بنرهای اعتراضی وارد سالن شده و شعارهایی را در همبستگی با مردم غزه و درخواست برای آتش بس فوری سر دادند.
بسمه الشریف، فیلمساز فلسطینی، یکی از اولین کسانی بود که خود را به عنوان عضو هیئت داوران از ایدفا کنار کشید و فیلم خود را از آن خارج کرد و از جشنواره به دلیل محکومیت این شعار به جای "محکومیت نسل کشی که هم اکنون در غزه رخ می دهد" انتقاد کرد. او در بیانیه ای که به طور جمعی توسط گروهی از فیلمسازان منتشر شده است، نوشت: "از رودخانه تا دریا سرزمین تاریخی فلسطین است که از رود اردن تا دریای مدیترانه امتداد دارد و اعتراضی به شرایط اشغال و آپارتاید می باشد. این شعار به معنای اینست که ما می خواهیم از رودخانه تا دریا، فلسطینی ها و یهودیان، کارگران خارجی و پناهندگان همه برابر و آزاد باشند."
محمد المغنی کارگردان اهل غزه که فیلم او به نام "پسر خیابانها" (محصول لهستان) یکی از جوایز جنبی جشنواره را کسب کرد، در سخنرانی خود در ایدفا توضیح داد: "اگر شما من را به عنوان فیلمسازی که درد فلسطینی ها را نشان می دهم تایید می کنید، اما فلسطینی هایی را که باید از زندگی شرافتمندانه ای برخوردار باشند تایید نمی کنید، توجه شما به فیلم های من معنایی ندارد." او همچنین به انتقاد ایدفا از شعار "از رودخانه تا دریا فلسطین آزاد خواهد شد" پاسخ داد و گفت: ِ"اگر نمیخواهید شعار آزادی از رودخانه تا دریا بدهیم، پس از کجا آزاد خواهیم شد؟ از یک دیوار آهنی به دیوار آهنی دیگر؟ از این سیم خاردار به سیم خاردار بعد؟"
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه حس خاصی بود خواندن کتاب «توسعه و مبانی تمدن غرب» شهید سید مرتضی آوینی در کافهای در #هلند...
بخشی از متن کتاب که بیش از بیست سال پیش نوشته شده است:
« اکنون اگر #ایران را قدرتی هم سنگ بزرگترین قدرتهای جهان میشناسند، نه از آن است که ما صاحب تکنولوژی پیشرفتهتری هستیم یا گامهای بلندی در زمینه توسعهی اقتصادی برداشتهایم... این قدرت الهی است که همهی دنیا را دیر یا زود مسخر اعتقادات ما خواهد کرد و پرچم اسلام را بر فراز همهی بلندیهای عالم به اهتزاز در خواهد آورد.
تسخیر قلوب مردم حقطلب جهان و صدور انقلاب، با پیشرفتهای تکنولوژی میسر نیست، با تبعیت از این فرمان قرآنی میسر است که فاستَقِم کَما اُمرت و مَن تابَ مَعَک، و کسی اهل استقامت است که از خود گذشته باشد. خودپرستی ریشهی همهی ترسهاست. انسانی که از گرسنگی وحشت دارد، با اولین محاصره اقتصادی تسلیم میشود. آدمی که از جان خویش میترسد، با اولین تهدید به زانو میافتد و از حقوق خویش در میگذرد...»
و من به #فلسطین میاندیشم. به قیام جدیدش، صبر و استقامت مردمش، روشنگریهای مردمی جهانی، پویش قرآن خوانی و موج اسلامخواهی عالمگیر شدهاش و ارادهی الهی که ظلمات ساخته شده توسط سردمداران غربی را کنار میزند و نور را وارد قلبها میکند. چرا؟ چون شرایط را باید برای فرستادن آخرین منجی، آماده کند...
یُخرجُهم مِن الظُلمات اِلی النور...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بچگی میگفتند معجزه پیامبر، #قرآن است.
و من فکر میکردم چرا؟
هزار دلیل داشت که یکی یکی آموختیم.
اما امروز از همه ملموستر #کتاب بودن آن است...
کتاب، اثری مکتوب است که باقی میماند. تا نسلها... تا همیشه... و معجزه آخرین فرستاده باید چیزی باشد که تا پایان عمر زمین، برقرار بماند.
و بعد از هزار و چهارصد سال، نوبت این نسل بشر است که با پیامبر آخرالزمان و پیامی که آورده، آشنا شود...
و مردم باایمان #فلسطین، چه افتخاری پیدا کردند برای معرفی کتاب آسمانیشان به مردم جهان...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
تجربه حضور در تلاقی مرز سه کشور #بلژیک، #آلمان و #هلند خیلی جالب بود.
همزمان انگار در سه کشور بودی. و از آن جالبتر پیام رومینگ همراه اول بود. در سه دقیقه سه پیام آمد. پیام اول با نام ورود به هلند. پیام دوم با نام بلژیک و پیام سوم نام آلمان.
این سرعت عمل خیلی جالب بود.☺️
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
دست دوم فروشی در #آلمان هم مثل #فرانسه رایج بود. برام جالب و قابل توجه بود که مردمش میان میشینن و جنسهای قدیمی و کهنه خونشون رو به فروش میرسونن. از لباسها و کفشهای دست دوم تا قاشق و چنگالی که دیگه عتیقه محسوب میشه و در سمساریهای ما پیدا میشه.
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
استفاده از تبلیغات با پوشش اسلامی در فروشگاههای #هلند خیلی زیاد شده.
به نظرتون چه دلیلی داره؟
پاسخ: مشتری محجبه زیاد شده...
روی تصویر نوشته: «برای تو؛ نه اونا...» ☺️
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
تایم، ترند، کامنت، بلک فرایدی
در تمام زمانی که در هلند و فرانسه بودم. به آلمان و بلژیک و ... سر زدم. ندیدم مردم یکی از این کشورها لباسی پوشیده باشد که برج میلاد یا برج آزادی ما رویش باشد. ندیدم لباسی وجود داشته باشد که فارسی روی آن نوشته باشد و تن مردم باشد. ندیدم کسی در صحبتش به فرانسوی یا هلندی یا آلمانی کلمات فارسی بکار ببرد. اما از زمانی که یادم میآید در ایرانم مردم به راحتی از وسایلی استفاده میکنند که به دست خود ایرانیها نمادهای خارجی یا نوشته خارجی روی آن است...
من هرگز درکی از این مساله ندارم!
وقتی نوجوان بودم یکبار در صف نانوایی پسر جوانی را دیدم که روی لباسش بزرگ پرچم آمریکا بود. در همان سن طاقت نیاوردم و گفتم: ببخشید آقا؟ شما چرا لباسی که پرچم آمریکا رویش است پوشیده اید؟ خندید و گفت: اشکالش چیه؟ گفتم: آخه تا حالا نشنیدم و ندیدم یه آمریکایی لباسی بپوشه که پرچم ایران روش حک شده باشه... جواب داد برو بچه... گفتم: حالا چرا آمریکا؟ گفت چرا نه؟ گفتم: آخه آمریکا سالانه ۲۰۰۰ تن گندم مازاد کشورش رو در اقیانوس میریزه اما به کشورهای نیازمند نمیده که به نان شب محتاجند... چه ارزشی باعث میشه شما تبلیغ کننده این کشور با این سیاست باشید؟ بیجواب پشتش را به من کرد نانش را گرفت و رفت...
بچه که بودیم پدرم دوست نداشت ما شلوار لی بپوشیم. شلوار لی قشنگ بود و ما دوست داشتیم داشته باشیم. اما پدرم میگفت: بوی غرب میدهد... وقتی میخواست برای ما لباس و کیف و کفش بخرد، دقت میکرد حتی یک کلمه انگلیسی روی آن نباشد. ما میدیدیم و شاید عملی آموزش میدیدیم...
هویت این گونه شکل میگیرد دیگر. درسته؟
من درکی ندارم از اینکه در کشورم مردمی هستند که اینگونه زندگی میکنند. تا دیروز براحتی با همین واژگان فارسی با هم حرف میزدیم و همه چی قابل فهم بود. امروز همه بجای کلمه زمان و وقت، از واژه «تایم» استفاده میکنند! حتی مذهبیترینها! وقتی نکتهای منتقل میکنند، میگویند: کامنت گذاشتم! یا در یک محیط کسب و کار و کارآفرینی نمیشود دو جمله فارسی شنید و گفت. باید مارکتینگ را یاد بگیریم. کارتون رو ایمپروو کنید. این باید تارگت شما باشه. ترند امروز دنیا اینه. باید ببینیم منتورینگ چی میگه... تایم نداریم وگرنه بهتر میشد این بیزینس رو پرزنت کرد...
و این روزها شاهد بودم که مجموعههای زیادی به بهانه روزی بنام جمعه سیاه! تخفیف گذاشتهاند! جمعه سیاه در حافظه تاریخی کشور من روزی بود که در خیابان ۱۷ شهریور سال ۵۷ هزاران نفر به خاک و خون کشیده شدند... حالا نام این روز شده روز تخفیفات ویژه! بارها از کسانی که روی لباسشان انگلیسی نوشته شده پرسیدهام معنیاش را میدانید؟ و اظهار بیاطلاعی کردهاند... چه جراتی!
جمعه سیاه از آمریکا شروع شده و نام روزی است که فروشگاهها محصولات بسیار تبلیغاتی خود را که عموم مردم توان خریدشان را ندارند با تخفیف به فروش میگذارند که مردم کم درآمد فرصت تهیه آن را داشته باشند... فیلمها دیدیم از زد و خورد و جنگ و جدل و صفهای طولانی برای خرید در این روز خاص و شاید سیاه از این جهت باشد که دروغ غرب را واضح میکند که مگر در غرب ( بخصوص آمریکا) همه در رفاه نیستند و تامین نیستند؟ شنیدهایم یک فقیر هم وجود ندارد که؟ مگر درآمد همه مکفی نیست و همه به راحتی نمیتوانند هرچه میخواهند بخرند؟ پس چه احتیاجی به یک روز سیاه؟
درد بزرگی دارد اگر یک مکتبی از این واژهها استفاده کند و از این عناوین و بهانهها برای سود و تجارت بهره ببرد...
میخواهی تخفیف بدهی به ملتت؟ دهها روز عزیز در سال داریم که به شیرینیاش بیا نام سفید و سبز روی آن بگذار و تخفیفت را بده؟ چرا وام میگیری از غرب؟
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
چقدر #ایران خوبه...
از من اثری نیست که جاماندهام اما
هر سو که نظر میکنم از تو اثری هست...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالها پیش در دانشگاه دختری در بحث گفت: چرا باید نماز را به عربی بخوانیم؟ من دوست دارم با خدا فارسی صحبت کنم.
و دیگری گفت: چرا قرآن به عربی نازل شده؟ من دوست دارم فارسی بخوانم. البته سر اینکه همین قرآن اصل باشد و تحریف نشده باشد هم بحث داشت.
این روزها بیش از هر زمان برخی جوابها معنادار و قابل درک میشود:
امروز بیش از ۲۰۰ نوع انجیل داریم که هیچ وحدتی بین مسیحیان در خصوص آن ایجاد نمیکند. اما قرآن در سراسر جهان یک شکل است. چون به یک زبان حفظ شده است. یعنی هرچند به هر زبانی ترجمه میشود اما زبان پایه حفظ شده است. هرجای دنیا گفته شود: قل هوالله احد؛ بلافاصله همه یک صدا در هر جای این کره خاکی خواهند گفت: الله الصمد...
و چرا این حفظ زبان مهم است؟ چون حفظ اعتبار میکند. کتاب مسلمانان جهان یکی است و پیامش ثابت است. و اگر همه جهان با این پیام آشنا شوند یک کل منسجم جهانی یکدست شکل خواهد گرفت.
و زمینهسازیاش را به وضوح این روزها میبینیم.
نمازهای جماعت پر عظمت جهانی مسلمانان را دیدهاید؟ اگر هرکس به زبان خود میخواند چه نظم و وحدتی میماند؟ اما امروز خودش شدهاست یک فریاد هماهنگ... یک کار گروهی اثربخش
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعالیتهایم در فضای مجازی
در این سالهای دور از وطن، به ناچار فعالیتهایم در فضای مجازی گسترش یافت. همهٔ دغدغهام رشد و بالندگی مردم سرزمینم ایران و تمام فارسیزبانان در سراسر دنیاست. و البته آرزو دارم پس از آن برای همهٔ مردم جهان نیز محقق بشود.
📗کانال «تا انتهای افق»: شرح مشاهدات، تجارب و یادداشتهایم در فرانسه، هلند و ایران
eitaa.com/ninfrance
📒کانال «منِ بابرنامه»: آموزش چشمانداز نویسی، تعیین هدف و برنامهریزی استراتژیک در زندگی فردی و اجتماعی به همراه تکنیکهای مدیریت زمان و انرژی
eitaa.com/manebabarname
📘کانال «منِ نوجوانِ بابرنامه»: محتوای فوق با بخشهای جدید، مخصوص نوجوانان
eitaa.com/nojavanebabarname
📙کانال «چهل حدیث به زبان ساده»: روخوانی و توضیح کتاب شرح اربعین حدیث امام خمینی، که یک کتاب اخلاقی است و در اصلاح و بهبود اخلاق الهی ما تحول بنیادین ایجاد میکند.
eitaa.com/chelhadisemam
📗کانال «آموزش زبان فرانسوی»: آموزش زبان فرانسوی به زبان ساده از صفر و برای افراد کاملا مبتدی. با دریافت مدرک بینالمللی دلف، از کشور فرانسه
eitaa.com/ninfrance2
📒 کانال «سیر مطالعاتی آثار کمتر خوانده شدهٔ علامه شهید مرتضی مطهری»
eitaa.com/shahidmotahari_asar
📕روخوانی کتاب «دفتر دل»؛ هرآنچه باید درباره قلب خود بدانید...
eitaa.com/resaledel
📘 کانال «حجاب جهانی»؛ ثبت مطالب مرتبط با انتخاب پوشش جهان و ایران
eitaa.com/hejabjahani
📌تمامی این کانالها در بله، تلگرام، اینستاگرام و آپارات هم برقرار است. و صوتها در پادکست شنوتو نیز بارگزاری شده است.
✨ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند، #فرانسه و #ایران
@ninfrance
اظهار نگرانی از گرایش زنان غرب به اسلام از بعد از ۷ اکتبر...
سوال ایجاد شده این است:
« علت استقامت ورزیدن زنان فلسطینی و امید و اعتماد به خداوندگارشان چیست؟»
شاید هرگز حماس تصور نمیکرد، از نتایج قیامش، آشکار شدن ظلم و شناسانده شدن ظالم حقیقی و نمایان شدن مظلوم به دنیا باشد.
و از آن بالاتر تصور نمیکرد این استقامت برآمده از ایمان زنان مسلمانش، زنان غرب را به خواندن قرآن و جستجوی حقیقت دینی و مکتبی آنها بکشاند... و چنین شده است...
اما...
تازه زنان جهان با بانوی بلندمرتبه ما، سیده زنان جهان، فاطمه زهرا سلام الله علیها، آشنا نشدهاند. باید منتظر آن روز بود...
بانویی محبوب در خانواده، معتقد، مقاوم، دارای شخصیت سیاسی و در عین حال مادر و همسری نمونه، مقتدر، صبور، آگاه به مسائل زمان، حق طلب، قدرت کلام بالا، مدافع مظلوم، نترس، فداکار و تاثیرگذار بر تاریخ بشری...
صبر کنید و آینده زنان جهان و تحولات آخر الزمان را به مشاهده بنشینید،
کاین هنوز از نتایج سحرست...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
غیرت شیرین
یک روزی زیبا بودن خیلی خاص بود. شب جشن ازدواج و دیدن چهره عروس که چه شکلی شده خیلی هیجانانگیز بود. زنی زیبا را به تصویر کشیدن بسیار دیدنی بود.
اما امروز جامعه از زنان زیبا و تقریبا شبیه به هم اشباع است. دیگر کسی از یک چهره بسیار زیبا و خوش آرایش هیجان زده نمیشود یا عموم دختران شب جشن عروسی خیلی متفاوت با سایر زمانهایشان نیستند.
دیگر انگیزهای برای زیباتر کردن خود نمیماند... از بس همه زیبا شدهاند و تو یکی از هزاران هزار زن زیبا خواهی بود که نگاهت هم نمیکنند...
آدم دوست دارد ایدهای متفاوت داشته باشد. مثلا خود را از دیده شدن حفظ کند. خود را اسیر زیبا سازی تکراری فراگیر نکند. به چیز جدیدی فکر کند که آن هزاران هزار فکر نمیکنند و متفاوت عمل کند...
میدانید چرا داعش در غرب طرفداران زیادی پیدا کرد؟ بخصوص از جنس دختران؟
چون برعکس فرهنگ غرب که همه را عریان کرده بود و بیارزش و به دلیل عرضه بالا، تقاضا کم شده بود... ناگهان مردانی پیدا شدند که شعارشان این بود: جز برای خدا نباید وجودت را در اختیار کسی قرار دهی، حتی در معرض دید...
فیلمی فرانسوی دیدم که این داستان را به طرز عجیبی خوب به تصویر کشیده بود. دخترکی فرانسوی که حاضر شده بود خود را کامل از دید هرکس جز آنکه خاطرخواهش شده بود و او را برای خدا برای خود میخواست، بپوشاند.
تشنگی غیرت مرد را خواستن بعد از دست و دلبازی زنان درباره خودشان، تشنگی عجیبی است...
چه زیبا گفت آنکه گفت: زنان فهمیدند که دست و دلبازی درباره خودشان، باعث طعن و تحقیرشان شده است...
حالا داعش که ساختگی بود و بویی از حقایق و معارف الهی دین نبرده بود. اما ببینید و فکر کنید اگر هر یک از مردان یک جامعه غیرت و محبت صادقانهشان را فقط نثار حلال خود کنند و از زنان دیگر چشم بپوشند و حتی توجه نکنند و محل ندهند، جامعه به دست خود زنانی که تصمیم به تغییر نظر و رویه میگیرند، چه شکلی خواهد شد...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در تمام دوره تحصیل در دانشگاه، کتب ترجمه شده غربی را خواندیم...
از سلسله نیازهای مزلو تا نظریههای کانت و دورکیم و راسل...
صحبتهای این کودک و هویتی که در او شکل گرفته با کدامیک از این آموزشها تطبیق دارد؟
وقتی در سلسله نیازهای مزلو خواندیم که اولین نیاز انسان که به دنبال آن است فیزیکی است... نیاز به خوراک و پوشاک و سرپناه... انسان گشنه و تشنه به چیزهای مهمتر فکر نمیکند...
این کودک با این عمق نگاه و شکلگیری هویت عمیق، با کدام نظریه پرورش یافته؟
در آسیب شناسی نسل امروز کشورم ایران که بیشتر درباره آن خواهم نوشت، نکاتی هست که عرض میکنم.
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
🌸 کانال «تا انتهای افق» به لطف دوستان،
🔹 در روبیکا نیز راهاندازی شد:
https://rubika.ir/ninfrance
🔸تلگرام:
https://t.me/ninfrance
🔹بله:
https://ble.ir/ninfrance
🔸ایتا:
eitaa.com/ninfrance
🔹سروش:
https://sapp.ir/ninfrance
🔸اینستا:
https://instagram.com/ta.entehaye.ofogh?igshid=44nkh248rgk0
✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
وجود چنین ویترینهایی در ایران، یا تزئین درخت کریسمس و لوازمات سال نو میلادی، یا تبریک میلاد حضرت عیسی علیهالسلام، ریشه در علاقه به پیامبر خدا حضرت مسیح ندارد.
ریشه در همان احساس پایینتر بودن، هویت خود را دوست نداشتن و شبیه غربیها شدن در مسیر کمی اعتماد به نفس پیدا کردن دارد. که البته هیچ وقت هم به دست نمیآید. چون دیگر خودت نیستی، جزئی از آنها هم هرگز نمیشوی و بیهویتی و بی عزت نفسی عمیقی تا آخر عمر آزارت میدهد.
نشانش هم این است که شما هرگز نمیبینید غربیها ویترینی برای سال نو شمسی، یا میلاد پیامبر اسلام تزئین کنند و جشن بگیرند و تبریک بگویند و لوازمات مرتبط با آن را بفروش برسانند....
مگر موارد خاص سیاسی توسط اشخاص سیاسی...
✍ثبت مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 در هلند، فرانسه و ایران
@ninfrance
این نوع پوشش دختران مسلمان شده در #هلند را زیاد میبینم.
بررسی دلایلی که به این نتیجه میرسند تا این حد خود را بپوشانند، و کاملا با اعتماد به نفس، در محیطی که اکثریت شبیهش نیستند، به امورات زندگی خود هم برسند، میتواند یک پروژه مهم تحقیقاتی، پایه محتوایی دهها فیلم سینمایی و هزاران مستند زنده شود...
وقتی غرب راه رفته تشویق زن به بیپوششی بوده و همچنان هست...
مصاحبههای متنوعی با این افراد در یوتیوب موجود است. که برخی را به مرور در کانال قرار میدهم. ان شالله
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
لطفا این فیلم را از تلویزیون ایران پخش کنید.
فیلم فرانسوی «تمام وقت» را دیدم.
À Plein temps
این فیلم که اثر سال ۲۰۲۱ است داستان سخت و تلخ زندگی روزانه یک زن فرانسوی را در موقعیت مادری بدون همسر و شاغلی که شغلش با فاصله زیاد از سطح مدرک تحصیلی دانشگاه اوست نشان میدهد.
تمام سختی اداره زندگی او با بحران اعتصابات حمل و نقل در فرانسه که مجبور است از حومه پاریس به مرکز آن هر روز سفر کند، به یک زندگی هولناک تبدیل شده است...
دیدن این فیلم بسیار بسیار مهم است. از آنجا که در فرانسه زندگی کردهام موارد زیادی برایم ملموس بود و از نزدیک و بیواسطه شاهدش بودم.
این فیلم باید پخش شود و بعد آن میزگرد و نشست برگزار شود و وضعیت و حقیقت زندگی زنان در غرب و بخصوص فرانسه مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد.
هرچه تا امروز نوشتهام، و بسیاری باور نکردهاند، یک فرانسوی، خودش از وضعیت کشورش به تصویر کشیده است.
در پست بعدی برخی نکاتی که دیدن این فیلم را مهم و ضروری کرده است، عرض میکنم.
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
چه خواهد کرد با ما عشق
پرسیدیم و خندیدی...
و با خندیدنت،
پیچیدهتر کردی معما را...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
تا انتهای افق
لطفا این فیلم را از تلویزیون ایران پخش کنید. فیلم فرانسوی «تمام وقت» را دیدم. À Plein temps این فی
فیلم «تمام وقت»
قسمت اول
این فیلم فرانسوی که دیدم، چند وجهی جای بحث و بررسی دارد.
اول اینکه حقیقت سخت زندگی کردن زنان در فرانسه را باید ببینید. من معتقدم هیچ اغراقی در فیلم نیست و تعداد افرادی که به این سختی زندگی میکنند زیاد است. (فیلمهای مستندی در یوتیوب در خصوص زنانی با این سبک زندگی موجود است.)
این موضوع از این جهت مهم هست که تصور غلطی از وضعیت زنان در خارج از ایران است و فرانسه از این جهت مهم هست که تبلیغاتش در خصوص حمایت از حقوق زنان بالاست. اما در زندگی واقعی چیزی بسیار متفاوت از حمایت از حقوق زنان میبینید.
یکبار خانمی ایرانی را دیدم که شرایطی مشابه با این خانم فرانسوی در پاریس داشت. تعریف میکرد که منزلشان حومه پاریس است. (غالبا به این دلیل حومه پاریس میروند که هزینه اجاره منازل بیاندازه بالاست و خانهها عموما قدیمی ساز و بسیار کوچک است.) و محل کارش در پاریس.
تعریف میکرد که قبل از روشن شدن هوا باید از خانه بیرون بزند و از وقتی فرزندش به دنیا آمده دچار بحران است. بچه دو سالش شده ولی هنوز مهد دولتی قبولش نمیکند (چون از سه سالگی میپذیرند) و باید بچه را مهد خصوصی بگذارد چون کسی را ندارد، که آن هم هزینه بالا دارد. لذا هزینهها سنگینتر هم شده و خیلی زندگی به سختی پیش میرود. حالا بچه هم مدام بیمار است چون در مهد غالبا بچهها مریضاند و به هم واگیر میدهند...
وقتی از شغل خانم پرسیدم خیلی شوک شدم و نمیتوانم بگویم چه شغلی داشت اما حاضر بود با تحمل همه این سختیها همین کار را داشته باشد، چون زندگی خرج دارد... یعنی زن و شوهر هر دو کار میکردند...
خوب خاطرم هست که با خودم آن لحظه میگفتم چه لذتی از زندگی میبرند؟ و چه ارزشی داشته که خانه و خانواده و دوستان را رها کردهاند و در این وضعیت زندگی میکنند.
اولین نکته شناخت حقیقت زندگی خارج از ایران است. تصور اینکه زندگی خارج از ایران سختی ندارد، تصور غیرواقعبینانه است.
افراد زیادی هستند که بیخبر از سختی زندگی که در خارج از وطن چند برابر میشود، فقط بر مبنای تصورات بیپشتوانه حرف از مهاجرت میزنند. مهاجرت برای زندگی راحتتر... اما این سراب است. زندگی واقعی مردم فرانسه به مراتب سختتر از تصور پیش میرود که آن همه تظاهرات سالانه و ماهانه و هفتگی دارند. اما چون شبکههای خارجی که علیهشان برنامه سازی کنند ندارند، خیلی عادی با همین سختیها روزگار را سپری میکنند.
این مطلب به معنای این نیست که مثلا در ایران زنان مشکل ندارند. به معنای متعادل کردن فکر از تصورات غلطی است که سالیان سال است از دنیای خارج از ایران به خورد ما دادهاند.
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance