eitaa logo
#ثامنین نجف آباد🏴
153 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
5.9هزار ویدیو
764 فایل
اینجا محفلی است برای اطلاع رسانی و تغذیه محتوایی ارتباط با ادمین 👈 @ab_ayeneh
مشاهده در ایتا
دانلود
مداحی_آنلاین_چاره_ساز_عالم_زینب_کبری_حجت_الاسلام_رفیعی.mp3
607.8K
🏴 ویژه ♨️چاره ساز عالم زینب کبری(س) 👌 بسیار شنیدنی 🎤حجت الاسلام 📡حداقل برای ☝️نفر ارسال کنید. ●➼‌┅═❧═┅┅───┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️سفرهای رئیسی، دیوارکشیِ روحانی! 🔻رئیسی قرار بود طبق وعده کذابین بین مردم دیوار بکشه، اما با پشت سر گذاشتن ۱۶ سفر استانی، از این شهر به اون شهر میره و مشکلات هفت تپه و هپکو و روستای شیخ شبان چهار محال بختیاری رو حل می‌کنه و خرابکاری‌های دولت رو درست می‌کنه؛ 🔺اون بزرگواری هم که با تخریب دیگران رای آورده، نشسته ولنجک و بین خودش و مردم دیواری کشیده با بلندای دیوار چین! باشد که در انتخابات بعدی بیشتر فکر کنیم!
✅ چه کسانی در پی محروم کردن مردم از مواهب راه‌اندازی «شبکه ملی اطلاعات» هستند ✍سید عليرضا آل داود 🛑امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیر‌ساخت ملی خودشان را در دهه 90 میلادی راه‌اندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به خودشان بود و اینکه آنها با راه‌اندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومی‌شان بودند، بسیار قابل توجه است. 🛑به عنوان مثال امریکا در سال 1991 با راه‌اندازی شبکه زیر‌ساخت ملی خود، راه‌اندازی این شبکه را به‌صورت رسمی اطلاع‌رسانی کرد. 🔴عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات» (National Information Infrastructure (NII) یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال 1991 در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا High Performance Computing Act of 1991 HPCA موسوم به «لایحه گور» توسط ال‌گور سناتور وقت امریکا، طرح شد؛ هدف این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بوده است 🛑گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعه‌ای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیاده‌سازی کرده‌اند، بنابراین برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است. 🛑سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایین‌تر شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب می‌شود شرکت‌های خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیاده‌کننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند 🛑اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، می‌بینیم سهم کشورمان از این بازار، سهم بسیار اندکی است؛ اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راه‌اندازی شود سالانه حداقل 150 هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از 2 هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد. 🛑از برکات راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویس‌های اینترنتی خارجی در ایران است؛ راه‌اندازی این شبکه می‌تواند پیام‌رسانها، شبکه‌های مجازی خارجی و سرویس‌های دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویس‌ها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند و این در حالیست که امروز جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیت‌المال و خسارات بسیاری در حوزه های هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده است.
🏴 امروز اهمیت فضای مجازی به اندازه اهمیت انقلاب اسلامی است. 💢 جلسه مدیران و سر دسته های طرح ثامن ✔ زمان: یکشنبه ۲۳ شهریور ساعت ۱۷ ✔ مکان: نمازخانه ناحیه ✅ عزیزان به دلیل در پیش بودن رزمایشی دیگر حضور کلیه سردسته ها الزامی می باشد. قبلا از حسن مشارکت و التزام شما بزرگواران کمال تشکر را دارم.
یادداشت/ ✅ کج‌سلیقگی و فرصت‌طلبی! 🔻ماجرای طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان و حذف تصاویر دختران محجبه از روی آن سبب شد تا فضای رسانه‌ای داخل و خارج از کشور بر این موضوع متمرکز شوند و از مناظر مختلف به اهداف این اقدام بپردازند. در این زمینه توجه به نکات زیر درخور اعتناست: 🔹نکات تحلیلی: 1- جدای از اینکه اقدام صورت گرفته در طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان تا چه میزان واجد اهمیت و دارای اولویت است، واقعیت این است که جامعه ایرانی همچنان از آفت سیاست‌زدگی به شدت رنج می‌برد و در عرصه تبلیغات و رسانه، موضوعات غیر اولویت‌دار به‌راحتی ضریب می‌یابد و در پیوند با موضوعات سیاسی و دینی، تبدیل به مسائل اصلی کشور می‌شود. 2- بررسی‌های دقیق صورت گرفته و نیز اطلاعیه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درسی نشان می‌دهد که اتفاق روی داده به‌هیچ‌وجه تحت فشارهای وارده نبوده و ربطی به نگاه‌های عقیدتی نداشته و نوعی کج‌سلیقگی بوده است. 3- برخی از افراد مغرض و فرصت‌طلب که مترصد وقوع چنین موضوعاتی هستند، بلافاصله موقعیت را برای گشودن عقده‌ها و نشان دادن حقدهایشان مناسب دیدند و نظام جمهوری اسلامی را متهم به ستیز با زنان نمودند! ژست حمایت از زنان توسط این جماعت در حالی است که وقتی چهره شاخص جریان اصلاحات با سلاح، همسر خود را به قتل رساند، این افراد یا موضع سکوت در پیش گرفتند و یا وقیحانه به توجیه قتل توسط قاتل پرداختند و کاسه و کوزه‌ها را بر سر مقتول شکستند که وی پرستو بوده است و...! 🔺نکته نهایی: متهم ساختن نظام جمهوری اسلامی به سخت‌گیری با زنان در حالی است که: پیش از انقلاب سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه 1.4% بود که این رقم اکنون به ۲۰% رسیده است؛ تعداد فارغ‌التحصیلان زن دانشگاهی در سال ۵۵ حدود ۶% از کل آن‌ها بوده است، درحالی‌که اکنون ۴۴% از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را زنان تشکیل می‌دهند؛ تعداد پزشکان زن قبل از انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که هم‌اینک به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است؛ آمار پزشکان متخصص زن نیز از ۵۹۷ نفر قبل از انقلاب، با افزایش ۵۰ برابری به ۳۰ هزار نفر در حال حاضر رسیده است؛ تعداد نویسندگان زن قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که اکنون به حدود ۴۰۰۰ نفر رسیده است. تا ۴۰ سال قبل اصلاً ناشر زن در کشور وجود نداشت درحالی‌که اکنون بیش از ۷۰۰ ناشر زن فعالیت می‌کنند؛ در سال‌های قبل از انقلاب که حضور بی‌حجاب زنان اجباری بود، تعداد حضور زنان در مسابقات خارجی ۶ مورد بود، اما اکنون این میزان به 12 هزار مورد رسیده است. در خصوص حمایت یا سخت‌گیری نظام جمهوری اسلامی نسبت به زنان، قضاوت را به مخاطبان وامی‌گذاریم. ❇️ (نویسنده: عزیز غضنفری)
مرحوم عالی نسب - @Aminikhaah .mp3
3.86M
❌🎧 نمونه ای از شراکت و 🔺حامی مالی علامه امینی _ صاحب کتاب 🎙حجت الاسلام امینی خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 ویروس تردید!! 🔺رهبر انقلاب: «بعضی‌ها هستند همه‌ی سعی‌شان این است که در مبانی انقلاب ایجاد کنند و نشانه‌های کشور را انکار کنند؛ ... این ستون فقرات کار فرهنگی دشمن است؛ این، آن لُبّ جنگ نرم دشمن است که ایجاد تردید کنند.» ۱۳۹۹/۰۲/۲۸
❇️ یادداشت/ ❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟ 🔻رئیس‌جمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمی‌شود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزه‌های اقتصادی نیز کم‌وبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیت‌ها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه می‌شود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت‌ پیگیری کرد؟ 🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعه‌یافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای این‌که فرصت‌های آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار می‌کند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامه‌ها و وعده‌ها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار می‌سازد. 2- اما در دولت‌هایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزم‌های پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیش‌بینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما به‌هرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیش‌بینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راهه‌ای افتادند که خود در تحلیل‌هایشان نگران آفات و شائبه‌های سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصون‌سازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گره‌گشایی از آن‌ها منجر گردد، پسندیده است. 🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بی‌تفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزل‌ها را در دولت بگیرد؛ این بزرگ‌ترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبه‌های سیاسی می‌تواند با پیشنهاد راه‌های قانونی و گشایش روزنه‌های حقوقی در جذب سرمایه‌گذاری‌های تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید. ✅(نویسنده: فتح‌الله پریشان)
حالا هی هشتگ بزنید :