یادداشت/
✅ کجسلیقگی و فرصتطلبی!
🔻ماجرای طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان و حذف تصاویر دختران محجبه از روی آن سبب شد تا فضای رسانهای داخل و خارج از کشور بر این موضوع متمرکز شوند و از مناظر مختلف به اهداف این اقدام بپردازند. در این زمینه توجه به نکات زیر درخور اعتناست:
🔹نکات تحلیلی: 1- جدای از اینکه اقدام صورت گرفته در طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان تا چه میزان واجد اهمیت و دارای اولویت است، واقعیت این است که جامعه ایرانی همچنان از آفت سیاستزدگی به شدت رنج میبرد و در عرصه تبلیغات و رسانه، موضوعات غیر اولویتدار بهراحتی ضریب مییابد و در پیوند با موضوعات سیاسی و دینی، تبدیل به مسائل اصلی کشور میشود. 2- بررسیهای دقیق صورت گرفته و نیز اطلاعیه سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی نشان میدهد که اتفاق روی داده بههیچوجه تحت فشارهای وارده نبوده و ربطی به نگاههای عقیدتی نداشته و نوعی کجسلیقگی بوده است. 3- برخی از افراد مغرض و فرصتطلب که مترصد وقوع چنین موضوعاتی هستند، بلافاصله موقعیت را برای گشودن عقدهها و نشان دادن حقدهایشان مناسب دیدند و نظام جمهوری اسلامی را متهم به ستیز با زنان نمودند! ژست حمایت از زنان توسط این جماعت در حالی است که وقتی چهره شاخص جریان اصلاحات با سلاح، همسر خود را به قتل رساند، این افراد یا موضع سکوت در پیش گرفتند و یا وقیحانه به توجیه قتل توسط قاتل پرداختند و کاسه و کوزهها را بر سر مقتول شکستند که وی پرستو بوده است و...!
🔺نکته نهایی: متهم ساختن نظام جمهوری اسلامی به سختگیری با زنان در حالی است که: پیش از انقلاب سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه 1.4% بود که این رقم اکنون به ۲۰% رسیده است؛ تعداد فارغالتحصیلان زن دانشگاهی در سال ۵۵ حدود ۶% از کل آنها بوده است، درحالیکه اکنون ۴۴% از فارغالتحصیلان دانشگاهی را زنان تشکیل میدهند؛ تعداد پزشکان زن قبل از انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که هماینک به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است؛ آمار پزشکان متخصص زن نیز از ۵۹۷ نفر قبل از انقلاب، با افزایش ۵۰ برابری به ۳۰ هزار نفر در حال حاضر رسیده است؛ تعداد نویسندگان زن قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که اکنون به حدود ۴۰۰۰ نفر رسیده است. تا ۴۰ سال قبل اصلاً ناشر زن در کشور وجود نداشت درحالیکه اکنون بیش از ۷۰۰ ناشر زن فعالیت میکنند؛ در سالهای قبل از انقلاب که حضور بیحجاب زنان اجباری بود، تعداد حضور زنان در مسابقات خارجی ۶ مورد بود، اما اکنون این میزان به 12 هزار مورد رسیده است. در خصوص حمایت یا سختگیری نظام جمهوری اسلامی نسبت به زنان، قضاوت را به مخاطبان وامیگذاریم.
❇️ (نویسنده: عزیز غضنفری)
مرحوم عالی نسب - @Aminikhaah .mp3
3.86M
❌🎧 نمونه ای از شراکت #سرمایه_داران و #علما
🔺حامی مالی علامه امینی _ صاحب کتاب #الغدیر
🎙حجت الاسلام امینی خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ یادداشت/
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟
🔻رئیسجمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمیشود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزههای اقتصادی نیز کموبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیتها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه میشود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت پیگیری کرد؟
🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعهیافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای اینکه فرصتهای آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار میکند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامهها و وعدهها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار میسازد. 2- اما در دولتهایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزمهای پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیشبینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما بههرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیشبینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راههای افتادند که خود در تحلیلهایشان نگران آفات و شائبههای سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصونسازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گرهگشایی از آنها منجر گردد، پسندیده است.
🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بیتفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزلها را در دولت بگیرد؛ این بزرگترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبههای سیاسی میتواند با پیشنهاد راههای قانونی و گشایش روزنههای حقوقی در جذب سرمایهگذاریهای تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید.
✅(نویسنده: فتحالله پریشان)
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 آیا باید در دانشگاه ها تفکیک جنسیتی ایجاد کنیم!؟
🎙 پاسخ #دکتر_غلامی
🗂 مشاهده کامل تمامی قسمت های برنامه:
yun.ir/402yvc
مدام میگن فیلترینگ بده و هیچ جای دنیا غیر از ایران استفاده نمیشه ولی دقت نمی کنن همین اینستاگرامی که روی گوشی شون نصب هست رقیب ایرانی اش یعنی #روبیکا رو فیلتر کرده و شما نمی تونی از #اینستاگرام به روبیکا لینک بدی!
بعد همین بزرگواران دم از رقابت آزاد هم می زنند!!/احمد کارامد
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کارشناس شبکه الجزیره:
ائتلاف کشورهای عربی با اسرائیل منجر به تضعیف ایران نخواهد شد؛ امکان ندارد جغرافیای ایران تغییر کند.