✋
مجازات روزهخواری در انظار عمومی
🔺طبق ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی
🔹 «هرکس علنا در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرام نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میگردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل داری کیفر نیست ولی عفت عمومی را جریحهدار نماید فقط به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
*قابل تامل*
*🛑🛑 جمهوری اسلامی پاکستان و نعمتی بنام ولایت فقیه که در آن نیست.*
🛑 در اذهان عمومی و رسانه ای با شنیدن عنوان جمهوری اسلامی، همگان یاد جمهوری اسلامی ایران افتاده و در ذهن کمتر کسی خطور می کند که سالها قبل از ایجاد جمهوری اسلامی در ایران، در دیگر کشورهای جهان، جمهوری اسلامی وجود داشته است و ما چهارمین کشور دنیا هستیم که این نظام را با رای خویش ایجاد کردیم.
🇵🇰🛑 کشور پاکستان تقریبا ۲۳ سال قبل از ایران دارای نظام جمهوری اسلامی بوده و اکنون در بعضی ملاک های قدرت از جمهوری اسلامی پیشتر است، این کشور حدودا ۳ برابر ایران جمعیت دارد و تنها کشور اسلامی است که دارای بمب اتمی می باشد.
🛑 اما بررسی تاریخ سیاسی این کشور مهم اسلامی و سپس مقایسه آن با نظام ایران، یک نقطه قوت بزرگ را نشان می دهد که در ایران سبب رشد و ثبات شده و نبودش در آن کشور سبب بهم ریختگی اوضاع سیاسی، اقتصادی و امنیتی شده و آن چیزی جز ولایت فقیه نمی باشد.
🛑بررسی وضعیت و سرنوشت بد ۲۲ نخست وزیر این کشور که هیچکدام دوره مسئولیت قانونی خود را به پایان نرسانده و با کودتا، ترور و حکم قضایی برکنار شدند، نشان می دهد که نبود یک قدرت مورد قبول عامه و قانونی که ریشه در فرهنگ و دین مردم داشته باشد، یک نعمتی است که کشور و مسئولین ارشد آنرا از تغییرات ناگوار سیاسی و توطئه ها مصون می دارد، چنانچه وجود ولایت فقیه در ایران علی رغم نارضایتی از عملکرد دولتمردان، جز در یک مورد و آنهم بعد از روند قانونی باعث ماندگاری روسای جمهور شده و تا توانسته از حیثیت سیاسی آنان دفاع نموده و کشور را در تنگناهایی چون ترورها و درگیری های ابتدای انقلاب و بعد ها در مواقعی چون فتنه ۸۸ از سقوط و سرنگونی نجات داده و کشوری دارای ثبات سیاسی را ایجاد نموده است.
🛑 اما اکنون در پاکستان شاهدیم که نخست وزیری بنام عمران خان علی رغم رای مجلس، با ندادن باج و امتیاز به آمریکا، در معرض سقوط قرار گرفته و از او می خواهند که استعفا داده یا برکنار می شود و اینچنین کشوری که هفتمین ارتش بزرگ جهان را در اختیار داشته و دارای بمب اتمی، به راحتی با یک تهدید سیاسی و نه نظامی آمریکا دچار تزلزل شده و استقلال خود را از دست می دهد.
🛑آری قبول کنیم یا نه، ولایت فقیه یک ستون مستحکم نه تنها برای جمهوری اسلامی، بلکه برای کشور است، کشوری که اگر این نعمت را نداشت، مشخص نبود اکنون چند پاره شده و چقدر از مردمانش در کشاکش جنگ قدرتهای خارجی چون ابتدای قرن ۱۴ کشته می شدند.
✍️ سید محسن هاشمی
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۳)
🔻 خبر: عربستان سعودی بالاخره تن به آتشبس در یمن داد و دلیل اعلامی خود را ابتدا درخواست رئیس شورای همکاری خلیجفارس و بعد ماه مبارک رمضان اعلام کرد.
🍃🌹🍃
🔸 گزارههای تحلیلی:
1⃣ شرایط میدانی؛ در طول ۸ سال گذشته برای عربستان سعودی محرز شده که توان شکست و پیروزی در جنگ یمن را ندارد و در مقاطع مختلف با انجام عملیاتهای گوناگون در جبهههای شرقی، جنوبی و غربی یمن، تلاشهای زیادی برای فائق آمدن بر این ناکامیها داشته است که مهمترین آنها ایجاد جبهههای جدید در الحدیده و مأرب بود که بینتیجه بود. از سوی دیگر در میان ائتلاف عربی شکافهایی ایجاد شد که منجر به دومینوی شکستها برای این ائتلاف و افزایش اختلاف و درگیری میان آنها شد. درگیریهای عربستان و امارات در جنوب یمن و بهویژه در عدن میان نیروهای طرفدار امارات با منصور هادی نمونه بارز این اختلافها بود.
2⃣ شرایط منطقه؛ ازآنجاییکه عربستان سعودی داعیهدار رهبری جهان اسلام و جهان عرب است، جنگ یمن این ادعای سعودی را برای بسیاری از کشورهای منطقه کمرنگ کرده است. این گزاره که عربستان توان دفاع از خود را ندارد، چگونه میتواند از ما دفاع کند در ذهن بسیاری از رهبران کشورهای غربی و منطقه ایجاد شده است.
3⃣ هزینههای نظامی؛ از ابتدای جنگ یمن تاکنون، هزینههای عربستان سعودی چیزی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار بوده که با بودجه ۱۸ ساله کشوری همچون تونس برابری میکند. این هزینههای گزاف و کاهش ذخایر درآمدی عربستان سعودی، رهبران این کشور را به فکر پایان جنگ در یمن سوق داده است.
🔺 نکته پایانی: میتوان گفت که آتشبس کنونی در یمن یک پیروزی بزرگ برای یمنیها محسوب میشود و صرفنظر از پایبندی سعودیها به آن، منجر به دستاوردهای بزرگ سیاسی و میدانی برای یمنیها در آینده خواهد شد.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | دولت مردمي!
🍃🌹🍃
🔻 سال جديد در حالي آغاز شده است که اولين بهاري است که دولت سيزدهم سکاندار دستگاه اجرايي آن است که مهمترین خصيصه خود را مردمي بودن قرار داده است. همين ويژگي باعث شده تا حکيم انقلاب اسلامي در پيام نوروزيشان اینگونه دولت را مورد تمجيد قرار دهد: «دولتي تازهنفس به ميدان آمد ... دولتي مردمي و علاقهمند به حرکتها و هدفهاي مردمي و داراي ريل جداگانهاي غير از دولت محترم قبلي در حال حرکت هستند و اميدهايي را در مردم زنده کردهاند بحمدالله».
🔸 نکات تحليلي: دولت مردمي دولتي است که در عمل نيز مشي و شيوه حکمرانياش را اينگونه تنظيم کرده باشد. لذا بايد خود را متوجه موارد زير نمايد:
1⃣ رفتن به ميان مردم و شنيدن بيواسطه مسائل و مشکلات از زبان ايشان يکي از ويژگيهايي است که از دولت سيزدهم انتظار ميرفت که تاکنون کارنامه مؤثری در اين زمينه خلق شده است.
2⃣ سخن گفتن با مردم فقط به شنيدن درد دلهاي آنان ختم نميشود بلکه فرصتي را فراهم ميآورد تا مردم نيز با محدوديتها و مشکلات و توانمنديهاي دولت آشنا شده و بتوانند کمک يار قوه مجريه باشند.
3⃣ اتّخاذ سبک زندگي مردمي، بیتکلف بودن در مشي و منش، دوري کردن از منشهاي اشرافيگري و از موضع بالا به مردم نگاه کردن نيز خصوصيت ارزشمندي است که از رئيسجمهور دولت سيزدهم در اين ماهها در اذهان عمومي جاي گرفته و تيم همراه او نيز در همين مشي و مرام قدم زده است.
4⃣ گزارش دادن به مردم ازجمله ديگر خصوصيات يک دولت مردمي است. دولت وکيل مردم است و موکل بايد بداند که وکيل کارها را چگونه به سامان رسانده است، لذا نيازمند شنيدن گزارش است. حکيم انقلاب تأکید دارند که: «گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهيد؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمايي».
✍ مهدی سعیدی
#روشنگری | #ثامن | #رئیسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#پرسش_و_پاسخ(۵۳) | مذاکرات بعدی؛ کی؟
🍃🌹🍃
🔻 هنوز زمان از سرگیری مذاکرات مشخص نیست و هیچ کس از آن خبر ندارد. نه آمریکا و نه ایران زمان آن را نمیداند چرا که یک طرف باید تصمیم بگیرد.
🔹 ایران تصمیم قطعی خود را گرفته و قرار نیست از خطوط قرمز کوتاه بیاید. آن چیزی که من اجازه دارم از پشت پرده مذاکرات بگویم این است که ما در این خط قرمزها به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد و از این رو سفر مورا به تهران در آن بخشی که به دنبال این بود که ببیند آیا ایران کوتاه میآید یا خیر بیحاصل بوده است چراکه ایران به هیچ وجه کوتاه نخواهد آمد و نباید هم کوتاه بیاید هرچند امتیازاتی که ما بر سر آنها ایستادهایم باز هم کافی نیست و باید بیشتر از آن بخواهیم...
✍خوش چشم
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۸۴)
🔻 خبر: برخی چهرههای جریان سیاسی خاص باوجود آنکه کمتر از هفت ماه از عمر دولت انقلابی میگذرد، انتقادات تندوتیزی نسبت به عملکرد اقتصادی دولت و وضعیت تورم در جامعه مطرح میکنند، درحالیکه همینها تا هشت سال پیشازاین در خواب زمستانی بودند و فضای اقتصادی جامعه را گلوبلبل میدیدند.
🍃🌹🍃
🔸 گزاره خبری: رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در یک مصاحبه با اشاره به اینکه دولت آقای رئیسی بههیچوجه نمیتواند به شعارهای انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند، اضافه میکند: «یکی از شعارهای آقای رئیسی پایین آوردن تورم و از میان بردن گرانی و کمک به معیشت مردم بود. همه قیمتها چند برابر شده و آقایان حاضر نیستند که بپذیرند، این همه گرانی ناشی از تورم است و مرتب هم شعار میدهند که نرخ تورم رو به کاهش است».
🔹 گزارههای تحلیلی:
1⃣ دولت آقای روحانی ۵۵ هزار میلیارد تومان بهعنوان تنخواه از بانک مرکزی استقراض کرد. آثار تورمی این نقدینگی در ششماهه دوم ۱۴۰۰ میبایست خود را نشان میداد و تمام تلاش دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم، بیاثر کردن این استقراض بود. حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این خصوص میگوید: «اصلاحطلبان از تورمی انتقاد میکنند که با استقراض دولت قبل ایجاد شد»؛ بنابراین ابتدا باید این سؤال از منتقدین دولت فعلی پرسیده شود که در زمان عملکرد ۸ ساله دولت روحانی کجا بودند؟
2⃣ در بررسی عملکرد هفتماهه دولت انقلابی نقاط قوت زیادی مشاهده میشود، دولت فعلی با تأکید بر خطوط قرمز در مذاکرات برجامی و تلاش در جهت تحت تأثیر قرار نگرفتن معیشت و اقتصاد جامعه از نتایج برجامی، تلاش برای افزایش روابط تجاری با همسایگان و اتخاذ استراتژی نگاه به شرق و حضور پررنگ در سازمانهای منطقهای، تلاش در جهت افزایش صادرات و فروش نفت، برنامهریزی در جهت بازگشت ارز به کشور و ... اقدامات پایهای مناسبی انجام داده است که تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سال جاری، موجب بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد شد.
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۱۸۷ قرآن کریم ( آیات ۱ تا ۶ سوره مبارکه توبه)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِنَّ هذِهِ القُلوبَ لَتَصدَاُ کَما یَصدَاُ الحَدیدُ وَ اِنَّ جِلاءَها قِراءَةُ القُرآنِ» براستی این قلبها زنگار میگیرد، همانطور که آهن زنگار میگیرد، جلای قلبها قرائت قرآن است. (ارشاد القلوب / ۷۸)
🎙 استاد پرهیزگار
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | پرونده سازی، ترور شخصیت و قتل، شیوهی همیشگی غرب برای حذف معترضین
🍃🌹🍃
🔻 چهارم آوریل سال ۱۹۶۸ (۱۵ فروردین ۱۳۴۷ ه.ش) سالگرد ترور #مارتین_لوتر_کینگ، رهبر مبارزه علیه تبعیض نژادی در آمریکا است.
🔹 لوترکینگ میگوید: رویای من اینست که روزی در آلاباما، با آن نژادپرستان وحشیاش، با فرماندارش که از گاله دهانش عدم پذیرش مداخله در قوانین فرومیچکد!
آری! روزی در همین آلاباما، پسرها و دخترهای کوچک سیاهپوست خواهند توانست چون خواهران و برادرانی دست در دست پسرها و دخترهای کوچک سفیدپوست بگذارند. وی دهها بار توسط دولت آمریکا بازداشت و زندانی و سرانجام در اتفاقی عجیب ترور شد.
🔺 بیبیسی مینویسد: اسناد منتشر شده توسط دولت آمریکا نشان میدهد سازمان CIA سالها در حال پرونده سازی علیه لوترکینگ و متهم ساختن وی به فساد اخلاقی و کمونیست بودن، بوده است.
⚛ لینک مطلب در بی بی سی
♨️ https://b2n.ir/z80908
#جنایات_غرب | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
📢#صدای_ثامن (۶۳) | رژیم پهلوی را چه کسانی تاسیس کردند؟!
🍃🌹🍃
❌ مجموعه جهاد تبیین و روایت (قسمت ششم)
🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۱۵ فروردین
🍃🌹🍃
1⃣ برجسته کردن شرط آمریکا برای خارج کردن #سپاه از لیست تروریستی (پیگیری نکردن پروژه انتقام ترور سردار سلیمانی) و القاء اینکه اگر ایران عقب نشینی نکند توافقی صورت نخواهد نگرفت
2⃣ وارونه گویی درباره تحولات #یمن و آتش بس دو ماهه با این عنوان که این موضوع ناشی از اراده جدی اقتصاد جهانی به ویژه آمریکا در رویارویی با حوثی های است و نه متاثر از قدرت نمایی مقاومت در حمله پهپادی و موشکی به عمق خاک عربستان
3⃣ تلاش برای تبدیل ماه رمضان به فرصتی برای تقابل مردم با نظام از طریق "روزه خواری – نافرمانی" با هدف القاء شکست تلاش جمهوری اسلامی برای مذهبی کردن جامعه، القاء تاثیر فشارهای اقتصادی و معیشتی بر نحوه مواجهه جامعه با #ماه_رمضان
4⃣ تلاش برای اعتراض آفرینی به بهانه بازگشایی حضوری مدارس و دانشگاه ها در ایران
#جهاد_تبیین | #روشنگری | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | پایههای تمدن فرانسه روی ۱۸ هزار جمجمه ی الجزایری‼️
🍃🌹🍃
🔻 رسانههای فرانسوی، از وجود بیش از ۱۸ هزار جمجمه پرده برداشتند که در "موزۀ انسان" در پایتخت فرانسه نگهداری می شوند. این جمجمه ها متعلق به شهروندان الجزایری است که سرهایشان توسط استعمارگران فرانسوی قطع شد.
🔹 شبکه "فرانس ۲۴" می گوید: از میان این جمجمه ها، صاحبان ۵۰۰ جمجمه شناسی شده اند. از این تعداد، ۳۶ جمجمه، متعلق به سران مقاومت الجزایر است که در قرن نوزدهم توسط استعمارگران فرانسوی کشته شدند و سرشان بریده شد؛ آن گاه به دلایل سیاسی و آنتروپولوژیک، به پایتخت فرانسه منتقل شد.
🔸 شناسایی این جمجمه ها و محل نگهداری آن ها، به سال ۲۰۱۱ بازمی گردد. تلاش های گسترده و پژوهش های متوالی مورخی الجزایری به نام فرید بلقاضی، به کشف این جمجمه ها منجر شد. بلقاضی ثابت کرد که در حال حاضر، جمجمۀ ۳۶ تن از رهبران مقاومت الجزایر طی سال های ۱۸۳۰ تا ۱۸۷۰، در موزۀ انسان در پاریس نگهداری می شود.
🔺 فرانسه بر این باور است که تاریخ مصرف این مبحث گذشته و این موضوع باید بایگانی شود و نگاه ها باید به آینده باشد!
#جنایات_غرب | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد عالی:علامه طباطبایی چرا در فراق همسر مرحومه اش می گریست و هرروز یکساعت بر سر مزارش میرفت...
@roshana_esfahan
.