8- هماهنگی با نیروی مقاومت بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیرویی انتظامی به منظور تامین حفاظت و امنیت مصلی در همه هفته.
9-تشکیل کلاس های تفسیر قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه توسط امام جمعه محترم.
10- حضور در مساجد بخش در ماه مبارک رمضان به عنوان 30شب و 30آیه و 30مسجد.
11- دیدار با خانواده های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران به همراه امام جمعه و مسئولین.
12-برگزاری مناسبت های مذهبی و سیاسی و ملی و اجتماعی با همکاری دستگاه های مربوط مثل جشن پیروزی انقلاب اسلامی و رحلت حضرت امام خمینی ره و ... .
13- برگزاری اجلاسیه ائمه جمعه استان مازندران به میزبانی ستاد نماز جمعه بخش گتاب در سال 1396.
14-پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی نمازگزاران در مصلی با دعوت از روحانیو ن عزیز.
15- برگزاری طرح یاوران نماز جمعه .
✅عملکرد ستاد #نمازجمعه در حوزه #معاونت_فرهنگی:
1- چاپ و توزیع نشریه جمعه های انتظار در مصلی در هر فصل و مناسبت های مختلف.
2- همکاری با مجمع السادات شهرگتاب و برگزاری جشن غدیر.
3-جشن تکلیف روزه اولی ها برای آقا پسر ها و اهدای جوایز فرهنگی به این عزیزان.
4-تفاهم نامه فرهنگی میان ستاد نمازجمعه و سازمان تبلیغات اسلامی و مراکز قرآنی.
5-تشکیل شورای فرهنگی عمومی بخش گتاب.
6- برگزاری کلاس های نفحات الجنه برای جوانان و نوجوانان.
7- برگزاری کلاس های آموزش قرآن و تفسیر قرآن.
8-جشن پیروزی انقلاب اسلامی برای نوجوانان.
9-برگزاری نماز عید فطر با همکاری هیات امنای مساجد و پایگاه های بسیج و روحانیون شهر در میدان شهدای شهر گتاب.
10- برپایی ایستگاه های صلواتی در مصلی بمناست های مختلف.
11- برپایی نمایشگاه های کتاب در مصلی.
12- برگزاری مسابقات فرهنگی.(نقاشی-کتاب خوانی و ...)
عملکرد ستاد نمازجمعه در حوزه معاونت خواهران:
1- برگزاری جشن شکوفه های انقلاب با همکاری مراکز قرآنی بخش گتاب.
2- همایش فدائیان حضرت رقیه(س) برای خردسالان به مناسبت سالروز شهادت حضرت رقه(س).
3- جشن تکلیف برای روزه اولی ها دختران و خواهران.
4- برگزاری کلاس های آسیب های اجتمائی ویژه بانوان در روستا های مختلف با حضور امام جمعه محترم بخش گتاب و کارشناسان مربوطه.
5- جشن ازدواج ویژه نو عروس ها و داماد ها به همراه کادو.
6- جشن ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س).
7- برگزاری جشن ویژه کودکان به مناسبت روز کودک با اهدای جوایز در تالار اداره ارشاد اسلامی بابل.
8- برگزاری نمایشگاه های مختلف در موضوعات سیاسی و اجتماعی و مذهبی و سند2030و حجاب و عفاف و دفاع مقدس و... .
9- برگزاری کلاس های تغذیه بر مبنای طب اسلامی در ماه مبارک رمضان در مصلی توسط استاد تغذیه.
✅عملکرد #ستاد_نمازجمعه در حوزه #معاونت_توسعه و #پشتیبانی:
دریافتی از نمازگزاران در سال 1396: 000/781/12 تومان
که برای مصارف فرهنگی و هزینه های جاری دفتر و امورات مربوطه به مصلی و ستاد نمازجمعه هزینه گردید.
گزارشی از پروژه بزرگ مصلی در حال احداث بخش گتاب
مصلی در زمینی به مساحت 4630 متر است که مقدار 2840متر آن اهدایی و باقی مانده آن که 1790متر می باشد توسط خیرین و با کمک های مردمی خریداری شده است که در حال حاضر با هزینه ای به میزان 000/000/598 تومان با بنای حدود 2000 مترمربع تا پی و ستون و دیوار برشی انجام شده است.
که از این مبلغ 000/000/598 تومان کمک های مردمی و دولتی به این پروژه به شرح ذیل می باشد:
1-کمک استانداری مازندران :000/000/50 تومان
2-کمک اوقاف و امور خیریه شهرستان:000 /000/100تومان
3-کمک شورای سیاست گذاری ائمه جمعه: 000/000/100 تومان
4-کمک خیرین مردمی000/000/228 تومان
5- مانده بدهی ستاد به پیمانکار 000/000/120 تومان می باشد.
6- حدود 000/000/900 تومان هزینه نظام مهندسی بوده که برادران بزرگوار نظام مهندسی بخش و شهرستان و استان هیچ گونه حق الزحمه دریافت ننموده و مبلغ فوق را رایگان انجام داده اند.
در پایان از حسن اعتماد حجت الاسلام دکتر تقی پور به خاطر واگذاری این مسئولیت خطیر به این حقیر کمال تشکر را دارم.
و از زحمات و تلاش های و تعامل شما مومنین و نمازگزاران و خانواده های معظم شهدا و مسئولین محترم ادارات بخش گتاب، از جمله بخشداری ، حوزه قضائی ، شورای شهر و شهردار ، شورای بخش و شورای اسلامی روستاها و دهیاران ، نیروی انتظامی و فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج 4 گانه بخش و به خصوص فرماندهان پایگاه و نیروی مقاومت بسیج که در گرما و سرما پشتیبان ما بوده و همچنین از متولی مسجد جناب آقای حسن ابراهیم نتاج و هیئت امنای مسجد جامع بیل پی و مردم این منطقه و آموزش و پرورش و مدیریت و کارکنان مدرسه شهید طالشیان ، هیئت مدیره و کادر اداری قرض الحسنه باب الحوائج شهر گتاب، اعضای محترم ستاد مشاوره و هیئت امنای ساخت مصلی و ستاد اجرایی نمازجمعه که فی سبیل الله زحمت می کشند و هیچ گونه حق الزحمه و حقوقی دریافت نمی نمایند تقدیر و تشکر دارم.
اگه قصور و کمبودی در برنامه های ما وجود دارد به خاطر ضعف این حقیر می باشد. و انشاالله شامل عفو و بخشش نمازگزاران و مومنین قرار بگیریم. به برکت صلوات برمحمدوآل محمد.
✅#امام _جمعه_گتاب: ترور فیزیکی ائمه جمعه در دهه 60 و ترور شخصیتی در دهه ی 80 و 90 حکایت از تاثیر موثر نهاد پربرکت نماز جمعه است/ نماز جمعه، با انقلاب از اسارت طاغوت نجات یافت
✅به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعه بخش گتاب، #نماز_عبادی_سیاسی جمعه بخش گتاب بابل به امامت حجت الاسلام والمسلمین #تقی_پور_امام _جمعه_محترم_بخش_گتاب، 5 مرداد 1397 با حضور مردم خداجوی بخش گتاب برگزار شد.
✅ایشان ابتدا بمناسبت #5_مرداد_ماه_سالروز #اقامه_اولین_نماز_جمعه_کشور در سال1358 به امامت # آیت_الله_طالقانی ره را تبریک گفتند.
✅امام جمعه گتاب : ترور فیزیکی ائمه جمعه در دهه 60 و ترور شخصیتی در دهه ی 80 و 90 حکایت از تاثیر موثر نهاد پربرکت نماز جمعه است
✅حل معضلات اجتماعی/ سیاسی /عاطفی/ شبهات/ خانوادگی/اداری/
✅امام جمعه گتاب گفتند: نماز جمعه تهران كه خطیب مجاهدش و مامومین آن مورد ترور منافقان قرار گرفتند: اما صحنه را خالى نكردند. امامان جمعه ى برجستهى كشور كه خود شهید محراب شدند. نماز جمعهى آبادان كه در طول سالهاى جنگ تحمیلى و محاصره ى این شهر نماد مقاومت ملت ایران بود. نمازهاى جمعه ى سال 76 قم و تهران كه كمر فتنهسازى جریان مهدى هاشمى را شكست. نماز جمعه هاى ماندگار سال هاى مختلف رهبرى به خصوص نماز جمعه سال 88 ایشان كه بخش قابل توجهى از فتنهى 88 را خاموش كرد. نماز جمعه هاى قم، تبریز، رشت و مشهد و بسیارى دیگر از شهرهاى ایران كه در دى ماه 88 پایه گذار حماسه ى 9 دى شدند و... را مى توان به عنوان نمونه هایى از نمازجمعه هاى موفق معرفى كرد.
✅ایشان گفتند: امید است كه این پایگاه عبادى سیاسى با حضور هرچه شكوهمندتر مردم مسلمان و انقلابى ایران به پایگاهى براى مبارزه با ظلم مستكبران و زورگویان تاریخ تبدیل شود و هرچه زودتر با حضور حضرت ولى عصر(عج) این فریضه الهى اقامه شود.
✅ایشان گفت: امام باقر علیه السلام فرمودند : بخدا قسم شنیدهام که یاران پیامبر از روز پنجشنبه خود را برای نماز جمعه آماده می نمودند
✅نماز جمعه از اسارت آزاد شد.
✅خطیب جمعه های گتاب گفتند: در اكثر شهرهاى مهم كشور ازجمله تهران، اصفهان، تبریز، قم و مشهد در دورههاى مختلفى همچون صفویه و قاجاریه برگزار مىشد، اما به دلیل اینكه ائمه جمعه از طرف پادشاه و افراد دربارى تعیین مى شد، این فریضه به معناى واقعى آن اقامه نم ىشد و به تدریج از اهمیت این پایگاه و كاركرد واقعى آن كاسته شد و یا حتى جایگاه واقعى خود را از دست داد. چنانكه شاهد آن هستیم كه در زمان ناصرالدینشاه امام جمعه به آلتى در دست حكومت بدل شده بود و در زمان امیركبیر، امام جمعه تقریباً حكم حامى دولت مركزى را پیداكرده بود تا آنجا كه منصب امام جمعه تهران، موروثى شد و كار به جایى رسید كه یكى از افراد این سلسله ى امام جمعه ها، در سن یازده سالگى به این منصب نائل شد و با توجه به اینكه پیش نمازى و خطبه خواندن در این سن شرعاً جایز نیست، تا رسیدن به سن بلوغ، وكالتاً شخص دیگرى نماز جمعه را برگزار مى كرد.
✅ایشان افزود: این روند در زمان پهلوى شكل بدترى به خود گرفت و تا جایى ادامه یافت كه به دلیل سیاست هاى دین ستیزانه این حاكمان، نماز جمعه علیرغم اینكه جایگاهى سیاسى نداشت، حتى به حالت تعطیل نیز درآمد.
✅اما با پیروزى انقلاب اسلامى در بهمن ماه 57 بود كه این فریضه الهى به معناى واقعى آن احیاء شد و حقیقتاً باید آنرا از دستاوردهاى عظیم انقلاب كبیر اسلامى ایران دانست.
✅امام جمعه گتاب گفتند: اقامه نماز جمعه مدیون اندیشه هاى متعالى و بلند حضرت امام(س) و شاگردان ایشان است. ایشان در كتاب «كشف الاسرار» كه در اولین سالهاى سلطنت محمدرضا شاه انتشار یافت، اشاره كوتاهى به مسأله نماز جمعه كردند، ولى در كتاب «تحریرالوسیله» كه در زمان تبعید به تركیه تألیف فرمودند، به طور مشروح پیرامون آن مسائلى را ذكر كردند. البته بعضى از مسائل مربوط به نماز جمعه كه در این كتاب آمده است، در اكثر كتب فقه شیعه و حتى غیر شیعه نیز به چشم مى خورد؛ مانند مسائل مربوط به محل برگزارى نماز، تعداد شركت كنندگان و... ولى یكى از مسائل مربوط نماز جمعه در كتاب تحریر الوسیله حضرت امام(س) مسأله اى است كه نسبت به آن دوران كاملاً تازگى داشت، ایشان در آنجا فرموده اند: «و بالجمله جمعه و خطبتاها من المواقف العظیمه للمسلمین كسائر المواقف العظیمه مثل الحج و المواقف التى فیه العیدین و غیرها و مع الاسف اغفل المسلمون على الوظایف المهمه السیاسیه فى هذا و فى غیرها من المواقف ......الاسلام دین السیاسه بشؤونها یظهر لمن له ادنى تدبر فى الاحكام الحكومیه و السیاسیه و الاجتماعیه و الاقتصادیه فمن توهم ان الدین منفك عن السیاسه فهو جاهل لم یعرف الاسلام و لاسیاسه.» (تحریرالوسیله، ج1، ص426) امام راحل(ره) امام راحل همواره از تعابیرى چون: «دژ مستحكم»، «سنگر اسلامى»، «امر مهم»، «فریضه وحدتآفرین و دشمنشكن»، «نماز پرصلابت جمعه»، «فریضه الهى»، «نماز وحدتبخش.»
✅ایشان گفت: حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: نماز جمعه نمایشى از قدرت سیاسى اجتماعى اسلام است. درعین حالى كه عبادت است. در خطبه نماز جمعه باید مسائل سیاسى روز مطرح بشود، گرفتارى مسلمان ها طرح بشود.
✅نماز جمعه؛ پشتوانه محكم نظام اسلامى
✅نماز جمعه ... در پیشبرد انقلاب اسلامى ما، عامل مؤثر و بزرگى است.
✅ایشان گفت: مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند: نماز عبادى سیاسى كه تعبیرى بود كه آن روز ظاهراً از زبان امام بزرگوارمان(ره) صادر شد، به این معنا است؛ هم مركز عبادت است، هم مركز آگاهى معنوى و سیاسى است كه این آگاهى موجب نلغزیدن، راه كج نكردن و به زانو درنیامدن یك ملت است... اینجا، هم پایگاه معنویت است، هم پایگاه مقاومت.
✅بركات و ثمرات نماز جمعه براى نظام اسلامى
✅هشت سال دفاع مقدس ما از نماز جمعه ها نیرو گرفت و در نماز جمعه ها تبیین شد. سخت ترین دوران این انقلاب... كه توطئه عظیم سیاسى علیه امام و انقلاب و كشور طراحى و اجرا مىشد، این توطئه در نماز جمعه ها شكست خورد.
✅نماز جمعه؛ قرارگاه ایمان و تقوا، قرارگاه بصیرت، قرارگاه اخلاق است
✅نماز جمعه یك قرارگاه است؛ قرارگاه ایمان، قرارگاه تقوا، قرارگاه بصیرت، قرارگاه اخلاق. .... قرارگاه هاى میدان جنگ هركدام فرماندهى دارند؛ فرمانده قرارگاه امامت جمعه، شخص امام جمعه است.
✅نماز جمعه، سنگر وحدت و عزت در نظام اسلامى است
✅نماز جمعه در نظام جمهورى اسلامى ایران احیا شد
✅امام جمعه گتاب گفتند: مردم ایران پس از سالیان متمادی تعطیلى نماز جمعه توسط ابوذر زمان و مبارز خستگى ناپذیر و یار دیرین امام و انقلاب مرحوم آیت -الله طالقانى، در هواى گرم پنجمین روز مردادماه سال 1358 (سوم رمضان 1399 ق) و در میان حضور باشكوه و میلیونى نمازگزارانى انقلابى و روزه دار از سراسر شهر تهران برگزار شد.
✅ایشان گفت: اقدامى كه منجر شد از آن زمان تا کنون اندیشه سیاسى انقلاب اسلامى كه در اندیشه امام خمینى(ره) شكل گرفته بود، در این جایگاه نماز جمعه كه تبلور و تجلى عینیت سیاست و دیانت اسلام است، در بیانات ائمه جمعه نمودى عینى و تبیینى رساتر پیدا كند و پایگاهى براى وحدت، انسجام و تعالى اندیشه است
@njgatab