✅ #امام_جمعه_گتاب در خطبه دوم: برخورد با
#فساد_کارگزاران_حكومتى_باید_جدى_تر_باشد//11 زیر ساخت و 28 مؤلّفه درباره #اندیشه و #گفتمان_بسیجى// با وجود تعلل اروپایى ها ؛ لازم است به #تدابیر_7_گانه ی_رهبرى_عمل شود
✅به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعه بخش گتاب، نماز عبادی سیاسی جمعه بخش گتاب از استان مازندران به امامت حجت الاسلام والمسلمین تقی پور امام جمعه بخش گتاب، 2 آذر 1397 با حضور مردم خداجوی بخش گتاب برگزار شد.
✅ایشان گفتند: اندیشه شكل گیرى بسیج از سال هاى قبل از انقلاب در ذهن بنیانگذار جمهورى اسلامى ایران بوده كه سال ۱۳۵۱ در نجف فرمودند: «به حول و قوّهى الهى براى حفظ نظام و سرزمین ملّت شریف ایران، بسیج را راه خواهم انداخت.»
✅امام جمعه گتاب گفت: اندیشه و عنوان بسیج از ژرفاى ذهن حضرت امام (قدّس سرّه) حادثه مهمّى بود كه كمتر كسى مى توانست عمق، گستره تأثیر و پیامدهاى آنرا در مخیّله خود به تصویر بكشد.
✅چگونه مىشد تصوّر كرد بسیج، سرنوشت جنگى كه براى نابودى انقلاب اسلامى طرّاحى شده بود را تغییر دهد و زمینه شكست قطعى رژیم بعثى و پشتیبانان آنرا فراهم نماید؟!
✅ایشان گفتند: كمتر كسى تصوّر مى كرد بسیج تأمین و تضمین كننده امنیّت در سراسر كشور باشد و در هر كوى و برزن حضور فعّال و مؤثّر داشته و توطئه هاى مختلف دشمن، من جمله آشوب هاى محلّى را خنثى سازد.
✅اندك افرادى باور مى كردند، بذرى كه امام راحل در سال ۵۸ كاشتند تبدیل به درخت تنومند پرثمرى شود كه سراسر كشور را از میوه هاى شیرین خود بهره مند نماید.
✅خطیب جمعه های گتاب گفتند: شكل گیرى بسیج در جهان اسلام هم در اندیشه ایشان بوده است؛ كه در بیانى مى فرماید: «بسیج تنها منحصر به ایران اسلامى نیست، باید هسته هاى مقاومت را در تمامى جهان به وجود آورد و درمقابل شرق و غرب ایستاد.»
✅وی ادامه دادند: چگونه مى توان در آن روزگار اندیشید كه روزى اندیشه و فرهنگ بسیجى مرزها را درنوردد و پرتو آن در لبنان، طومار رژیم صهیونیستى را درهم پیچد و زمینه مقاومت چندین ساله را در سوریه در برابر انبوهى از آشوبگران و حامیان منطقه اى و بین المللى آنان فراهم نماید و در عراق زمینه مقابله با پدیده داعش و داعشیزم شود؟!
✅امام جمعه گتاب افزودند: تصوّر اینكه روزى روحیه مقاومت و ایستادگى بسیجى از مرزهاى سرزمینى ایران به زادگاه اُویس قَرَنى صادر شود و شرایط را براى مقاومت مردم مظلوم یمن در برابر ددمنشى شجره ملعونه آل سعود و تهاجم وحشیانه رژیم عربستان و هم پیمانان آن فراهم نماید، غیر ممكن بود.
حجت الاسلام تقی پور گفتند: این نهاد مقدس و شجره طیبه یعنی بسیج 11 زیر ساخت و 28 مؤلّفه می تواند داشته باشدکه به شرح ذیل تبیین می شود.
۱- خدامحورى ۲- ولایتمدارى
مؤلفه هاى ولایتمدارى
الف) پیوستگى ولایت فقیه با ولایت پیامبر(ص) و ائمّه معصومین(ع): ب) همسانى اختیارات ولى فقیه با پیامبر و ائمّه(ع):
ج) تبعیت از ولى فقیه همچون تبعیت از پیامبر و امام(ع): د) استمرار ولایتمدارى:
۳- حقّ گرایى
مؤلفه هاى حق گرایى
الف) شناخت معیار حقّ و باطل:
ب) حركت در چارچوب معیارها یعنی پیامبر (ص) و امام معصوم(ع) که نماد و معیار حقّ اند . ولى فقیه بر اساس ویژگى هاى تعیین شده به نیابت از امام معصوم(ع) نماد حق است.
ج) سنجش خواص با معیارها: د)پرهیز از شخص گرایى و حزب گرایى
۴- تكلیف گرایى
مؤلّفه هاى تكلیف گرایى
۱. انجام عمل و مأموریت باانگیزه الهى:
۲. اصالت ندادن به انجام عمل باانگیزه نتیجه:
۳. پرهیز از استنباط سلیقه اى در تشخیص تكلیف:
۵- نگرش وسیله اى به قدرت ۶- عقل گرایى:
مؤلّفه هاى عقل گرایى
۱. پیروى از منطق و استدلال:
۲. اتّكاء به برهان و حجّت:
۳. پرهیز از قضاوت و عمل بر اساس احساس و انفعال:
۴. پرهیز از تحجّر: اصولاً تحجّر انواعى دارد كه دو نوع آن قابل توجّه است: یكى تحجّر سیاسى و دیگرى تحجّر مذهبى. تحجّر سیاسى در چهرهى معاویه تجلّى مى یابد و تحجّر مذهبى در چهرهى خوارج شكل مى گیرد، لكن تفاوت در این است كه تحجّر سیاسى آگاهانه است و تحجّر مذهبى معمولاً ناآگاهانه .
۷- ایثار كامل در راه هدف ۸- شناخت همه جانبه ى دشمن
مؤلّفه هاى دشمن شناسى
۱. جهاد و مبارزه با نفس به عنوان زیرساخت مبارزه با دیگر دشمنان:
۲. مرزبندى با دشمنان درون كشور: ۳. عدم ترس از ملامت ها: «لا یخافون لَومهى لائم» (مائده، آیه ۵۴)
۹- جبهه شناسى
مؤلّفه هاى جبهه شناسى
۱. شناخت جبهه ها و جریانها: مطالعه و بررسى جریان ها و جبهه هاى گوناگون در جامعه از طریق بیانیه ها، سخنرانى ها مواضع و عملكرد چهره ها و اعضاء آنها مى باشد كه آیا مواضع و عملكردها همسو و هم جهت با مواضع و عملكرد رهبرى هست یا مواضع و عملكردها خارج از اصول و موازین مى باشد؟
۲. مرزبندى با چهره ها و جبهه هاى معارض: ۳. توجّه به مصالح نظام در اقدامات و عملكردها:
۱۰- برخوردارى از مدیریت جهادى
مؤلفه هاى مدیریت جهادى
۱. رفتار كارآفرینانه و عملگرایى هدفمند: ۲. تخصّص گرایى توأم با تعهّد: ۳. سرعت كار همراه با دقّت:
۱۱- تعبّد: یعنی انقیاد در برابر حكم و فرمان صاحب فرمانى كه صالح و شأنیت براى صدور فرمان دارد، مى باشد.
مؤلّفه هاى تعبّد
۱. اعتماد و اتّكاء به مرجعیت صالح صدور حكم و فرمان:
۲. پرهیز از تجسّس و چون و چرا در برابر حكم و فرمان مرجع ذى صلاح:
۳. پرهیز از تعصّب و استبداد به رأى:
✅امام جمعه سپس اشاره داشتند: مطلب بعدی آن که با وجود تعلل اروپایى ها در عمل به وعدهها ؛ لازم است به تدابیر 7 گانه ی رهبرى عمل شود
✅بهانه جویى اروپائى ها در اجراى وعده هایشان براى جبران پیامدهاى خروج آمریكا از برجام وایجاد سیستم مستقل مالى براى تسهیل انتقال وجوه ناشى از فروش نفت ایران، اعتراض آقاى عراقچى، معاون سیاسى وزیر امور خارجه را در پى داشت و روز جمعه گذشته اعلام كرد كه اروپایى ها باید براى حفظ حاكمیت و اعتبار خودشان تصمیم بگیرند.
✅وی تصریح کردند: رهبر معظم انقلاب اسلامى پیش از این با هشدار به دولت مردان نسبت به امید بستن به اروپایى ها در مسائلى نظیر برجام و یا اقتصاد، در دیدار با رئیس جمهور و اعضاى هیأت دولت در روز چهارشنبه ۷ شهریور خاطرنشان كردند: ارتباط و ادامه مذاكره با اروپا ایراد ندارد اما باید ضمن ادامه این كار از آنها درباره مسائلى نظیر برجام و یا اقتصاد قطع امید كنید.
✅خطیب جمعه تاکید کردند: حضرت آیت الله خامنه اى در دیدار سران قوا و جمعى از مسؤولان و كارگزاران نظام، در روز سوم خرداد ۱۳۹۷هفت تضمین را براى مقابله با بدعهدى اروپا اعلام كردند:
۱. سكوت خود در برابر نقض برجام توسط آمریكا را جبران كنند.
۲. قطعنامه اى علیه آمریكا در شوراى امنیت ببرند كه آمریكا ناقض قطعنامه ى ۲۲۳۱ است.
۳. بحث موشكى و حضور جمهورى اسلامى در منطقه را مطرح نكنند.
۴. با هرگونه تحریمى علیه جمهورى اسلامى مقابله كنند.
۵. نفت ایران به قدرى كه جمهورى اسلامى مى خواهد به فروش برسد.
۶. بانك هاى اروپایى انتقال وجوه مربوط به تجارت با جمهورى اسلامى را انجام دهند.
۷. اگر در پاسخگویى به این مطالبات تعلل كردند، حق ما براى آغازكردن فعالیت هاى تعطیل شدهى هسته اى محفوظ است. دولت مردان اگر تحقق این شروط را پىگیرى كرده بودند، اروپا ناچار بود به وعده هاى خود عمل كند. اكنون نیز چاره آغاز فعالیت هاى تعطیل شدهى هسته اى است تا اروپا وحتى آمریكا عزم ایران را درپى گیرى منافع ملى احساس كنند.
آنگاه تولیت حوزه علمیه سفیران هدایت گتاب گفتند: به بهانه اعدام دو اخلالگر اقتصادى؛ لازم ذکر است برخورد با فساد كارگزاران حكومتى ؛ شدیدتر و جدىتر باشد. روند دادگاه دو مفسد اقتصادى كه اخیراً چهارشنبه ۲۴ آبان اعدام شدند نشان داد قوه قضائیه در استفاده از این فرصت براى اجراى عدالت موفق بوده است.
ایشان با تاسف بیان داشتند: پرونده فرد معروف به سلطان سكه با گردش مالى ۱۴ هزار میلیارد تومانى بدون حتى یك سیم كارت به نام خود و عدم استفاده از حساب بانكى به نام خودش و پرونده هاى مشابه مهر تأییدى بر این واقعیت است كه كشور عزیزمان درگیر یك جنگ تمام عیار اقتصادى است. لذا باید گام هاى مكمل را محکم برداشت که عبارتند از:
۱- برخورد با مدیران زمینه ساز فساد.
۲- برخورد محكم. رهبر معظم انقلاب اسلامى ۱۹ بهمن ماه سال 1396 مى فرمایند؛ «برخورد با ظلم و فساد در میان كارگزاران حكومتى باید شدیدتر و جدىتر از بقیه موارد باشد و همه مسؤولان و مدیران كشور باید به این موضوع توجه كنند.»
حاج آقا تقی پور افزودند: اگر به مهمترین محورهاى عملیات روانى رسانه هاى بیگانه مثل (بى بی سى، سى ان ان، رویترز، عرب نیوز، اكونومیست، شوراى آتلانتیك، نیوزویك، واشنگتن پست، بلومبرگ، وال استریت ژورنال، كوین گیپ، هافینگتون پست، بیزینس اینسایدر) علیه جمهورى اسلامى ایران دقت کنید عمق عداوت آنهارا می یابید . لذا باید در حرف زدن هم دقت شود تا خدای نا خواسته موجب سوء استفاده قرار نگیرد. مانند استفاده ابزارى از اظهارات ظریف در خصوص گستردگى پولشویى در كشور که تبعات زیر را داشت .
- معرفى سازمان بسیج و سپاه پاسداران به عنوان عاملین اصلى پولشویى (دویچه وله)
- استفاده ابزارى از اظهارات ظریف براى حمله به ائمه جمعه و شوراى نگهبان و متهم تراشى تلویحى از شوراى نگهبان به عنوان آلت دست عاملان پولشویى (رادیو زمانه)
- القاى بى تفاوتى امامان جمعه، و چهره هاى حكومتى نسبت به وضعیت معیشتى مردم (بىبىسى فارسى)
- القاى پولشویى گسترده توسط سپاه بهعنوان دلیل اصلى مخالفان حكومتى با اظهارات ظریف (ایران اینترنشنال، بیان، آمدنیوز، درتى وى)
@njgatab
بگزارش روابط عمومی ستاد نمازجمعه بخش گتاب، سلسله گفتمان دینی مدارس در دبیرستان آسیه قریه ولوکلا بخش گتاب با مدیریت خانم سیده کبری ابراهیمی مورّخ ۹۷/۹/۷ برپا گردید.
✅حجت الاسلام سعید رهنمائیان دبیر اجرائی طرح گفتمان و رابط سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بابل در بخش گتاب ضمن حضور در کلاس های پایه تحصیلی هفتم و هشتم و نهم به سئوالات و شبهات آنان پاسخ داد.
✅ایشان با اشاره به سئوالات آنان گفت:
" تشکیل خانواده در زمان مناسب خود، بهینه ترین موقعیت اقدام در زندگی است.چرا که تعجیل و یا تاخیر در امر ازدواج می تواند مضرّاتی بهمراه داشته باشد."
✅وی با نظر به کارشناسی جامعه شناسان گفت:
" میانگین سنین مناسب تشکیل خانواده برای پسران حدّ فاصل سنّی ۲۵ تا ۳۰ سالگی و برای دختران حدّ فاضل سنّی ۲۰ تا ۲۵ سالگی بسیار مناسب است، چرا که همراه با پختگی و آمادگی جسمانی و روحانی قابل تمجیدی خواهد بود هرچند در سنین کمتر و یا بیشتر از آن، اشکال شرعی و فردی ندارد."
✅حجت الاسلام رهنمائیان در ادامه به بقیه شبهات و سئوالات نظر انداخته و هریک را پاسخ داد. ■
@njgatab
✅حضور حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای #تقی_پور_امام_جمعه_محترم بخش گتاب و مسول محترم #حوزه_علمیه_امام_حسین (علیه السلام) بخش گتاب و خیر گرامی جناب آقای #حاج_شعبان_علی_نیا در حوزه علمیه امام #حسن_مجتبی علیه السلام و دیدار با مسئول حوزه حجت الاسلام #فلاح
@njgatab
✅حضور حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای #تقی_پور_امام_جمعه_محترم بخش گتاب در #کلنگ_زنی_حسینیه_روستا_کاسمان کلا
@njgatab