🔴 فرمایش رهبر معظم انقلاب به جناب آقای رییسی!
🔹🔸 پس از مطرح شدن حجتالإسلام و المسلمین رئیسی به عنوان ریاست قوه قضائیه، ایشان خدمت مقام معظم رهبری رسیده و درخواست میکنند در صورت امکان ایشان را از این مسئولیت معاف کنند تا همچنان خادم آستان مقدس حضرت رضا (علیهالسلام) باقی بماند.
رهبر معظم انقلاب در جواب ایشان داستانی از زندگی خود تعریف کردند و فرمودند:
♦️آن زمانی که طلبه مشهد بودم علیرغم اینکه مشهد حوزه خوبی داشت، خیلی علاقمند بودم به قم بیایم؛ قم حوزه مادر بود، اساتید بهتری داشت، زمینه رشد هم بیشتر برایم فراهم بود. مدتها پیگیر بودم تا مقدمات فراهم شد و تقریباً سال ١٣٣۵ وارد قم شدم... شاگرد خصوصی آیتالله شیخ مرتضی حائری شدم (فرزند مؤسس حوزه علمیه قم، آیتالله شیخ عبدالکریم حائری) حدود یکی دو سال از هجرتم به قم نگذشته بود که پدرم به چشم درد مبتلا شدند. ما سه برادر بودیم و من وسط بودم و پدرم علاقهمند بود من در کنارشان باشم... با استاد خویش شیخ مرتضی حائری مشورت کردم؛ ایشان به شدت مخالف بازگشت من به مشهد بود و میفرمود آینده درخشانی داری و با رفتن از قم آیندهات را خراب می کنی؛ ولی دلم قانع نمی شد... هر کسی چیزی می گفت تا اینکه در تهران خدمت آقا ضیاء پسر آسید محمد تقی آملی که اهل دل بود رسیدم. با ایشان مشورت کردم، ایشان تأملی کرد و فرمود: به مشهد برو، آنچه که در قم به آن نیاز داری و قرار است نصیبت شود، خداوند در مشهد بیشترش را به شما خواهد داد... این حرف به دلم نشست و آرام گرفتم. به مشهد رفته و خادم پدر شدم.
معتقدم هر آنچه از موفقیت نصیب من شده، به برکت خدمت به پدرم بوده است.
به شما هم (آقای رئیسی) عرض میکنم آنچه که انتظار دارید از خدمت به آستان قدس رضوی نصیب شما شود، خداوند در این مسئولیت، بیشترش را به شما می دهد."
♦️آقای رئیسی به یکی از بزرگان قم میگفت: پس از این کلام حضرت آقا، دلم آرام گرفت و پیشنهاد ریاست قوه قضاییه را پذیرفتم.
🆔 @njgatab
✅امام جمعه گتاب: 19 راهکار دَمِ دست در سال 98، برای چگونگى تبدیل تهدیدها به فرصت // كسانىكه در داخل كشور دائماً از تهدید سخن مىگویند ، تحت تأثیر رجزخوانىهاى دشمنان این ملّتند// 5 پیام تلخ و شیرین سیل نوروز 1398
✅به گزارش روابط عمومی ستاد نماز جمعه بخش گتاب، نماز عبادی سیاسی جمعه بخش گتاب از استان مازندران به امامت حجت الاسلام و المسلمین حسین تقی پور امام جمعه بخش گتاب، 9 فروردین 1398 با حضور مردم مومن و انقلابی بخش گتاب برگزار شد.
✅امام جمعه گتاب گفتند: ضمن گرامی داشت 12 فروردین روز جمهوري اسلامي ايران ( 1358 ش) // تشكيل و آغاز به كار نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران (1370 ش) // مبعث پيامبر ختمي مرتبت حضرت محمد(صلی الله و علیه و آله)//شهادت امام موسي كاظم(علیه السلام) در زندان هارون الرشيد خليفه ي ستمكار عباسي(183 ق) // وفات حضرت ابوطالب عموي گرامي پيامبراسلام(صلی الله و علیه و آله) حركت امام حسين(علیه السلام) از مدينه به مكه(60 ق)// روز جهاني كتاب كودك.
پیام های پنج گانه ی تلخ و شیرین سیل نوروز 98 :
ایشان گفتند: نوروز امسال خسارت های بسیاری به کشورمان وارد شد اما باز هم این مردم عزیزمان بودند که با تنها نگذاشتن حادثه دیدگان، قرار گرفتن در کنار آنها، بازکردن درب منازل، ارسال آذوغه و لباس گرم و... از تلخی این اتفاقات ناگوار کاسته اند.
پیام اول) بخش زیادى از خسارتها ،ناشی از نامهربانی ها به طبیعت می باشد ؛ مثل تجاوز به حریم رودخانه ها، ساخت و سازهای بی حساب و کتاب، تبدیل رودخانه ها به خیابان و لایروبى نكردن رودخانه های موجود، عدم محاسبه دقیق در ساخت سدها و ...
پیام دوم) با پیش بینی و آمادگی می توان از میزان خسارت های ناشی از حوادث طبیعی کاست.
پیام سوم) تلاش وصف ناشدنى نیروهای مسلح در امدادرسانى به علت سه ویژگى مهم آنهاست ؛
1- این نیروها برآمده از متن و دل مردم بوده 2- داشتن روحیه ی فداكارى و ایثار 3- آمادگى و سرعت عمل بالا
پیام چهارم) نوروز، تعطیلات و یا هر بهانه ای دیگر برای توجیه عدم آمادگی و حضور مسئولان کشور قابل قبول نیست. این را می توان از دو پیام مقام معظم رهبری استنباط کرد.
پیام پنجم) مردم کشورمان ، پیشتازند حتی اگرخود ، برای تامین مایحتاج زندگی شان با مشکلاتی روبرو باشند. هتل دارانی که رایگان به پذیرایی از مسافران پرداختند، تعمیرکاران و صاف کارانی که بدون چشم داشتی به کمک آسیب دیدگان آمدند و منازلی که برای دعوت از میهمان درهای خود را گشودند. مراجع معظم تقلید و روحانیون و ........ انشاءالله الرحمن خدای منان با الطاف خویش ضایعه از دست دادن تعدادی از هموطنان و خسارات مادی سیل اخیر را با برکات خویش جبران خواهد نمود.
چگونگى تبدیل تحریمها به فرصتها
به قول مقام معظم رهبرى مشكل اصلى امروز كشور مانند چند سال گذشته ، مشكلات اقتصادى است و در مقطع فعلى، دو عامل اساسى دارد :
الف) تحریم قدرتهاى غربى یعنى آمریكا و اروپا
ب) نقایص درونى و ضعفهاى مدیریّتى
حجت الاسلام تقی پور اشاره داشتند: رهبر معظم انقلاب در رد ادعاى برخى از گویندگان و صاحبنظران كه سال 98 را سال تهدیدها معرفى مى كنند، فرمودند: «بنده مطلقاً اینرا قبول ندارم؛ من معتقدم سال 1398 به توفیق الهى سال فرصتها، سال امكانات و سال گشایش هاست.» معظم له با تأكید بر اینكه كسانىكه در داخل كشور دائماً از تهدید سخن مى گویند دانسته یا ندانسته تحت تأثیر رجزخوانى هاى دشمنان این ملّتند، در تبیین چیستى این تهدیدنمایى فرمودند: «دشمنان این ملّت علاوه بر آنچه در واقعیّت انجام مىدهند، جنگ روانى هم دارند، اظهار نظر هم دارند، رجزخوانى هم دارند. این رجزخوانى ها باید همانطور كه هست، دانسته بشود.»
استاد سطوح عالی حوزه علمیه مازندران گفتند: اما چگونگى تبدیل تهدیدها به فرصت ها در سال 98 از نگاه رهبری معظم عبارتند از:
1- اجراى اصلاحات اقتصادى
تجربه نشان داده است كشورهایى كه از منابع طبیعى - مثل نفت- برخوردارند، هر وقت درآمدشان از ناحیهى این منابع كاهش پیدا كرد، انگیزه پیدا مىكنند كه خودشان را از وابستگى نجات بدهند .
2- رهایى از وابستگى به نفت
3- تدوین راهكارهاى مقابله با تحریم
وی گفت: راههاى زیادى هم وجود دارد لذا هم دستگاههاى دولتى، و هم بخش هاى تحقیقاتیِ مربوط به مجلس ، و هم جوانها و اصحاب فكر و اندیشه در كشور، وظیفه دارند با آگاهى از مسائل كشور، راههاى مقابله ى با تحریم را پیدا كنند . باید در عمل و در اجرا، جدّى تر، فورى تر، و عملى تر وارد بشوند.
4- باور همگانى به جنگ اقتصادى و خطرات آن
محمد حاتمی:
✅خطیب جمعه گتاب گفتند: این را كه دشمن در حال جنگ با ما است، همیشه مى گفتیم، [امّا] بعضى باور نمیكردند؛ امروز همه باور كرده اند؛ همهى مسؤولین فهمیده اند .جنگ فقط توپ و تفنگ نیست؛ جنگ اقتصادى، جنگ امنیّتى، جنگ اطّلاعاتى، جنگ سیاسى، اینها هم جنگ است؛ گاهى خطرناكتر از جنگ نظامى هم هست.
5- تلاش براى ایجاد بازدارندگى ها در زمینه ی اقتصاد
✅استاد حوزه علمیه مازندران افزودند: مطالبهى من از مجموع فعّالان كشور، چه مسؤولین دولتى، چه دانشگاهى ها ، و چه عموم مردم این است که باید علاوهى بر شكست دشمن، بازدارندگى ایجاد كنیم؛ حرف من این است.گاهى دشمن را شكست می دهید امّا او منتظر فرصتى مىماند تا یك ضربه اى وارد كند؛ یعنى دشمن احساس كند كه از معبر مسائل اقتصادى نمیتواند به كشور عزیز ما ضربه وارد كند و به ملّت فشار بیاورد؛ باید به اینجا برسیم.
6- عدم اعتماد به غرب در روابط، مذاكرات و قراردادها و چشم پوشى كامل از هرگونه كمك غرب
✅حجت الاسلام تقی پور گفتند: در داخل متأسّفانه بعضى ها غرب را بَزك مىكنند، بدى هاى غرب را توجیه مى كنند، رتوش مى كنند، نمی گذارند افكار عمومى متوجّه بشود كه همین دولت هاى ظاهرالصّلاح -مثل فرانسه، مثل انگلیس، مثل دیگران- در باطنشان چقدر شیطنت و شرارت وجود دارد. والبته مسئولین به این رسیده اند .
7- جلوگیرى از عملى شدن تلاش تقى زادهها امروزى در ترویج سبك زندگى غربى
✅خطیب جمعه گتاب گفتند: در دورهى طاغوت، آدمى مثل تقى زاده، به این مضمون گفت كه ایران باید از فَرقِ سر تا ناخن پا غربى بشود؛ یعنى سبك زندگى در ایران باید غربى بشود. امروز هم تقى زاده هاى جدید از این حرفها مى زنند؛ البتّه به این صراحت نمیگویند امّا مضمون حرفشان این است. آنهایى كه افكار غربى را، سبك زندگى غربى را، روشهاى غربى را، لغات غربى را به طور پیوسته در داخل، در ادبیّات ما، در افكار ما، در دانشگاه هاى ما، در مدارس ما تزریق مىكنند، پمپاژ مى كنند، اینها همین تقى زاده هاى جدیدند. آنهایى كه پشت سر سند 2030 -سند 2030 یعنى برگرداندن سبك زندگى اسلامى به زندگى غربى - مى ایستند، همان تقى زاده هاى امروز هستند؛ البتّه امروز به توفیق الهى جوان هاى مؤمن ما و مردم انقلابى ما نخواهند گذاشت این تقى زاده ها حرفشان به كرسى بنشیند.
8- نه باید از مثبتات غرب چشم پوشید
✅ایشان گفتند: بارها من گفتهام، ما حرفى نداریم شاگردى كنیم؛ پیش هر كسىكه بیشتر از ما بلد است، ما شاگردى مىكنیم، حرفى نداریم؛ منتها سعى مان باید این باشد كه همیشه شاگرد نمانیم؛ بنابراین تحجّر در مقابل غرب و تعصّب بیجا در مقابل غرب كه بگوییم هرچه از غرب مىآید، هرچه باشد غلط است، نه؛ اینرا ما نمیگوییم و قبول نداریم. نقطه ى مقابلش غربزدگى است؛ غربزدگى خطر بزرگى است... امروز مسأله ى غربزدگى مسأله ى مهمّى است؛ باید فراموش نكنیم آنرا.
9- تلاش مجاهدانه و عالمانه براى شكوفایى اقتصاد كشور
10- استفاده از ظرفیتهاى بالاى كشور ازجمله نقدینگى
11- جلوگیرى از تعلل و رخوت در سطوح مدیریت اقتصادى
✅حجت الاسلام تقی پور تصریح کردند: این كه بعضى خیال مىكنند كه هیچ حركتى انجام نگرفته، نه، اینجور نیست؛ در بخش هاى مختلف - كشاورزى،آب، خاك، برخى از مناطق، كارهاى زیربنایى - كارهاى خوبى انجام گرفته. البتّه در بعضى از بخشها هم كوتاهى وجود دارد. ... لایحه ی اصلاح امور بانكى كشور، الان چهار سال است که به مجلس نرفته! اینها تأخیر و تعلّل است.
12- كمك به رونق تولید ضمن حمایت از كالاى ایرانى
13- امید به اجر الهى براى كمك به سرمایه گذارى در تولید
14- عدم غفلت از سوءاستفاده چىها
✅این استاد حوزه افزودند: سوءاستفاده چى وجود دارد؛ انواع و اقسامى هم [دارد این ابتكار ایرانى، این ذهن مبتكر ایرانى همینجور كه در كارهاى خوب به درد مىخورد، در شیطنت هم گاهى اوقات همین ابتكارها به وجود مىآید؛ یك روشهاى عجیب و غریبى را براى سوءاستفاده انسان مى بیند و در گزارش ها مشاهده مىكند. خب، مسؤولین بایست مراقبت كنند؛ هم قوّهى مجریّه، هم قوّهى قضائیّه؛ دستگاه هاى ناظر بایست مراقبت كنند؛ من اینرا به رئیس جمهور محترم گفتم. مثلا كارخانه را مىخرد، ماشین آلات را مى فروشد، زمین را هم برج درست مى كند، كارگرها را هم بیرون مى كند. مراقب یك چنین افرادى باید بود، مراقب این سوء استفاده كنها باید بود.
15- توجه به تولید در همه سطوح بزرگ و كوچك
16- جلوگیرى از وارداتبىرویه
17- اهتمام همه مسؤولان به امر رونق تولید
18- رفتن جوانها زیر بار مسؤولیت هاى دشوار
✅ایشان گفتند: علاج مشكلات كشور این است كه شانه جوانها زیر بار مسؤولیت برود/جوانان امروز باید هزینه استقلال كامل كشور را براى نسل آینده بپردازند/امروز دشمن براى تضعیف اراده ملت ایران، میلیاردها دلار هزینه مى كند/عمده پیشرفت هاى كشور توسط جوانان مومن صورت گرفته است/با وحدت جوانها فرداى ایران بسیار بهتر از امروز خواهد بود.
19- عملى كردن گام دوم انقلاب در شناخت ظرفیت ها و فسادها
@njgatab
✅ #دیدار_نوروزی
✅ حجت الاسلام #تقی_پور_امام_جمعه_بخش گتاب بهمراه #مسئول_ستاد_نماز_جمعه و #فرمانده و #شورای پایگاه بسیج شهید یاسرگاوانکلا
✅با #مادر و #پدر_شهید_یدالهی روستای گاوان کلا
✅ #بمنا_سبت_سال_جدید
✅8فروردین 98
@njgatab
✅ #دیدار_نوروزی
✅اعضای ستاد #فاطمیه_استان_مازندران
✅با حجت الاسلام #تقی_پور_امام_جمعه_بخش گتاب
✅ #بمنا_سبت_سال_جدید
✅فروردین 98
@njgatab
✅ #نماز_جمعه_بخش_گتاب
✅ به امامت حجت الاسلام والمسلمین #تقی_پور_امام_جمعه_بخش_گتاب
با حضور #مسئولین و #مردم ولایت مدار بخش گتاب
✅16فروردین 98
@njgatab