eitaa logo
سیاسی شهید مطهری(ره)
474 دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
8.1هزار ویدیو
840 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻علم نافع! 🌐رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی که به مناسبت گرامیداشت روز معلم صادر کردند، کار بزرگ و جهاد معلمان را آموزش شکوفاسازی استعدادهای کودکان و نوجوانان در مسیر ارزش‌های اسلامی و انقلابی باهدف ایجاد یک جامعه دینی عادلانه و آرمان‌خواه دانستند و خاطرنشان کردند: اسلام ما را به علم نافع فرامی‌خواند، علم نافع از سوئی جوان ایرانی را به ابزارهای لازم برای پیشرفت و اعتلای کشور و ملتش مجهز می‌سازد و از سوئی به او هویت می‌بخشد و او را از وزانت و اعتبار روحی و معنوی و اعتمادبه‌نفس برخوردار می‌کند. 🔍نکات تحلیلی: 1️⃣ دنیای امروز دنیای رقابت و مسابقه علمی و فناورانه است و ملت و کشوری می‌تواند آینده قدرت و هندسه آن را رقم بزند که بتواند در خصوص مدیریت علمی جهان گوی سبقت را از دیگران برباید. 2️⃣ اسلام نگاهی همه‌جانبه به علم دارد و همانند تفکر مادی که نمونه اعلای آن در بینش و تفکر غربی موج می‌زند تک‌بعدی به موضوع علم نگاه نمی‌کند و تمام همت خود را مصروف سامان زندگی مادی انسان نمی‌کند بلکه تلاش می‌کند در کنار بهره‌گیری از قوانین و سنت‌های الهی در طبیعت و کاربری آن در رفاه انسان و ترقی جامعه، به انسان هویت و اعتبار نیز بدهد. این همان تعریف علم نافع است که علاوه بر تأمین دنیای آدم‌ها، تزکیه و تصفیه روحی انسان را نیز در دستور کار خود قرار می‌دهد و بین دنیا و آخرت انسان توازن و تعادل برقرار می‌کند. 3️⃣ خروجی و نتیجه علم نافع تربیت انسان‌های تراز دینی و انقلابی همچون شهید مطهری و شهید تهرانی‌مقدم و تمام کسانی است که علم با این دو بال را به وسیله توسعه کشور تبدیل می‌کنند. مسلماً نسل جوانی که در این مسیر، صیرورت و پرورش می‌یابد، به تعبیر رهبر معظم انقلاب ثروتی آن‌چنان انبوه و ذخیره‌ای آن‌چنان عظیم است که هیچ پدیده ارزشمند دیگری برای کشور، با آن برابری نمی‌کند. چنین فرزندانی هستند که می‌توانند مرزهای علم روز را جابجا کنند. نمونه بارز آن دانشمندان هسته‌ای و دانش هوافضا و ساخت ماهواره نور و ماهواره‌بر قاصد است که با همین رویکرد علم نافع به وجود آمده است. 🎯نکته راهبردی: انقلاب اسلامی با نگاه متعالی خود به انسان و جامعه در پرتو اسلام، به بستر و محمل رشد و پویایی جوانانی تبدیل شده است که امروز هراس جدی بر جان آمریکایی‌ها و دشمنان انداخته است. اساساً تنها راه جبران عقب‌ماندگی‌های کشور نیز همین توجه به علم و صورت‌بندی نقشه جامع علمی کشور در ابعاد مختلف است تا توسعه آینده کشور متوازن و همه‌جانبه و پیش برنده باشد.
AHKAM-09.mp3
2.01M
✨ کتاب صوتی احکام روزه داری بخش نهم/ توضیح کتاب آداب روزه داری و احوال روزه داران
🌾غلبه بر هوای نفس
💠سبک زندگی در ماه رمضان(قسمت ششم) در وعده های سحری استفاده از نوشیدنی های خیلی شیرین مثل نوشابه های گازدار ، شریت ها و چای خیلی شیرین و یا پررنگ موجب تشنگی، خشکی دهان و گلو در طول روز می شن و توصیه می کنیم در وعده سحر مصرف نشن. چای پر رنگ به این دلیل که مدر است می تونه موجب دفع آب بدن و کم آبی در طول روزه داری بشه. غذاهای پُر پروتئین مثل انواع کباب ، جوجه کباب ، ماهی و غذاهای خشک و پُر روغن مثل کتلت و کوکو، سوسیس و کالباس و پیتزا، کله پاچه همچنین غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه موجب تشنگی و خشکی دهان در طول روز می شه، بویژه در شرایط فعلی بیماری کوویید 19 در وعده ی سحر استفاده نکنید.
🔴روزه‌ی بی نتیجه 🌹حضرت محمد صلی الله علیه و آله: «هر کس در ماه رمضان، از مسلمانی کند، برای روزه‌اش مزدی دریافت نخواهد کرد.» 📚بحار الأنوار ، جلد ۷۵ ، صفحه ۲۵۸
💠ترتیل خوانی روزانه در شبکه های سیما بصورت زنده؛ 🔸شبکه یک سیما،بعد از اذان صبح از حرم مطهر امام رضا (ع) 🔹شبکه دو سیما،از ساعت ۱۰:۳۰ صبح از امامزاده حسین ابن موسی الکاظم(طبس) 🔸شبکه سه سیما، ساعت ۱۴:۱۵ و از بارگاه مطهر حضرت معصومه (س) 🔹شبکه چهار سیما، ساعت ۱۲ و از حرم مطهر احمدابن موسی (ع) 🔸شبکه پنج سیما، از ساعت ۱۳:۴۵ از حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) 🔹شبکه قرآن و معارف سیما 3 نوبت، بعد از اذان صبح از مسجد مقدس جمکران، ساعت ۱۱:۲۰ از بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و ساعت ۱۸ از حرم مطهر امام خمینی (ره) 🔸شبکه افق، ساعت ۱۶ از حرم مطهر امام رضا (ع) 🔹شبکه امید، ساعت ۱5 از حرم مطهر حضرت معصومه(س)
🌹امام خامنه ای: ♦️طبيب خودتان باشيد. بهترين كسى كه میتواند بيماریهای روحی را تشخيص دهد، خودمان هستيم. ♦️روى كاغذ بنويسيد: حسد، بخل، بدخواهى، تنبلى، بدبینی و...؛ ♦️اگر بیماریهای ما اینهاست، اینها را روی کاغذ بیاوریم. ♦️ماه رمضان فرصتی است که یکی یکی این بیماریها را، تا آن‌جایی که بشود، برطرف کنیم. اگر برطرف نکنیم، این بیماریها مهلک خواهد شد؛ هلاک معنوی و واقعی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در کمتر از 2 دقیقه ⏱برای همیشه بیاموزید ♦️اگر در سفر، قصد 10 روز کردیم و بعد از چند روز منصرف شدیم، تکلیف نمازهایمان چه می شود؟؟؟
انتقاد یک اصلاح‌طلب از کمک سپاه برای مهار کرونا سپاه با ساخت بیمارستان در کار دولت دخالت کرده است. این جدیدترین بهانه و اشکال‌تراشی یک اصلاح‌طلب برای توجیه عملکرد دولت است. جلال جلالی‌زاده، فعال تندروی اصلاح‌طلب و از نمایندگان مستعفی مجلس ششم در بخشی از مصاحبه با اعتماد آنلاین گفته که «شهروندان، دولت را مقصر این مسئله (شیوه مدیریت کرونا) نمی‌دانند؛ مردم دیگر می‌دانند که دولت از اختیارات زیادی برخوردار نیست. وقتی هر نهادی به خود اجازه می‌دهد که اظهارنظر کند، بیمارستان و کاروان راه بیندازد و اهتمامی هم به دولت نمی‌دهد، مردم هم می‌دانند که دولت مطابق توان، امکانات، اعتبارات و پشتوانه مالی می‌تواند به ارائه خدمات بپردازد. با این اوصاف، چون مردم هم می‌دانند که دولت تنها در این مورد مسئول نیست، شاید طرف خطاب‌شان کل حاکمیت باشد.» با شیوع کرونا در ایران، همه نهاد‌هایی که می‌توانستند کاری از پیش ببرند، به کمک دولت آمدند تا در مهار کرونا موفق باشد. این میان، نیرو‌های مسلح امکانات بیشتری برای کمک داشتند؛ منابع انسانی، بیمارستان‌های آماده به خدمت، امکان تأسیس بیمارستان صحرایی و خط تولید اقلام بهداشتی از جمله این کمک‌ها بود. این خدمات در مواقع بحران، وظیفه نیرو‌های مسلح است، نیرو‌هایی که خود را جان‌فدای ملت می‌دانند و اگر امکانات آنان به کار مردم نیاید، به چه درد می‌خورد؟! حجم خدماتی که نیرو‌های مسلح، اعم از سپاه و ارتش ارائه کردند، از مجال این خبر بیشتر است، اما چرا کسانی باید این خدمات‌رسانی مثبت را منفی القا کنند؟ پاسخ را باید در تلاش اصلاح‌طلبان برای ایجاد دوگانگی در فضای اجتماعی کشور دانست. حتی فرض کنیم که این رویداد یعنی کمک نیرو‌های مسلح به مردم منفی بوده و آنان باید دولت و مردم را در بحران کرونا تنها می‌گذاشتند؛ با این فرض، چرا این فعال سیاسی اصلاح‌طلب صرفاً از سپاه نام می‌برد؟ مگر سپاه و ارتش هر دو چنین نکرده‌اند؟! روشن است که عداوت با سپاه باعث شده که مثبت‌ترین اقدامات سپاه را هم منفی ببینند. از سویی با فرافکنی در مورد علت عملکرد دولت، عمل خوب سپاه را بد جلوه می‌دهند؛ گویی مشکل‌شان همین است که چرا سپاه عملکرد خوبی دارد! مدیریت دولت در قبال بیماری کرونا با همه کم و کاستی‌ها و برخی تصمیمات اشتباه، نسبتاً قابل قبول است و انتقادات هم برای بهتر شدن امور بود، اما سیاه نمایی امثال جلالی‌زاده برای کلید زدن بحرانی دیگر است که متأسفانه سکوت دولتمردان در قبال این مواضع قابل‌تأمل است. @nmotahari7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا