🌸🍃 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی:
این که سفارش فراوان به اشک ریختن و عزاداری کردن نموده اند، برای آن است که اشک بر شهید، اشتیاق به شهادت را به همراه دارد. خوی حماسه را در انسان زنده و طعم شهادت را در جان او گوارا می گرداند.
چون اشک رنگ کسی را می گیرد که برای او ریخته می شود و همین رنگ را به صاحب اشک نیز می دهد. از این رو انسان حسینی منش، نه ستم می کند و نه ستم می پذیرد.
🌸🍃
#آموزه_های_اخلاقی
@nmotahari7
📚عنوان كتاب: گفتاری در باب صبر
✍️مولف: حضرت آیت اللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
حضرت آیت الله العظمی خامنهای(مدّظلّه العالی) اوایل دهه ی پنجاه، مسجد کرامت مشهد را پایگاهی برای فعّالیّتهای دینی و انقلابی خود قرار داده بودند و ضمن اقامه ی نماز جماعت شبها پس از نماز در قالب شرح آیات و روایات منتخب به بیان معارف اسلامی می پرداختند.
🗓شرح مختصري از كتاب:
ازجمله در زمستان سال 52 مصادف با اواخر سال 1393 و اوایل سال 1394 هجری قمری به شرح حدیث مکارمالاخلاق که در آن به ده ویژگی پیامبران اشاره شده، پرداختند. معظّمٌ لّه ضمن تبیین این صفات، اهتمام ویژهای به زدودن برداشتهای غلط از این معارف اساسی، در اذهان مخاطبان عمدتاً جوان خود داشتند، گو اینکه به واقع باز تعریف این صفات با رویکرد انقلابی که در بطن این مفاهیم وجود داشت، جوانان انقلابی را در مسیر مبارزات اسلامی عمیق تر و راسختر می نمود. یکی از این صفات که در متن روایت شریف به عنوان سوّمین صفت بیان شده «صبر» است.
ناشر: انتشارات انقلاب اسلامي
#كافه_كتاب
#منابع_معرفتي
@nmotahari7
🚩 آستان مقدس امامزاده علی اکبر (علیه السلام) ـ چیذر
🏴 برخی منابع صاحب بقعه را علیاکبر (علیه السلام)، از نوادگان امام زینالعابدین میدانند (فیض، ص 134؛ بلاغی، ص 42). این منابع بیان میکنند که علیاکبر بن ابراهیم بن حسین بن امام زینالعابدین (علیه السلام) در ده شمیران در خانه بعدالله یونس رسید، آن بد عاقبت امامزاده را دشنام داد و ... فیالحال بیلی برگرفته محکم بر پیشانی علیاکبر زد و وی را شهید کرد. مکان دفن امامزاده را که سابق به نام (بشیرزد) معروف بود، زیر چنار دانستهاند. بشیرزد بعداً به چیزر و حال به چیذر تبدیل شده است (رنجبری، ص 140).
برخی مردم محل نیز معتقدند، امامزاده اسماعیل، نهصد سال پیش (قرن پنجم قمری) به چیذر آمده است و عدهای نیز آمدن امامزاده را در زمان مأمون عباسی و در پی ولایت امام رضا (علیه السلام) میدانند.
🔸 از فاصله نه چندان دور گنبد بزرگی به رنگ سبز به چشم می خورد و از تاریخ ساخت قبه فعلی آن زمان زیادی نمی گذرد. فضای اطراف بقعه را آجرهای 3 سانتیمتری کرم رنگ و همچنین آجرهای آبی نفتی مزین به اسماء جلاله در بر گرفته است.
🔸 مساحت بنا در حدود 2000 متر مربع است و در سال 1369 به صورت کلی بازسازی شده است. در کنار آن مسجد و حسینیهای هم قرار دارد که متصل به امامزاده است. در داخل ساختمان حرم و در محوطهای که ضریح در آن قرار دارد، آینه کاری زیبایی وجود دارد که در بخش بالای ضریح و زیر گنبد، فرم آینه کاری هم به شکل گنبدی است و فضای خاصی را شکل داده است.
#بقاع_متبرکه
@nmotahari7
✨مسیو ماربین آلمانى (خاورشناس) در وصف قیام امام حسین(ع) می گوید:
حسین(ع) با قربانى کردن عزیزترین افراد خود و با اثبات مظلومیت و حقانیّت خود، به دنیا درس فداکارى و جانبازى آموخت و نام اسلام و اسلامیان را در تاریخ ثبت و در عالم بلندآوازه ساخت. این سرباز رشید عالم اسلام به مردم دنیا نشان داد که ظلم و بیداد و ستمگرى پایدار نیست و بناى ستم هر چه ظاهرا عظیم و استوار باشد، در برابر حقّ و حقیقت چون پر کاهى بر باد خواهد رفت.
📚(درسى که حسین به انسانها آموخت، ص 439)
#محرم_در_کلام_مشاهیر
@nmotahari7
✨رمزگشایی از اشکال و نقوش علمهای عزاداری(قسمت ششم)
در قسمتهای قبل گفتیم که هر یک از اشکال بکار رفته روی عَلَم های محرم وجهی نمادین داشته و یکی از حوادث واقعه عاشورا را اشاره دارند
💫دلیل استفاده از طاووس، خروس و زنگونه در عَلم یا علامتها:
طاووس مورد استفاده در علامت نمادی از حضرت مهدی (عج) بعنوان طاووس اهل بهشت و خروس نیز به عنوان حیوان اذانگو تلقی می شود.
زنگوله نماد زنگ حیدری بوده و همانطوری که وارد زورخانه میشویم زنگ را برای یادآوری نام مولای متقیان(ع) به صدا درمیآورند، زمانی هم که عَلم تکان میخورد صدای زنگوله بیانکننده کلمه ی "حیدر" است.
👈برای کنکاش بیشتر در خصوص معنی و فلسفه ی علائم بر روی عَلَم هاي عزاداری امام حسین(ع)، با ما همراه باشید...
#ارادت_با_بصیرت
@nmotahari7
قرائت نماز...mp3
2.29M
🕌 قرائتنماز
ــــ💐 مسئله شرعی💐ــــ
#احڪام
🎙با بیان ساده و شیرین 🌈🌈
@nmotahari7
زمین کربلا و مکه.mp3
5.54M
🔷🔹زمینڪربلاومڪہ👆
ڪَلاَمُڪُمنُور
ــ💐 بیانحدیث و موعظہ 💐 ــ
@nmotahari7
25.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭 شبجمعہ..یڪخطروضہ
🌹 حرم #حضرت_زینب
سلام الله علیها
درگاه عروج مدافعان حرم
زمستان۹۶
😭 شماهم بانی اشک و روضه برای دیگران باشید
@nmotahari7
✅ایران دوباره به ونزوئلا بنزین میفرستد/ پیشبینی «پاسخ سریع و متناسب» ایران در صورت دخالت آمریکا
🔻پایگاه خبری ترد ویندز که اخبار کشتیرانی در سطح جهان را منتشر می کند، مدعی شد، سری دیگری از محموله های نفتی ایران به مقصد ونزوئلا شناسایی شده است و تحلیلگران آن را آزمون واکنش آمریکا می بینند.
🔹بر اساس گزارش تَنکِر تِرَکِرز، 3 کشتی متعلق به ایران با پرچم این کشور، ایران را به مقصدی که به نظر ونزوئلا می آید از طریق کانال سوئز ترک کرداند. نام این کشتی ها «فورست»، «فورچون» و «فاکسون» است که همگی تحت کنترل شرکت ملی نفت ایران قرار دارند. این سه کشتی، بخشی از 5 کشتی هستند که محصولات ایران را در ماه های می و ژوئن در سواحل ونزوئلا تخلیه کردند.
🔺به نظر می رسد، بارگیری محموله های آنها در بندر شهید رجایی ایران صورت گرفته است. بنا بر اعلام تَنکِر تِرَکِرز، سپس این کشتی ها سیستم ردیابی (AIS) خود را خاموش کرده اند. سیگنال های فارست آخرین بار در 14 آگوست در بندرعباس ارسال شده؛ درحالی که سیگنال فاکسون 31 آگوست در سواحل امارات و فورچون در 28 آگوست در جنوب ایران دریافت شده است.
🔷 نفتکشها به سمت سوئز میروند؟
شرکت امنیت دریایی «دریاد گلوبال» Dryad Global اعلام کرد احتمال دارد که این سه کشتی زمانی که به کانال سوئز نزدیک شوند، سیستم های ردیابی خود را برای پیروی از قوانین حمل و نقل روشن کنند.
به گفته این موسسه، این اقدام تنش ها در منطقه را افزایش خواهد داد و این پیام آشکار را ارسال خواهد کرد که ایران به آمریکا اجازه نخواهد داد تا در حمل و نقل نفتش دخالت کند.
❇️آمریکا در ماه آگوست، محموله 4 کشتی یونایی را به اتهام حمل محموله های ایران به مقصد ونزوئلا توقیف کرد.
رسانه ها گزارش دادند آمریکا بدون اقدام نظامی محموله های کشتی های «بلا»، «برینگ»، «پاندی» و «لونا» را مصادره کرده است.
هر چهار کشتی پرچم لیبریا را بر فراز داشتند و تحت مدیریت شرکت Captain George Gialozoglou بودند.
❌ایران نیز در پاسخ کشتی «ویلا» را که تحت مدیریت همان شرکت بود در نزدیکی تنگه هرمز برای مدتی تحت بررسی قرار داد.
دریاد افزود: «احتمال دارد ایران با توجه به تجریه قبلی خود، متوجه شده است که کشتی های شرکت های خارجی بیشتر تمایل داشته باشند که از محدودیت ها و خواسته های آمریکا پیروی کنند و در عوض ایران تلاش کرده از کشتی های خود استفاده کند.»
«این احتمال وجود دارد که اگر نفتکش ها قصد داشته باشند به ونزوئلا بروند، آمریکا دوباره بخواهد، مداخله کند. ایران خطر کرده و از کشتی هایی استفاده کرده است که احتمالاً تمایلی نخواهند داشت که محموله های خود را رها کنند یا از آمریکا پیروی کنند.»
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
@nmotahari7
hedayat14 nime shahrivar.pdf
532.2K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 14
✅ سر نی در نینوا میماند اگر زینب نبود...
❇️ ويژه بسيج جامعه زنان
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
@nmotahari7