با سلام و احترام خدمت همراهان عزیز و گرامی.
موضوع این پرونده، از پرونده های #شبکه_نفوذ بررسی نفوذ شهیندخت ملاوردی در ارکان تصمیم ساز کشور است.
بسم الله الرحمن الرحیم
شهیندخت ملاوردی (مشاور سابق دولت یازدهم و دوازدهم) کیست؟
شاید اگر بخواهیم یکی دیگر از چهره ای مروز دولت آقای روحانی را نام ببریم، بی گمان باید از خانم #شهیندخت_ملاوردی نام ببریم. چرا که نام او و رد پای او در بسیاری از پرونده های مشکوک (اعم از جاسوسی و رفتارهای فمینستگراها) دیده میشود.
☸️ابتدا بیوگرافی
او خود چنین می گوید:
«انتخاب موضوع مرتبط با مسایل زنان - بررسی اقدامات بینالمللی مقابله با خشونت علیه زنان - برای پایاننامه دوره کارشناسی ارشد حقوق بینالملل دانشگاه علامه طباطبایی افق جدیدی پیشویم گشود و با آن پا در وادی بیانتهایی نهادم که پشت سرگذاشتن آن جز با پایان عمر میسر نیست. درواقع قریب یک دهه قدم و قلم زدن در این وادی چنان نگاه و زاویه دیدی به من بخشید که دیگر به راحتی نمیتوانم خود را از بند آن برهانم و زین پس این نگاه همیشه و همه جا با من است و همراهیم میکند.»
او در دولت سید محمد خاتمی، مدیر ارتباطات بینالملل مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری و پیش از انتخاب به عنوان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در کابینهٔ حسن روحانی، دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان و مسئول کمیته حقوقی ائتلاف اسلامی زنان بود.
بدون شک نفوذ دشمن، در موضوع مهمی، همچون زنان و خانواده، از دیرباز مورد هدف بوده و هست. لذا تغییر دیدگاه در عرصه ی مدیریت این بخش مهم از جامعه، چیزی است که اثر خود را در بلند مدت و در آینده خواهد گذاشت.
از این رو، به دقت بیشتری به نوع ورود و مدیریت خانم #ملاوردی در این حوزه نگاه کرده و دوره مدیریتش در دولت خاتمی و روحانی را با هم مرور خواهیم کرد.
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
ملاوردی و سند2030
محتوای متن سند 2030 در رابطه با آموزش جنسی و بحث ها برابری جنسیتی است و از دیدگاه ملاوردی که همایش حمایت از زنان تن فروش می گذارد و آن را در قالب کلمه کارگر جنسی مطرح می کند سند 2030 باید هم خیلی خوب باشد.
خانم مولاوردی از ابتدای کار خود به دنبال شعارهای برابری جنسیتی بود.
گروه های متخصص سند 2030 و ابعاد مختلف آن را بررسی کرده اند، مهم ترین چالش وآسیب این سند ارائه آمار و اطلاعات در 17 بند است که باید به سازمان ملل بدهیم مانند آمار معادن، اقیانوس، نفت، گاز ،گیاهان و اشتغال ،آموزش ، مردان و زنان کشور؛ ضمن اینکه یک هیئت ناظر هم تشکیل داده اند تا بررسی کنند که آیا ما این کارها را در همه ابعاد به درستی اجرا می کنیم یا خیر؛
حال سوال اینجاست خانم مولاوری که هیچ تخصصی در این رابطه ندارند، چگونه مامور اجرای این سند در ایران شده بودند و به کرات از آن دفاع کرده اند.!!
خانم مولاوردی مامور اجرایی کردن بند پنجم سند 2030 یعنی برابری جنسیتی در ایران بودند و در سطح بین الملل نیز از سوی نهاد زنان سازمان بین الملل موظف بودند در سطح اقیانوسیه و آسیا برابری جنسیتی را اجرا کنند؛ بنابراین طبیعی است که ایشان از ماموریت بین المللی خود در این عرصه حمایت کنند.
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
از دیدگاه ایشان نظر مقام معظم رهبری در رابطه با سند 2030 شاید اهمیتی نداشته باشد، سوال اینجاست که ایشان تخصص و درایت در این زمینه دارند یا مقام معظم رهبری ؟ اقدامات خانم مولاوردی در راستای اهداف سازمان های بین المللی است؛ هر کسی که مخالف با نظر صریح مقام معظم رهبری در این رابطه حرفی بزند و یا اقدامی کند رد شده و منکوب است.
وی دربارهی سند 2030 و انتقاد رهبر معظم انقلاب دربارهی آن نیز گفته بود:
"۲۰۳۰ مخفیانه امضا نشده، این سند برای آموزش برابر دختران و پسران بسیار هم خوب بوده است."
ایشان در راستای تحکیم خانواده نه تنها قدمی برنداشت بلکه مباحثی همچون حضور زنان در ورزشگاه ها و عقیم سازی زنان کارتن خواب را مطرح کرده و همایش های حمایت از زنان تن فروش را برگزار می کند .
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
☸️ملاوردی و دعوت از جاسوسان
نام خانم مولاوردی، در سه سال گذشته، خواسته یا ناخواسته، با نام یک جاسوس خبره و کاربلد آمریکایی-لبنانی به نام «نزار زاکا» گره خورده است که در 27 شهریور 94 در راه بازگشت به فرودگاه برای خروج از کشور توسط دستگاه اطلاعاتی کشور بازداشت شد. نکته مهم این جا بود که این جاسوس به دعوت معاون وقت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، یعنی همین سرکار خانم مولاوردی به کشور دعوت شده بود. زاکا یک کارشناس خبره فناوری اطلاعات و یک استاد «شبکهسازی» نفوذ در کشورهای هدف بود که برای آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) کار می کرد. پوشش ظاهری و رسمی این تاجرِ دوتابعیتی آمریکایی-لبنانی، نایب رییس «اتحادیه جهانی فناوری اطلاعات» (ویتسا) و دبیرکل «سازمان عربی فناوری اطلاعات و ارتباطات» (اجمع) بود.
بنا به گزارشهایی که بعد از انتشار خبر دستگیری زاکا منتشر شد، او قصد داشت در قالب بحث «توانمند سازی زنان»، شبکهای برای تغییرات خزنده و چراغ خاموش در جهت «غربی سازی» جامعه زنان و تقابل سازی زنان با حاکمیت ایجاد کند و البته عواملی در داخل دولت(از جمله یکی از مدیران رشد وزارت ارتباطات) با او همکاری می کردند.
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
البته بدیهی بود که خانم مولاوردی به واسطه ذهنیت «مشارکتی» خود که اصولا به اموری از قبیل «جنگ نرم»، «تهاجم فرهنگی» و پروژههای دین زدایی و سکولاریزاسیون غربیها برای جامعه زنان ایران باور ندارد و این مسایل را «توهم توطئه» می داند و باز به واسطهی این که خود او دعوتکننده مامور اطلاعاتی زبدهای چون زاکا به ایران بود، هیچگاه زیر بار چنین اتهاماتی درباره مهمان مدعو خود نرفت و در سه سال اخیر هر جا که فرصت یافته، از زاکا دفاع کرده است، تا به امروز که در کمال حیرت، معاون پیشین و مشاور کنونی رییس جمهور، در مصاحبه با خبرگزاری آمریکایی «اَسوسیِیتد پرس»(AP) به دستگاه قضایی کشورش حمله و حرفهایی را مطرح کرده که به طور معمول هیچ مقام مسوولی در هیچ کشوری، آنها را نزد رسانههای کشور «دشمن» بیان نمی کند(البته درباره این که خانم مولاوردی آمریکا را که چنین خصمانه کشورمان را تحت جنگ اقتصادی، حملات تروریستی و برنامههای پیچیده برای آشوب و اغتشاش قرار داده، دشمن می داند یا نمی داند، مطمئن نیستیم).
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
این در حالی است که خود آمریکاییها چون قدر و قیمت این مهره اطلاعاتی-نفوذی کارکشته ی خود را می دانستند و شکست اطلاعاتی خود را برای نفوذ دادن این جاسوس پذیرفتند، چندان موضعی درباره دستگیری تبعهی خود نگرفتهاند. در چنین وضعیتی، دفاع خانم مولاوردی از این جاسوس، آن هم بعد از سه سال، به شدت عجیب و قابل تامل است.
💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین:
🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید