کتاب دیوان، اثر پرفسور محمدمکری (سفیر سابق ایران در روسیه) که مطالب بسیار مهمی در شناسایی اعضای فرقه فراماسانوی در آن به رشته تحریر در آمده است.
در این کتاب، اسناد عضویت میرحسین و زهرا رهنورد در فرقه فراماسونری دیده میشود.
@nofoz_shenasi
💠 نشست خبری اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی
⭕️ نشست خبری اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد با جناب دکتر امیرحسین بانکیپور عضو کمیسیون فرهنگی و خانم دکتر فاطمه محمدبیگی دبیر کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص بررسی عملکرد مجلس در طرح جمعیت و تعالی خانواده، بررسی لزوم تشکیل کمیسیون ویژه خانواده و راهکارهای پرهیز از کاهش باروری
🔻 100 سال طول میکشد از سیاه چاله جمعیتی خارج شویم...
🔻باید خیلی سریع تسهیلات بارداری و زایمان را بالا ببریم...
🔻بودجه افزایش جمعیت در وزارت بهداشت خرج کاهش جمعیت میشد...
🔻وجود دستهای پشت پرده برای بینتیجه ماندن طرح جمعیت...
🔻برنامه پنتاگون برای واردات جمعیت به ایران...
🔻وجود وزارت خانواده در 70 کشور دنیا...
🔻اجرای فوریتدار طرح جمعیت و خانواده در 6 سال آینده...
🖇 مشروح خبر:
🌐 https://www.farsnews.ir/news/13990713000384
#نشست_خبری
____
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
😳او یک انقلابی است، اعدامش کنید!!!
(مرور کوتاه بر شاخصه های انقلابیگری از نظرگاه رهبری)
🔻یک از ۱۰
❇️میتواند یک جوانِ امروز از من سابقهدار در انقلاب، انقلابیتر باشد؛ همچنانکه در دوران دفاع مقدّس دیدیم کسانی بودند که جان خودشان را کف دست گرفتند در راه این انقلاب و در راه اِنفاذ فرمان امام به جبهه رفتند، جانشان را فدا کردند؛ انقلابیِ صددرصد، انقلابی کامل، آنها هستند؛ آنهایی که آمادهی فداکاریاند؛ پس ما نباید انقلابی را منحصر کنیم به یک عدّهای که در دوران مبارزات با امام بودند یا امام را میشناختند یا در کنار او بودند؛ نه، انقلاب یک شطّ جاری است و همهی کسانی که در طول تاریخ با این ممیّزات حضور دارند و تلاش میکنند انقلابیاند، ولو امام را ندیدند؛ مثل اغلب شما جوانها.
@nofoz_shenasi
😳او یک انقلابی است، اعدامش کنید!!!
(مرور کوتاه بر شاخصه های انقلابیگری از نظرگاه رهبری)
🔻دو از ۱۰
❇️این هم خطا است که ما خیال کنیم اگر گفتیم فلانی انقلابی است، یعنی فلانی افراطی است؛ یا وقتی میخواهیم اشاره کنیم به انقلابیها و انقلابیّون، تعبیر افراطی را به کار ببریم؛ نه، این خطا است. انقلابیگری به معنای افراطی بودن نیست. این دوگانههایی که سوغات بیگانهها و حرف دشمنان ایران است، نباید در ایران و در فرهنگ سیاسی ما جا باز کند؛ آنها تقسیم میکنند مردم را به تندرو و میانهرو. بحث تندرو و کندرو نداریم. انقلابی را میگویند تندرو، غیر انقلابی را میگویند میانهرو! این یک دوگانهی بیگانه است، آنها اینها را در رادیوهایشان، در تبلیغاتشان، در اظهاراتشان تکرار میکنند، ما این را نباید تکرار بکنیم. انقلابی، انقلابی است.
@nofoz_shenasi
😳او یک انقلابی است، اعدامش کنید!!!
(مرور کوتاه بر شاخصه های انقلابیگری از نظرگاه رهبری)
🔻سه از ۱۰
❇️این خطا است که ما از همهی کسانی که انقلابی هستند، یک نوع عمل انقلابی توقّع داشته باشیم؛ یا یک درجهی از انقلابیگری توقّع داشته باشیم؛ نه. به قول ما طلبهها انقلابیگری مقول به تشکیک است. ممکن است یک نفر نسبت به مفاهیم انقلاب و عمل انقلابی بهتر حرکت کند، یک نفر به آن خوبی حرکت نکند امّا در همان راه دارد حرکت میکند.
❇️ اینکه ما هرکسی خوب حرکت نکرد یا بهطور کامل حرکت نکرد را متّهم بکنیم به غیر انقلابی یا ضدّ انقلابی این هم خطا است؛ نه، ممکن است یک نفری صد درجه میزان حرکت او ارزش دارد، یک نفری کمتر ارزش دارد، یک نفری از او کمتر ارزش دارد امّا همه در این راه حرکت میکنند.
👈مهم این است که آن شاخصها تطبیق بکند. مهم شاخصها است. مهم این است که آن کسی هم که با آن شدّت و با آن جدّیّت حرکت نمیکند، شاخصهای انقلابیگری را داشته باشد. اگر این شاخصها وجود داشت، آنوقت طرف انقلابی است، فرد انقلابی، مجموعهی انقلابی، دولت انقلابی، سازمان انقلابی؛ 👈عمده این است که شاخصها را بشناسیم.
@nofoz_shenasi
⚜امشب ساعت ۲۰:۰۰ بارگذاری ⬇️⬇️⬇️
🔍🗂 پرونده دوم
📍 آشنا کیست؟!
📍 گلزاده کیست؟!
⚠️ چرا مریم رجوی و آشنا برای مرگ گلزاده پیام تسلیت فرستادند؟!
(مروری بر کارنامه فکری حسام الدین آشنا)
⭕️ استاد و مُرید حسامالدین آشنا که بود؟
⭕️ مریم رجوی در مورد استاد آشنا چه گفته بود؟
⭕️ رابطهی آشنا و انجمن حجتیه چیست؟
⚜پرونده در قالب متن میباشد⚜
#پرونده_دوم
آشنا کیست؟!
گلزاده کیست؟!
چرا مریم رجوی و آشنا برای مرگ گلزاده پیام تسلیت فرستادند؟!
(مروری بر کارنامه فکری #حسام_الدین_آشنا)
@nofoz_shenasi
چند وقتی هست که تحرکات، مغز رسانه ای و مشاوره ای دولت، تشدید شده و علناً علیه جریان انقلابی، شمشیر را از رو بسته و مانند گزمه های رضاخانی، به ساکت کردن منتقدین دولت، با هر ادبیاتی، مشغول شده است.
برای اینکه بدانیم، این شخص و این جریان، اساسا از چه نوع مکتب فکری ای، ارتزاق دارند باید با دقت به عقبه ی اندیشه ای او نگاه کنیم و مشی فکری او را با حساسیت فراوان باید دریابیم که در کدام مسلک فکری قرار دارد.
لذا، بحث امشب، شاید یکی از مهمترین مباحثی باشد که جای مداقه فراوان دارد و به تعبیری مانیفست (اساسنامه) فکری دولت یازدهم و دوازدهم بر اندیشه های ایشان استوار شده است.
خواهش اکید بنده این است، در صورت صلاحدید در هر گروه و هر منشای مجازی که حضور دارید این بحث را تکثیر کنید (به نام خودتان یا هر نامی که صلاح دیدید) تا چهره ی منافقانه ی تئوریسین فرهنگی و اندیشه ای این دولت، کنار رفته و ماهیت بسیار خطرناک، پرده نشین دولت یازدهم و دوازدهم، بیش از پیش، آشکار شود.