هدایت شده از انتشارات راه یار
⭕️تنورهای قهرمانپرور
✍️یادداشتی درباره کتاب #نان_سالهای_جنگ به قلم علیاصغر مرتضاییراد در روزنامه #فرهیختگان؛
♦️روستا، زن، نان و تنور؛ واژههایی که در جغرافیای وسیع کشورمان به کرات با هم گره خوردهاند و به امری عادی و عرفی تبدیل شدهاند. اما زمانی که به این ترکیب واژگانی عادی، واژهای را اضافه کنیم، همین ترکیب ساده و پرتکرار، به ترکیبی کمنظیر و #حماسی مبدل میشود؛ #جنگ...
جنگ که اضافه شود زنان روستایی نقششان به قاعده یک سرزمین گسترش پیدا میکند و علاوهبر نقش مادر، همسر و دختر، نقش یک #قهرمان_ملی را نیز ایفا میکنند.
♦️«نان سالهای جنگ»؛ روایتگر حماسهسازی #زنان_قهرمان روستایی است که سالها توسط قیچی سانسورچیها از تاریخ این کشور حذف شدهاند. اگر بخواهیم عمق این #سانسور را درک کنیم کافی است به کتابخانهها و انتشاراتیها سری بزنیم. در طول این سالها چند کتاب در مورد انقلاب و جنگ داشتهایم؟ و از این بین، چند کتاب به نقش زنان پرداخته است؟ و اگر پرداخته چندتای آن مربوط به فعالیت جهادی زنان در پشت جبهه است؟
♦️شاید تعداد این آثار به اندازه انگشتان یک دست هم نرسد، چراکه آنچه عموما در مورد زن انقلاب و جنگ نگاشته شده است، روایت حضور آنان در صحنههاست و این درحالی است که در بسیاری از موارد، این پشت صحنههاست که صحنهها را شکل میدهد. این #پشتجبهه است که جبهه را ساماندهی میکند و این زنان پشتیبان جنگ هستند که بخش بزرگی از چرخ اقتصاد جنگ را در اوج #تحریم به چرخش درمیآوردند.
♦️همه گزارههای فوق را اضافه کنید به این گزاره که تاکنون چند روایت با پارامترهای مذکور دیدهاید که در بستر روستا رخ داده باشد؟ بستر فراموش شدهای که میان بوقهای رسانهای مرکزنشینان، مجالی برای شنیده شدن نداشته و ندارد. این ویژگیهای استثنایی در کنار هم، کتاب #نان_سالهای_جنگ را به یک اثر استراتژیک در تاریخ این خاک مبدل کرده است. کتابی که موفق شده است از زیر قیچی سانسور عبور کند، بساط تاریخنگاری سفارشی و رسمی را بر هم بزند و معادلهای کمنظیر از مجهولهای فراموششده تاریخ را برای ما حل کند.
🔷متن یادداشت در روزنامه فرهیختگان:
b2n.ir/fdnn
🔰 تهیه کتاب(عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
🔻دایرکت اینستاگرام
✅ @raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
⭕️شصت سال کتابفروشی؛ مروری بر زندگی و زمانه حاج علی یزدانخواه در «آقای کتاب»
🔴یازدهمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب «آقای کتاب» با حضور:
▪️محمدحسین بارونقی؛ نویسنده کتاب
▪️علیاصغر مرتضاییراد؛ نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی
♦️سهشنبه 20 خرداد | ساعت 22
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/moheb488
✅ @raheyarpub
⭕درست در ایامی که امثال #مریم_سما و شبکه های انگلیسی شده اند آتش بیار تفرقه میان دو ملت برادر و هم خون ایران و افغانستان، پیکر پاک شهید افغانستانی دفاع مقدس، شهید #نسیم_افغانی پس از سال ها گمنامی و بی خبری از زیر شنزارهای فکه سر برمی آورد تا آتش تفرقه را خاموش کند.
#نسیمی_جان_فزا_می_آید
#از_دشت_لیلی_تا_جزیره_مجنون
💠 @noghtewirgool
نقطه ویرگول؛ علی اصغر مرتضایی راد
⭕️ایران ستیزی روی کرسی ولسی جرگه
(پیرامون تجمعات اخیر مقابل سفارت ایران در افغانستان و مواضع ضد ایرانی مریم سما، نماینده مجلس نمایندگان افغانستان)
🔺در هفته های اخیر دو مطلب افکار عمومی ایران و افغانستان را تحت تاثیر قرار داد؛ یکی شایعه به آب انداختن مهاجران افغانستانی توسط مرزبانان ایران و دیگری آتش گرفتن ماشین حامل #مهاجران غیرقانونی افغانستانی در یزد.
با انتشار این دو مطلب فرصت موج سواری برای رسانه های خارجی و خصوصا انگلیسی زبان فراهم شد و یکی از کسانی که به واسطه این موج رسانه ای خود را بیش از دیگران نشان داد زنی بود به نام مریم سما.
زنی که ایرانی ها برای اولین بار چهره او را از شبکه #بی_بی_سی و در بحثی که با #محمد_حسین_جعفریان داشت مشاهده کردند و پس از آن نام او را هنگامی که توییت هایش همراه با تصاویر توهین آمیز به رهبر انقلاب اسلامی در فضای مجازی منتشر شد به خاطر سپردند.
🔺#مریم_سما گرچه برای ما ایرانی ها چهره ای جدید به حساب می آید اما افغانستانی ها و خصوصا جوانان آن دیار او را چند سالی است که می شناسند. او که اتفاقا به همراه خانواده اش سال های کودکی خود را در ایران به عنوان مهاجر زندگی کرده است، تا کلاس چهارم را در مدارس ایران می خواند و پس از آن به کشور خود افغانستان و دیار پدری خود هرات باز می گردد.
در سن ۱۲ سالگی به توصیه یکی از دوستانش در نشریه ارج شروع به فعالیت می کند و همزمان تحصیلات خود را ادامه می دهد.
اولین اتفاق مهم در زندگی سما پس از بازگشت به افغانستان مشغول به کار شدن او در تلویزیون طلوع است. شبکه ای که در کنار شبکه فارسی وان زیر مجموعه گروه موبی متعلق به #سعد_محسنی تاجر و سرمایه دار افغانستانی است. سرمایه داری که با تاجر یهودی #رابرت_مرداک روابط تنگاتنگی دارد تا جایی که برخی ها او را مرداک افغانستان می نامند.
حضور سما در #شبکه_طلوع به عنوان مجری، خیلی زود او را به یک چهره پرطرفدار و سلبریتی در بین جوانان #افغانستان مبدل می کند و همین امر او را بر آن می دارد که از فرصت شهرت برای کسب کرسی قدرت نیز بهره مند شود. سما در کارزار انتخابات با شعارهای مبارزه با مردسالاری و آزادی زنان، آراء بخشی از جوانان و خصوصا زنان افغانستانی را از آن خود می کند و به عنوان جوان ترین کاندیدای منتخب، از حوزه کابل به #ولسی_جرگه یا همان مجلس نمایندگان افغانستان راه می یابد.
البته به اعتقاد برخی ها راهیابی این زن جوان به ولسی جرگه صرفا با شهرت رسانه ای و سر دادن شعارهای لیبرالی میسر نبوده و نیست فلذا خیلی زود حرف و حدیث های زیادی پیرامون مریم سما و ترقی زودهنگام او در میان افکار عمومی و نخبگانی افغانستان ایجاد شد.
🔺یکی از مهم ترین گزاره ها، ارتباط عمیق و تنگاتگ مریم سما با #سفارت_انگلستان در افغانستان، رفت و آمدهای او به این سفارت خانه و ارتباطش با سفیر این کشور است. البته سما و طرفداران او کوشیده اند منکر این رابطه بشوند اما رپرتاژ سنگین شبکه های لندنی مانند بی بی سی و ایران اینترنشنال برای سما در کنار حمایت های شبکه های صهیونیستی و رسانه های منافقین برای پوشش دادن مواضع وی این شائبه را جدی و جدی تر می کند. این گزاره را اضافه کنید به حمایت های بی دریغ شبکه انگلیسی_افغانستانی طلوع از مریم سما در کارزار انتخابات.
ادامه دارد...
#علی_اصغر_مرتضایی_راد
✅متن کامل یادداشت را در خبرگزاری نسیم بخوانید:
https://b2n.ir/296227
💠 @noghtewirgool
⭕️برادرانه با برادر محمد مهدی دادمان
(به بهانه انتصاب ایشان به مسئولیت حوزه هنری)
🔺به نام خدا
سلام برادر
تسلیت و تبریک می گوییم مسئولیت جدید را.
در یکی از حساس ترین دوران عالم، فرماندهی یکی از مهم ترین سنگرهای حق علیه باطل، به شما سپرده شده.
اینجا، هر قدم درست، هزاران تبریک دارد و ذخیره آخرت است و هر قدم لرزان و کج هزاران تسلیت.
انشاالله پر توان و پر انگیزه کار را دست گرفته و پیش بروید.
به رسم برادری و با شوق، نکاتی را هدیه می کنیم. باشد که به کار آید.
1⃣حوزه هنری انقلاب اسلامی باید در خط مقدم درگیری باشد.
شناختِ خط مقدم درگیری، حاصلِ تحلیلِ به روز و درست از زمانه، امکانات، و ضرورت هاست.
این تحلیل، نیازمندِ ارتباط مستمر و واقعی با بدنه اندیشه ایِ جبهه انقلاب، حضور در میان مردم، درک ملموس از اجتماع و اعتماد به نفس است. حوزه هنری را به حوزه تعامل و تعاطی اندیشه، هنر، رسانه و فرهنگ عمومی مبدل سازید.
2⃣نیرو ساختن مهم تر از کار ساختن است. نیروی معتقد و خُلّص ساختن و به کار گماردن، مهم ترین نشانه های اعتماد به نفس و مرعوب نبودن است. حوزه هنری می تواند سرچشمه جوشان هنرمندِ انقلاب اسلامی باشد.
3⃣حوزه هنری انقلاب اسلامی با وزارت فرهنگ و ارشاد و سازمان های مشابه متفاوت است. حوزه مهم ترین بازوی حاکمیت برای تولید، توزیع و تربیت اختصاصی نیرو برای هنر انقلاب است. نکند به هوای جذب روشنفکرها و خنثی ها، ماموریت اختصاصی حوزه به حاشیه برود.
4⃣فرم و محتوا هر دو مهم اند. برای حوزه هنری، اگر موعد انتخاب بود، ساختن کارِ خوش مغز با فرمِ متوسط، اولی تر است از ساختن کار خوش فرم اما میان مایه. از ترسِ سرعت قطار، ریل را جا به جا نکنید، به ترکستان می روید.
5⃣کار خوب نکنید! منابع و امکانات، بسیار محدود است و زمان، بسیار تنگ. مهم ترین وظیفه، اولویت شناسی است. انتخاب خوبترها از میان خوب ها؛ انتخاب اولویت ها از میان خوبترها. انتخاب فوریت ها از میان اولویت ها.
6⃣سازمان شما، پر از مشهورات و عرفیّات است - صورت های فرم یافته مقصدها و مقصودها-
در این مشهورات و عرفیّات غرق نشوید. آنچه به مقصد و مقصودتان نمی خورد را به دیوار بزنید.
7⃣شکست بخورید ولی بلاتکلیف نباشید!
عملیات های ما مقصد ندارد. اهداف عملیاتی ندارد. نه مقصد و هدفِ کیفی، و نه کمّی. سال اول مسئولیت قرار است کجا باشید؟ چند هنرمند تربیت شده؟ چند کتاب؟ چقدر فروش؟ چند فیلم؟ با چه اولویتی؟ در چه موضوعی؟ و .... قرار است دقیقا به کجا برسیم؟
وقتی هدف و مقصد، عینی و قابل راستی آزمایی نیست، یعنی نمی دانیم بردیم یا باختیم! آخرش با یک سعیکم مشکور، سر و ته ده سال مسئولیت، هم می آید.
حداقل شکست بخورید، ولی بلاتکلیف نباشید؛ انشاالله که پیروزید.
شکست می تواند پله پیروزی باشد ولی بلاتکلیفی هیچ نیست، کُما است!
8⃣خود را بشناسید. سرمایه شما به میزان بودجه شما مربوط نیست، به امکان ها و داشته های شما است. آیا به درستی می دانید حوزه هنری انقلاب اسلامی چه ظرفیت های انسانی، هویتی، تاریخی، اعتباری، راهبردی، مالی و زیرساختی دارد؟
9⃣از کشمیر و نیجریه تا بوسنی و یمن. از ونزوئلا و هرات تا بحرین و غزه. هنر انقلاب را به سرحدّات انقلاب اسلامی برسانید.
به امید موفقیت و آرزوی عاقبت به خیری.
🔻روح الله رشیدی، داود مرادیان، سید محمدجواد میری، محسن اسلام زاده، مسعود ملکی، محمد نیکدل، عباس هادیان، محمدحسین بزرگی، محمدرضا شهبازی، مقداد اموری، حسین شیرعلی، سجاد اسلامیان، اسماعیل هاشم آبادی، علی اصغر مرتضایی راد، سیدحامد ترابی، سیدرسول منفرد، محمدمهدی شیخ صراف، حجت غیب الله زاده، سحر دانشور، محمدمهدی رحیمی، امیرحسین کریمی، رضا حاتمی وفا، حامد بامروت نژاد
💠 @noghtewirgool
هدایت شده از انتشارات راه یار
🔴دوازدهمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب «آقای کاف میم» با حضور:
▪️رضا پاکسیما؛ نویسنده کتاب
▪️علیاصغر مرتضاییراد؛ نویسنده و پژوهشگر تاریخ شفاهی
♦️چهارشنبه 11 تیر | ساعت 22
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/rezapaksima
✅ @raheyarpub
نقطه ویرگول؛ علی اصغر مرتضایی راد
⭕️زن، زیر قیچی تاریخکاتورها
🔺تاملی بر چگونگی حذف زن از صفحات تاریخ ایران و انقلاب (به بهانه سالگرد قیام گوهرشاد و روز عفاف و حجاب)
🔺قصه تاریخ برای ما قصه پرغصه سانسورهاست. سانسورهایی از جنس ندانم کاری یا غرض ورزی و نفوذ فرهنگی. آنچه که اکثر ما از تاریخ کشورمان می دانیم خلاصه می شود در صفحات کتاب های تاریخ مدرسه. این که تخت جمشید که و توسط کدام سلسله ساخته شد؛ آقا محمد خان که بود و چه کرد؛ نهضت ملی شدن صنعت نفت از کی آغاز گردید و... . نگاهی که شاید بهتر باشد اسمش را بگذاریم نگاه تاریخکاتوری؛ ملغمه ای کاریکاتوری از تاریخ. چرا کاریکاتوری، چون:
🔺اولا قریب به اتفاقش تاریخ سیاسی است و ما کمتر از حوزه های دیگری چون فرهنگ، هنر، اقتصاد و... در آن می بینیم.
ثانیا همه از زبان نخبگان نقل شده است؛ درست برخلاف نگرش امام خمینی که در نامه اش خطاب به سید حمید روحانی می خواهد تاریخ انقلاب را به روایت توده های مردم که هیچ منفعتی در ذکر ناصحیح تاریخ ندارند نقل کند.
ثالثا قسمت های مهمی از این تاریخ به صورت مغرضانه یا جاهلانه سانسور شده است.
رابعا در ذکر آن صرفا به صحنه های ظاهری پرداخته شده و هرگز خبری از پشت صحنه ها نیست در حالی که در بسیاری موارد پشت صحنه ها هستند که خالقان اصلی صحنه اند.
🔺اما در این وانفسای تاریخ نگاری، مظلوم ترین گروه، زنان هستند. گروهی که حتی از همین کاریکاتور کج و کوله هم سهمی عایدشان نشده است. برای این که به نگاه فمنیستی متهم نشوم شما را ارجاع می دهم به حافظه تاریخی تان از کتاب های تاریخ مدرسه، از ابتدایی تا پیش دانشگاهی؛ چند مورد به ذهنتان می آید که اشاره ای به زنان یا نقششان در تاریخ باشد؟ بنده تنها چیزی که به خاطر دارم اشاره ای به خانم گوهرشاد است که آن هم از صدقه سری پرداختن به اقدامات همسرش جناب شاهرخ اسمش در کتاب های تاریخمان امده است!
#علی_اصغر_مرتضایی_راد
✅ادامه مطلب را در در لینک زیر بخوانید...
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2357031
💠 @noghtewirgool
هدایت شده از انتشارات راه یار
⭕️ده اصل اساسی برای کار فرهنگی چیست؟
🔴چهاردهمین گفتگوی مجازی(لایو) انتشارات راهیار با موضوع کتاب «به اضافه مردم» با حضور:
▪️روحالله رشیدی؛ نویسنده کتاب
▪️علیاصغر مرتضاییراد؛ نویسنده و فعال رسانهای
♦️دوشنبه 23 تیر | ساعت 22
♦️ پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/roohollahrashidi4
✅ @raheyarpub
⭕️خداحافظ صاحب منبرهای "علی کیست"
🔺چندسال پیش پژوهشی که را روی تاریخ انقلاب یزد انجام می دادم چند باری در کتاب ها به اسم آیت اللهی برخورد کرده بودم؛ آسید آسدالله آیت اللهی که اسمشان پای نامه های اعتراضی علمای یزد به لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی و کشتار فیضیه درج شده بود. ذکر مردمداری و پارسایی آسید اسدالله را در مصاحبه های تاریخ شفاهی از زبان پیرمردهای یزدی زیاد شنیده بودم.
جستجویی کردم و فهمیدم آسید اسدالله پدر حاج آقا آیت اللهی خودمان هستند که گاهی به عنوان امام جمعه موقت در ملااسماعیل خطبه می خوانند. پسر بر خلاف عرف رایج تا دلتان بخواهد نشان از پدر داشت؛ هم پارسا بود هم مردمدار؛ هم خطیب بود و هم انقلابی.
🔺ارادت خاصی به مولا علی داشت و خیلی هایمان پای روضه های حماسی و سوزناک شب های قدرش و "علی کیست" گفتن هایش اشک ریخته ایم.
در این سال های قحطی معنویت و ظهور معنویت های قلابی اگر در یزد سراغی از استاد اخلاق مورد اعتماد می گرفتی بدون شک اولین گزینه حاج آقای آیت اللهی بود.
🔺امروز او از میان ما رفت و حسرت خطبه های غرا، روضه های "علی کیست" و درس اخلاقش را بر دلمان گذاشت.
شادی روح مرحوم حاج سید محمدجواد آیت اللهی فاتحه ای بفرستید...
🔺پ ن: یکی از خصایص برخی علمای بزرگ این است که بعد از وفاتشان تازه شناخته می شوند، بنده به اندازه شناختی که داشتم از ایشان گفتم. پیشنهادم به شاگردان و کسانی که توفیق همنشینی با ایشان را داشته اند این است که از ایشان بگویند و بنویسند تا حیات پر برکت این عالم بزرگ در صفحات تاریخ این شهر ماندگار شود.
#علی_اصغر_مرتضایی_راد
💠 @noghtewirgool
⭕️نخستین دوره استانی اسلام ناب یزد؛ فصل تحول
🔰ویژه دانشجویان یزدی دانشگاه های سراسر کشور
💢به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل ستاد کرونا
🔺۲۵ ام لغایت ۳۱ ام مرداد، شهر یزد
✅برای ثبت نام در این دوره تا روز سه شنبه ۲۱ ام مرداد ماه فرصت دارید به سایت لینک زیر مراجعه کنید:
eslamenaab.ir/eslamnaab_yazd
◀️جهت کسب اطلاعات بیشتر به شناسه در پیامرسان های بله، ایتا، سروش، تلگرم یا اینستاگرام پیام بدهید
@eslamenab_yazd
⏪یا با شماره زیر تماس بگیرید:
۰۹۱۳۵۱۹۶۱۴۶
💠 @noghtewirgool
⭕برخی از اساتید حاضر در دوره اسلام ناب یزد
🔺️این دوره به صورت حضوری بوده و ویژه دانشجویان خواهر و برادر یزدی می باشد
🔺️زمان برگزاری دوره از ۲۵ ام تا ۳۱ ام مرداد ماه بوده و به دلیل شیوع کرونا به صورت روزانه در شهر یزد برگزار می گردد و اسکان شبانه برای دانشجویان در نظر گرفته نشده است.
🔺️برای ثبت نام فقط تا ساعت ۲۴ امشب فرصت دارید.
لینک ثبت نام:
http://eslamenaab.ir/eslamnaab_yazd
💠 @noghtewirgool
هدایت شده از عماریار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #ما_ملت_امام_حسینیم⚫️
🎞 ویژهبرنامه #روایت_کربلا
⭕️ روایتی کودکانه از قصههای کربلا...
🎥 این ویژهبرنامه کودک و نوجوان، روایتگری وقایع حرکت کاروان #امام_حسین (ع) به سمت #کربلا و حماسه #عاشورا است.
📺 دانلود و تماشا فقط در عماریار
✅ در #عماریار، با خانواده فیلم ببینید
🆔 @AmmarYar_IR
⭕در ماجرای #روستای_ابوالفضل هم مثل قصه #آسیه_پناهی، یکی ازمتهمان اصلی #اجرائیات_شهرداری است؛ کاش یکبار گوش این بزرگواران را میگرفتند و حالیشان میکردند که قانون را هم میشود با رعایت مصالح و بدون درگیری اجرا کرد. متهم دیگرهم #نیروی_انتظامی است که باید درقبال شلیک هر ساچمه پاسخگو باشد.
💠 @noghtewirgool
⭕رد پای انگلوفیل ها در یزد
🔺بعد از جنگ بین الملل دوم انگلوفیل های یزد، چون سیدضیاء طباطبایی و رضا صراف زاده به بهانه صنعتی سازی یزد پای انگلیس ها و مستشارانشان را به یزد باز کردند. ماحصل این کار هم جان گرفتن بهاییت و یهودیت در دارالعباده بود.
🔺البته یهودی های یزد پس از امضای قرارداد بالفور، با پیگیری سیدضیا به دنبال لقمه چرب فلسطین راهی قدس شدند و موسی قصاب یزدی در آنجا شد موشه کاتساو رئیس دولت اسرائیل. بساط بهاییت را هم صدوقی بزرگ و جوانان یزد در آستانه انقلاب ۵۷ برچیدند.
🔺حالا بعد از گذشت بیش از نیم قرن، انگار دوباره انگلوفیل های یزد هوس کرده اند به بهانه جهانی شدن یزد پای انگلیس ها را به دارالعباده باز کنند و این یعنی دوباره خبرهایی در راه است.
#یهود
#بهاییت
#انگلوفیل_ها
#جاسوس_انگلیسی
#تاریخ_شفاهی_یزد
💠 @noghtewirgool
⭕️کلامی هم با رفقایی که دغدغه اقدام عقلانی درقبال سفیر انگلیس دارند؛ در حقوق دیپلماتیک و کنسولی بحث سفارت با شخص دیپلمات متفاوت است؛ بله تعرض به هر دو بار حقوقی دارد ولی مفهوم تعرض در هر دو هم زمین تا آسمان فرق دارد، برای مشاهده تفاوت هایش به کتب حقوق دیپلماتیک و کنسولی مراجعه کنید.
🔺البته ناگفته نماند که رعایت قوانین بین الملل در همه جای دنیا بسته به زمانه و مصالح ملی کشورها است. یعنی همانطور که تسخیر سفارت انگلیس در سال ۹۰ با مصالح ملی همخوانی نداشت، تسخیر سفارت آمریکا در سال ۵۸ عین مصلحت ملی بود.
این امر هم فقط مختص ایران نیست، بارها شده است که حتی واضعان این قوانین هم به بهانه حفظ منافع ملی خود، این قوانین را نقض کرده اند. لذا در مورد اینگونه مسائل نمی شود نظر مطلق داد، و باید بنابر شرایط زمانه عمل کرد.
🔺پ ن: چقدر رفقای دوست داشتنی ما وقتی ادای روشنفکرها را در می آورند دوست نداشتنی می شوند.
#بوق_روشنفکربازی_ممنوع
#جاسوس_انگلیسی
#رشتو
💠 @noghtewirgool
⭕استقبال پرشور یزدی ها از سفیر انگلیس!!!
🔺️جمع کثیری از جوانان یزدی عصر امروز با حضور مقابل فرودگاه شهید صدوقی یزد به استقبال رابرت مک ایر سفیر انگلستان و همراهان او یعنی سفرای دانمارک(سفیر سابق دانمارک در اسرائیل) و سفیر سوییس(حافظ منافع امریکا) رفتند.
🔺️حضور جوانان یزد مقابل فرودگاه باعث شد که سفرای این سه کشور که پروازشان حوالی ساعت ۱۷در فرودگاه یزد به زمین نشسته بود تا حوالی ساعت ۲۱شب از فرودگاه خارج نشوند.
تاکنون وضعیت حضور این سه سفیر در استان یزد درهاله ای از ابهام است.
🔺️جوانان یزد که با در دست داشتن تصاویرحاج قاسم سلیمانی به استقبال این مهمانان ناخوانده آمده بودن، در پایان این مراسم اظهار کردند که مردم یزد مهمان نواز هستند اما جاسوس نواز نیستند. لذا اگر امشب نتوانستند از جناب سفیر و همراهانش استقبال شایسته ای بکنند نگران نباشند چون در طول این سفر هر کجا که بروند مورد استقبال جوانان دارالعباد قرارخواهند گرفت.
🔺️لازم به ذکر است که رابرت مک ایر سفیر انگلیس کسی است که در اغتشاشات دی ماه سال گذشته مقابل دانشگاه امیر کبیر بازداشت شد و امسال برای دومین بار است که به یزد سفر میکند.
💠 @noghtewirgool
⭕️وقتی از پیج های زنجیره ای یزد حرف می زنیم منظورمان چیست؟
🔺خوب به این پست ها نگاه کنید؛ برای صفحاتی است که شبانه روز کارشان گذاشتن مطالب زرد یا استوری های فان است؛ هر آشغالی را شبانه روز به خورد مردم می دهند که فالور جمع کنند. آشغال های در ظاهر فان و زرد و در واقع حاوی محتویات غیرمستقیم جنسی، ضدفرهنگی و ضد هویت ایرانی (مراجعه شود به پست هایی که اشاره میکند به داشته های اونا و نداشته ها ما، مثل ماشینای اونا...)
🔺اگر خوب دقت کنید می بینید که اصولا چرندیاتی که به اشتراک می گذارند هم مشترک است. می پرسید چرا؟ جواب واضح است، چون همگی از یک جا تغذیه می شوند.
🔺اما این تمام ماجرا نیست، این صفحات زنجیره ای که همیشه کارشان استوری های فان و مطالب زرد بوده ناگهان در مواقع حساس تغییر رویه می دهند. این مواقع حساس چه زمان هایی هستند؟ زمان هایی مثل انتخابات های مجلس و ریاست جمهوری که ناگهان به صورت خودجوش می روند پای کار کاندیداهایی خاص؛ یا اخیرا همین دعوای ساختگی شور حسینی یا شعور حسینی در یزد.
🔺نمونه عینی ترش هم همین سفر سفیر انگلیس به یزد. هنوز شب نشده همگی با هم دغدغه پیدا کردند از مخاطب هایشان با پست های جهت گیرانه نظرسنجی کنند که چرا سفر سفیر انگلیس به یزد لغو شد.
البته احتمالا جناب سفیر با مسئولین این صفحات زنجیره ای قرار ملاقات داشته است که اینطور از کوره در رفته اند و دارند برای حضورش سر و دست می شکنند.
#علی_اصغر_مرتضایی_راد
💠 @noghtewirgool