🔆 #خواندنی | شش چرای مهمی که فتنهگران درباره وقایع سال88 بیپاسخ گذاشتند
2️⃣ چرا به به راهحلها و تلاشهای دلسوزان توجه نکردند؟
👀 ممکن است کسانی که شرایط انتخابات سال 88 را درک نکرده و یا از واقعیات تاریخی مرتبط با آن زمان بی اطلاع بوده باشند این پرسش آزاردهنده بارها ذهنشان را درگیر کرده باشد که چرا تلاشی برای خاموش کردن آتش شعلهور فتنه به عمل نیامد و اگر چنین شد چرا به نتیجه نرسید؟ و چه کسانی مسبب شکست این قبیل خیرخواهیها بودند؟
👌 در پاسخ باید گفت کم نبودند افرادی که از موضع نظام یا احساس مسئولیت انقلابی و عقلی، تلاشهای وافری کردند تا آتش فتنه خاموش شود، اما صد افسوس که همگی بی نتیجه ماند. برای مثال به مذاکراتی اشاره میشود که با یکی از مسببان حوادث پس از انتخابات و از مسئولین سابق کشور صورت گرفته بود تا نامبرده پشت سر آرمانهای ملت بایستد؛ او ابتدا این عذر را بازگو میکند که خود و دوستانش به گفتار و رفتار آقای احمدینژاد همچنان معترضند و نمیخواهند چنین تصور شود که اعتراضهای خود را پس گرفتهاند.
➕ گفته میشود شما میتوانید هر نظری در مورد عملکرد دولت داشته باشید و آن را در هر زمان و به هر نحو که لازم میدانید اعلام کنید؛ مطالبه اصلی از شما این است که به شعارهای قانونگراییتان ملتزم باشید، از دخالتهای بیگانگان و تشنجآفرینیها اعلام تبری کنید و به اردوکشیهای خیابانی پایان دهید. ابتدا این خواسته پذیرفته میشود و حتی او متنی را هم تهیه میکند اما به دلایل نامعلوم هیچ گاه حاضر به انتشار آن نمیشود.
🔶 همچنین برخی رایزنیهای صورت گرفته با آقای موسوی بوده که مفصل و متعدد و دارای رفت و برگشتهای زیادی است. برخی از رایزنیها توسط افرادی صورت گرفته بود که طرف اعتماد و اضافه بر آن طرف مشورت آقای موسوی برای نامزدی در انتخابات هم بودهاند. در دفعات مختلف، آقای موسوی ضمن طرح برخی تصورات و ادعاها، ابتدا همراهی نشان میدهد و افراد رایزن را به نمایندگانش ارجاع میدهد، اما هر بار که مراجع مسئول با پیشنهاد داده شده موافقت میکنند و افراد رایزن، طرح را به مرحله اجرایی میرسانند، همه چیز به خانه اول برمیگردد؛ حرفی جدید و طرحی جدید و روز از نو و روزی از نو. (شرحی از این ماجرا را به روایت دکتر علی آقامحمدی در همین کتاب موجود است که به خوبی این تلاشها را نشان داده و برای کسب اطلاعات دقیقتر می توانید آن را مطالعه کنید.)
👌 این قبیل خیرخواهیها به موجب این تصمیم بوده است که راه را برای بازگشت این افراد به آغوش نظام باز نگه دارند و خدا میداند که اگر به این تلاشهای بی وقفه و خدا پسندانه و انقلابی، پاسخ مثبت میدادند چگونه نزد خدا و خلق، عزیز میشدند و در چه جایگاه مبرّز سیاسی و اجتماعی قرار میگرفتند.
🤔 اما سوال اینجاست که چرا به خیرخواهیهای فراوان و تلاشهای دلسوزان نظام توجه نشد؟ چرا با یکی از راه حلهایی که ارائه میشد پیگیر مطالباتشان نشدند؟
📚 برگرفته از کتاب " فتنه تغلب"
👊 #علیه_قانون
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_khamenei
نو+جوان
#خواندنی | رنگهای بیاثر
⭐️ اگر در تاریخ اسلام و ایران دقت کنیم، بیشتر اشخاصی که مورد تمجید و احتراماند، بهواسطه موضعگیریها و موقعیتشناسیهای سیاسیاجتماعی و مجاهدتهایشان نزد ما تکریم میشوند نه صرفاً بهواسطه نماز و عبادات و نامآوریشان. مالکاشتر، ابوذر، عمار، میثم، مقداد و... بیشتر بهواسطه تکلیفمداری، شمّسیاسی و لحظهشناسیشان مورد ستایش بودهاند. ازطرفدیگر هم بزرگان و افرادی که شماتت میشوند، به خاطر موقعیتنشناسی و عدم حضورشان درجایی که باید باشند، است.
ازایندست موارد را میتوان در تاریخ معاصر ایران نیز بهراحتی یافت.
👀 ... حوادث سال 1388، بهعنوان یک برهه مهم و تجربهای تاریخی، پیش چشم ملت ایران است. حوادثی که مجموع اتفاقات و عوامل دخیل در آن، سالی فتنهگون را رقم زد. زمانی که یکی از نامزدهای انتخابات، پیش از پایان شمارش آرا در نشستی خبری، خود را پیروز قطعی انتخابات نامید و پس از اعلام نتایج با صدور بیانیههای مختلف، مکرراً ادعای تقلب در انتخابات را تکرار و تشویق به اردوکشیهای خیابانی کرد، کمتر کسی گمان میکرد این اقدامات سرآغاز فتنهای هشتماهه باشد. اما شرایط و حوادث هرچه به جلو میآمد، با ظهور شعارها و رفتارهای هنجارشکنانه، نظیر خط زدن اسلام، حمله به ولایتفقیه، تشکیک در آرمان مظلومخواهی جبهه مقاومت در فلسطین و لبنان، منحرف کردن خط مبارزه با آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی، حمله به اهداف و آرمانهای جمهوری اسلامی و... از شدّت و حدّت حمایتهای طرفداران آن جریان کاسته شد و نهایت پس از حرمتشکنی روز عاشورا، خروش ملت ایران در 9 دی 1388 پایانی بر صبر و تحمل در برابر تمامی آن اقدامات بود...
👊 #علیه_قانون
🔻 برای مطالعه متن کامل این مطلب به سایت یا #نرمافزار_موبایلی نو+جوان مراجعه کنید 👇
http://nojavan.khamenei.ir/showContent?text&ctyu=15801
⛱ #شوخی | عاقبت هممون مرگه!
😐 وقتی هممون قراره بمیریم، چرا درس بخونیم؟! 😅
😉 راستی! مگه فردا شما امتحان ندارید؟!
🤓 #درس_خوان
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
😍 مطالب #درس_خوان را خیلی دوست دارم!
📬 برخی نظرات ارسالی مخاطبان به نو+جوان را اینجا ببینید👇
🔻 زهرا:
این مطالب جدیدی که در رابطه با درس خواندن میذارید رو خیلی دوست دارم.
🔻 سارا:
کانال نو+جوان عالیه حرف نداره انشاالله کارتان پر برکت باشد. لطفا راهکار هم ارائه بدید.
🔻 نبیله:
پیشنهادی داشتم. از طریق همین کانال و سایت، برنامه دیدار با رهبری رو برای نو+جوانان بزارید.
🔻 بی نام:
میشه یه سری ایده بهمون بدید، برای نمایشگاه ایام فاطمیه؟
🔻 صبا:
خواستم بگم آتش به اختیار عمل کردیم و یه کتابخونه تو راهرو مدرسه راه انداختیم که پر از کتاب های خوبی که آقا معرفی کردن. بچهها که اصلا سمت کتاب نمیرن کلی استقبال کردن و از 200 تا دانش آموز ما 110 تا عضو داریم.
🔻 فاطمه:
من بلد نیستم درس بخونم چیکار کنم؟ یه هفته تعطیلی گذشت هیچی نخوندم😭😱
🔻 بی نام:
کانالتون عالیه، واقعا بهم روحیه درس خوندن میده، اجرتون با اباعبدالله(ع).
🔻 ایمان:
نو+جوان خیلی خوبه. ای کاش اپلیکیشن تون امکاناتش بیشتر میشد.
🔻 سید مصطفی:
وااااقعا خسته نباشید. ولی کار شما میتونه کامل تر و جذاب تر بشه با اضافه کردن بخش هایی از وصیت نامه های شهدا یا داستان های کوتاه از زندگی این بزرگواران.
🔻 ریحانه:
انشالله که بتونیم حداقل با درس خوندن پرچم ایران و اسلام رو بالا ببریم :-)
➖➖➖➖➖➖➖
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
🔆 #خواندنی | شش چرای مهمی که فتنهگران درباره وقایع سال88 بیپاسخ گذاشتند
3️⃣ چرا جمهوریت نظام اسلامی را زیر سوال بردند؟
👀 یکی از ابعاد اصلی فتنه که متاسفانه کمتر به آن توجه شده، ادعای دفاع از جمهوریت نظام و قانونگرایی بود، در حالی که اصولا نوک پیکان فتنه حرکتی قانونستیزانه و کودتا علیه جمهوریت نظام به نام جمهوریتخواهی بود. دشمن دانا بر اساس نسخههای تجربه شده، دنبال آن بود که به شیوههای مختلف به طور مشخص، رهبری را به سازش کشد و با نفی جمهوریت نظام، اساس اسلامیت را هم فروپاشد؛ زیرا به فرموده رهبر انقلاب، اسلامیت نظام بدون جمهوریت، بی معنا است و وقتی سرشان به سنگ خورد و مشاهده کردند که ایستادگی بر پای جمهوریت نظام ریشه در اسلامیت آن دارد، پردهها را کنار زدند و فریاد برآوردند که «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است.» فریاد «مرگ بر اصل ولایت فقیه» در دستور کار قرار گرفت و عکس امام را پاره کردند و در چاه اهانت به امام حسین (ع) و هتک حرمت عاشورا سقوط کردند.
☹️ بیشترین و سنگینترین فشاری که به آقا آورده شد این بود که رهبر انقلاب، قانون را بر اساس منویات سیاسی عدهای زیر پا گذارند و با ابطال آراء مردم، جمهوریت نظام را وتو کنند. عین تعبیر معنادار ایشان در جلسه با نمایندگان ستادهای نامزدهای انتخابات در روز سه شنبه 26 خرداد 88 چنین بود: «ابطال؛ یعنی زدن توی دهن مردم؛ چهل میلیون آدم آمدند پای صندوق رای دادند. من بگویم شما غلط کردید رای دادید؛ چنین چیزی مگر ممکن است؟ مطلقا من این را قبول نخواهم کرد.».
👌 موضع آشکار آقا که بارها تکرار شد کوتاه و گویا و صریح بود؛ مطمئن باشید من زیر بار حرف باطل و غیر منطقی نمیروم و تا زندهام از رای مردم دفاع میکنم.
🌻 جمهوری اسلامی یعنی آن نظام سیاسیای که برای مردم، حق قائل است، مشکل ما در نظام جمهوری اسلامی فقط این نیست که مردم به ما بدبین میشوند یا از ما عقیدهشان برمیگردد، مشکل ما تکلیف شرعی هم هست. حق مردم ناشی از حق الهی و تکلیف الهی است.
😎 یکی از تفاوتهای اساسی انقلاب اسلامی با دیگر انقلابها این بوده است که انقلاب اسلامی پس از واژگونی رژیم پهلوی و در شرایطی که هنوز تثبیت نشده و معلوم نبود بتواند در برابر انواع توطئهها دوام بیاورد و کمتر از سه ماه از پیروزیاش نگذشته، نوع نظام سیاسی را به رای و انتخاب مردم واگذار کرد و با رای مردم، قانون اساسی تدوین شد و بر اساس آن و به موجب انتخابات مختلف، نهادهای قانونی یکی پس از دیگری سامان یافت. مهمترین علت چنین تفاوتی بین انقلاب اسلامی و دیگر انقلابهای جهانی، ناشی از دینی بودن حکومت و رهبری بر اساس آموزههای دینی بوده است.
⁉️ حال سوال اینجاست که چرا فتنهگران با درخواست ابطال چهل میلیون رای، جمهوریت نظام اسلامی را زیر سوال میبردند؟
📚 برگرفته از کتاب " فتنه تغلب"
👊 #علیه_قانون
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊ و اینک جوانان...
⚠️ به خیال خودشان کار را به جای باریک کشیده بودند اما...
📣 جوانان وارد میشوند.😌
👊 #علیه_قانون
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_Khamenei
🌸 السلامعلیک یا زینبکبری سلاماللهعلیها
🌺 این زن الگو است؛ الگویی برای همه مردان و زنان بزرگ عالم...
🌿 به مناسبت ولادت حضرت زینب سلاماللهعلیها
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
🔆 #خواندنی | شش چرای مهمی که فتنهگران درباره وقایع سال88 بیپاسخ گذاشتند
4️⃣ چرا با دشمنان قسم خورده نظام، مرزبندی نکردند؟
👀 در تحلیل رخدادهای پس از انتخابات 88 باید از خلط دو مطلب اجتناب کرد؛ یکم اینکه فعالیت گسترده و سازمان یافته پس از انتخابات برای مقابله با نظام از سوی بیگانگان دنبال شده است، در نتیجه میتوانیم خط کلی و مدیریت آن را دارای منشا خارجی بدانیم؛ و اما مطلب دوم اینکه اگر بخواهیم از این مسئله نتیجه بگیریم که عوامل داخلی نقشی نداشتهاند، پاک کردن بخشی از صورت مسئله است؛ زیرا فتنه که نمیتوانست در خلا شکل بگیرد و اگر برخی از فعالان سیاسی و خواص و نامزدها و حامیان آنها بهانه به دست دشمن نمیدادند بیگانگان نمیتوانستند غلطی بکنند.
👌 بدون تردید یکی از اصول مورد تاکید امام و رهبری معظم، مرزبندی با دشمنان ملت و خواست و تبلیغات آنها است. رهبر انقلاب اصرار داشته و دارند افراد و گروهها در زمین دشمن بازی نکنند و بهانه به دست بیگانگان ندهند ولیکن عدهای فهمیده یا نفهمیده، موجی را در سال 88 به راه انداختند که دشمن بر آن سوار شد و هزینههای جبران ناپذیری بر کشور تحمیل کرد.
😔 متاسفانه یکی از اشتباههای مهلک برخی افراد و گروهها این است که گمان میکنند به کمک انواع حمایتهای بیگانگان میتوانند به هدف مورد نظرشان برسند، اما غافلند از اینکه اغلب بارکش دشمنان ملت میشوند و به تعبیر امام ، دشمن حرف خود را از زبان خودیها میزند. هرکس دوران رهبری امام را درک کرده باشد و یا بیانات ایشان را مطالعه کند نمیتواند این حقیقت را پنهان دارد که حضرت امام، چقدر در برابر مداخلات دشمن در امور کشور به ویژه در عرصه سیاسی حساس بودند و چه موضع محکم و عزت آفرینی داشتند؛ چرا که مداخله بیگانگان، نقض استقلال ملت و کشور است. این موضع امام، منطبق بر آموزههای دینی و رفتاری عقلانی بود که رهبر انقلاب نیز همواره بر آن پای فشردهاند.
➕ اضافه بر آنکه در این قبیل موارد که پای حمایت و مداخله بیگانگان در مسائل داخلی به میان میآید، برای آقا قابل قبول نبوده و نیست که ببینند مسئولین یا نخبگان به وظیفهشان در بیزاری نسبت به دشمن، کوتاهی میکنند و یا آن را نادیده میگیرند. از نظر ایشان، این کوتاهی، خود جرمی مستقل و گناهی نابخشودنی است.
😯 در همان روزهای نخست برافروخته شدن آتش فتنه، یکی از افراد مشهور نامهای به رهبر انقلاب مینویسد و ادعایی را مطرح میکند از سنخ آنچه کموبیش همان فرد و دوستانش در جامعه منتشر کرده بودند. رهبر انقلاب برای نویسنده پیام میدهند و از جمله او را در برابر این پرسش قرار میدهند که مگر نمیگویید راهپیمایی 25خرداد راهپیمایی سکوت بود؛ چرا حمله به بسیج و تلاش برای تصرف آن و دستیابی به اسلحه موجود در پایگاه را را محکوم نکردید؟ چرا وقتی حمایت مقامات آمریکایی و صهیونیستی را دیدید، از آنها اعلام بیزاری نکردید؟
👌 اگر فقط همین دو پرسش رهبری انقلاب را پاسخ میدادند، برادریشان را با انقلاب و مردم ثابت کرده بودند. افسوس که چنین نکردند و خود و کشور و ملت را به دردسر انداختند.
📚 برگرفته از کتاب " فتنه تغلب"
👊 #علیه_قانون
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_khamenei
نو+جوان
🌊 کشتیبان امواج فتنه
📚 #معرفی_کتاب | فتنه تغلب
👀 نگاهی به کتاب «فتنه تغلب»، گردآوری و تنظیمِ دکترمصطفی غفاری
🔆 آنروزها احتمالاً از اتفاق بزرگی که در جریان بوده، خبر نداشتهاید. شاید هم دلهره آنروزها و تب و تابی که به جان کشور افتاده بود، در یادتان مانده باشد. گمانم تازه خواندن و نوشتن یاد گرفته بودید و شاید وقتی پدر اخبار تماشا میکرده، تلاش میکردید تیترها را بخوانید. احتمالاً از همانجا با پرتکرارترینکلمه آنروزهای اخبار آشنا شدید، معنیاش را از پدر و مادرتان پرسیدید و یحتمل، چیز زیادی دستگیرتان نشده. درست بههمینخاطر قرار است درباره کتابی با هم حرف بزنیم که اینکلمه را برایتان معنا کند: «فتنه».
👌 از روزهای انتخابات ریاست جمهوری 88 یکدهه گذشته است. در ایندهسال، شما از کودکی به نوجوانی رسیدهاید. حتی بعضیهایتان امسال، رأیاولی هستید و اولینحضورتان را در عرصه سیاسی کشور تجربه میکنید و همین باعث میشود شور و شوق زیادی برای گفتوگوها و تبادل نظرهای سیاسی داشته باشید.
💠 طی اینسالهای بزرگشدن، شاید روایتهای مختلفی از فتنه 88 را از زبان بزرگترها شنیدهاید. شاید خیلیوقتها در قضاوتها دچار تردید شدهاید و دلتان خواسته روایت متقنی از آن روزها دم دستتان باشد که بفهمید بالاخره در آنهشتماه دلآشوب، چه اتفاقاتی بر ایران و مردمش گذشته.
💢 گاهیوقتها لازم است یکنوجوان، کتاب سیاسی بخواند و بینش سیاسی پیدا کند. حالا وقت آن است که بگویم «فتنه تغلب»، همانروایت متقنی است که میخواهید.
🔻 برای آشنایی بیشتر با کتاب به سایت یا #نرمافزار_موبایلی نو+جوان مراجعه کنید 👇
http://nojavan.khamenei.ir/showContent?text&ctyu=15925
🔆 #خواندنی | شش چرای مهمی که فتنهگران درباره وقایع سال88 بیپاسخ گذاشتند
5️⃣ چرا از پیشنهادات برای رفع شبههها استقبال نکردند؟
👀 فتنه 88 علاوه بر اینکه حیثیت نظام اسلامی را در نزد جهانیان لکهدار کرد، در داخل کشور نیز ذهنیت جمع زیادی از مردم را که صادقانه در انتخابات شرکت کرده بودند، مشوش کرد. بنابراین ممکن است گفته شود طرح ادعای تقلب منجر به آن شد که بخشی از نخبگان و آحاد رای دهندگان نسبت به درستی نتیجه اعلام شده دچار ابهام شوند. چرا به این واقعیت توجه نشد؟ پاسخ آن است که نه تنها به این واقعیت توجه شد، بلکه تلاشهای گوناگونی هم برای ابهامزدایی به عمل آمد که ریشه در اعتقاد رهبرانقلاب به حق دانستن جامعه و صیانت از حق الناس داشت.
👌 حرف اول آقا در دیدار با نمایندگان ستادهای نامزدهای انتخابات 88 این بود که اصرار بر ابطال انتخابات آن هم بدون منطق و مدرک، اصرار باطلی است؛ اما چون حق الناس شقوق متعددی دارد که یکی از آنها رفع شبهه از حقیقت رای است، حرف دوم رهبر انقلاب این بود که ابهام داشتن در نزد عدهای، یک واقعیت است و توجه به این واقعیت و کشف حقیقت، انتظار حقی است که رهبری پای آن ایستاده است: *«بالاخره یک جمعی از دوستان و اهالی انقلاب نسبت به یک قضیهای اگر ابهام دارند، درستش این است که ما ترتیبی بدهیم، کاری بکنیم که این ابهام بر طرف بشود. [اما] راه دارد؛ راه قانونی دارد.»*
💎 آقا خیال همه را راحت کردند: «من به آقای مهندس موسوی هم گفتم؛ ایشان هم قبول کرد از من که راه، راه قانونی است؛ از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش میایستم. شما بدانید من با آقایان شورای نگهبان و با آقایان وزارت کشور رودربایستی ندارم؛ میایستم پایش تا اینکه این قضه حل بشود.». ای کاش افراد مدعی با این موضع آقا به دنبال کشف حقیقت رای مردم برمیآمدند؛ لیکن چنین نشد؛ چرا؟
📦 رهبر انقلاب در پایان همین جلسه تاکید کردند تمام صندوقهایی که نامزدها در مورد آن هر نوع شکایتی دارند، و یا به شکل تصادفی تعدادی از صندوقها را بازشماری کنند و اگر تفاوت معناداری مشاهده شد کار را تا بازشماری همه صندوقها ادامه دهند.
➕ پند آموز است اگر به نمونههای ویژهای از تلاشهای ابهامزدا که در کتاب فتنه تغلب نقل شده است مراجعه کنیم.
اقداماتی که به دنبال آن بود تا به کمک روشهای متعارف قانونی و یا حکم حکومتی و حتی ساز و کارهای عقلانی، حق را بر آنهایی که به دنبالش بودند عیان سازد و هیچ راز سر به مهری باقی نماند. اما کمی تفکر کنیم که چرا از این قبیل پیشنهادهای حقیقتیاب استقبال نشد؟
😳 واقعا انسان شگفت زده میشود که کدام نظام سیاسی حاضر است چنین پیشنهاداتی را به معترضین بدهد و شگفتی بیشتر آن که چرا معترضین نباید بپذیرند؟! به نظر میرسید پاسخ جز این نیست که هر فرد و جمع و نظام سیاسی که اطمینان به درستی عملش داشته باشد، نگرانی از این قبیل راستیآزماییها ندارد و به قول معروف آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است.
🤔 پس اگر مسببان حوادث پس از انتخابات، حقیقتا معتقد بودند آراء مردم جابهجا شده است، چرا حاضر نشدند به اتکا موضع صریح و قاطع رهبر انقلاب به بازشماری آراء تن دهند؟
📚 برگرفته از کتاب " فتنه تغلب"
👊 #علیه_قانون
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی
👌 مطالبات مردم بود و هست...
⚠️ اما با فتنهگر همراهی نکردند
🌺 #دیدار_پرستاران
💫 نوجوان ؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
♨️ تیتر سایت نو+جوان
🔆 آقا از روحیهای میگویند که ضامن استقلال و عزت یک کشور است
☀️ راز حیات
➕ اگر در یک جامعه روحیه استقامت در راه حق وجود نداشتهباشد آن جامعه نابود خواهد شد
💫 بیانات آقا در دیدار اعضای همایش تجلیل از ایثارگران و رزمندگان خمینی شهر را در سایت یا نرم افزار موبایلی نو+جوان بخوانید👇
🌐 http://nojavan.khamenei.ir/showContent?meeting&ctyu=15923
🌟 طلاییها 🌟
🔆 شما میتوانید با مطالعه بیانات آقا در #دیدار_پرستاران ، #جملات_طلایی این دیدار را از طریق @Alo_Nojavan برای ما بفرستید. نو+جوان بهترین جملات رسیده را با نام خودتان منتشر میکند.
🌀 با این کار خودتان را با آقا بروز میکنید و هم با اشتراک نکات ویژه، در یک مطالعه دقیق و جمعی شرکت میکنید.
🔻 نکته قابل توجه اینکه سعی کنید جملات کوتاه را در اولویت قرار دهید تا مخاطبان با یک نگاه خط اصلی دیدار و نکات اساسی آقا را متوجه شوند.
💫 نوجوان ؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
♨️ تیتر یک سایت نو+جوان
🔆 آقا در دیدار پرستاران حرکت پرافتخار جامعه ایران را نیازمند ترویج ارزشهای اخلاقی دانستند
☀️ در مسیر قلهایم
➕ پیروزی متعلق به ماست و فردای کشور از امروز به مراتب بهتر خواهد بود
💫 آیتالله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
🌐 Nojavan.Khamenei.ir
🔆 #خواندنی | شش چرای مهمی که فتنهگران درباره وقایع سال88 بیپاسخ گذاشتند
6️⃣ چرا به رفع فضای غبارآلود کمک نکردند؟
👀 بعد دیگری از فتنه که لازم است به آن اشاره شود ایجاد تردید در بین بخشی از مسئولین و نیز خواص و نیروهای وفادار به نظام و رهبری بود. رفتار و مواضع دو پهلو و توام با تردید، منشا حیات چند ماهه فتنه و مانع شفافیت و اصلاح موضعهای نادرست شد.
🔆 رهبر انقلاب خود نقل می کنند: «من واقعا باورم نمیآمد که او [آقای موسوی] اهمیت حرفی را که زده نداند یا منکر شود، میخواستم به او تنبهی بدهم و انتظار داشتم او متنبه شود و موضع و رفتار خود را اصلاح کند؛ اما حرفهایی که زد من را خیلی متعجب کرد.». آقای موسوی گفته بود انتخابات باید ابطال شود؛ ما امروز با آقای هاشمی و آقای خاتمی و آقای ... جلسه داشتیم؛ همه اتفاق نظر داشتند انتخاب باید ابطال شود.
👈 رهبر انقلاب با شنیدن این ادعا افرادی را مامور میکنند تا این ادعا را از افراد مذکور جویا شوند. در پاسخ، آقای هاشمی و آقای خاتمی هر دو میگویند بحث ابطال انتخابات در جلسه مطرح شد اما ما با آن مخالفت کردیم.
🔶 به هر حال اینکه نسبتهای داده شده آقای موسوی به دو نفر فوق راست بود یا غلط، موضوع این نوشته نیست بلکه هدف جلب توجه به این واقعیت انکار ناپذیر است که اگر فقط همین افراد، آقای موسوی را از ایستادگی در برابر نظام باز میداشتند و یا همچنان که ادعای آقای موسوی را خصوصی تکذیب کردند، به مردم نیز میگفتند که با ابطال انتخابات مخالفند، مطمئنا بذر تردید در جامعه کاشته نمیشد و آتش فتنه این گونه شعله ور نمیشد.
➕ علاوه بر واقعیت فوق، آنچه بر غبارآلودگی فضای پس از انتخابات میافزود، این نکته تاسف بار بود که مدعیان تقلب در انتخابات، در جلسات خصوصی مواضعی مغایر با ادعای دست بردن در آراء مردم داشتند. به این شهادت نماینده آقای موسوی چهار روز پس از انتخابات و در جلسه نمایندگان ستادهای نامزدها با رهبر انقلاب توجه کنید؛ «صندوقها را بیست بار هم بشمارند، نتیجه آرا عوض نخواهد شد. اگر صندوقها را بازشماری کنند، خیلی اتفاقی رخ نمیدهد؛ ممکن است یک کمی این ور و آن ور بشود.»
✅ یکی از افراد شاخص و سازمان دهنده فعالیتهای انتخاباتی آقای موسوی که سابقه برگزاری انتخابات در دوره آقای خاتمی را داشته، خود اذعان کرده که بر اساس گزارشهای دریافتی از سراسر کشور تا صبح روز شنبه 23 خرداد، برای ما مشخص شد آقای موسوی رای نیاورده است. وی میگوید که این مطلب را برای آقای خاتمی هم گفته است.
💠 از سوی دیگر یکی از مسئولین دفتر رهبر انقلاب از نماینده آقای موسوی سوال کرده بود شما که می دانستید تقلب نشده و در دوم خرداد هم برای جلوگیری از تشنج و آشوب، آقای ناطقنوری را متقاعد کردید، چرا این دفعه نرفتید به آقایان بگویید که تقلب نشدهاست؟ اما او در پاسخی کوتاه و بسیار تلخ میگوید: « گفتم اما قبول نکردند».
💢 اعتراض به نتایج انتخابات که در سال 88 شاهد آن بودیم نه برای اولین بار بود و نه آخرین بار. در انتخابات قبل از 88 افرادی مثل آقای هاشمی و ناطقنوری با تصمیم به موقع مانع از بر هم خوردن آرامش پس از انتخابات شدند. به همین سبب بود که در سال 88 رهبری معظم از افراد مشخصی که امکان نطق داشتند و یا دارای موقعیت اجتماعی یا منصب حکومتی بودند و یا ادعای خط امامی داشتند، به صراحت خواسته بودند که موضع بگیرند و نگذارند فضا غبارآلود بماند تا مانع از تشخیص حق و باطل شود.
🤔 هنوز این اعتراض رهبر انقلاب به مسببان حوادث پس از انتخابات بی پاسخ ماندهاست که چرا شما که در جلسات خصوصی میگویید تقلب نشدهاست، در مجامع عمومی این حقیقت را بیان نمیکنید؟
📚 برگرفته از کتاب " فتنه تغلب"
👊 #علیه_قانون
💫 رسانه اختصاصی نوجوانان سایت Khamenei.ir 👇
🌱 @Nojavan_khamenei
📿 عبادت علمی
🤔 چرا مهمترین کار دانشآموزان درس خواندن است؟
😉 درس بخوانید، ثواب کنید!
🤓 #درس_خوان
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #تماشایی | سلمان محمدی
😍 پاسخ جالب امام صادق علیهالسلام به کسی که پرسید چرا شما دائماً از سلمان فارسی یاد میکنید؟
➕ سه ویژگی مهم سلمان از زبان ایشان
🦋 #درس_اخلاق_آقا
💫 نوجوان ؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
♨️ تیتر یک سایت نو+جوان
🔆 آقا در پیام تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی:
سالها مجاهدت شجاعانه، او را به این مقام والا رساند
☀️ سرانجام، شهادت...
➕ ادامه مبارزه و پیروزی نهایی، کام جنایتکاران را تلختر خواهدکرد
💫 آیتالله سیدعلی خامنهای و نوجوانان ایران اسلامی
🌐 Nojavan.Khamenei.ir