فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت هر تاخیری یک خیری نهفته است، به خدا اعتماد داشته باش✨
_ بگو خدایا شکرت 🍃
صبحتون بخیر✨
🌔 @nojoom_et
✨تصویری از فضاپیمای کرو-دراگون که توسط کیهاننورد روسی الکساندر گربنکین تصویربرداری شده است.
🌔 @nojoom_et
✨پاییز در پایگاه فضایی بایکونور
نمایی زیبا از شروع پاییز در پایگاه فضایی بایکونور در پی پرتاب فضاپیمای سایوز ام-اس-۱۷ با راکت فضایی سایوز ۲.۱-آ در اول سپتامبر ۲۰۲۰
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟فضاپیمای کرو-دراگون همراه با کیهانورد روسی الکساندر گوربونوف و فضانورد آمریکایی نیک هیگ به ایستگاه فضایی بین المللی رسید و به آن متصل شد.
این فضاپیما روز ۲۹ سپتامبر ساعت ۲۰:۴۷ به وقت ایران توسط راکت فالکون ۹ به فضا پرتاب شد.
🌔 @nojoom_et
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 خدا با شماست
🔹سيد هاشم الحیدری | 09-07-1403
https://eitaa.com/joinchat/262799546Cff66b753b5
آپارات |
✨تصویری از طوفان هلن بر فراز فلوریدای آمریکا که توسط کیهاننورد روسی الکساندر گربنکین تصویربرداری شده است.
🌔 @nojoom_et
🌅 عکس های طلوع خورشید که هر ماه از یک مکان در طول سال گرفته می شود
به دلیل تمایل محور چرخش زمین به صفحه مداری، هر طلوع خورشید نسبت به طلوع قبلی کمی جابجا می شود.
اگرچه اعتقاد بر این است که خورشید از شرق طلوع می کند، اما در واقع نقطه طلوع خورشید در عرض های جغرافیایی میانی از شمال شرقی (در تابستان در نیمکره شمالی) به سمت جنوب شرقی (در زمستان) حرکت می کند.
در خط استوا، چنین نوسانات چندان قابل توجهی نیستند (و طول روز تقریباً در طول سال یکسان است). و در قطب ها، خورشید در تمام تابستان غروب نمی کند و در زمستان طلوع نمی کند.
#خورشید
🌔 @nojoom_et
📢 تصویر روز ناسا
🗓 سهشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳
عنوان: پورفیریون: طولانیترین جتهای شناختهشده سیاهچاله
چقدر میتوانند جتهای سیاهچاله گسترش پیدا کنند؟ به تازگی رکورد جدیدی کشف شده که نشان میدهد یک جفت جت به طول ۲۳ میلیون سال نوری از یک سیاهچاله که میلیاردها سال پیش فعال بوده، وجود دارد. این جتها که به نام پورفیریون، غولی اساطیری یونانی، نامگذاری شدهاند، توسط نوعی سیاهچاله ایجاد شدهاند که معمولاً جتهای طولانی نمیسازد - سیاهچالهای که مشغول تولید تابش از گازهای در حال سقوط به درونش است. ویدیوی انیمیشنی که در اینجا نشان داده شده، به تصویر میکشد که اگر دور این سیستم قدرتمند سیاهچاله بچرخیم، چه چیزی ممکن است ببینیم. پورفیریون به شکل جریانی سریع از ذرات پرانرژی نمایش داده شده و مناطق روشن جایی هستند که این ذرات با گازهای اطراف برخورد میکنند.
#تصویر_روز_ناسا
🌔 @nojoom_et
تصویری شگفت انگیز از ورود یک شهاب سنگ به جَو زمین
ثبت شده از ایستگاه فضایی
🌔 @nojoom_et
چین یک فضاپیما با محموله زیستی به فضا فرستاد
جمعه ۲۷ سپتامبر، چین اولین فضاپیما با قابلیت استفاده مجدد کشور را توسط راکت فضایی لانگمارچ-۲دی و از پایگاه فضایی جیوچوئَن به فضا پرتاب کرد.
ماهواره شیجییِن-۱۹ جهت انجام آزمایشات تکثیر به روش جهش سلولی در فضا (پرورش فضایی) و نیز تحقیق در مورد وضعیت مواد و قطعات الکترونیکیِ توسعهیافته بومی، در شرایط فضا استفاده خواهد شد.
این خدمات، مطالعه در زمینه فیزیک ریزگرانش، علوم زیستی، بهبود بذر گیاهان، تسریع نوآوری در منابع ژرمپلاسم و غیره را تسهیل خواهد کرد.
شیجییِن-۱۹ محمولههای علمی از پنج کشور از جمله تایلند و پاکستان را حمل میکند.
گفتنیست چین اولین ماهواره قابل بازیابی خود را در سال ۱۹۷۵ پرتاب کرد و پس از ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی سابق، سومین کشور دنیا در این زمینه شد.
از آن زمان تاکنون، چین نزدیک به ۳۰ فضاپیما از این دست را پرتاب کرده است، با این حال، هیچ یک از آنها قابل استفاده مجدد نبودند، به این معنی که به محض برداشتن محموله بازنشسته میشدند.
#چین
🌔 @nojoom_et
✨نجات زمین از دست سیارک ها با تبخیر آنها
✨پژوهشگران در نیومکزیکو از دستگاه «زِد» آزمایشگاه ملی سندیا، که قویترین منبع تابش در جهان است، برای شبیهسازی چگونگی تبخیر سطح یک سیارک با یک پالس پرتو ایکس و انحراف آن استفاده کردند.
🌔 @nojoom_et