💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام کانالتون در سروش هست؟
✍️سلام مخاطب گرامی!
ممکن است در سایر پیامرسانها هم کانالهای مشابه وجود داشته باشد، اما ربطی به ما ندارد، فعالیت ما فقط در پیامرسان بزرگ ایتاست. موفق باشید
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
بیدار كه می شوی
خورشید برای طلوع ،
آوارهی پلک هايت می شود ؛
گنجشک ها
سمفونی صبح بخير می نوازند ؛
بیدار كه می شوی
گلهای اسيرِ گلدان هم
لبخند می زنند؛
صبحتون پر خاطره و زیبا
🌔 @nojoom_et
✅مقایسه خورشید با غولپیکرترین ستاره کائنات!
💫ستارهها در ابعاد و جرمهای مختلفی وجود دارند؛ با کشف ستاره UY Scuti، بزرگترین ستاره در کائنات شناسایی شده است. هر چند این ستاره تنها حدود ۷ تا ۱۰ برابر جرم خورشید را دارد، اما شعاع آن بیش از ۱۷۰۰ برابر شعاع خورشید است!
💢با وجود اینکه در حال حاضر هیچ رقیبی برای UY Scuti بعنوان بزرگترین ستاره وجود ندارد، اما درباره ستارهای که پر جرمترین ستاره است، هنوز تردید وجود دارد.
بسیاری از منابع همچنان ستاره R136a1 را پر جرمترین ستاره شناخته شده با ۲۵۰ برابر جرم خورشید میدانند.
با این حال مطالعهای در سال ۲۰۲۲، جرم R136a1 را بین ۱۷۰ تا ۲۳۰ برابر جرم خورشیدمان تخمین زده است؛ بنابراین شاید پر جرمترین ستاره در حال حاضر Westerhout 49-2 در رتبه بالاترین جرم قرار دارد.
شرح تصویر: در اینجا ستاره UY Scuti با خورشید مقایسه شده؛ UY Scuti یک اَبَرغول سرخ است که در کهکشان راه شیری واقع شده و تقریباً ۹٬۵۰۰ سال نوری از زمین فاصله دارد.
بد نیست بدانید خورشید با قطری حدود ۱.۵ میلیون کیلومتر، در تصویر بالا بصورت یک نقطه دیده میشود! اعجاب برانگیز نیست؟
#خورشید
#بزرگترین_ستاره
🌔 @nojoom_et
💫مشاهده یک ستون بسیار بزرگ آب در Enceladus توسط تلسکوپ Webb!
✅انسلادوس ماه ۵۰۵ کیلومتری سیاره کیوان به دلیل ستونهای عظیم بخار آب مشهور است؛ آنها مانند آبفشان در قطب جنوب این ماه کوچک فوران میکنند.
💫کاوشگر Cassini ناسا آنها را در سال ۲۰۰۵ کشف کرد که به اندازه قطر انسلادوس ارتفاع میگرفتند؛ دانشمندان به سرعت حدس زدند که این تودهها از یک اقیانوس سراسری در زیر سطح این ماه کیوان سرچشمه میگیرند و موجودات زنده نیز ممکن است در این اقیانوس ساکن باشند؛ بنابراین ستونها ممکن است حاوی شواهدی از حیات باشند!
اکنون James Webb Space Telescope (JWST) نگاه دقیق جدیدی به انسلادوس انداخته و یک ستون جدید بسیار بزرگتر را تنها ۴.۵ دقیقه مشاهده کرده که بزرگترین ستونی است که تا به حال مشاهده شده و بیش از ۲۰ برابر انسلادوس است!
شرح تصویر: قسمت اصلی تصویر یک ستون بخار آب (به رنگ آبی) را نشان می دهد که از قطب جنوب انسلادوس (که به صورت مربع قرمز مشخص شده است) فوران می کند. ببینید انسلادوس برخلاف ستون آبش چقدر کوچک است؟
مربع سمت چپ بالای تصویر، نمای نزدیک انسلادوس توسط کاسینی است. اعتبار تصویر از وب/کاسینی
#انسلادوس
🌔 @nojoom_et
کشف یک سیاره عجیب با ابرهای فلزی/ اینجا تیتانیوم میبارد
🔹محققان علوم فضایی یک سیاره فراخورشیدی (خارج از منظومه شمسی) بسیار داغ با ابرهای فلزی را کشف کردهاند که تیتانیوم از آنها میبارد./ ایرنا
🌔 @nojoom_et
🛰 سازمان تحقیقات فضایی هند* قصد دارد در ۱۴ جولای ۲۰۲۳ میلادی (۲۳ تیر ماه ۱۴۰۲) کاوشگر فضایی چاندِرایان-۳* با موشک فضایی ماهوارهبر زمینآهنگ مارک -۳* از مرکز فضایی ساتیش داوان* واقع در سِریهاریکوتا*، در اِیالت آندْرا پِرادشِ* کشور هند به سمت کره ماه پرتاب کند.
📝 چاندِرایان-۳، سومین مأموریت برنامهریزی شده اکتشافیِ ماه توسط سازمان تحقیقات فضایی هند* است. این فضاپیما از یک سطحنشین و یک سطحنورد تشکیل شدهاست، اما مدارگرد نخواهد داشت. ماژول پیشرانه آن مانند ماهواره مخابراتی عمل خواهد خواهد کرد. ماژول پیشرانه سطحنشین و سطحنورد را تا ۱۰۰ کیلومتری مدار ماه حمل خواهد کرد.
🔖 با پرتاب چاندِرایان-۳، هند به چهارمین کشوری تبدیل میشود که با موفقیت بر روی ماه فرود آمده است.
🌔 @nojoom_et
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
ماخ یعنی چی
✍️ماخ اسم یک دانشمند هست و یک اصل داره که خیلی معروفه بنام اصل ماخ به بیان ساده ... هرچیزی در این عالم وجود داره دو به دو بر روی یکدیگر تاثیر میگذارن
🌹🌹🌹🌹
May 11
🚀 سی و نهمین ماموریت موشک فضایی اِلِکترون متعلق به شرکت فضایی راکِت لَب*، به نام «بچه برگشت*», هفت ماهواره را در فضا مستقر خواهد کرد.
🪂 در این ماموریت قرار است که مرحله اول اِلکترون قبل از اینکه در اقیانوس متلاشی شود، بازیابی بشود. مرحله اول اِلِکترون توسط چتر نجات در اقیانوس آرام فرود خواهد آمد و سپس با کشتی به خشکی برگردانده میشود.
🗓⏰ این پرتاب بامداد شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۲ و در ساعت ۰۳:۰۰ (به وقت تهران) از مبداء مجتمع پرتاب های فضایی شماره ۱-ب مرکز فضایی ماهیا واقع در نیوزیلند انجام خواهد شد.
🌔 @nojoom_et