🔔قابل توجه مخاطبان محترم🔔
❓سوالات پر تکرار شما را پاسخ می دهیم، خواهشمندیم تحت هیچ شرایطی دیگر ارسال نفرمایید.
💠اول: استفاده غیر تجاری از مطالب کانال مجاز است.برای تعجیل در فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و شادی روح شهدا صلوات
💠دوم برای تبلیغ به کانون تبلیغاتی قاصدک مراجعه کنید. @ghaasedak
💠سوم چنانچه درباره مطالب(متن، عکس، فیلم...) نظری دارید حتما برای ما ارسال کنید. اگر مطالب یا عکسها تکرار می شوند، حتما با ذکر عنوان و مصداق ارسال کنید تا بررسی و اصلاح شود.پرسشهای نجومی خود را از طریق لینک ذیل ارسال کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخ دهند.
https://eitaayar.ir/anonymous/F279.b53
💠چهارم امکان مشاوره با مشاور برای امور خانوادگی و تربیتی و نیز امکان مشاوره با وکیل برای امور حقوقی با هزینه های بسیار پایین برای شما فراهم شده است.به کانالهای ذیل مراجعه کنید.
https://eitaa.com/joinchat/1081803223Cc60a0cb30a
@vakil_et
🌹🌹🌹🌹🌹
May 11
کیهانوردان پس از اقامت در فضا در زمان کوتاهی دچار اختلالات فیزیکی زیر می شوند
احساس تشنگی سریعا کم میشود
استخوانها کلسیم از دست میدهند
پس از گذشت ۳ ماه این سیر خطرناک متوقف میشود
اکثریت قریب به اتفاق کیهانوردان در عرض دو هفته اول دچار سرما خوردگی میشوند
در مجموع در فضا دستگاه ایمنی بدن کیهانورد ،خیلی ضعیف میشود
📚نجوم وستاره شناسی
🌔 @nojoom_et
عزم هند برای انجام مأموریتهای فضاییِ بدون زباله تا سال ۲۰۳۰
خارج کردن کامل فضاپیماهای غیرفعال از مدار و انتقال آنها به مکانی ایمن، به منظور عدم تولید زبالههای فضایی، هدفی است که سازمان تحقیقات فضایی هند (ایسرو)، با جدیت کامل قصد دارد آن را تا پایان دههی جاری میلادی محقق سازد
این کشور سال گذشته ۱۳ ماهوارهی غیرفعال خود را برای بازگشت به جوّ، از مدار خارج کرد و در حال حاضر نیز ۵۴ ماهوارهی فعال در مدار دارد
البته انتقال فضاپیما به جو، همواره به این معنی نیست که تمام اجزای آن در لایههای غلیظ جو از بین میروند، بلکه گاهی برخی از قسمتهای بزرگ و اصلی مانند بستهی باتریها، از این لایهها به سلامت عبور کرده و باعث ایجاد خسارتهایی به داراییهای زمینی میشوند با این حال دانشمندان هندی معتقدند که توانستهاند در از بین بردن کامل یکی از ماهوارههای سنجش از دور خود موفق باشند/کانال علم، فناوری و نوآوری در هند.
📚نجوم وستاره شناسی
🌔 @nojoom_et
598.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐 | کمی زیبایی و هیجان ببینید ...!
🌔 @nojoom_et
ردپای حیات بیگانه در مریخ
گازی در مریخ شناسایی شده که توسط موجودات زنده روی زمین تولید میشود و این کشف، دانشمندان را درباره ذخایر پنهانی سیاره گیج کرده است.
🔹مریخنورد «کنجکاوی» یک جریان ثابت را از متان شناسایی کرد که از دهانه گیل در زمانهای متفاوتی از روز ظاهر میشد و به صورت فصلی در نوسان بود که گاهی اوقات به ۴۰ برابر بیشتر از حد معمول میرسید.
🌔 @nojoom_et
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اندازه واقعی ستاره هایی که در آسمان می بینیم.
قطر خورشید در حدود ۱/۴ میلیون کیلومتر است. میتوانید ۱۰۹ زمین را چسبیده به هم در کنار یکدیگر قرار دهید تا قطر خورشید پر شود. #خورشید به حدی بزرگ است که میتوانید در حدود ۱/۳ میلیون زمین را درون آن جای دهید! بله … خورشید واقعا بزرگ و با ابهت است که زمین در مقایسه با آن یک شی کوتوله و بسیار ریز محسوب می شود.
اما خورشید ما در مقایسه با #ستارگان دیگر یک ستاره ی متوسط یا حتی بسیار کوچک محسوب می شود. در این ویدئو اندازهی ستارگان صورت فلکی با خورشید مقایسه شده است.
📚 نجوم وستاره شناسی
🌔 @nojoom_et
کاری کن
که انتخاب هایت
در زندگی
بازتابی از امیدهایت باشد
نه ترس هایت!
🌔 @nojoom_et
🌗تلسکوپ فضایی جیمز وب نشانههایی از یک شفق قطبی مرموز را بر فراز یک «ستاره شکست خورده» مشاهده کرد.
🔹پدیده شفق قطبی در سیاراتی که ستارهای نزدیک به آنهاست و #استراتوسفر آنها را گرم میکند پیش از این نیز مشاهده شده است اما تماشای آن بر فراز جرمی که هیچ منبع گرمای مشخص بیرونی ندارد عجیب به نظر میرسد.
🔹ستارهشناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب(JWST) #ناسا یک «ستاره شکست خورده» یا کوتوله قهوهای را مشاهده کردهاند که نشانههایی از وجود یک شفق قطبی را نشان میدهد.
🔸شفقهای قطبی بیشتر به عنوان نورهای شمالی و جنوبی شناخته میشوند که در اثر برخورد ذرات باردار خورشید به مولکولهای جو #زمین ایجاد میشوند. آنها معمولا فقط در عرضهای جغرافیایی بالا دیده میشوند، زیرا مغناطیسسپهر سیاره ما این ذرات را به سمت قطبها هدایت میکند.
🔹نام مستعار «ستارههای شکست خورده» از این جهت به آنها نسبت داده میشود که جرم کافی برای ایجاد همجوشی هستهای #هیدروژن به هلیوم را در قلب خود ندارند.
🌔 @nojoom_et