چرا سپاه پولهاي ملت ايران را در کشورهايي، چون سوريه و عراق هزينه ميکند؟
شبکههای ماهوارهاي و همچنين شبکههاي اجتماعي در فضاي مجازي سپاه را متهم میکنند که پولهاي ملت ايران را در کشورهايي، چون سوريه و عراق هزينه ميکند و اگر اين پولها در ايران هزينه ميشد، اکنون ملت ايران چنين مشکلات اقتصادي را نداشت، پاسخ چيست؟
اين نوع تبليغات که در حجم وسيع در حال انجام است، دروغ بزرگی بيش نيست. آنان اين دروغ بزرگ را ميگويند و به شکلهاي گوناگون آن را تکرار ميکنند، تا شايد بتوانند نظام اسلامي را تحت فشار افکار عمومي در داخل ايران، وادار به عقبنشيني از سياستهاي منطقهاياش کنند.
همه ميدانند تروريسم در منطقه دستپرورده آمريکاييها و متحدان آنان از قبيل صهيونيستها و سعوديها است. آنان از طريق جنگ نيابتي به دنبال شکست مقاومت و مقابله با جمهوري اسلامي بودند که ناکام ماندند. براي اثبات دروغ بودن اين حرفها، توجه به نکات زير کفايت ميکند:
الفـ حضور ايران به صورت مستشاري در عراق و سوريه از طريق سپاه، با هدف تأمين منافع ملي و در صدر اين منافع امنيت ملي ايران انجام گرفت. اگر اين حضور در سالهاي اخير نبود، اکنون چه بسا شهرهايي از ايران به مراتب ويرانتر از شهرهاي سوريه و عراق شده بود و از اين امنيت مطلوب هم خبري نبود.
بـ ايران هيچ پولي در عراق که درآمد نفتي دارد، خرج نکرده و دولت عراق تأمينکننده همه هزينههاي برقراري امنيت در کشور بوده است.
جـ حجم هزينههاي ايران در منطقه براي تأمين امنيت ملي و مقابله با توطئههاي دشمنان رقم بسيار ناچيزی است. اگر بخواهيم اين رقم ناچيز را تصور کنيم، کافي است به دو عدد توجه شود. آقاي ترامپ با صراحت گفت: آمريکا طي 17 سال گذشته (از سال 1380 تا 1397) هفت هزار ميليارد دلار در جنگهاي خاورميانه هزينه کرده و هيچ دستاوردی نداشته است.
طبق آمار رسمي دولت ايران، درآمد ارزي جمهوري اسلامي در اين سالها حدود 1250 ميليارد دلار بوده است. به عبارتي درآمد کل دولت ايران در 17 سال، حدود يک ششم پولي بوده که آمريکاييها در اين منطقه براي سلطه بر ملت ما هزينه کردهاند. از اين رقم معمولاً ساليانه کمتر از چهاردرصد به بودجه دفاعي کشور اختصاص يافته و از اين بودجه دفاعي، رقم ناچيزي به تأمين امنيت در منطقه تعلق گرفته است. با يک حساب سرانگشتي ميتوان گفت، در برابر هر چند صد دلاري که آمريکاييها در اين منطقه خرج کردند تا ايران را نابود کنند، جمهوري اسلامي يک دلار هزينه کرده و دشمن را ناکام کرده است.
#ولایت
ویژگیهای جوان مؤمن بنبستشکن در اندیشه امام خامنهای
معظمله وجود جوانان مؤمن بنبستشکن را راهحل عبور از مشکلات فعلی عنوان کردند.
بنابراین، امید اول بنبستشکنی در دیدگاه معظمله، جوان مؤمن انقلابی است.
بر همین اساس جوانان بنبستشکن برای غلبه بر ضعفها و شکست اهداف دشمنان انقلاب اسلامی و برای پیمودن مسیر پیشرفت و برداشتن موانع این مسیر نیازمند داشتن ویژگیهایی هستند:
۱ـ روحیه معنویتگرایی
۲ـ روحیه جهادی
۳ـ روحیه آرمانخواهی
۴ـ روحیه استکبارستیزی
۵ـ روحیة عدالتطلبی
۶ـ روحیة استقلالطلبی
۷ـ روحیة شهادتطلبی، ایستادگی و مجاهدت/ پذیرش این تفکر(روحیه شهادتطلبی) همان عامل خیرهکنندهای است که به مجاهدان راه حقیقت، نیرویی برای باطل کردن همه محاسبات جبهه خصم میبخشد. «آن روشنفکرنمای راحتطلب و ریاکار و منافق که اساساً دشمنی آمریکا را انکار میکند و این دشمنی را نمیفهمد و نسخه تسلیم در مقابل آمریکا را برای ملّت و دولت مینویسد، مرد این میدان نیست؛ اگر عامل دشمن نباشد، حدّاقل مردِ میدانِ مهمّ پیشرفت کشور نیست.»
کانال نخبگان سیاسی کانال سیاسی تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
در میان دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی اگر تنها قدرت دفاعی و به تبع آن تنها قدرت هوایی را مدنظر قرار دهیم، برای بالیدن به این نظام مقدس و انقلاب اسلامی کفایت میکند. قدرت هوایی مرکزیت قدرت علمی است و نمیتوانیم بر قدرت علمی تکیه کنیم؛ اما بگوییم در عرصه هوا پیشرفت نکردهایم. در واقع، قدرت هوایی ما نشاندهنده قدرت علمی ما است. در حوزه پهپادها ما توانمندی عملیات شناسایی و تهاجمی برونمرزی را داریم.
#مسیر_هدایت
متن ویژه سخنرانان محترم در هفته دوم آبان ماه سال 1397 از تاریخ 5 تا 11 آبان ماه
سخنرانان محترم درجهت یکسان سازی متون سخنرانی دقت لازم را داشته باشند که محور بیان مطالب و سخنرانی ها فایل پی دی اف زیر می باشد. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
کانال نخبگان سیاسی کانال سیاسی تحلیل محور
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#سیاست_در_قران 🌟عزت ؛ قدرت و مکنت در سایه ایمان
[سوره الأنفال (8): آيه 26]
وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآواكُمْ وَ أَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَ رَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّباتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (26)
و به ياد آوريد زمانى را كه شما كم بوديد و در زمين (مكّه) مستضعف بوديد، مىترسيديد مردم (دشمنان) شما را بربايند، پس (خداوند در مدينه) پناهتان داد و با يارى خويش، شما را نيرومند كرد و از پاكيزهها به شما روزى داد، باشد كه شما شكرگزارى كنيد.
🌹پيامها:
1- يادآورى روزهاى ناتوانى و روزهاى يارى خداوند، مايهى دور شدن از فتنههاست. «وَ اتَّقُوا فِتْنَةً»، «وَ اذْكُرُوا»
2- مسلمانان در مكّه تا پيش از هجرت به مدينه، دائماً ترس و دلهره داشتند.«تَخافُونَ» (فعل مضارع، نشانهى استمرار است)
3- در راه حقّ، از كمى نفرات و ناتوانى و آوارگى نهراسيم، «وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ» كه يارى خداوند حتمى است. «فَآواكُمْ وَ أَيَّدَكُمْ ...»
4- يادآورى روزهاى ضعف و مقايسه آن با روزهاى پيروزى، مايهى شكرگزارى و عشق و توكّل به خداوند است. «وَ اذْكُرُوا» ... «لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ»
5- در سايهى ايمان، خداوند به گروه اندكِ ضعيفِ هراسناك، عزّت و قدرت و مكنت مىبخشد. (كلّ آيه)
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
آخرین مطلبی که در باب این واقعیتها عرض بکنیم این است که: کجا بودیم ما، به کجا رسیدیم؛ وَاذکُروا اِذ اَنتُم قَلیلٌ مُستَضعَفُون؛ یادمان نرود آنروزی را که ما مستضعف بودیم، کم بودیم، زیردست بودیم، هم ملت ایران اینجور بود، هم جامعهی متدین اینجور بود، هم روحانیون اینجور بودند، هم جوانان علاقهمند اینجور بودند، کم و مستضعف و زیردست بودند؛ امروز بحمدالله خدای متعال دست آنها را قوی کرده است. بهنظر من یکی از وظائف ما این است که ما ببینیم، این واقعیتها را از یاد نبریم، این واقعیتها را به یاد داشته باشیم؛ این یک وظیفه.
#اربعین
اربعین: نشانه ی آخرالزمانی
🔻پروفسور #الکساندر_دوگین نظریه پرداز، نویسنده و استراتژیست روس:
« پیاده روی #اربعین نشانه ای مهم از آمادگی برای یک تحول معنوی جهانی و آخرالزمانی است. من به عنوان یک مسیحی ارتدوکس با رویکرد آخرالزمانی انقلاب اسلامی که خود را حرکتی آماده گر برای ظهور مسیح و مهدی می داند، موافقم و امیدوارم با آن حادثه عظیم که پیروان همه ادیان منتظر آن هستند، فاصله زیادی نداشته باشیم. پیاده روی اربعین به یک حادثه آخرالزمانی شباهت بیشتری تا یک حادثه عادی و معمولی دارد. ما و همه کسانی که در جستجوی عدالت و معنویت در دنیای ظلمت و ستم زده مدرن هستیم باید با همدیگر متحد شویم و این پیاده روی جلوه ای از این اتحاد است.»
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل گران و سخنرانان سیاسی
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#اربعین
👈 رهبرانقلاب: ما هنوز مبارزه را تمامشده نمیدانیم، ما هنوز حرکت حسینی را در جامعه خودمان پایانیافته تلقی نمیکنیم، ما هنوز #در_راه_کربلا و عاشورا داریم حرکت میکنیم. ۶۳/۷/۲۰
🌷 #الحسین_یجمعنا
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل گران و سخنرانان سیاسی
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#سیاست_در_قران
❎❎از ویژگیهای «یاران انقلاب» ؛ نفوذ ناپذیری دستجمعی است:
سوره 61. صف آيه 4
إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِى سَبِيلِهِ صَفّاً كَأَنَّهُم بُنْيَانٌ مَّرْصُوصٌ
ترجمه
همانا خداوند كسانى را دوست دارد كه صف بسته در راه او پیكار كنند،چنانكه گویى بناى بسیار مستحكم سربى هستند.
❎نکته ها
1- بنیان» به معنای ساختمان است. «مرصوص»، از «رصاص» به معنای سرب است و «بنیان مرصوص» یعنی ساختمانی که از فرط استحکام، گویی از سرب ساخته شده است.
2- آیه قبل، انتقاد از کسانی بود که شعار جهاد و پیکار دادند، ولی به آن شعارها عمل نکردند، لذا خداوند فرمود: کسانی که عمل نکردند مورد غضب هستند، «کَبُرَ مقتاً» اما در این آیه از کسانی که به شعار و وعده خود عمل کردند، تمجید کرده و محبوب خدا دانسته است. «ان اللّه یحبّ الّذین یقاتلون»
❎❎پیامها:
1- در تربیت، قهر و مهر هر دو لازم است. (در آیه قبل سخن از قهر الهی بود و در اینجا سخن از مهر الهی است). «انّ اللّه یحبّ
2- برای بازداشتن از کار ناپسند انذار لازم است، «لِمَ تقولون... کَبُر مقتاً» ولی واداشتن به کار نیک، تشویق لازم دارد. «یحبّ الّذین یقاتلون
3- جلب رضایت و محبت خداوند، بالاترین تشویق برای مومن انقلابی است، حتی برتر از بهشت و امثال آن. «انّ اللّه یحبّ
4- کارهای سخت برای یک مومن انقلابی، انگیزه قوی لازم دارد و بالاترین انگیزه ها، محبوب خدا شدن است. «انّ اللّه یحبّ الّذین یقاتلون
5- انقلابیون مومن، دوستداران خداوند هستند و در راه اوجهاد می کنند، «یقاتلون فی سبیله» خداوند هم آنها را دوست دارد. «یحبّ الّذین یقاتلون
6- صفوف انقلابیون باید در برابر دشمن، متحدتر و نفوذناپذیر و مستحکم تر باشد. «صفّاً کانّهم بنیان مرصوص» صفا کانهم بنیان مرصوص
7- مومنین اگر 1400 سال ((یا لیتنی کنا معک)) میگویند اگر اهل عملند؛ یاری دین خدا امروز رسیده است (يَأَيهُّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ) یاری انقلاب یاری دین خدا ست إِنَّ الَّذينَ يُبايِعُونَكَ إِنَّما يُبايِعُونَ اللَّهً برای یاری دین خدا انقلابیون؛ باید مثل دیواری که از سرب پر شده محکم واستوار؛ دست در دست هم؛ در صف واحد در مقابل دشمن با یستند
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل گران و سخنرانان سیاسی
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi
#گزارش_روز
وب سایت شبکه خبری "الجزیره" قطر، با انتشار مطلبی به قلم" حسن احمدیان" پژوهشگر مرکز "بلفر" در دانشگاه هاروارد آمریکا، شکست اخیر آمریکا از ایران در روند منجر به تشکیل دولت جدید در عراق را مورد بررسی قرار داده است.
بر اساس این گزارش، آمریکا که در روند تشکیل دولت در عراق تلاش زیادی مصروف کرد تا "حیدرالعبادی" را با تشکیل یک ائتلاف گسترده و جدید در جایگاه نخست وزیری تثبیت کند، حالا با تشکیل دولت جدیدی مواجه شده که هر 3 مقام ارشد آن یعنی رییس جمهوری، نخست وزیر و نیز رییس پارلمان سیاستمدارانی نزدیک به ایران هستند.
این محقق موسسه "کندی" در دانشگاه هاروارد آمریکا در ادامه با تشریح روند ناکامی آمریکا در تشکیل دولت جدید در عراق نوشته است یکی از مهمترین دلایلی که جامعه سیاسی و احزاب و تشکلهای عراقی دست رد به سینه خواستههای آمریکا زدند، عدم اعتماد آنها به آمریکا و در مقابل اعتماد بیشترشان به ایران است.
حیدر العبادی در ماه آگوست سال جاری از همراهی با آمریکا در تحریمها علیه ایران سخن گفت و همین موضع باعث شد بسیاری از احزاب و شخصیتهای عراقی با او مخالفت کنند.
عراقیها اعتماد چندانی به آمریکا ندارند؛ احزاب شیعه عراقی همچنان از سکوت واشنگتن در قبال سرکوب خونین شیعیان به دست حکومت صدام در سال 1991 ناراحت هستند و احزاب سنی همچنان بابت حمله سال 2003 آمریکا به عراق از آمریکا کینه به دل گرفتهاند. کردها نیز شاهد بودند آمریکاییها در برابر پیشرویهای داعش در سال 2014 به مناطق کردنشین عراق کاری نکردند در حالی که ایران سریعا به کمک آنها شتافت و با داعش مقابله کرد.
"حسن احمدیان" در انتهای مقاله خود نوشته است: به طور خلاصه ایران توانست جلوی طرح آمریکا برای تشکیل دولت جدید عراق بر اساس خواسته اصلی واشنگتن در مهار نفوذ ایران در عراق بایستد و این طرح را ناکام بگذارد و در نهایت رییس جمهوری، نخست وزیری و رییس پارلمان عراق به شخصیتهایی رسید که دوستدار ایران هستند. بالاتر از آن ایران نشان داد که همچنان به عنوان یک متحد قابل اعتماد برای عراق باقی خواهد ماند و عراق پس از جنگهای فرقهای اخیر - جنگ با داعش- کشوری در مقابل ایران نخواهد بود بلکه در کنار ایران خواهد ماند. بنابراین، برنامه آمریکا برای کاهش نفوذ ایران در عراق با تشکیل" یک دولت قوی بر پایههای ملیگرایی" ناکام ماند. به بیان دیگر فروپاشی وفاداری فرقهای در عراق به قیمت کاهش نفوذ ایران، اتفاق نمیافتد و این یک موفقیت و دستاورد بزرگ برای ایران و شکستی بزرگ برای آمریکاست.
کانال نخبگان سیاسی کانال تحلیل گران و سخنرانان سیاسی
سروش
http://sapp.ir/nokhbeganesiasi
ایتا
http://eitaa.com/nokhbeganesiasi