فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️لحظه وصال پس از ۵ سال اسارت غیرقانونی حمید نوری.
@nokhbeganesiasi
زمان مناظره آخر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تغییر کرد!
در پاسخ به درخواست مردم شریف، هیئات مذهبی و تشکلهای مردمی برگزار کننده جشن عظیم غدیر و به منظور بهرهمندی مردم عزیزمان از مشاهده آخرین مناظره و شرکت در این جشن پرشکوه، ساعت برگزاری مناظره پنجم تغییر کرد.
بر این اساس و به پیشنهاد ستاد انتخابات رسانه ملی و موافقت کمیسیون بررسی تبلیغات، مناظره پنجم بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در روز سه شنبه ۵ تیر، از ساعت ۱۲.۳۰ تا ۱۶ پخش خواهد شد.
@nokhbeganesiasi
🔴دو سوئدی با نوری مبادله شدند/میانجیگری عمان بین ایران و سوئد برای تبادل اتباع بازداشتی
🔹وزارت خارجه عمان در بیانیه ای در شبکه اجتماعی خود اعلام کرد که تلاشهای عمان برای توافق طرفهای ایرانی و سوئدی برای آزادی متقابل اتباع بازداشتشده در دو کشور به نتیجه رسید.
🔹یوهان فلودروس، جاسوس دیپلمات اروپایی و سعید عزیزی فرد دو تابعیتی ایرانی_سوئدی با حمید نوری مبادله شدند.
🔹یوهان فلودروس در ایران به اتهام "اقدامات گسترده علیه امنیت کشور با وصف همکاری اطلاعاتی با اسراییل" محکوم شده بود همچنین سعید عزیزی فرد دو تابعیتی به اتهام "اجماع و تبانی برای ارتکاب به جرم" به ۵ سال حبس محکوم شده بود.
@nokhbeganesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاشیهای از دیدار مدالآوران علمی با رهبر انقلاب
👤 جوان نخبه:
🔺در این ایام ما را دعا کنید.
👤 رهبر انقلاب:
🔺یکی از دعاهای همیشگی من دعا برای شما جوانها است.
@nokhbeganesiasi
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهُت و حیرت مجری و تحلیلگران شبکه صهیونیستی اینترنشنال از آزادی حمید نوری!
🔹همزمان با آزادی حمید نوری و بازگشت به تهران، سران اپوزیسیون و مزدوران آنها به آشفتگی و سرگشتگی عجیبی دچار شدهاند و مدام از واژه پُر تکراری استفاده میکنند که "دل به دولتهای غربی نباید بست".
🔹به امید روزی که شاهد حضور سران اپوزیسیون در ایران البته با چشمها و دستان بسته باشیم.
@nokhbeganesiasi
باسمه تعالی
✅ به منظور دسترسی ساده و سریع به آرشیو اختصاصی برنامههای نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، لینک اختصاصی هر نامزد تقدیم میشود:
▫️حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی
https://telewebion.com/candidate/entekhabat1403
▫️دکتر سید امیرحسین قاضی زاده
https://telewebion.com/candidate/ghazizadeh
▫️دکتر علیرضا زاکانی
https://telewebion.com/candidate/zakani
▫️دکتر مسعود پزشکیان
https://telewebion.com/candidate/pezeshkian
▫️دکتر محمد باقر قالیباف
https://telewebion.com/candidate/ghalibaf
▫️دکتر سعید جلیلی
https://telewebion.com/candidate/jalili
♻️ | #کنشگری_انتخابات
📊 | #رصد_انتخابات_دولت
📡 #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
@nokhbeganesiasi
ویژه نامه انتخابات - مثل ابراهیم.pdf
27.48M
📝ویژهنامه انتخاباتی مثل ابراهیم
این ویژه نامه دارای سه فصل است:
✅ فصل اول: کلیل انتخابات
✅ فصل دوم: شاخص های رییس جمهور مطلوب
✅ فصل سوم: پنج سخنرانی کوتاه
@nokhbeganesiasi
پاسخ به 40 سوال و شبهه انتخاباتی.pdf
1.04M
🔵 پاسخ به ۴۰ سوال پیرامون انتخابات...
🔺سوالاتی که معمولا همیشه در ایام انتخابات تکرار می شود.
@nokhbeganesiasi
🔰 مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران*
26خرداد1403
1️⃣ اتخاذ سیاست «درجا زدن» از هر دو طرفِ ایرانی و آمریکایی در مدیریت اختلافاتِ فیمابین، بیش از همه، به شرایط سیاسی دو کشور بازمیگردد: ایران به سبب فقدان ناگهانی رئیسجمهورش، ناچار شد فرآیندی زودهنگام و خارج از برنامه را برای انتخاب رئیسجمهور جدید طی کند و در مقابل، آمریکا نیز از هم اکنون، درگیر رقابتهای انتخاباتی و آماده شدن برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری است. این شرایط ایجاب میکند تا *دو طرف، تلاش برای حل پروندههای فیمابین را موقتاً متوقف کنند.*
2️⃣ اگر «تندروها» که در سال 2021 [دوباره] به قدرت رسیدند، پس از انتخابات ریاستجمهوری پیشِ رو نیز تسلط خود را بر صحنۀ سیاسی ایران حفظ کنند، *خصومت نهادی میان ایران و ایالات متحده تشدید خواهد شد.* به انضمام آنکه عوامل بینالمللیِ دیگری هم وجود دارد که احتمال هرگونه گشایش روابط میان ایران و آمریکا را در کوتاهمدت غیرممکن میکند؛ عواملی چون: جنگ غزه، تداوم انزوای ایران در عرصۀ بینالملل، حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و...
*3️⃣ در دورۀ ابراهیم رئیسی، روابط ایران با کشورهای عربی شاهد گشایشهای محسوسی بود* که بارزترین نمود آن، انعقاد قرارداد تاریخی با عربستان در سال 2023 برای ازسرگیری روابط با این کشور بود که به شکاف هفتساله میان دو کشور پایان داد. علاوه بر این، تلاش برای توسعۀ روابط با برخی دیگر از کشورهای عربی مانند مصر و تونس، این کشورها را بر آن داشته تا *بهبود روابط ایران با جهان عرب را به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای دولت آقای رئیسی قلمداد کنند؛* نکتهای که برای محافل اندیشگاهیِ خارجی حائز اهمیت بوده و نشان از این واقعیت دارد که *آنان همین توقع را از دولت بعدی دارند.*
4️⃣ شاخصهای عمومیِ سیاستگذاری در ایران نشان از این واقعیت دارد که خلأ ناگهانی رئیسجمهور، نشانگر تغییر در استراتژی ایران در حوزۀ سیاست خارجی یا سیاستهای منطقهای نیست؛ بهویژه که *ایران، کشور نهادهای فرادولتیای است که آیتالله خامنهای در رأس این نهادها قرار داشته و غیاب رئیسجمهور، خللی در این استراتژیها وارد نمیکند.*
5️⃣ [متأثر از گمانهزنیها دربارۀ غیبت بشار اسد در مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی:] اگرچه غیبت دولت آقای ابراهیم رئیسی، پیامدهای سوءی بر روابط ایران و سوریه بر جای خواهد گذاشت، سمتوسوی سیاست خارجی ایران در قبال سوریه، اغلب ماهیتی ثابت و بدون تغییر دارد؛ به نحوی که *تغییر در شاکلۀ دولت، تأثیری در این ماهیت نخواهد داشت؛ خواه دولت اصولگرا بیاید، خواه دولت اصلاحطلب.*
6️⃣ در شرایط کنونی، *فعلاً هیچ نشانهای وجود ندارد مبنی بر اینکه بفهمیم آیا رژیم ایران، نامزد تندروی معینی را [از میان نامزدهای تأییدشده] مدنظر داشته و راه را برای نشستن او بر کرسی ریاستجمهوری هموار خواهد کرد؟* همانند آنچه که در انتخابات ریاستجمهوری گذشته رخ داد و نظام، با تمام توانِ خود، برای پیروزی ابراهیم رئیسیِ فقید فشار آورد.
*7️⃣ واقعیتی که «اصولگرایان» در چند سال اخیر بر سپهر سیاسی ایران تحمیل کردهاند، نشانگر احتمال مهندسی انتخابات پیشِ رو برای پیروزی یک نامزد اصولگراست.* در این چارچوب، اگر هم نظام مسیر را برای «اصلاحطلبان» هموار میکند، هدفش، رقم زدن یک نمایش انتخاباتیِ رقابتی است تا مشروعیت نظام را تقویت کند [و نه هموار کردن مسیر برای پیروزی نامزد اصلاحطلب]؛ چرا که در خلال ادوار انتخاباتی سالهای اخیر، این فضای رقابتی به میزان قابلتوجهی کاهش یافته است.
@nokhbeganesiasi
🔰ملاقات با مأمور ایکس در پاریس!
🔻مرتضی سیمیاری طی یادداشتی به تحلیل حمله پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین پرداخته و نوشت:
🔹آنچه در دهه ۶۰ و میانه دهه ۷۰ از اثر منافقین میشناسیم، محملی استتاری است که هستههای به کل سری، مخفی شده و سازمان یافته ترور را پنهان کرده و با دادن آدرسهای غلط، مسیر تحقیقات را به انحراف کشیده است.
🔹اطلاعات رهیافت شده درباره بسیاری از حوادث با رد پای منافقین نشان میدهد که آنچه به عنوان عملیاتهای راهگشا از سوی مسعود رجوی تعریف شده، تنها بخشی از اقدامات کانالیزه شده ناتو در ایران بوده که منافقین در آن فقط نقش کارگزار اجرایی و عملیاتی در تعدادی از محورها را داشته است.
🔹در جامعه اطلاعاتی ایران در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه «مسئله نفاق» فقط یک کیس یک لایه با هدف شناسایی و نابودی عناصر تروریستی شناخته نشده و سازمان منافقین به عنوان یک تشکیلات چندلایه با نمای بیرونی فرقهای و پیریزی و استحکامات شبکه شده شناسایی شود.
🔹هم خط شدن منافقین با سرویسهای همسو با ناتو روی شکل برخوردهای اطلاعاتی طرف ایرانی نیز اثرات قابل توجهی داشته است و چند ده پله نسبت به دهه ۶۰ بالا برده است.
🔹تا پیش از این ارتقای راهبردی، مسئله مبارزه با ترور فقط گزینشی و در چند عملیات محدود و روی میز اضطرار پیگیری میشد، اما از سال ۲۰۰۸ به این سو هژمونی اطلاعاتی، امنیتی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران آنچنان ضریب یافته که در بالاترین سطح عوامل و عناصر ترور را به صورت آنلاین در پاریس و کمپ تروریستی اشرف ۳ در آلبانی رصد میکند.
@nokhbeganesiasi
💢کاهش ۴۳ درصدی رشد بدهی دولت به بانک مرکزی
🔹«داود منظور» در واکنش به توئیتها و سخنان «مسعود پزشکیان» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، نوشت: «ادعای منفی بودن رشد اقتصادی بدون نفت پس از سال ۱۴۰۰ نادرست است.»
🔸وی افزود: «رشد اقتصادی بدون نفت کشور در سال ۱۴۰۰، ۵ درصد، در سال ۱۴۰۱، ۴/۷ درصد و در سال ۱۴۰۲، ۳/۴ درصد بوده است. میانگین رشد اقتصادی بدون نفت در این سه سال هم ۴/۳ درصد بوده است.»
🔹رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین درباره توئیت دیگر پزشکیان نوشت: «رشد کلهای پولی امری عادی است، آنچه اهمیت دارد، نرخ رشد آنهاست.»
🔸منظور تأکید کرد: «بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۶۵ هزار میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۰ به ۳۰۲ هزار میلیارد تومان در بهمن ۱۴۰۲ رسید، یعنی در طول ۳۰ ماه، ۸۳ درصد رشد کرد.»
🔹وی اعلام کرد: «در ۳۰ ماه آخر دولت دوازدهم این بدهی ۱۲۶ درصد رشد کرد و از ۷۳ هزار میلیارد تومان به ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسید.»
@nokhbeganesiasi