باسمه تعالی
✅ به منظور دسترسی ساده و سریع به آرشیو اختصاصی برنامههای نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، لینک اختصاصی هر نامزد تقدیم میشود:
▫️حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی
https://telewebion.com/candidate/entekhabat1403
▫️دکتر سید امیرحسین قاضی زاده
https://telewebion.com/candidate/ghazizadeh
▫️دکتر علیرضا زاکانی
https://telewebion.com/candidate/zakani
▫️دکتر مسعود پزشکیان
https://telewebion.com/candidate/pezeshkian
▫️دکتر محمد باقر قالیباف
https://telewebion.com/candidate/ghalibaf
▫️دکتر سعید جلیلی
https://telewebion.com/candidate/jalili
♻️ | #کنشگری_انتخابات
📊 | #رصد_انتخابات_دولت
📡 #کنش_رسانهای_ریاست_جمهوری
@nokhbeganesiasi
ویژه نامه انتخابات - مثل ابراهیم.pdf
27.48M
📝ویژهنامه انتخاباتی مثل ابراهیم
این ویژه نامه دارای سه فصل است:
✅ فصل اول: کلیل انتخابات
✅ فصل دوم: شاخص های رییس جمهور مطلوب
✅ فصل سوم: پنج سخنرانی کوتاه
@nokhbeganesiasi
پاسخ به 40 سوال و شبهه انتخاباتی.pdf
1.04M
🔵 پاسخ به ۴۰ سوال پیرامون انتخابات...
🔺سوالاتی که معمولا همیشه در ایام انتخابات تکرار می شود.
@nokhbeganesiasi
🔰 مهمترین گزارههای راهبردی اندیشکدههای خارجی دربارۀ انتخابات ایران*
26خرداد1403
1️⃣ اتخاذ سیاست «درجا زدن» از هر دو طرفِ ایرانی و آمریکایی در مدیریت اختلافاتِ فیمابین، بیش از همه، به شرایط سیاسی دو کشور بازمیگردد: ایران به سبب فقدان ناگهانی رئیسجمهورش، ناچار شد فرآیندی زودهنگام و خارج از برنامه را برای انتخاب رئیسجمهور جدید طی کند و در مقابل، آمریکا نیز از هم اکنون، درگیر رقابتهای انتخاباتی و آماده شدن برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری است. این شرایط ایجاب میکند تا *دو طرف، تلاش برای حل پروندههای فیمابین را موقتاً متوقف کنند.*
2️⃣ اگر «تندروها» که در سال 2021 [دوباره] به قدرت رسیدند، پس از انتخابات ریاستجمهوری پیشِ رو نیز تسلط خود را بر صحنۀ سیاسی ایران حفظ کنند، *خصومت نهادی میان ایران و ایالات متحده تشدید خواهد شد.* به انضمام آنکه عوامل بینالمللیِ دیگری هم وجود دارد که احتمال هرگونه گشایش روابط میان ایران و آمریکا را در کوتاهمدت غیرممکن میکند؛ عواملی چون: جنگ غزه، تداوم انزوای ایران در عرصۀ بینالملل، حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین و...
*3️⃣ در دورۀ ابراهیم رئیسی، روابط ایران با کشورهای عربی شاهد گشایشهای محسوسی بود* که بارزترین نمود آن، انعقاد قرارداد تاریخی با عربستان در سال 2023 برای ازسرگیری روابط با این کشور بود که به شکاف هفتساله میان دو کشور پایان داد. علاوه بر این، تلاش برای توسعۀ روابط با برخی دیگر از کشورهای عربی مانند مصر و تونس، این کشورها را بر آن داشته تا *بهبود روابط ایران با جهان عرب را به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای دولت آقای رئیسی قلمداد کنند؛* نکتهای که برای محافل اندیشگاهیِ خارجی حائز اهمیت بوده و نشان از این واقعیت دارد که *آنان همین توقع را از دولت بعدی دارند.*
4️⃣ شاخصهای عمومیِ سیاستگذاری در ایران نشان از این واقعیت دارد که خلأ ناگهانی رئیسجمهور، نشانگر تغییر در استراتژی ایران در حوزۀ سیاست خارجی یا سیاستهای منطقهای نیست؛ بهویژه که *ایران، کشور نهادهای فرادولتیای است که آیتالله خامنهای در رأس این نهادها قرار داشته و غیاب رئیسجمهور، خللی در این استراتژیها وارد نمیکند.*
5️⃣ [متأثر از گمانهزنیها دربارۀ غیبت بشار اسد در مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی:] اگرچه غیبت دولت آقای ابراهیم رئیسی، پیامدهای سوءی بر روابط ایران و سوریه بر جای خواهد گذاشت، سمتوسوی سیاست خارجی ایران در قبال سوریه، اغلب ماهیتی ثابت و بدون تغییر دارد؛ به نحوی که *تغییر در شاکلۀ دولت، تأثیری در این ماهیت نخواهد داشت؛ خواه دولت اصولگرا بیاید، خواه دولت اصلاحطلب.*
6️⃣ در شرایط کنونی، *فعلاً هیچ نشانهای وجود ندارد مبنی بر اینکه بفهمیم آیا رژیم ایران، نامزد تندروی معینی را [از میان نامزدهای تأییدشده] مدنظر داشته و راه را برای نشستن او بر کرسی ریاستجمهوری هموار خواهد کرد؟* همانند آنچه که در انتخابات ریاستجمهوری گذشته رخ داد و نظام، با تمام توانِ خود، برای پیروزی ابراهیم رئیسیِ فقید فشار آورد.
*7️⃣ واقعیتی که «اصولگرایان» در چند سال اخیر بر سپهر سیاسی ایران تحمیل کردهاند، نشانگر احتمال مهندسی انتخابات پیشِ رو برای پیروزی یک نامزد اصولگراست.* در این چارچوب، اگر هم نظام مسیر را برای «اصلاحطلبان» هموار میکند، هدفش، رقم زدن یک نمایش انتخاباتیِ رقابتی است تا مشروعیت نظام را تقویت کند [و نه هموار کردن مسیر برای پیروزی نامزد اصلاحطلب]؛ چرا که در خلال ادوار انتخاباتی سالهای اخیر، این فضای رقابتی به میزان قابلتوجهی کاهش یافته است.
@nokhbeganesiasi
🔰ملاقات با مأمور ایکس در پاریس!
🔻مرتضی سیمیاری طی یادداشتی به تحلیل حمله پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین پرداخته و نوشت:
🔹آنچه در دهه ۶۰ و میانه دهه ۷۰ از اثر منافقین میشناسیم، محملی استتاری است که هستههای به کل سری، مخفی شده و سازمان یافته ترور را پنهان کرده و با دادن آدرسهای غلط، مسیر تحقیقات را به انحراف کشیده است.
🔹اطلاعات رهیافت شده درباره بسیاری از حوادث با رد پای منافقین نشان میدهد که آنچه به عنوان عملیاتهای راهگشا از سوی مسعود رجوی تعریف شده، تنها بخشی از اقدامات کانالیزه شده ناتو در ایران بوده که منافقین در آن فقط نقش کارگزار اجرایی و عملیاتی در تعدادی از محورها را داشته است.
🔹در جامعه اطلاعاتی ایران در وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه «مسئله نفاق» فقط یک کیس یک لایه با هدف شناسایی و نابودی عناصر تروریستی شناخته نشده و سازمان منافقین به عنوان یک تشکیلات چندلایه با نمای بیرونی فرقهای و پیریزی و استحکامات شبکه شده شناسایی شود.
🔹هم خط شدن منافقین با سرویسهای همسو با ناتو روی شکل برخوردهای اطلاعاتی طرف ایرانی نیز اثرات قابل توجهی داشته است و چند ده پله نسبت به دهه ۶۰ بالا برده است.
🔹تا پیش از این ارتقای راهبردی، مسئله مبارزه با ترور فقط گزینشی و در چند عملیات محدود و روی میز اضطرار پیگیری میشد، اما از سال ۲۰۰۸ به این سو هژمونی اطلاعاتی، امنیتی و دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران آنچنان ضریب یافته که در بالاترین سطح عوامل و عناصر ترور را به صورت آنلاین در پاریس و کمپ تروریستی اشرف ۳ در آلبانی رصد میکند.
@nokhbeganesiasi
💢کاهش ۴۳ درصدی رشد بدهی دولت به بانک مرکزی
🔹«داود منظور» در واکنش به توئیتها و سخنان «مسعود پزشکیان» نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، نوشت: «ادعای منفی بودن رشد اقتصادی بدون نفت پس از سال ۱۴۰۰ نادرست است.»
🔸وی افزود: «رشد اقتصادی بدون نفت کشور در سال ۱۴۰۰، ۵ درصد، در سال ۱۴۰۱، ۴/۷ درصد و در سال ۱۴۰۲، ۳/۴ درصد بوده است. میانگین رشد اقتصادی بدون نفت در این سه سال هم ۴/۳ درصد بوده است.»
🔹رئیس سازمان برنامه و بودجه همچنین درباره توئیت دیگر پزشکیان نوشت: «رشد کلهای پولی امری عادی است، آنچه اهمیت دارد، نرخ رشد آنهاست.»
🔸منظور تأکید کرد: «بدهی دولت به بانک مرکزی از ۱۶۵ هزار میلیارد تومان در مرداد ۱۴۰۰ به ۳۰۲ هزار میلیارد تومان در بهمن ۱۴۰۲ رسید، یعنی در طول ۳۰ ماه، ۸۳ درصد رشد کرد.»
🔹وی اعلام کرد: «در ۳۰ ماه آخر دولت دوازدهم این بدهی ۱۲۶ درصد رشد کرد و از ۷۳ هزار میلیارد تومان به ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسید.»
@nokhbeganesiasi
🔰«محمدباقر قالیباف» گفت: «به لطف خدا در دولت چهاردهم افتخارات بزرگ اقتصادی رقم خواهیم زد تا خانوادههای ایرانی به جایگاه اصلی خودشان برگردند و احساس غرور کنند.» وی با بیان اینکه باید زمینه وحدت را تا رسیدن به قبل ۸ تیر فراهم کنیم، گفت: «درست است که الآن رقابت بین نامزدها وجود دارد که طبیعی است؛ ولی از همه همکاران و هواداران خواهش میکنم اخلاق را تحت هر شرایطی حفظ کنند.»
🔰«مصطفی پورمحمدی» گفت: «آمارها باید شفاف و منطبق با هم باشند، نه اینکه با آمارهای اختلافی از سوی مراجع مواجه باشیم؛ مهمترین مسئله ما انضباط کلان است، باید سیاست کلان را مشخص کرده و ثبات اقتصادی ایجاد کنیم؛ فراتر از مسائل اقتصادی، مهمترین مسئله اعتماد است؛ یعنی بخش فعال اقتصاد به سیاستهای ما و به مجریان ما (دولت) اعتماد کنند و دولت نیز به آنها اعتماد داشته باشد.»
🔰«سعید جلیلی» درباره نحوه برخورد با بدپوششی در دولت خود گفت: «لایحه حجاب هنوز به سرانجام نرسیده است؛ اما معتقدیم که هرچه جاری است صد درصد درست نیست. نقاط قوت باید تقویت شود و ضعفها اصلاح شود، ولی مادامی که قانون وجود دارد، باید آن قانون اجرا شود. همین الان انتقاد به لایحه حجاب وجود دارد و قانون میتواند اصلاح شود؛ ولی تا قانون وجود دارد، باید اجرا شود.»
🔰«قاضیزاده هاشمی» درباره برنامههای خود برای بهبود وضعیت بیمه در کشور و کنترل صندوقهای بازنشستگی گفت: «دولت باید تکالیف خود را نسبت به صندوقهای بازنشستگی انجام دهد. واگذاری بنگاهها باید برای این صندوقها انجام شود. این صندوقها نباید حیاط خلوت سیاسیون شود. اگر تورم نیز مهار شود، بازنشستگان قدرت خرید و ارتقای معیشت بالایی پیدا خواهند کرد.»
🔰«علیرضا زاکانی» با بیان اینکه نگاه ما جناحی نیست، نگاهمان منافع ملی است. معتقدیم در برجام منافع ملی رعایت نشد. برجام اراده نظام نبود، اراده نظام انجام مذاکره بود، گفت: «سند برجام سند معیوب و ناقصی است. یک عدهای میگفتند اراده نظام است. از شخص مقام معظم رهبری پرسیدم. گفتند شما چه کار به اراده ما دارید و بروید وظیفه خود را انجام دهید.»
🔰«مسعود پزشکیان» با بیان اینکه «در قدم اول من اصولگرا هستم»، گفت: «این اصولگرایی شامل حق و عدالت است و نباید اجازه داد منطقهای در کشور از توسعه باز بماند که در این صورت براساس حق و عدالت اصلاحات را دنبال میکنم.» وی افزود: «در راستای افزایش مشارکت مردم در انتخابات وارد این عرصه شدم. در این عرصه بهدنبال پست و مقام و پول نیستم.»
@nokhbeganesiasi
خرید تضمینی گندم از مرز ۴.۴ میلیون تن عبور کرد
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی:
🔹خرید تضمینی گندم از کشاورزان از ابتدای فصل برداشت ( فروردین ماه ۱۴۰۳) تاکنون از ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گذشته است.
🔹این میزان خرید نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار تن افزایش را نشان میدهد.
@nokhbeganesiasi
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان مسیر رادیکالیسم را نرفت
🗣نامزد انتخابات ریاستجمهوری:
🔹بنده رهبری را قبول دارم، اصلا ذوب در او هستم اما کسی حق ندارد به کسی که من به او اعتقاد دارم توهین کند.
🔸اگر دانشجو اعتراض داشته باشد حق دارد اعتراض کند، اما اعتراض با اغتشاش فرق دارد.
🔹زندانی سیاسی مسئولیت من نیست و مربوط به قوه دیگری است؛ رئیس جمهور باید ببیند که این کار را میتواند انجام دهد یا خیر.
#انتخابات
#انقلابیون
@nokhbeganesiasi
12.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جابهجایی بر اساس شایستگی، لیاقت، تجربه و عملکرد
🗣«پزشکیان» نامزد انتخابات ریاست جمهوری:
🔹جا به جایی بر اساس شایستگی، لیاقت، تجربه و عملکرد باشد نه بر اساس جناحی و گروهی؛ حق را به کسی حقش هست باید بدهیم. نباید حق عدهای را بخوریم.
🔸به خانوادهام افتخار میکنم من علیرغم اینکه همسرم را ۳۰ سال از دست دادهام در سیر زندگی فرزندانمان باهم بودهایم باعث بیآبرویی من نشدند بلکه باعث آبروی بنده هستند.
#انتخابات
#انقلابیون
@nokhbeganesiasi
🔰 موضع دشمنان در انتخابات را جدی بگیریم!
🔸از زمان پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان قسم خورده انقلاب همیشه سعی داشته اند که مردم را از نظام زده و جدا کنند و چه بسا در این راه هزینه های نجومی بسیار زیادی را نیز متحمل شدند. یکی از گزینه هایی که دشمنان برای تضعیف و یا حتی براندازی نظام روی آن حساب باز می نمودند مسأله #انتخابات است که با #جنگهای_رسانه_ای و شانتاژهای تبلیغاتی دو هدف عمده در آن دنبال می شد یکی تضعیف مشارکت و دیگری انتخاب فرد غیراصلح و یا همسوی آنها.
🔸در یک مقطعی با امکانات رسانه ای خود سعی دارند مردم را از شرکت در پای صندوقهای رأی منع کنند و در مقطعی دیگر که نمی توانند جلوی تحقق مشارکت حداکثری مردم را بگیرند تلویحا آنهم به منظور انتخاب فرد و یا افرادی که افکار و تمایلات غربگرایانه دارند و می توانند در آینده برای آنها تأمین منافع را در پی داشته باشند، مردم را تشویق به انتخاب آنان می نمایند.
🔸بنابراین یکی از معیارهای انتخاب شخص یا اشخاص اصلح، رصد تحرکات تبلیغاتی و جنگ روانی دشمن می باشد. باید در موضع گیریهای دشمن در له یا علیه نامزدها تأمل نمود. باید به تیترها و اغراض آنها در سخنانشان توجه کرد.
🔸دشمنان همیشه به دنبال زدن نامزدهایی با معیارهای دینداری، معتقد بودن به مبانی انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و استکبارستیز هستند که ما باید عکس آن عمل نماییم و بدنبال انتخاب این افراد با این معیارها باشیم. تعریف و تمجید دشمن از یک نامزد انتخاباتی جای شک و تردید دارد.
🔸پس به سخنان و تبلیغات نامزدهای انتخاباتی باید دقت نمود که در چه سمت و سویی می باشد تا دقت بیشتری در انتخاب درست فرد یا افراد صورت گیرد.
✅حضرت امام خمینی (ره):
«باید هیچ سستی نکنیم و از این ترس نداشته باشیم که فلان رادیو و یا دولت خارجی چه می گوید، رادیو ها باید به ما فحش بدهند. آن روزی که آمریکا از ما تعریف کند باید عزا گرفت. آن روز که کارتر و ریگان از ما تعریف کنند معلوم می شود در ما اشکالی پیدا شده است.» (صحیفه امام، ج ۱۸، ص ۲۴۲)
«توقع نداشته باشید که آنها از ما تعریف کنند، اگر آنها از من طلبه و شما تعریف می کردند، ساقط می شدیم.» (صحیفه امام، ج ۱۷، ص ۳۵)
✅ سخنان رهبر معظم انقلاب(مدظله) در دیدار با مردم نجف آباد در سال ۱۳۹۴ :
«از ادبیات سیاسی دشمن استفاده نکنیم/ دشمنان انقلاب از روز اول تعبیر «تندرو» و «میانهرو» را استفاده کردند/ از نظر آنها از همه تندروتر، امام بزرگوار بود؛ امروز هم بندهی حقیر را از همه تندروتر میدانند».
«همه باید مراقب نفوذ باشند/ وقتی میبینید دشمن برای ایجاد دودستگی از شما تعریف میکند بیدرنگ ابراز بیزاری کنید/ شما که میدانید دشمن قصد تفرقه دارد، نگذارید/ امام گفتند وقتی دشمن از شما تعریف میکند، ببینید چه اشتباهی کردهاید/ برگردیم به کلام امام».
«آمریکا بعد از مذاکرات یک نقشه برای منطقه دارد و یک نقشه برای ایران/ این برای ما روشن شده/ برای داخل، دشمن از نفوذیها استفاده میکند/نفوذی حتماً این نیست که از دشمن پول گرفته باشد/ امام فرمودند گاهی حرف دشمن با چند واسطه از دهان آدم موجه شنیده میشود».
👈 انتخابات یک «فرصت» است، نباید تبدیل به «تهدید» بشود!
✍ محسن صیاد قنبری
@nokhbeganesiasi
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در روز پنجم تبلیغات تلویزیونی چه گفتند؟ً!
▪️◾️▪️
#انتخابات | #روشنگری
@nokhbeganesiasi