صادق خرازی: استفاده انتخاباتی از مذاکرات وین خیانت است
🔹بهرهبرداری انتخاباتی از #مذاکرات_وین به حراج گذاشتن امنیتملی است. هر کسی چنین هدفی داشته باشد، به امر غیرقابل بخششی فکر کرده و خیانت محسوب میگردد.
🔹جریانهایی در بیرون از ایران تصمیم عدم حضور مردم در «#انتخابات» را تبدیل به یک «رفراندوم» میکنند و بعضی از آقایان در سطوح بالای کشور با برخی از اظهارات خود با آنها همنوایی مینمایند. هر کس که امروز به انتخابات نه بگوید خدمتی به ایران و آینده آن نکرده.
🔹در مورد اینکه بگویند برجام مائده آسمانی است و اگر برجام نبود آب یا نان نایاب می شد مشکل ماهوی دارم. برجام تجاوز آشکار آمریکاییها و قلدری و هژمونی و نظام سلطه آمریکایی از یک طرف و خیانت و ناجوانمردی اروپاییها از سوی دیگر بود.
⚠️
🌸 مراسم مذهبی ماه رمضان چگونه برگزار میشود❓
🔰 «رئیسی» سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص نحوه اجرای مراسم شبهای قدر و نماز عید فطر، گفت: «مراسم شبهای قدر و نماز عید فطر در شهرهای زرد و آبی با رعایت پروتکلها برگزار شود و در شهرهای قرمز و نارنجی این مراسم در فضای باز باید برگزار شود. مدتزمان این مراسم حداکثر دو ساعت باید باشد و نمازهای یومیه هم نیم ساعت است».
🌸
❌ تلاش احمدینژاد برای اپوزیسیونسازی در داخل ‼️
🔰«ناصر ایمانی» کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی، رفتارهای انتخاباتی محمود احمدینژاد را تلاشی نه برای حضور جدی در انتخابات، بلکه تلاشی برای رد صلاحیت شدن توصیف کرد و افزود:
🔸«مواضعی که آقای احمدینژاد در یکی دو ماه اخیر اتخاذ کرده نشان میدهد که نمیخواهد صلاحیتش تأیید شود. کسی که میخواهد تأیید صلاحیت بشود، لااقل از چهار پنج ماه پیش از انتخابات مواضع تند و رادیکال خود را مخفی نگه میدارد، اما او نمیخواهد رئیسجمهور بشود و میخواهد شورای نگهبان او را ردصلاحیت کند تا مواضع تندتر بگیرد. او در حال آمادهسازی خود برای زمان و شرایطی است که حکومت بدین شکل نباشد که البته آنگونه نخواهد شد. او اکنون در حال به وجود آوردن شکل جدیدی از اپوزیسیون در کشور است که آنهم اپوزیسیون داخلی است. تا پیشازاین اپوزیسیون خارجی داشتیم، اما اکنون او تلاش دارد در داخل جریان اپوزیسیون بسازد».
🔸در همین زمینه، عبدالرضا داوری، مشاور رسانهای جداشده از تیم همراه احمدینژاد نیز معتقد است: «احمدینژاد بهطورجدی به فروپاشی نظام فکر میکند، سیاستورزی احمدینژاد مبتنی بر عناصر غیراخلاقی است. سیستم مراعات آقای احمدینژاد را میکند».
🔴
⚠️ خطر رفع ظاهری تحریمها در مذاکرات وین کشور را تهدید میکند
🖌 #دکتر_فواد_ایزدی
🔹 آمریکاییها تحریمهای دوره ترامپ را برنمیدارند، درحالیکه تحریمهای هستهای ازسوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریمها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریمها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه میداریم.
🔹 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران میکنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکاییها چندبرابر جبران و تحریمها را چندبرابر کردند.
🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریمها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد میکند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود.
🔹 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیتهایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که میخواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عدهای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو میرفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست.
🔹 یعنی طراحی بهگونهای است که کارهای راحتتر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سختتر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.
🔸🔸🔸
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زهره الهیان: برای کسب رای دوباره برای مذاکره عجله می کنیم!
♦️نماینده تهران در مجلس:نوعی عجله بیمنطق در مذاکرات وین به چشم میخورد؛ هدف انتخاباتی پشت این مذاکرات وجود دارد
♦️دوباره اقتصاد کشور را معطل مذاکرات وین کردهاند
♦️حقیقت تلخی وجود دارد که هدف انتخاباتی پشت مذاکرات وجود دارد. در جلسهای که آقای ظریف تشریف آوردند مجلس به ایشان عرض کردم که افکار عمومی این امر را متوجه میشود.
♦️برای کسب آراء، مذاکره و شرطی کردن اقتصاد ایران واقعاً درست نیست و این روند به نفع مردم نیست. شما میبینید هر زمان که مذاکره قرار است صورت گیرد اقتصاد ایران دچار رکود می شود.
🔸
‼️نگرانی نماینده مجلس از کار خارقالعاده روحانی!
⚠️حجتالاسلام سید ناصر موسوی لارگانی، عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی با طعنه به وعده روحانی درباره 100 روز پایانی دولت، اظهار داشت:
❗️«همان رونق اقتصادی که در 100 روز اول ایجاد شد، آنقدر وضع مردم را خوب کرده که آنها نمیدانند با پول این سرمایههای کلانی که به دست آوردند چه کنند، لذا از آقای روحانی خواهش داریم که شوک دیگری در 100 روز آخر دولت به مردم وارد نکند. در 100 روز اول آنچنان رونق اقتصادی ایجاد شد که مردم بهجای اینکه یارانه بگیرند به دولت یارانه دادند. حالا در این 100 روز آخر نگران هستیم که دولت بخواهد یک کار خارقالعاده دیگری انجام دهد و مردم آنچنان وضعشان خوب شود که دیگر تحملش غیرممکن شود».
❗️وی درباره سرانجام وعدههای روحانی در زمان انتخابات، گفت: «ایشان میگوید در 100 روز اول تمام قولهایی که دادیم عملی شد، مگر مردم وعدههای ایشان را فراموش کردند، کدام وعده آقای روحانی عملی شده. آیا رونقی در تولید و اقتصاد کشور ایجاد شد که اعلام میکنند به همه وعدهها عمل شد.
❗️❗️در تمام عمر این دولت، یا از دولت قبلی انتقاد شد یا نگاهشان به بیرون کشور بود تا ببینند برجام چه میشود و گلابی برجام به دست بیاید».
‼️‼️‼️
👈🏿تحلیل بخوانیم ...
🔸🔸امید به تغییر وضعیت!
💠 هر چه به انتخابات نزدیکتر میشویم، سؤال از اصل حضور و چگونگی مشارکت مردم در آن برجسته میشود. بیشک از بین تمام راهبردهای نظام جمهوری اسلامی، اصل و گستره مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب اصلح، مهمترین آنهاست؛ اما چرا این سؤال در این شرایط مهم است و اساساً، چه رابطهای بین اصل حضور و مشارکت حداکثری با تغییر شرایط موجود وجود دارد؟
🔰نکات تحلیلی:
1️⃣ آنچه در ارتباط با انتخابات ریاستجمهوری در خرداد 1400 اهمیت مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رأی را بیشازپیش ساخته، ضعف کارنامه عملکرد دولت مستقر و افزایش حجم و شدت مشکلات اقتصادی در کشور، در کنار افت بیسابقه مشارکت مردمی در انتخابات اسفندماه 1398 انتخابات مجلس است.
2️⃣ امروز مشارکت حداکثری بهنوبه خود به دو علت، مهم مینماید؛ اول، تأثیر آن بر انتخاب گزینه اصلح در انتخابات است. دوم، بر نحوه مواجهه ما با جبهه سلطه و استکبار، تأثیر خواهد گذاشت و کمیت حضور مردم و کیفیت انتخاب هوشمندانه و مطابق با نیاز این برهه از انقلاب اسلامی، ازجمله توجه به شکلگیری دولت با نشاط و مؤمن انقلابی میتواند پیام راهبردی به آمریکا و سایر معاندان ایران اسلامی بفرست؛ عاملی که رهبر حکیم انقلاب از آن به تضمین امنیت ملی و خنثیسازی دشمنیها تعبیر میکنند.
3️⃣ با دو نکته فوق به این سؤال کلیدی میرسیم که؛ چگونه میتوان به تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات کمک کرد؟ به نظر میرسد در این موضوع نقش سایر بازیگران انتخابات ازجمله نظام جمهوری اسلامی، احزاب و جریانها و نامزدهای انتخاباتی در این دوره بیشتر و سنگینتر شده است. این بازیگران باید «امید مردم به تغییر وضعیت» را احیا و تقویت نمایند؛ و هرکدام در برنامهها، سیاستها و عملکردهای خود این عزم را به نمایش بگذارند. پاسخ معتبر به نگرانیها و خواستههای بهحق مردم تنها محرکی است که میتواند تحرک اجتماعی، ایجاد و فضای انتخابات مهمی چون خرداد 1400 را از بیتحرکی خارج نماید. زمانی میتوان امیدوار به تحقق این موضوع بود که سمتوسوی هم انتخاب مردم و هم برنامه محوری کاندیداها و جریانها معطوف به «تغییر» وضع موجود باشد، نه امتداد شرایط کنونی!
🌐نکته راهبردی:
البته در این میان باید مراقب طراحی و اغواگری بازیگرانی که در مقابل مردم تعریف میشوند، باشیم؛ زیرا نظام سلطه و برخی از دنبالههای غرب در داخل به دنبال «تَکرار و امتداد» وضع کنونی با روتوش و تزئینی فریبنده و جدید از مذاکره هستند؛ اما درختی که در هشت سال ثمر نداده، میتواند در 100 روز ثمر دهد؟!
(نویسنده: فتحالله پریشان)
💠
🇮🇷🌸
🍀
✅ #خبر_خوب
👌 تاثیر واکسن برکت بر کرونای انگلیسی
👤مینو محرز درباره اثربخشی این واکسن روی واریانت هندی ویروس، گفت: روی واریانات انگلیسی کارشد و واکسن روی آن جواب داد، اما هنوز روی واریانت هندی امتحان نکردیم اما کار خواهدشد.
💯قول داده بودم وقتی مطمئن شوم که واکسن برکت مصون است، آن را تزریق کنم که امروز تزریق واکسن را در فاز سوم انجام دادم.
#واکسن_برکت
🍀
🇮🇷🌸
دسترسی ۵ چهره #آشنا به فایل افشا شده ظریف
فایل صوتی افشا شده مربوط به پروژه تجربه نگاری دولت با مدیریت حسام الدین آشنا بوده است که با مبلغ حدود ۳ میلیارد تومان به برخی مشاوران دولت سپرده شده بود.
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329983
🌐