35.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از حضرت امیر(ع) در نهج البلاغه آمده:
چنانچه از حیوان به عنوان مرکب استفاده شد، نباید آن را خسته کرد.
ایشان در ادامه بر رعایت عدالت میان حیوانات نیز تأکید می کند: «میان آن شتر مرکوب و سایر شتران عدالت را برقرار ساز و شتر خسته را آسوده گردان و آن را که کمتر آسیب دیده یا از رفتن ناتوان گردیده آرام ران.»
🎙حجت الاسلام والمسلمین ارسطا
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
﷽
💥#نمازشب
🍃اهمیت شبزندهداری و نمازشب
✍🏻امیرالمومنین علی صلوات الله علیه:
📌کسی که یک ششم شب را به عبادت بپردازد، نامش در زمره بازگشتگان به سوی خدا ثبت شود و گناهان قبل و بعد او بخشیده خواهد شد.
📚گرد آوری از کتاب اخلاق اسلامی در نهج البلاغه
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
❣ #سلام_امام_زمانم❣
💞لبريز ترانہ و نوايم با تو
♥️از درد و غم زمان رهايم با تو😌
💞تو سبزترين بهار🌱 در جان منے
♥️سبز است تمام لحظہ هايم با تو
اللهـم عجـل لولیـک الفـرج🌸🍃
👌 به اتفاق نظر تمام اهل معرفت ، #اذان گفتن در منزل با صدای نه خیلی بلند و نه خیلی آرام ، در سه وعده ی اوقات نماز ، آثار فراوان مادی و معنوی دارد.
👌 از جمله شفای مریضی ، دفع آزار و اذیت اجنه و بسیار فواید دیگر
👌 مداومت کردن بر این امر را بزرگان توصیه کرده اند.
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
یک نفر خدمت آقای بهجت (ره)
عرض می کند :
” میخواهیم که گناه نکنیم ، اما نمی شود ”
ایشان در پاسخ میفرمایند :
” روغن چراغ کم است”
.
.
- روغن چراغ یعنی چه ؟!
یعنی معرفت ما به خدا کم است .
چگونه باید معرفت به خدا پیدا کنیم؟!
باید در قدرت و عظمت خدا فکر کنیم .
چگونه فکر کنیم ؟!
خدا را همیشه حی و حاضر و ناظر ببینم .
بعد آن چه می شود؟!
کم کم بساطِ گناه جمع می شود و به خدا معرفت پیدا خواهیم کرد و آنگاه ، گشایش هایی رخ میدهد که فقط هر نفسِ پاکی آن را می بیند.
.
#فکر_کنیم !
#آیت_الله_بهجت_ره
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️پنج خاصیت داشتن اخلاق خوب
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
🔴 چه کنیم نفس، ما را به آسانی به گناه نکشاند؟
🔸اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد میکند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان میشود.
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول میکند.
🔸یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می کنم، اگر روی طاقچه ای یا در جعبه ای بگذارم طوری نمی شود.
🔹ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می خواهد وادار می کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می شود؛ در رختخواب فکر می کند، در بازار فکر می کند، همین طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می کشاند. اما برعکس، وقتی که انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و شغل، او را به سوی خود می کشد و جذب می کند.
📙 استاد #مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص278
#استادمطهری
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
🌸🍃🌸🍃
در کتاب معراجالسعاده (ملااحمد نراقی) در فصل آخر در باب آداب تلاوت قرآن، آمده است: زمانی که قرآن تلاوت میکنید با صدایی بخوانید که صدای خود را بشنوید و آیات را چند بار تکرار کنید تا بر شما تدبرش مدد الهی روشن شود.
یکی از بزرگان (منظور خود مرحوم ملااحمد نراقی است که به علت تواضع و دورماندن از شهرت اسم خود ذکر نکرده) گفته است: من قرآن میخواندم و مطلقاً شیرینی آن را نمیفهمیدم تا اینکه بنحوی شد که در هر آیه توقف و آن را تکرار میکردم گویی آن را از زبان پیامبر (ص) میشنیدم که بر صحابه تلاوت میکردند. بعد از آن ترقیام داد، گویی زمانِ خواندن از زبان حضرت جبرئیل میشنیدم که بر نبی مکرم اسلام (ص) القاء مینمودند. پس خداوند چنان لطف در حق من نمود و ترقیام داد که گویی آن را از صاحبِ خود کلام میشنیدم (خواطر ربانی) و آنگاه در آن زمان، چنان نعیم و لذتی مییافتم که صبر بر این لذت بر من ممکن نبود.
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
💫آیت الله بهجت ( ره)
☘انسان در دنیا به ده درصد خواستههای خود میرسد. کمتر کسی پیدا میشود که زندگی بر وفق مراد او باشد. هرگونه عیش و نوش دنیا با هزار تلخی و نیش همراه است. اگر کسی دنیا را اینگونه پذیرفت و شناخت، در برابر ناگواریها و بدیهای همسر و همسایه و… کمتر ناراحت میشود؛ زیرا از دنیا بیش از اینکه خانه بلاست، انتظار نخواهد داشت.
☘در روایتی از امام صادق علیهالسلام آمده است: «مؤمن و بلا همچون کفه ترازو هستند، هرچه بر ایمانش افزوده شود، بر بلا و مصیبتش افزوده میشود» و نیز فرمود: «اهل حق همیشه در سختی هستند، ولی مدت آن کوتاه، و سرانجام آن آسایش و راحتی همیشگی در جهان جاوید است».
☘همچنین در روایتی، اسماعیلبنعمار به حضرت امام صادق علیهالسلام شکایت میکند. حضرت میفرماید: «ای عبدالله، مؤمن همواره در معرض یکی از این سه امر گرفتار است و گاهی هر سه با هم: یا همسرش به او آزار میرساند، یا همسایه، یا عابر… اگر مؤمن به سر کوهی پناه ببرد، خدا شیطانصفتی را بهسوی او میفرستد تا او را آزار دهد. و ایمان مؤمن مونس اوست و او را حفظ میکند… و کسی که ایمان ندارد صبر ندارد…».
💫در محضر بهجت، ج۲، ص۳۰۲
نکته هایِ ناب
eitaa.com/joinchat/345899012Cfc1b7bcd50
🌸 پیامبر صلی الله فرمودند
🍃 آگاه باشید، رجب، ماه اصمّ خداوند است و آن ماه عظیمی است و به این علت، اصم نامیده شده است که هیچ ماهی از نظر احترام و فضیلت در پیشگاه الهی با آن برابری
نمی کند و مردم زمان جاهلیّت با وجود نادانیهایی که داشتند، آن را تعظیم می کردند. وقتی اسلام آمد، بر عظمت آن افزود.»
🍃ولادت امام باقر علیه السلام
و حلول ماه رجب بر مسلمانان مبارک باد 🍃