eitaa logo
غـََ۪۪ٜ۪ٜؔٛٚؔؔٛٚؔمــڪـَ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ؔٛٚؔ͜͡دﮦ حـٜٜٜٜٜٜٜٜٖᬼـ̲ــ̲سـٜٜٜٜٜٜٜٜٖᬼـ̲ــ̲یــᬼـ̲ـٜٜٜٜٜٜٜٜٖᬼـ̲ــ̲ن
2.1هزار دنبال‌کننده
41.4هزار عکس
26هزار ویدیو
177 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_hajivand تبلیغات 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏰ساعت زندگیت را ✨به افق آدمهای ارزان قیمت ⏰کوک نکن ✨یا خواب میمانی ⏰یا عقب ✨هیچ مدرسه ای بالاتر از ⏰تجربه نیست ✨افسوس که شهریه ای گران دارد! ⏰عمر
20.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
' ' مقادیر پایین برای ۳ پرس "پنه کارنه" هست. پنه ها باید به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش + یک قاشق نمک + ۲ قاشق روغن پخته شوند. و بعد از آبکش کردن با آب سرد اونهارو بشورید. سس کارنه: کره: ۵۰ گرم روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری پیاز: ۱ عدد متوسط سیر: ۳ حبه گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم نمک: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری اورگانو (یا آویشن): نصف قاشق چایخوری رب گوجه: ۱ قاشق چایخوری خامه: ۲ قاشق غذا خوری شیر: ۱ فنجان نخود فرنگی: ۴ قاشق غذا خوری روی پنه رو با ریحون و پنیر پارمسان تزیین کنید و حالش رو ببرید نوش جان