4_5852513743962900104.ogg
زمان:
حجم:
119.6K
✅👈اگر در تصویر آخری که خدمت شما ارسال شد دقت کنید مهمترین معایب نان های سنتی از دیدگاه پژوهشکده قلعه کشور که یک نهاد تحقیقاتی زیر نظر وزارت بازرگانی است بیان شده 🔻
💠👈مهمترین معایب نانهای سنتی
1⃣ زمان پخت کوتاهی دارند
2⃣ زمان استراحت خمیرشان کوتاه است
3⃣ آرد آنها سفید است
4⃣ جوش شیرین دارند
5⃣ سفت شدن و خشک شدن نان
6⃣ خمیربودن کناره های آن
7⃣ ضعف بهداشت فردی
8⃣ ضایعات زیاد
9⃣ کوچک بودن مغازه
🔟 استفاده از آتش مستقیم
🔢 نارضایتی مردم
👈 و متاسفانه در تهران خیلی از افرادی که آرد سفید استفاده می کنند از جوهر قند هم استفاده می کنند و این یک ضایعه است و علاوه براینکه ضایعات را ما داریم ترسیم می کنیم، به ضایعه که این حرکتها بدنبال دارد هم خواهیم پرداخت.
🆔 @non_gmo98
🔻وضعیت موجود نان
🔻راههای رسیدن به وضعیت مطلوب
🔻وضعیت مطلوب نان
🆔 @non_gmo98
⁉️ راههای بهینه سازی نان های سنتی در کشور چیست؟
1. حذف آرد سفید وسبوس گیری شده وفعال سازی آرد ۷ و۱۲ درصد در سامانه غله کشور که اکنون حذف شده
2. حذف نازک سازی نان (سایز نان باید کوچک شود وجمع تر )
3. حذف جوش شیرین
4. حذف جوهر قند ( کسانی که آرد سفید مصرف می کنند برای شل کردن خمیر جوهرقند می زنند)
5. حذف دستگاههای ۴ یا ۶ غلطکی (خمیر سفت وتازه می خواهد وخمیر سفت نانی بی مزه وبی طعم دارد)
6. حذف مصوبه وزارت بهداشت مبنی بر ثابت نگه داشتن نمک آردهای مختلف ! (ضعبف-قوی –متوسط ) که منجر به متلاشی شدن خمیر – مصرف اسید سیتریک در آرد ! – تشدید ضایعات نان می گردد.
7. حذف مصوبه اداره استاندارد مبنی بر تحمیل تنورهای معیوب وناکار آمد حرارت غیر مستقیم که منجر به سوختگی نان – سفت شدگی نان – تولید آکریلامید –تشدید ضایعات نان می گردد.
8. حذف چانه ها سبک در کل کشور
9. افزایش فاصله شعله از روی باند جهت افزایش زمان پخت نان از ۲۰ثانیه به ۱۲۰ ثانیه
10. استفاده از دست بجای دستگاه
11. توانمند سازی نانوایان با برگزاری کلاسهای آموزشی
12. ایجاد تمایل در نانوایان با دادن نرخ به موقع سر سال
🆔 @non_gmo98