🌱 «بگذار اغیار هرگز در نیابند که این قلبهای ما از چه اشتیاق و شور و نشاطی مالامال است و روح ما در چه ملکوتی، شادمانه سر میکند. و سر ما در هوای کدامین یار، خود را از پا نمیشناسد.
چه روزگار شگفتی! تاریخ آیندهٔ کرهٔ ارض بارور حوادثی بس شگفت است، حوادثی که مجد و عظمت جهانگیر اسلام را در پیخواهد داشت؛ و این همه را تنها کسی در مییابد که منتظر است و بوی یار را از فاصلهای نه چندان دور میشنود و هر لحظه انتظار میکشد تا صدای «أنا المهدی» از جانب قبله بلند شود و او را به سوی خویش فراخواند.»
📚 گنجینه آسمانی؛ دستنوشتههای شهید سیدمرتضی آوینی
🔅 @banoye_roshanaee
زندگی مشترک مانند جاده ای پرپیچ و خم زیبا و در عین حال خطرناک.mp3
1.63M
🌻 عبور زیبا از جادهی زندگی مشترک
🎙 حجتالاسلام استاد تراشیون
#مهارتهای_زندگی_مشترک
#ازدواج
🔅 @banoye_roshanaee
🔷 شیوه برخورد با رفتارهای ناپسند کودک
🔸 فرض کنید شما ظرفی پر از شیر، از مغازه ای گرفته و می خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پر می باشد، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می کنید، تا چیزی از شیر بر زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر بر زمین ریخت، در این هنگام، دیگر شما در حرکت، احتیاط نمی کنید و آهسته نمی روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر خوف ریختن شیر وجود ندارد.
🔹 دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که ظرف حیثیت و حرمت او پر می باشد و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.
🔹 پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی «تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
👈 آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.
🍃 آیتالله حائری شیرازی
#تربیت_فرزند
#تغافل
🔅 @banoye_roshanaee
🔷 قبول دارین خیلی وقتا برای تغییر رفتارِ نادرستِ بچهها، ناراحتی و خشممون از اون رفتار رو تبدیل به یه گُرز سنگین میکنیم و چنان میکوبیم به سر طفل معصوم مون که طفلی تا چند وقت گیج میزنه؟
♦️ در صورتی که روش تغییر رفتار و تنبه این نیست.
اگه پای صحبتهای روانشناسا و مشاورین تربیتی بشینیم بهمون میگن که بیشتر روشهایی که ما برای اصلاح بچهها استفاده میکنیم بدترین و آخرین راهه.
👈 ما برای اینکه رفتار ناپسندی رو تغییر بدیم لزوما نباید اون رو به روی بچه بیاریم. خیلی وقتا میشه موقعی که فرزندمون رفتار نامطلوبی انجام میده بهش توجه نکنیم و بجاش به رفتار مخالف اون رفتار خاص یا رفتارهای درست دیگه واکنش مثبت نشون بدیم.
اون عدم توجه در واقع عدم تقویتِ رفتار نادرسته.
🔶 بزرگان دین هم به ما میگن یک سوم تربیت و تعامل تغافله، یعنی جایی که اگه مسئله رو به روی فرزندت بیاری، پرده دری میشه و به اصطلاح قبح عمل برای بچه میریزه و از اون به بعد بچه با سینه ی سپر کار غلط رو مقابل ما انجام میده، باید تغافل کرد.
🔹 گاهی بچه یه کلمه و جملهی ناپسند از دهنش میپره و ما تو هوا میگیریمش و توبیخ و نصیحت رو شروع میکنیم. در صورتی که گاهی برای حفظ احترام و جایگاه خودمون وظیفه داریم بزرگوارانه اون حرف اشتباه رو نشنیده بگیریم.
یادمون باشه تذکر مدام بچه رو منزجر و بیتفاوت میکنه.
#تربیت_فرزند
#تغییر_رفتار
🔅 @banoye_roshanaee
چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟.mp3
2.01M
👈🏻 چگونه بچهها از پدر و مادر بیزار میشوند؟
💠 اثرات نامطلوب حسابرسی لحظهای والدین بر روی کودکان.
🎙 حجتالاسلام پناهیان
#تربیت_فرزند
🔅 @banoye_roshanaee
🎁هدیه چی بدیم؟🤔
🌹علاقه زیادی به نهج البلاغه داشت. زیاد هم آن را میخواند. به هرکس که میخواست هدیهای بدهد نهجالبلاغه در اولویت اولش بود.
هدیهی اولین سالگرد ازدواجشان هم نهجالبلاغهای بود که به همسرش داد.
🌹همیشه توصیه میکرد: سعی کنید مرتب این کتاب را بخوانید و با آن انس بگیرید که یکی از اثرات انس با نهج البلاغه پی بردن به بیارزش و پوچ بودن دنیاست.
"شهید پویا ایزدی"
🔅@banoye_roshanaee