احادیث آیه ۳۹ از سوره احزاب - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام علی ( پیرمردی در جنگ صفین همراه امیرالمؤمنین علی (بود و گفت: «ای امیرالمؤمنین (! آیا این حرکت ما به شام طبق قضا و قدر الهی بوده است»؟ فرمود: «ای برادر شامی! آری، سوگند به آنکس که دانه را میشکافد و انسانها را آفرید هیچجا را نپیمودیم و در هیچ درّهای فرود نیامدیم و بالای هیچ تپّهای نرفتیم مگر به قضا و قدر خداوند»! مرد شامی گفت: «در اینصورت رنج خود را به حساب خدا منظور میکنم، زیرا اگر به قضا و قدر خداوند بوده است فکر نمیکنم برای من در این کوششم پاداشی باشد». علی (فرمود: «همانا که خداوند برای شما در این مسیر چه در حال حرکت و چه در حال توقّف پاداش بزرگ منظور فرموده است، زیرا شما در هیچ مورد مجبور و مضطر و بدون اختیار نبودهاید». مرد شامی پرسید: «پس این قضا و قدری که ما را در این راه برده و آورده است، چیست»؟ فرمود: «ای برادر شامی! شاید در گمان خود آن را قضای لازم و قدر محتوم میدانی. آری، اگر چنین باشد، پاداش و عقاب و بیم و بشارت و فرماندادن و بازداشتن همه باطل است و نیکوکار برای دریافت پاداشِ نیکو سزاوارتر از گنهکار نیست و گنهکار برای شکنجه شدن سزاوارتر از نیکوکار نیست. این گفتار بتپرستان و دشمنان خدا و گروه شیطان است و سخن کسانی است که دروغ و بهتان میزنند و سخن معتقدان به قَدَر و مجوس این امّت است. همانا خداوند به بندگان خود فرمان تخییری (اختیاری) و نهی تحذیری و تکلیف آسان و اندک فرموده است و در قبال اعمالِ کم پاداش بسیار عطا مینماید و هرگز او را به زور اطاعت نمیکنند و به اجبار معصیّت نمیورزند و تکلیف دشوار بر کسی نیست. خداوند متعال پیامبران (را یاوه و بازیچه و کتاب را بیهوده نفرستاده است و آسمانها و زمین و آنچه را میان آنهاست، بیهوده نیافریده است. این گمان کافران است وای بر کافران از آتش [دوزخ]. (ص/۲۷) مرد شامی گفت: «پس منظور از قضا و قدری که رفت و برگشت ما به آن بستگی دارد، چیست»؟ فرمود: «فرمان و حکم خداوند که در این مورد است و سپس این آیه را تلاوت فرمود: وَ کانَ أَمْرُ اللهِ قَدَراً مَقْدُوراً مرد شامی وقتی این سخن را شنید، شادمان برخاست و گفت: «ای امیرالمؤمنین (! گره از کارم گشودی، خداوند برایت گشایش قرار دهد.
🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8/39
احادیث آیه ۴۰ از سوره احزاب - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر ( آیهی ما کانَ مُحَمَّدٌ أَبا أَحَدٍ مِنْ رِجالِکُمْ در شأن زیدبنحارثه نازل شده است. قریش گفتند: «محمّد (بر ما خرده میگیرد که چرا برخی از ما، برخی را به خود منتسب میکنیم، درحالیکه او زید را به خود نسبت میدهد و میگوید: «او پسر من است». بنابراین خداوند فرمود: مَّا کَانَ مُحَمَّدٌ ابا أَحَدٍ مِّن رِّجَالِکُمْ یعنی در آن هنگام، پیامبر (پدر زید نبود».
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8/40
احادیث آیه ۴۲ از سوره احزاب - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀
امام صادق ( ابنقدّاح گوید: امام صادق (فرمود: هر چیزی جز ذکر خداوند، حدّی دارد که نباید از آن تجاوز کرد؛ امّا ذکر خداوند حدّی ندارد. خداوند عزّوجلّ، واجبات را بر ما واجب نموده و هرکس آنها را بهجا آورد، حدّ آنها همین مقدار است. همچنین خداوند، روزهی ماه رمضان را واجب نموده است؛ پس هرکس در ماه رمضان روزه بگیرد، حدّ آن، همین مقدار است. همچنین خداوند، حج را واجب نموده، پس هرکس اعمال حج را بهجای آورد، حدّ آن همین مقدار است. بنابراین برای همه چیز، حدّی است؛ امّا برای ذکر، حدّی نیست؛ زیرا خداوند عزّوجلّ به ذکر اندک راضی نشده و برای آن حدّی قرار نداده است. سپس حضرت این آیه را تلاوت نمود یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اذْکُرُوا اللهَ ذِکْرًا کَثِیرًا، وَ سَبِّحُوهُ بُکْرَةً وَ أَصِیلًا و فرمود: «خداوند عزّوجلّ برای ذکر، حدّی قرار نداده است».
🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8/42
احادیث آیه ۴۳ از سوره احزاب - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر ( در آن شبی که به معراج برده شدم (شب اسراء)، جبرئیل در مقام خود ایستاد و من دیگر صدای تحیّت و سلامدادن فرشتگان و سخن آنان را نمیشنیدم و در جایگاهی قرار گرفتم که دیگر تمام صداها قطع شده بود و هیچ صدایی نمیشنیدم و زندگان و مردگان نزد من برابر شدند. قلبم به تپش افتاد و اندوهم افزایش یافت. صدای منادی را شنیدم که به زبان علیّبنابیطالب (به من گفت: «بایست! ای محمّد (! چراکه پروردگار تو به تو درود میفرستد». گفتم: «او چگونه درود میفرستد، درحالیکه از اینکه به کسی درود فرستد، بینیاز است. و چگونه علی (به این مقام رسیده است»؟ خداوند متعال فرمود: «بخوان ای محمّد (! هُوَ الَّذِی یُصَلِّی عَلَیْکُمْ وَ مَلَائِکَتُهُ لِیُخْرِجَکُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ و درود من، رحمتی بر تو و امّت توست. امّا اینکه تو صدای علی (را شنیدی به خاطر این بود که وقتی برادرت موسیبنعمران به کوه طور آمد و آن صحنه عظیم را به چشم خود دید، آنچه که دیده بود، باعث غفلت او از آنچه که به او القا میشد، گشت. پس حواس او را از آن عظمت و هیبت به صحبت در مورد چیزی که محبوبترین چیز نزد او بود یعنی همان عصا، مشغول داشتیم، آن هنگام که به او فرمودم: و آن چیست در دست راست تو، ای موسی؟!. (طه/۱۷) و چون علی (محبوبترین مردم نزد تو بود، با تو با زبان و سخن او، سخن گفتم تا قلب تو از آن وحشت آرامش یابد و آنچه را که به تو القا میشود، درک کنی. همچنین فرمود: و مرا با آن کارها و نیازهای دیگری است
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A7%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D8%A8/43
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر قران کریم
ایه ۲۴۶ بقره
حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدرسه حفظ قران 🌹
آموزش گام به گام جزء سی قران
قسمت ۱۱۶
سوره مبارکه انشقاق ۴
علی حبیبی
#حفظ_جزء_سی_قران
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
#سلام_امام_زمانم
سلام بشارتِ عاشقانههای حسینی
✨ سلام احمدیترین صلواتِ محمدی
✨ سلام مهدی جان، تبسمِ آسمانی زهرایی
حلالتماممشڪلاتےا؎عشق
تنهاتوبهانہ؎حياتےا؎عشق
برگردڪہروزمرّگےماراڪشت
الحقڪہسفينةالنجاتے ا؎عشق
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، 💫✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، 💫✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، 💫✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ .💫✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ،💫✨
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.
https://eitaa.com/noore1
4_6030397476748396774.mp3
8.36M
🔴 #قرار صبحگاهی منتظران ظهور
❀❀ با امـام زمانت یه قـرار عـاشقانه بذار
و هــر روز
#دعای_عهد_بخوان... ❀❀
💚 اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها #به نیت تعجیل در امر فرج