26.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم صفحه ۱۰۵
https://eitaa.com/noore1
🍃:شان نزول ایه ۱۷۲🍃
روایت شده که: طایفهاى از مسیحیان نجران خدمت پیامبر اسلام صلّى اللّه علیه و آله رسیدند و عرض کردند: چرا نسبت به پیشواى ما خرده مىگیرى؟
پیامبر صلّى اللّه علیه و آله فرمود: من چه عیبى بر او گذاشتم؟ گفتند: تو مىگویى او بنده خدا و پیامبر او بوده است. آیه نازل شد و به آنها پاسخ گفت
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مــا بابا بالا سـرمون نیست، صاحـب نداریم..😭
#استاد_شجاعی
52.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌻 #تفسیر_آسان_وکوتاه
هدف از مثالهای قرآن(قسمت دوم)
🌻 سوره بقره، آیه۲۶_استاد قرائتی
💛قـرآن برای تاقچه منزلمان نیست💛
🧡برای زندگیست؛ پس آنرا بفهمیم🧡
❤️تـا بـتـوانیـم با آن زنـدگـی کنـیـم❤️
#با_قرآن_زندگی_کنیم
@tadabbor_quran
🗣 آشنایی با خطبه های #نهج_البلاغه
1⃣ قسمت نخست
🎤 خطبه های امیرالمؤمنین علی علیه السلام از گذشته ها همواره با ویژگی هایی همراه بوده که با آنها شناخته می شده است؛ فصاحت و بلاغت، چند بُعدی بودن، زیبایی ها، تأثیر و نفوذ خطبه ها در جان های مستعد و...
🎨 هر یک از این ها به تنهایی کافی است که به خطبه های امیرالمؤمنین علی علیه السلام ارزش فراوانی بدهد، ولی همراه شدن این امتیازها با یکدیگر، خطبه های آن حضرت را تا به سرحد اعجاز رسانده است و دربارهاش گفته اند: "فوق کلام المخلوق و دون کلام الخالق." یعنی بالاتر از کلام مخلد و پایین تر از کلام خالق هستند.
🔆 درباره شیوایی و زیبایی سخنان حضرت علی علیه السلام همین بس که سخن شناسان و تا عصر حاضر همه به عظمت و زیبایی آن اعتراف کرده اند. خطبه های نهج البلاغه پس از چهارده قرن از زمان امیرالمؤمنین علیه السلام، برای شنونده همان لطف و حلاوت و گیرایی را دارد که برای مردم روزگار خود آن بزرگوار داشته است. مواعظ آن حضرت دل ها را می لرزاند و اشک ها را از دیده ها سرازیر میکند.
🖌 تعریف #خطبه:
در روزگاران گذشته سخنرانی های ارزشمند و جالب را خطبه، و سخنور توانا را خطیب میگفتند. ایراد خطبه، نوعی هنر و توانایی عقلی و عملی و سیاسی یک سخنور به حساب میآمد.
👈 ادامه دارد.....
°•کپی با ذکر #صلوات آزاد است•°
کانال رسمی 📚 نــَهْـ ْـج البَلاغه 📚
🍯 @Nahjolbalaghe_ir
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⤴️در گرفتاری ها و گره های کور این اعمال رو انجام دهید.
🌷حاج آقای عالی از قول آیت الله #بهاءالدینی (ره)
ببینید و نشردهید
🍃زندگینامه حضرت انوش بن شیث بن آدم🍃
قسمت اول
نام : حضرت انوش (ع)
لقب : ریسان
نام پدر : حضرت شیث بن آدم (ع)
نام مادر : نزله (حوریه یا حورا)
حضرت آدم بعد از کشته شدن هابیل بسیار گریست تا خداوند به او وعده پسری داد تا جای هابیل را بگیرد لذا در 130سالگی خداوند به او فرزندی عطا کرد که آدم نام او را "شیث" گذاشت.
حضرت آدم (ع)که پس از حدود هزار سال وفات یافت، "شیث" را وصى خود معرفی کرد و خداوند نیز شیث را به پیامبری برگزید و پنجاه صحیفه بر وی نازل کرد تا به وسیله آنها مردم زمان خود را که همگی از نوه ها و نوادگان "آدم ابوالبشر" بودند، به توحید و یگانگی خدا دعوت کند".
درکتاب "تاریخ مسعودى"نیز آمده است:،حضرت شیث بن آدم (ع) هنگامی که 105 ساله بود در حدود سه هزار و 769 سال پیش از میلاد حضرت مسیح (ع) ، پسرش حضرت انوش (ع) به دنیا آمد. بعد از تولد حضرت انوش (ع) حضرت شیث (ع) 807 سال دیگر عمر کرد و در سن 912 سالگی جان به جان آفرین تسلیم نمود و حضرت شیث (ع) اولین کسی بود که مردم را به یگانه پرستی دعوت می نمود .
ادامه دارد...
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
https://eitaa.com/noore1
امشب که بین خلق ، لیل الرغائب است
دانی چه چیز آرزوی قلب صاحب است
ای کاش روز جمعه که از راه میرسد
دیگر کسی نگوید ارباب (عج) غائب است
اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
https://eitaa.com/noore1