006-baghare-ta-2.mp3
8.51M
صوت تفسیر قران کریم
صفحه ۶
سوره بقره
آیه ۳۳ الی ۳۷
بخش دوم
حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی
#تفسیر_صوتی_قرائتی
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
#ترجمه_صوتی_نمایشی_قران
برای آشنایی بیشتر قران
عضو کانال نور شوید 👇
https://eitaa.com/noore1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت ترتیل قرآن کریم
صفحه ۶
سوره بقره
آیه ۳۰ الی ۳۷
همراه نگارش اسان
استاد پرهیزکار
#تفسیر_صوتی_قرائتی
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
#ترجمه_صوتی_نمایشی_قران
برای آشنایی بیشتر قران
عضو کانال نور شوید 👇
https://eitaa.com/noore1
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه تصویری قرآن کریم
صفحه ۶
سوره بقره
آیه ۳۰ الی ۳۷
مترجم مسعود ریاعی
گوینده : بهروز رضوی
#تفسیر_صوتی_قرائتی
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
#ترجمه_صوتی_نمایشی_قران
برای آشنایی بیشتر قران
عضو کانال نور شوید 👇
https://eitaa.com/noore1
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ترجمه و تدبير و تفسیر
صفحه ۶ قرآن کریم
سوره بقره
آیه ۳۰ الی ۳۷
مفسر : سید مهدی مرتضوی
#تفسیر_صوتی_قرائتی
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
#ترجمه_صوتی_نمایشی_قران
برای آشنایی بیشتر قران
عضو کانال نور شوید 👇
https://eitaa.com/noore1
احادیث آیه ۳۰ از سوره بقره - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام باقر (علیه السلام) ملائکه فهمیدند که [با اعتراض به خدا دربارهی خلقت آدم (علیه السلام) و خلیفه قراردادن او] خطا و اشتباه نمودهاند؛ پس به عرش بازگشته و دور عرش، هفت مرتبه طواف کردند تا خشنودی خدا را بهدست آورند. خداوند از آنها خشنود شد و فرمود: «به زمین فرود آیید و خانهای برایم بسازید که هرکس از بندگانم گناهی انجام داد به آن خانه پناه برد و همانطور که شما اطراف عرش طواف کردید اطرافش طواف نماید؛ تا همانگونه که از شما راضی شدم از آنان نیز راضیگردم». سپس فرشتگان خانهی کعبه را بنا کردند.
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۲۱۸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87/30
احادیث آیه ۳۱ از سوره بقره - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر ( خداوند بلندمرتبه و بزرگوار من، امّتم را زمانی که در خاک بودند، [قبل از به وجود آمدنشان] برایم به تمثیل کشید و نامهای امّتم را به من آموخت؛ همانطور که همهی نامها را به آدم (علیه السلام) آموخت.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۲۳۲
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87/31
احادیث آیه ۳۴ از سوره بقره - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام حسین (علیه السلام) اگر خدا ملائکه را به سجده بر آدم (علیه السلام) امر کرد، سجدهی آنها سجده عبادت نبود که آدم (علیه السلام) را در مقابل خدا بپرستند بلکه با این سجده به فضیلت آدم (علیه السلام) و اینکه آدم (علیه السلام) مورد رحمت خدا قرارگرفته، اعتراف نمودند.
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۲۴۴
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87/34
احادیث آیه ۳۵ از سوره بقره - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اباصلت میگوید خطاب به امام رضا (علیه السلام) عرض کردم: ای پسر رسولخدا (! مرا از حقیقت شجرهای که آدم (علیه السلام) و حوا (سلام الله علیها) از آن خوردند خبر بده! چرا که مردم در آن اختلاف کردهاند؛ بعضی روایت کردهاند که درخت گندم بود؛ برخی دیگر روایت کردهاند که درخت انگور بود و طائفهای نیز گفتهاند که درخت حسد بود». حضرت (علیه السلام) فرمود: «تمام اینها درست است». عرض کردم: «پس این چه معنی دارد و این اختلاف چیست»؟ فرمود: «ای اباصلت! درخت بهشت انواع و اقسام مختلفی میوه میدهد و مانند درخت دنیا نیست [که تنها یک نوع میوه بدهد]. آن درخت [که آدم (علیه السلام) و حوا (سلام الله علیها)از آن خوردند] درخت گندم بود و انگور هم میداد و وقتی خداوند ملائکه را به سجده به آدم (علیه السلام)امر و او را وارد بهشت نمود، آدم (علیه السلام) با خود میگفت: آیا خداوند خلقی برتر از من نیز دارد»؟! حقتعالی چون بر خیال او نیز آگاه بود، ندا در داد که «ای آدم (علیه السلام)! سر خود را بلند کن و به ساق عرش من بنگر»! آدم (علیه السلام) چون سر خود را بلند نمود و به ساق عرش نگریست، دید بر آن نوشته شده است: «لا اله الا الله محمّد رسول الله، علیبنابیطالب امیرالمؤمنین (علیه السلام) و زوجته فاطمه (سلام الله علیها) سیدة نساءالعالمین و الحسن (علیه السلام) و الحسین (علیه السلام) سیدی شباب اهلالجنة». پس آدم (علیه السلام) عرض کرد: «پروردگارا! اینها چه کسانی هستند»؟ خدای عزّوجلّ فرمود: «اینها ذریّه و فرزندان تو هستند و از تو بهتر و حتّی از جمیع آفریدگان من برترند و اگر اینها نبودند نه تو را میآفریدم و نه بهشت و نه جهنّم و نه آسمان و نه زمین را؛ پس مبادا به ایشان به چشم حسد نگاه کنی که در آن صورت تو را از همسایگی خود که بهشت است بیرون میکنم»! امّا آدم (علیه السلام)به ایشان به چشم حسد نگاه و منزلت ایشان را برای خود آرزو کرد. پس شیطان بر او مسلّط گشت تا [او را وسوسه کرده و] از درختی که از آن نهی شده بود بخورد و شیطان بر حوا (سلام الله علیها) مسلّط شد تا [او را وسوسه کند و] بر فاطمه (سلام الله علیها) به چشم حسد نظر کند [تا آنکه بالأخره] از آن درخت ممنوعه خورد؛ چنان که آدم (علیه السلام) قبل از آن خوردهبود. پس حقتعالی هر دو را از بهشت بیرون کرد و آنها را از جوار خود به این عالم خاک فرو فرستاد».
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۲۵۸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87/35
احادیث آیه ۳۶ از سوره بقره - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
پیامبر ( در بهشت چیزی زیباتر از طاووس و مار نبود و مار مثل شتر، چهار دستوپا داشت. شیطان در شکم مار داخل شد و آدم (علیه السلام) را فریب داد. پس خداوند بر مار خشم نموده و پاهایش را انداخت و فرمود: «خوراک تو را خاک و راهرفتن تو را بر روی شکمت قرار دادم؛ خدا رحم نکند بر کسی که بر تو رحم کند». از طرفی نیز خدا بر طاووس خشم کرد؛ چرا که طاووس شیطان را به درخت گندم راهنمایی کرد در نتیجه خداوند صدای خوش طاووس و پاهای او را زشت گردانید.
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۲۶۲
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87/36
احادیث آیه ۳۷ از سوره بقره - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام صادق (علیه السلام) آدم (علیه السلام) چهل صبح در کوه صفا به سجده افتادهبود و بر بهشت و بیرون شدنش از جوار خداوند عزّوجلّ میگریست. جبرئیل (علیه السلام) بر او فرودآمد و گفت: «ای آدم (علیه السلام)! چرا گریه میکنی»؟ گفت: «ای جبرئیل (علیه السلام)! چرا گریه نکنم حال آنکه خداوند مرا از بهشت و از جوار خود بیرون رانده و بر دنیا فرودآورد»؟ جبرئیل (علیه السلام) گفت: «ای آدم (علیه السلام)! بهسوی خدا توبه کن». گفت: «چگونه توبه کنم»؟ آنگاه خداوند، قبّهای از نور نازل فرمود و در آن نور جایگاه خانهی خدا بود. پس آن نور را بر کوههای مکّه تاباند و آنجا [محدودهی] حرم الهی شد. و به جبرئیل (علیه السلام) فرمانداد که علامتهای [محدودهی] حرم را در آن موضع مشخّص کند. جبرئیل (علیه السلام) گفت: «برخیز ای آدم (علیه السلام)! و در یوم الترویه (روز هشتم ماه ذیالحجّه) او را بیرون برد و فرمان داد تا غسل کرده و احرام بندد. آدم (علیه السلام) روز اوّل ماه ذیالقعده از بهشت بیرون شد و جبرئیل (علیه السلام) او را در روز هشتم ذیالحجّه بهسوی منا برد و او شب را در آنجا گذراند و چون صبح شد او را بهسوی عرفات بیرون برد. جبرئیل (علیه السلام) در آن هنگام که او را از مکه بیرون آورده بود، به او احرامبستن و لبیکگفتن را آموخته بود. پس چون خورشید روز عرفه میانهی آسمان را گذراند به او امر کرد که لبّیکگویی را ترک گفته و غسل کند. هنگامیکه آدم (علیه السلام) نماز عصر را به جای آورد او را در عرفات ایستاند و کلماتی را که از پروردگارش دریافت کردهبود به او آموخت [تا با آنان توبه کند].
📚 تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۲۷۰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%A8%D9%82%D8%B1%D9%87/37