هدایت شده از آموزش مرکز تربیت معلم مبلغ
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ذهن باز به توانایی کودکان خود نگاه کنید
«هر کودکی هنرمند است. مسئله این است که پس از این که بزرگ شد، هنرمند باقی بماند.» پابلو پیکاسو
دکتر کلوین تیلور، استاد دانشگاه یوتا و یکی از پیشگامان بزرگ در آموزش افراد تیزهوش و پراستعداد، به مطالب بسیار شگفتانگیزی در تحقیقات خود دستیافت. وی دریافت که تمام کودکان تیزهوش و خلاقاند. برخی در سخنوری خلاقاند، بعضی در حرکات بدنی، بعضی دیگر در نقاشی یا نویسندگی و عدهای دیگر در شیوهای که با دیگران ارتباط پیدا میکنند، یا در سبک سازماندهی.
دکتر تیلر مجموعهای از استعدادها را کشف کرد که بسیاری از آنها قبلا هرگز شناخته نشده بود. این نکته بسیار مهمی است زیرا نشانگر این حقیقت است که نبوغ افراد منحصربهفرد است و شاید چندان دور از حقیقت نباشد اگر گفته شود که «با تولد هر کودک یک استعداد و توانایی کاملا جدید به دنیا افزوده میشود.»
@nooredideh
اگر كودك در خانواده ايی بزرگ شود كه از ابتدا ببيند مادر و پدر به روی هم لبخند می زنند:
اگر محبت و عشق را در نگاه و كلام مادر نسبت به پدر ببيند؛
اگر گرمای عشق را بر دستان پدر بچشد؛
اگر ببيند مادر با شوق و محبت ،همسر خود را صدا می زند و پدر با شوق و محبت ،جواب می دهد؛
روحش از همان طفوليت ،درست تغذيه می شود و در زندگی آينده ی خود نيز موفق خواهد بود.
@nooredideh
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان
#زیارت_اهل_قبور به یاد پدران ومادران آسمانی وهمه درگذشتگان، بالاخص روح رهبر انقلاب امام خمینی ره و همه شهدا 🌹
السَّلامُ عَلي اَهْلِ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ مِنْ اَهْلِ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ يا اَهْلَ لا اِلهَ اللهُ بِحَقَّ لااِلهَ اِلَّا اللهُ كَيْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا اِلهَ الَّا اللهُ مِنْ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ يا لااِلهَ اِلَّا الله بِحَقَّ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ اِغْفِرْلِمَنْ قالَ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ وَاحْشُرْنا في زُمْرَهِ منَ قالَ لا اِلهَ اِلَّا اللهُ مُحَمَّد رَسُولُ اللهِ عَليٌّ وَلِيُّ اللهِ
⚪️✨ اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
🙏 التماس دعا 🙏
✨با شاخه گلی از ذکر صلوات و فاتحه
@nooredideh
والدین همچون بستری هستند که
کودک در آن رشد میکند.
بستر لرزان و نا امن، زمینه آسیب
خواهد بود تا رشد.
نگرانی ها را کنار بگذارید
و به کودکانتان عشق بورزید
تا فرزندانی برومند داشته باشید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
سن فرزندتان را فراموش نکنید
♦️یکی دیگه از اشتباهاتی که پدر و مادرها مرتکب میسن اینه که سن فرزندشون رو در نظر نمی گیرند.
🔹یه وقتا از یه کودک دو ساله انتظار دارن به هر قیمتی که شده ادرار خودش روکنترل کنه و اگر نکنه اونو بشدت کتک میزنن.
🔹یه وقتا از نوجوان 13 ساله انتظار دارن مشکلات زناشویی اونها را حل کنه، مراقب مامان یا باباش باشه و مثل خبرچینها اطلاعات ببره و بیارده یا جاسوسی کنه ‼️
🔹یا برعکس یه وقتا باجوان 20 ساله مثل یک کودک 5 ساله رفتار میکنن و می خوان همه کارهاشو رو کنترل کنند‼️
♦️چه فرزندمون رو بزرگتر و چه کوچکتر از اون چیزی که هست تصور کنیم اشتباه کردیم.
♦️متاسفانه بعضی از والدین بارهای روانی خودشون رو به کودکان منتقل میکنن ، جلوی اونها دعوا میکنن و آنها را میترسونن یا ناامن میکنن.
♦️اونها گمان میکنن کودک هم مثل خودشون فکر میکنه و موضوع رو فراموش میکنه در حالیکه اینطور نیست.
@nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه جمله گفتا ولی کلی حرف داشت داخلش🥲❤️
بابا تو بهترین دوست منی...
@nooredideh
دعوای والدین چه بلایی بر سر کودکان میآورد؟
دعوای والدین یکی از آسیبزنندهترین اتفاقات برای بچههاست؛ تا حدی که اضطراب کودک در محل مشاجره والدین را برابر با #ترس سربازان در منطقه جنگی میدانند. در این مطلب میخواهیم نگاهی کوتاه به آسیبهای این دعوا و مشاجره بر کودکان داشته بشیم.
💠یکی از نیازهای اساسی کودکان، دریافت #حس_امنیت است و خانواده و پدر و مادر اصلیترین منبع این حس امنیت هستند. وقتی پدر و مادر دعوا میکنند، کودک با خود میگوید این پدر و مادری که به خود رحم نمیکنند و با هم مجادله میکنند، چطور میخواهند از من مراقبت کنند؟ این خشونت رفتاری والدین اول از همه اعتماد کودک را از بین میبرد و اساسیترین نیازش که امنیت است را خدشهدار میکند؛ چون افرد اصلی که باید از آنها امنیت دریافت کند، ناایمن رفتار میکنند...
@nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر متفاوتند اولی و سومی
آخی چقدر اذیت شد 😁
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
دختر نوجوانی را می شناختم که بسیار یاغی بود و هرکاری دلش می خواست انجام می داد و دنبال آدمکش می گشت
از دو کلمه ی فطرت و غریزه چه می دانید؟ انسان هرکاری می کند لحظه ای از کنترل این دو جدا نیست. همه ی کارهای ما تحت کنترل این دو نیرو است. وقتی راجع به تعادل مادیت و معنویت در وجود انسان صحبت می کنیم منظور این دو نیرو است.
فطرت بُعد معنوی وجود ما است و غریزه بُعد مادی است. غریزه وقتی سرکوب می شود احساس گناه و ترس و ناامنی به وجود می آید. در حال حاضر منظور من از غریزه اصلاً غریزه ی جنسی نیست و در این پاراگراف مسئله ی جنسی را در نظر نگیرید. غرایز انسان سرکوب می شود، چه زمانی؟ تولد تا پنج سالگی! چه طوری سرکوب می شود؟ چهار عامل مانع رشد را به یاد دارید؟
✔️نظم،
✔️نظافت،
✔️ آموزش و تربیت.
بله ما با این چهار عامل که از حد تعادل خارج باشند، غریزه ی کودک را سرکوب می کنیم. یعنی چی که غریزه ی کودک را سرکوب می کنیم؟
غریزه لذت دارد و ما هروقت به غرایزمان پاسخ دهیم، لذت می بریم و پاسخ به فطرت، حظ دارد. یکی از غرایز، خوردن است و وقتی کودک یا نوزاد گرسنه است و شیر مادر را می خورد، شکمش پر می شود و کیف می کند حال مادر چه احساسی هنگام شیردادن کودک دارد؟ اگر مادر حظ کند کودک این درک را پیدا می کند که خوب من خوردم و سیر شدم و کیف کردم، مادرم هم که کیف کرد پس «من خوبم، تو هم خوبی».
حال اگر مادر به هر دلیلی حالش خوب نباشد و با اکراه به کودک شیر دهد، کودک این درک را پیدا می کند که من خوردم و کیف کردم ولی مامانم کیف نکرد پس «من بدم، تو خوبی» چون تو بااین که کیف نمی کنی ولی به من سرویس می دهی.
یا مثال دیگر: بچه پی پی می کند خوب پی پی کردن هم غریزه است و خیلی کیف دارد به نظر شما کیف ندارد؟ بچه پی پی می کند و لذت می برد حال مادر چه احساسی دارد بازهم اگر مادر کیف کند و قربون صدقه ی بچه برود، بچه این درک را پیدا می کند که خوب من کیف کردم مامانم هم کیف کرد پس من خوب هستم، تو هم خوب هستی. حال اگر مادر به هر دلیلی، فقط به وسواس اذعان نمی کنم، به دلیل نظافت و یا بی حوصلگی زیاد (بترکی اَه چه خبرته از صبح تا حالا چندمین باره مثل این که گاو خورده) 😁با انزجار و عصبانیت کودک را بشوید، کودک درکِ من بد هستم و مادرم خوب است را از خودش پیدا می کند چون فکر می کند که من کیف کردم ولی مادرم کیف نکرد «من بدم، تو خوبی».
پس در کل سرکوب غریزه منتج به درک «من بدم، تو خوبی» می شود و حاصل این درک، احساس گناه است و پایه ی تشکیل درک مقصر. (ادامه دارد...)
#بهداشت_جنسی {قسمت7}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
🔸لطفا من را دوست داشته باشید!
▫️گوشیهای موبایل به بچهها توجه میکنند. برای بچهها وقت میگذارند. با هشدارهایشان بچهها را دائم صدا میکنند. همیشه در دسترس هستند. با بچهها بزرگ میشوند و به آنها محبت میکنند. با شادی بچهها شاد میشوند و با غم آنها ناراحت.
▫️اگر کسی در شادی شما شادی کند و در غم شما ناراحتی، شما دوستش ندارید؟ اگر کسی برای شما دائما وقت بگذارد و تلاش کند شما را سرگرم کند و بخنداند به مرور زمان به او علاقهمند نمیشوید؟
▫️فرزند شما آدم است. دِل دارد. نیاز به محبت دارد. نیاز دارد کسی برای او وقت بگذارد و سرگرمش کند. نیاز دارد کسی به او توجه کند.
🚨فرزندتان نیاز دارد دوستش داشته باشید.
ما معمولا نگران بچه هایی هستیم که خیلی بازیگوشند در صورتی که باید نگرانیمان را متوجه کودکانی کنیم که بسیار آرام و حرفگوشکن هستن در بیشتر موارد تشخیص داده میشود که این کودکان به ظاهر آرام بیمار هستند...
چون به خاطر نظم و نظافت، ایجاد احساس گناه، انتقادگری و کمالگرایی افراطی خودمان ، اجازه ندادیم كه آن نيروهای رشد كودک كه بیحد و مرز هستند، با بازی جريان پيدا كند.
این در مورد نوجوانان هم صادق هست
@nooredideh
بزرگترين نیاز و آرزوي كودك
شادي والدين است .
در بازي بچه ها مي فهمند كه
ما شاديم و آنها به آرزو و
نيازشان ميرسند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از معلم تمدن ساز
حجت الاسلام والمسلمین رضایی شورکی2 تیر 1403 جلسه دوازدهم.mp3
20.48M
#مولفه_های_نسل_جدید و راهکارهای ارتباط موثر با آنها #استاد_رضایی_شورکی
#جلسه_دوازدهم
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
جهت دریافت کامل #فایل_های_صوتی جلسات از لینک ذیل استفاده کنید.
👇👇👇
https://eitaa.com/m_tamadoni/709
┄┅─✵🍃🌸🌼🍃✵─┅┄
#معلم_تمدن_ساز
محتواهای آموزشی و مهارتی برای معلمان و اساتید
از اشتباهات فرزندتان به عنوان یک فرصت استفاده کنید تا جبران کردن را به فرزندتان بیاموزید و به او یاد دهید از اشتباه کردن نترسد. برخورد نادرست با اشتباهات کودکان آنها را دچار وحشت از اشتباه می کند و به همین دلیل در بزرگسالی از ترس شکست خیلی از فرصتها را از دست خواهد داد یا با هر شکست فرد به راستی می شکند. خیلی از افراد از ترس اشتباه حرف زدن، حرف نمی زنند.
لجبازی کودک پیامی است به بزرگسالان که " من می توانم، من می دانم، اجازه بده راه خودم را پیدا کنم" اگر والدین در این زمان سعی کنند به کودک خود ثابت کنند تو نمی دانی، تو نمی توانی، پس آنچه من می گویم را گوش کن خیلی از فرصتهای خوب را خراب خواهند کردـ به اشتباه بی خطر فرزندتان به عنوان یه فرصت نگاه کنید.
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
از دو کلمه ی فطرت و غریزه چه می دانید؟ انسان هرکاری می کند لحظه ای از کنترل این دو جدا نیست. همه ی ک
اکثر کارهای کودک زیر 5 سال غریزی است. بازی بچه ها هم غریزی است. کودک طبق غریزه بازی می کند و بهم می ریزد، ولی چهار عامل به خصوص نظم و نظافت در ذهن ما شروع به تحریک می کنند و حالمان بد می شود و باز درک من بدم تو خوبی به کودک القاء می شود.
برای کودک زیر 5سال هر مانعی که جلوی بازی او می گذاریم و هر تشر و نکن نکنی که به او می گوییم، احساس گناه را در او موجب می شویم. احساس گناه در مقابل لذت غریزه، باعث شرطی شدن کودک می شود. یعنی این در ذهن کودک ضبط می شود که من هر وقت لذت بردم، مامان بدش آمد به دنبال آن احساس گناه پیدا می کند و حالش بد می شود.
وقتی این حالت ادامه پیدا کند در بزرگسالی هم به همین منوال خواهد بود؛ هر وقت لذت ببرد، حالش بد می شود چون با هر لذت، احساس گناه و درک من بدم پیدا می کند و در کل دیگر از لذت خوشش نمی آید. این کودک می رسد به دوران بلوغ و بیداری غریزه ی جنسی که بالاترین و قویترین غریزه است و به طبع لذت بخش ترین غریزه است. چون لذتش بالاست، احساس گناهش هم بالا است چون شرطی شده و هر میزان که لذت بیشتر باشد به همان میزان احساس گناه هم خواهد آمد و بد آمدن از آن لذت.
حال که می رسیم به غریزه ی جنسی و لذت جنسی، احساس گناه بالا می آید و بدآمدن و اگر با ترس هم همراه باشد که دیگر نورعلی نور می شود. چند نفر از ما غذا می خوریم فقط به خاطر این که سیر شویم؟ و از غذا خوردن لذت نمی بریم؟ چند نفر از توی آب رفتن لذت نمی بریم؟ از غریزه متنفر می شویم چون به خاطر آن احساس گناه گرفته ایم، به این حالت سرکوب غریزه می گوییم.
برای این که بچه ها دچار تنفر غریزه ی جنسی نشوند از بدو تولد مراقب باشیم که نوزاد را چگونه می شوییم و با چه احساسی این کار را انجام می دهیم؟ مراقب باورهایمان در مورد نظافت باشیم چون مسئله ی سرکوب غریزه ی جنسی در نظافت و شستشو از همه ی موارد دیگر بالاتر است. اندام های دفع به اندام های تناسلی نزدیک هستند و لذتی که دفع دارد قرینه ی لذتی است که در آینده ی کودک در رابطه ی جنسی دارد.
وقتی هنگام شستشوی کودک یا نوزاد با اکراه این کار را انجام دهیم و احساس بد به کودک انتقال دهیم، کودک از اندام های دفع خودش متنفر می شود. امروزه ما با پدیده ای مواجه هستیم به نام یبوست عاطفی. در این پدیده بچه ها به عمد نمی خواهند که پی پی کنند، در بعضی موارد کار به بیمارستان و عمل جراحی کشیده شده و حتی گزارشی داشتیم که دور مقعد کودک کبود شده بوده و به شدت مقاومت می کرده و یا مواردی بوده که بچه در سن پنج و شش ساله را باید پوشک می بستند تا پی پی می کرده چون نمی توانسته و می ترسیده. ریشه ی همه ی این مسائل، نظافت است. در مسئله دفع مراقب باشید و بچه ها را نترسانید. (ادامه دارد...)
#بهداشت_جنسی {قسمت8}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
🔴 برای #غدیر چه کنیم؟!
یه نقل قول از آیتالله حائری شیرازی بخونیم و تمام!
_____________
👈 یک عیدیِ حسابی به بچهها بدهید!
پدرها جوری نسبت به عید غدیر ارادت به خرج بدهند که بچهها از یک ماه، دو ماه قبل #چشم_انتظار عید غدیر باشند!
حتی اگر لازم شد، #قرض کنید و یک عیدی حسابی - به اندازهای که به علی ارادت دارید - به بچهها بدهید.
نگویید: «باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه! مقروض میشوی، خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کردهای، یک بار هم برای حضرت علی مقروض شو.
_____________
مهمه که بتونیم روز خاطرهانگیزی بسازیم ...
اما دیگه چه کارهایی میشه کرد؟!
ادامه داره ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از کانال حمید کثیری
جلسه چهارم
یکشنبه | ساعت ۱۰.۳۰ صبح
لایو در ایتا هم پخش میشه اما توصیه میکنم از آپارات یا روبیکا ببینید، باکیفیتتر هست
لینک آپارات 👇
https://www.aparat.com/hamidkasiri_ir/live
لینک روبیکا 👇
https://www.rubika.ir/hamidkasiri_ir
تربیت فرزند نوردیده
جلسه چهارم یکشنبه | ساعت ۱۰.۳۰ صبح لایو در ایتا هم پخش میشه اما توصیه میکنم از آپارات یا روبیکا
ساعت ۱۰.۳۰ لایو یادتون نره ✋🌹
هدایت شده از کانال حمید کثیری
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لایو | جلسه چهارم
فصل سوم از کتاب نیکسرشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشف_کردن_بچهها
وقتی ما در سی و خردهای سالگی با این همه تجربهی زندگی، هنوز کشف برامون لذت داره،
هنوز یه فهم تازه، یه یادگیری جدید و ... برامون لذتبخش هست
اونوقت تصور کنیم برای بچهها که تجربههای زیادی ندارن، چه لذتی از دیدن تازگیها و کشفهاشون میبرن..!
و از قضا این کشفها چقدر در طول روز میتونن زیاد باشن ...
به بچهها فرصت بدیم خودشون تجربه و کشف کنند.
لذتی که در کشف هست رو با جلوجلو آگاهی دادن، توضیح دادن و ... خراب نکنیم.
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والله والله غدیر از اربعین و نیمه شعبان مهمتره...
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
محبت کردن بهترین راه تربیت فرزند:
این كه یك كودك چقدر تربیت پذیر باشد، در درجه اول بستگی به این دارد كه احساس كند چقدر مورد محبت قرار دارد و چقدر به عنوان یك انسان و عضو خانواده او را به حساب می آورند.
راهنمایی كردن توأم با دلسوزی و مهربانی، قدم مهمی از مراقبت كودكان به حساب می آید و به آنها كمك می كند كه نسبت به افراد خانواده و جامعه مهربان بوده و افرادی قابل احترام و دوست داشتنی باشند.
پس بزرگترین وظیفه ما این است كه كاری كنیم كه فرزندمان احساس كند دوستش داریم و به او احترام می گذاریم.
@nooredideh