والدین، وظیفه دارند «انتخاب کردن» را به فرزندانشان بیاموزند...
شما دائم برای فرزندتان تصمیم گیری نکنید، یا نظرتان را به او تحمیل نکنید. زیرا او باید در سالهای آینده، تصمیم ها و انتخاب های مهمی داشته باشد، مثل: انتخاب دوست، انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل، انتخاب همسر و...
البته کودک در سن زیر پنج سال، قدرت تصمیم گیری و انتخاب محدودی دارد... و اگر تعداد گزینه ها زیاد شود، او قدرت انتخاب کردن ندارد.
تعداد انتخابهای کودک را محدود کنید تا قدرت تصمیم گیری پیدا کند و انتخاب کردن را یاد بگیرد. مثلا باید در سن زیر پنج سال، دو گزینه به او پیشنهاد دهید تا بتواند یکی از آنها را انتخاب کند. به عنوان مثال، موقع رفتن به مهمانی، دو لباس مناسب مهمانی از کمد خارج کنید، تا او یکی را بتواند انتخاب کند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
سفارش کتاب ریحانه خدا که قولش رو داده بودیم، فقط با دقت بخونید چندبار، همین مراحلو انجام بدید👇
انتشارات آیین فطرت به مناسبت ایّام فاطمیّه مجموعۀ چهار جلدی "ریحانۀ خدا" به قلم استاد محسن عباسی ولدی را با تخفیف بیست درصد تقدیم میکند.
قیمت پشت جلد: 35000 تومان (در صورت اتمام این چاپ، قیمت تغییر خواهد کرد)
با تخفیف بیست درصد: 28000 تومان
هزینۀ بسته بندی و ارسال (با احتساب تخفیف): 6000 تومان مجموعاً 34000
✅پس از واریز مبلغ 34000 تومان کد پیگیری یا کد ارجاع را به همراه آدرس دقیق به سامانه پیامکی 3000151510 ارسال نموده و منتظر دریافت مجموعه درب منزل باشید
✔️شماره کارت بنام انتشارات آیین فطرت
6037997160304201
یا
✔️شماره حساب
0110237119003
📱در سامانه پیامکی 3000151510 منتظر پیامکای شما هستیم.
مهلت ثبت سفارش با تخفیف 20 درصد تا پایان روز 24 بهمن ماه.
زمان ارسال یک هفته تا ده روز پس از پایان ثبت سفارشها.
‼️توجّه‼️: فقط به سفارشهایی ترتیب اثر داده میشه که از طریق ارسال کد پیگیری و آدرس پستی به سامانۀ "سه هزار پونزده پونزده ده" ثبت بشه.
اگه سوالی داشتید از این آیدی بپرسید👇
@ketabe_fetrat
👆
مهلت تخفیف و خرید کتاب چهارجلدی #ریحانه_خدا (درباره حضرت زهرا) نوشته استاد عباسی ولدی تا 2 اسفند می باشد.
جلد اول 👈 فضائل حضرت زهرا
جلد دوم👈 سبک زندگی حضرت زهرا
جلدسوم👈 دلنوشته های فاطمی_مهدوی
جلدچهارم👈 مصائب حضرت زهرا
چهارجلد با قیمت چاپ قدیم و با 20%تخفیف 28تومن بعلاوه6تومن هزینه ارسال، تا #دوم_اسفند
جهت سفارش طبق دستورالعمل پیام بالا عمل کنید
هدایت شده از لالایی خدا
0021 baghareh 062-064.mp3
7.02M
#لالایی_خدا 21
#سوره_بقره آیۀ 62-64
#محسن_عباسی_ولدی
روزهای زوج، ساعت ۹شب
با تشکر از گروه "نسیم قدر" که زحمت اجرای تیتراژ این برنامه رو کشیدن.
@lalaiekhoda
فرزندم، دلبندم ،عزیزتر از جانم
از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری.
به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی.
این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی.
هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم.
روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...
امشب یک دل سیر گریه کردم.
امشب با همین فکر ها تو را در آغوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها و سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...
تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه...
روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد....
روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد.
روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز...
روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم... شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!
این روزها فهمیدم باید از تک تک لحظه هایم لذت ببرم.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
✅پسران در سنین نوجوانی علاقه خاصی به استقلال، جدا شدن از خانواده و پیوستن به گروه همسالان دارند.
🔹 نگرانی بسیاری از والدین، از ناشناخته بودن دوستان فرزندشان نزد آنهاست.
✅برای اینکه هم فرزندتان را خوشحال کنید و هم با دوستان جدیدش بیشتر آشنا شوید، میتوانید هر چند وقت یک بار، یک مهمانی دوستانه ترتیب دهید و دوستان فرزندتان را هم با خانوادههایشان به صرف یک عصرانه ساده دعوت کنید.
✔️✔️میتوانید برای تسلط بیشتر بر روابط فرزندتان هم، ماهی یک بار، یک برنامه کوهنوردی با دوستان فرزندتان و خانواده آنها بچینید.
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
حضرت علی علیه السلام:
✅هنگامى كه در پيش آمدى احتياج به مشورت داشتى ابتدا به جوانان مراجعه نما زيرا كه آنان ذهنى تيزتر و حدسى سريع تر دارند.
✅سپس (نتيجه) آن را به نظر بزرگسالان و پيران برسان تا پيگيرى نموده، عاقبت آن را بسنجند و راه بهتر را انتخاب كنند زيرا تجربه آنان بيشتر است.
⬅️شرح نهج البلاغه ج20 ص337
@nooredideh_nojavan
تربیت فرزند نوردیده
. نيازها هميشه هست ما اجازه نداريم نيازهاي جسمي مان را مسدود كنيم محدوديتش خوب است. لذت بايد باشد من
بچه ها بايد درك محدوریت و درك وفور داشته باشند. برنامه صبحانه خانه كودك بر اين اساس طراحي مي شود در خانه بچه ها بايد بر اين اساس طراحي بشود، #سادگي . صبحانه نان است پنير است كره و چايي. فردا نان است پنير است مثلا با چايي. پس فردا نان است با كره با تخم مرغ با چايي.
يك روز ديگر باز دوباره نان است خامه است مربا است باز با چايي. ببينيد تنوع هست و كودك بايد بداند همه چيز هست ما الان ميز صبحانه خانه كودك سلف سرويس است تمام مربي ها آموزش ديدند هر لحظه اين بشقاب ها بايد پر باشد. كودك كه مي آيد نبايد ببيند بشقاب تمام شد. باید ببیند که هست پر است هميشه هست ولي تو به اندازه مصرفت بردار.
اين قدر اين بچه ها قشنگ عمل مي كنند. ما يك سيني لقمه آماده مي گذاريم بعد هم فله مي گذاريم امروز كره بود با نان. ما كم كم به اين نتيجه رسيديم لقمه آماده را برداريم اصلا لقمه آماده هيچ كدام از بچه ها بر نمي دارند خودشان مي خواهند كره بردارند كثيف مي كنند مي مالند معلوم است در خانه مادر نگذاشته لقمه كرده گذاشته دهانش اصلا از لقمه بدش مي آيد بله ما مراقب هستيم اگر بچه اي نتواند بردارد مربي كمك مي كند. از سه سالگي خودش بردارد. بچه پنير را با دست بر مي دارد مي گذارد در قاشق بعد مي گذارد در بشقاب.
درك وفور در هستي محدوديت در مصرف. هر چقدر مي خواهند بردارند بخورند تا سير بشوند ولي ما نبايد ميز صبحانه مان ده نوع خوراكي رويش باشد اين درك وفور به بچه ها نمي دهد. زياد است همه چيز هست يخچال ما پر است خانه مان هم پر است برنامه امروز ما اين است.
در مورد اسباب بازي هم همينطور در همه جا همین طور است. در مورد اسباب بازي آنكه بچه ها بايد داشته باشند محدود است ولي بچه ها بايد بروند در مكان هاي عمومي بازي كنند تا در كنار درك وفور تفكر عموميت هم شكل پيدا كند. اصلا فلسفه تشكيل اين خانه هاي بازي يا خانه فرهنگ يا هر اسمي كه مي گذاريم آنكه با نظريّه هوش متعادل كار مي كنند اين است كه بچه ها بيايند بيرون از خانه ياد بگيرند اصلا فلسفه اتاق ساختني ها اين است بيايند يك ساعت قطعات بوفور در اختيارت بساز لذت ببر برو.
#آزادی_محدودیت {قسمت9}
[کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
ﻓﯿﻠﻢ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ
ﺟﻠﻮﯼ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ، ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ
ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﯼ ﻫﻤﻪ ﭘﺨﺶ ﮐﻨﻨﺪ؟
ﺑﺎ ﻓﺮﺯﻧﺪﻡ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻡ،
ﺑﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ و با همسرم ﭼﮕﻮﻧﻪ
ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻡ؟
ﺍﮔﺮ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﯿﺴﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﺍ ﺑﻘﯿﻪ
ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺒﯿﻨﻨﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺘﯽ !
ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯ ﺗﻘﻮﺍﺳﺖ،
یعنی ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻤﺎﻟﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﺮﺕ
ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ ﻭ ﺑِﺮَﻭﯼ ﺑﺎﺯﺍﺭ، ﺩﻭﺭﯼ ﺑﺰﻧﯽ
ﻭ ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﻧﺸﻮﯼ...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از لالایی خدا
0022 baghareh 065-066.mp3
6.43M
#لالایی_خدا 22
#سوره_بقره آیۀ 65-66
#محسن_عباسی_ولدی
روزهای زوج، ساعت ۹شب
با تشکر از گروه "نسیم قدر" که زحمت اجرای تیتراژ این برنامه رو کشیدن.
@lalaiekhoda
تربیت فرزند نوردیده
بچه ها بايد درك محدوریت و درك وفور داشته باشند. برنامه صبحانه خانه كودك بر اين اساس طراحي مي شود در
.
هفتاد درصد اسباب بازي هاي بچه هاي ما بايد در انبار باشد سي درصد در اختيارشان باشد. هر هفته دو تا ببريد دو تا جديد بگذاريد تا براي بچه ها نو باشد وقتي همه چيز در اختيارش است دلزده مي شود. وقتي كه همه خوراكي ها را روي ميز مي چينيم بچه ها دلزده مي شوند ولي وقتي امروز مربا خورد تا هفته ديگر مربا نيست هفته ديگر با اشتها مربا مي خورد ولي روزهاي ديگر هم گرسنه نمانده كه، يك چيز ديگر مي خورد.
دوستان اينكه بچه هاي ما يك كيك با يك شير می خورند، اين خوب نيست. هر جا قافيه تنگ مي آيد يك كيك يك شير هر دو از نظر طب سنتي خوب نيست. يك بچه اي در چند سال پيش چون هيچ چيزي نمي خورد مادربزرگش روزي پانزده تا بستني به او مي داد مي گفت اين كه شير است چه فرقي مي كند؟ مادر هم بهترين ويتامين ها را سفارش مي داد از آمريكا و اروپا مي آوردند مرتب به اين بچه قطره ويتامين مي داد. يك معجزه اي بچه را به زندگي برگرداند چون پزشك ها گفتند بدن اينقدر سرد شده كه اصلا نمي تواند به زندگي برگردد و با كمك طب سنتي برگشت. مراقب تغذيه بچه ها باشيد.
در مورد پوشاك، ببينيد خوراك ،پوشاك ومسكن نيازهاي اصلي است. بچه ها بايد لباس ساده بپوشند ولي راحت و قشنگ مهم نيست چه برندي است مهم نيست چقدر پولش است .... يك خانمي در ژاپن زندگي مي كرد شوهرش آنجا ديپلمات بود. يك روز آمد پيش من گفت ما آنجا در ژاپن خانه ها كوچك است مهد كودك ها بزرگ است هر مهد كودك پانصد متر سالن دارد كه بچه ها آنجا مي روند كار كنند. هر بچه اي بايد سه دست لباس با خودش ببرد با آنكه تنش است چهار دست. غروب كه بر مي گردند هر چهار دست را بايد بياندازيم لباسشويي من دو تا بچه مهدكودكي دارم روزي هشت دست لباس بايد بشورم. مجبور شدم سي و دو دست لباس ارزان بگيرم كه هر روز بتوانم بشورم.
ما مي خواهيم تقليد كنيم از كشورهاي پيشرفته آنها اين كار را مي كنند. در آمريكا من رفتم مي ديدم بچه ها هر كاري دلشان مي خواهند مي كنند مادرها خونسرد نشستند تماشا مي كنند كسي اصلا دنبال لباس شيك نيست با دمپايي مي آمدند پابرهنه مي آمدند. اگر واقعا به دنياي غرب مي خواهيم نگاه كنيم به همه وجوهش نگاه كنيم. پوشاك كاركردش را ببينيم. (ادامه دارد...)
#آزادی_محدودیت {قسمت10}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
تکنیک های رفتار با نوجوانان
از اعمال نظارت های مستقیم بپرهیزید.
در دوره نوجوانی نظارت مستقیم جواب نمی دهد. نظارت مستقیم برای 2 دوره ۶ ساله اول زندگی کودک، نه تنها بسیار خوب است بلکه لازم هم هست. در این 2 دوره فرزندان هم به نظارت مستقیم والدین هیچ واکنشی نشان نمی دهند. اما زمانی که فرزندان وارد دوره نوجوانی (بین 12 تا 20 سال) می شوند اگر نظارت والدین مستقیم باشد، معمولا فرزند آن را تحمل نمی کند و ممکن است در برابر آن واکنش های بسیار تندی هم داشته باشد.
این که فرزندان نتوانند در دوره نوجوانی نظارت مستقیم را تحمل کنند، ایراد از والدین آن هاست که او را مورد نظارت مستقیم قرار می دهند. نوجوان وقتی خودش را تحت نظارت مستقیم والدین می بیند احساس می کند به حریم شخصی اش تجاوز شده است، بنابراین بسیار طبیعی است که واکنش منفی نشان دهد.
Join @nooredideh