هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
مادران مستبد و پدران خشنی که میل دارند نوجوان بی چون و چرا دستورات آنها را اطاعت کنند،
همچنین آنهایی که اعتقاد دارند تا زمانی که فرزندانشان به حد کافیِ کافی بزرگ نشده اند حق تصمیم گیری ندارند؛
متاسفانه آخر و عاقبت بدی برای نوجوان خود تدارک می بینند،
نوجوانی با اعتماد به نفس پايين
كه قدرت تصميم گيری ندارد!!
@nooredideh_nojavan
هدایت شده از کانال حسین دارابی
.
اینطوری که معلومه وضعیت سیلزدههای لرستان خیلی بدتر از گلستانه
تو گلستان ارتفاع آب بالا اومد و وارد خونهها شد، که همینم خیلی سخت و دردآوره
ولی تو لرستان، آب اومد خونهها رو بُرد
تو لرستان بعضیا رفته بودن طبقه دوم خونهها تا از سیل در امان باشن، سیل خونه رو کامل خراب کرد... برخی روستاها ناپدید شدن
اینارو خودتون دیدید از رسانهها
حرف من اینجاس
حالا که مردم بی خانمان شدن
عزیزانشونو از دست دادن
هیچی ندارن، جز خدا
تو سرما هستن
به خیلیاشون هنوز دسترسی پیدا نشده
وضعیت خیلی سخته
حداقل ما نگذاریم از گرسنگی و تشنگی بیشتر اذیت شن. هرکمکی که میتونیم، چه نقدی چه غیر نقدی، دریغ نکنیم. خسارات خیلی خیلی بیشتر از کمکهایی که به هلالاحمر و کمیته امداد شده اس.
اینم بگم، این الان انفاق مستحب نیست، انفاق واجبه. اینجا خرج نکنی کجا میخوای خرج کنی؟ وقتی مراجع اجازه دادن مثلا مقداری از خمس و زکات رو در این راه خرج کنی، یعنی اینجا کمک کردن واجبه.
@hosein_darabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
به دوستانی هم که میگن خمس و زکات نمیدیم، چون میره تو جیب آخوندا و این حرفا، بگید مراجع اجازه دادن قسمتی از خمس رو بدید به سیلزدهها، اگه بهونتون اینه، پس بسم الله
یه نکته درباره #خمس:
خمس مال شما نیست، ولی تو مال شماس، یعنی شما مالکش نیستی
مث پولی که از کسی قرض میکنی و باید بهش برگردونی. فقط خیلی باکلاس بهت اجازه دادن که با اختیار خودت بدی. با زبون خوش بریم خمسمون رو بدیم، حتما باید زور بالا سرمون باشه؟
چندبار تکرار کن
خمس مال ما نیست، حق کسی دیگهاس. باید بهش بدیم. و گرنه دزدیم، دزد. انقدر از اختلاس و دزدی و این حرفا نگیم، اگر خمس و زکات نمیدیم، ماهم یکی از اوناییم فقط تو ارقامش فرق میکنه. کل خمسهای که مردم نمیدن رو جمع بزنیم میشه هزارتا اختلاس بزرگ.
یه نکته دیگه درباره خمس
هرچقدر خمس بدی، بهت برمیگرده. حتی چندبرابرش برمیگرده. کسایی که وضع مالیشون بده و به این دلیل خمس نمیدن. یکبار امتحان کنن. سال خمسی مشخص کنن، حتی 5هزار تومنم شده خمس بدید. تاثیرشو ببینن. من تضمین میکنم تاثیرشو میبینن.
#حسین_دارابی
#سیل
@hosein_darabi
کودکان زیر شش سال در دنیای حسی هستند و بعد از این سن تازه شروع به تفکر می کنند. قبل از آن با احساسات خود با دنیا در تماس هستند، مخصوصا قبل از سه سالگی تنها با تقلید از بزرگترها شکل می گیرند. هر چه ما بگوییم باور می کنند پس چیزی بگویید و عمل کنید که حس خوبی به آنها بدهد و عزت نفس آنها را بالا ببرید .
مثلا وقتی با کسی تلفنی صحبت می کنید یکی از خوبی های فرزند خود را با لحنی زیبا بیان کنید، فکر نکنید او حواسش جای دیگری است، کودک شما تمام مدت با ذره بین گفتار و اعمال شما را زیر نظر دارد !
این بیان غیر مستقیم به کودک حس خوبی می دهد باور می کند مهم است و شما دائم در فکر او هستید حتی موقع صحبت با دیگری باز هم حرف اوست.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
درک مفاهیم انتزاعی از 7 سالگی شروع می شود و در 18 سالگی کامل می شود که همین جا بگویم که درک انتزاعی
بچه ها باید عمل کنند بنابراین فضای عمل برای بچه ها ایجاد کنیم، یعنی بازی. کودک باید عمل را شروع کند، کار کند و والدین باید تأیید کنند.
نکته ی مهم این جاست، اگر نقد و اصلاحی هم داشته باشیم در قالب تأیید باید باشد. والدین نباید به هیچ عنوان بچه ها را تکذیب کنند، ایراد بگیرند و عیب کارشان را بگویند. بچه ها یکسره تا 12 سالگی باید تأیید بشوند به خصوص زیر 6 سال ها. تربیت اصلاً این نیست که دائم نکات منفی کودک را به رخ او بکشیم و بگوییم.
تحت عنوان نکته ی بسیار مهم می گویم که بچه ها باید اجازه ی اشتباه کردن داشته باشند، به بچه ها فضای اشتباه بدهید و اشتباهش را تأیید کنید. یک دردسری که ما با نسل شما والدین امروزی داریم و برای خودتان هم دردسر می سازید این است که شما نسلی هستید که به هیچ عنوان به خودتان اجازه ی اشتباه نمی دهید و یکی از بزرگترین مسائل و معضلات ما در مشاوره ها همین مسئله است.
نسل شما اجازه ی اشتباه به خودش نمی دهد و وقتی اشتباه می کند، داغون می شود و درک مقصر شروع می شود بعد به درک مظلوم و ..... به بچه ها باید اجازه ی اشتباه بدهیم و اشتباهشان را تأیید کنیم. (ادامه دارد...)
#اعتماد_بنفس {قسمت16}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
0034 baghareh 093-095.mp3
8.71M
#لالایی_خدا 34
#سوره_بقره آیات 93-95
#محسن_عباسی_ولدی
روزهای زوج، ساعت ۹شب
راههای کمک به سیلزدههای عزیز👇
▫️شمارهگیری کد: #99*8877*
▫️شماره حساب: ۳۳۳۳ بانک ملّی
▫️شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰ به نام کمیته امداد امام خمینی
🌹بچههای لالایی خدا!
کمک به سیلزدههای عزیز یادتون نره
@lalaiekhoda
سیل.mp3
997.5K
آب آمد و زندگیات را برد؟
سرت به سلامت!
یادت باشد ما نبودیم و خدا حیاتمان داد
نخواستیم و عطایمان کرد
حالا که هستیم و میخواهیم
دلت آرام باشد
بزرگتر از آنچه را که از دست دادهای
خدا در ظرف وجودت خواهد گذاشت.
کمی از غمی که به دلت نشسته را به من بده
حتی اگر فقط به اندازۀ نمی از دریای غصّهات کم شود.
خدا تو را با غم سیلاب آزمود
و ما را با شراکت در غم تو.
هر دو مشغول امتحانیم
خدا سربلندمان کند!
#محسن_عباسی_ولدی
@lalaiekhoda
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
✍️ آموزش مدیریت مالی به نوجوان
آموزش مدیریت مالی به نوجوانان کمک های فراوانی را در آینده برای استقلال آنها می تواند در پی داشته باشد.
💰شرایطی را برای نوجوان خود فراهم آورید که در قبال کارهایی که انجام میدهد، از شما پول دریافت کند یعنی در ازای کار از شما دستمزد بگیرد.
💰به ازای برخی کارهایی که او باید انجام دهد اما شما به جای او اقدام میکنید، از حق ماهیانه او کم کنید.
💰بودجهبندی کردن درآمد ماهیانه را به نوجوانتان آموزش دهید.
💰اصلاح الگوهای مالی و نحوه پول خرج کردن را از خودتان شروع کنید تا هماهنگی لازم بین گفتار و رفتار شما برقرار باشد. برای فرزند نوجوانتان نقش یک مدل خوب را ایفا کنید.
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
بچه ها باید عمل کنند بنابراین فضای عمل برای بچه ها ایجاد کنیم، یعنی بازی. کودک باید عمل را شروع کند،
.
در کنار انجام اشتباه به کودک مسئولیت بدهید، جبران می کند. توانایی کودک را زیر سوال نبرید. مادری آمد دید کودکش بطری شیر را زمین انداخته و شکسته و تمام سطح آشپزخانه را شیر برداشته، واکنش این مادر چی بود؟ ذوق کرد وای خدای من دریاچه ی شیر، مامان جان صبر کن من شیشه خرده ها را جمع کنم بعد باهم دریاچه بازی کنیم و مادر شیشه را جمع می کند و با فرزندش چند دقیقه چلپ و چلوپ بازی می کند و لذت می برد، عجب کیفی کردیم حالا بریم تمیز کنیم.
این مادر در حال تشکیل دیدگاه مسئول در فرزندش است به او مسئولیت می دهد برو عزیزم اون سطل را بیاور دستمال هم بیاور من از این طرف جارو می کنم تو از ان طرف بشور، آخی با هم آشپزخانه را شستیم به به چه تمیز شد خوب حالا یه بطری آب بهت می دم تا تمرین کنی و دفعه ی بعد از دستت نیفته، با این کار مادر توانایی کودک را زیر سوال نبرده.
حالا اگر مادر با غیض می گفت: کی به تو گفته به یخچال دست بزنی و بطری شیر رو برداری؟ آخه نیم وجبی صد دفعه نگفتم تو نمی تونی تو کار بزرگترها فضولی نکن.
در حالت اول مادر به کودک می گوید بیا تمرین کن و یاد بگیر به این می گویند تأیید اشتباه. نمی آییم بگیم به به چه کار خوبی کردی اصلاً مامان جان میرم 12 تا بطری دیگه میارم تو بزن بشکون و کیف کن !! این میشه لوس کردن و تخریب کودک من این حالت را تأیید نمی کنم. کودک می خواهد برای خودش شیر بریزد این یک کار سازنده است، بلد نبوده ولی تواناییش را قبول داشته، نتوانسته دچار اشتباه شده و بطری افتاده و شکسته، حالا مادر به عنوان حامی وارد می شود و فضایی را ایجاد می کند که کودک در عمل بتواند تمرین کند یعنی آن قسمتی که مادر بطری آب به کودک داد تا تمرین کند. قربونت برم سه سالت که بشه حسابی یاد می گیری.
بچه ها باید به کامیابی برسند و مدام تأیید بشوند و مرتب کامیاب شوند. علت این که بچه ها دربزرگسالی ناهنجاری رفتاری دارند این است که در کودکی شان ناکام بوده اند و انتقاد مخرب شده اند. (ادامه دارد...)
#اعتماد_بنفس {قسمت17}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
ارتباط چشمی برقرار کردن کمک شایانی به رشد مغز کودک خود می کند.
احساس، نخستین چیزی است که کودک به واسطه آن با دیگران ارتباط برقرار می کند. نوزادان از سه یا چهار ماهگی حالت های مختلف چهره والدین خود را تشخیص می دهند. توانایی تشخیص حالت های مختلف چهره اطرافیان، شالوده مهارت های ارتباطی غیر کلامی است.
این مهارت کودک را برای کارگروهی بهتر، کمتر مبارزه کردن و ایجاد ارتباطات طولانی تر همچون بزرگسالان پرورش می دهد.
join @nooredideh
موضوع خمس با طعم خنده
نگاهی جدید به این موضوع
👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
انیشتن معتقد است "دیوانگی از نظر من زمانی است که کار تکراری انجام دهید به امید آنکه روزی نتیجه متفاوتی بگیرید."
تا به حال چند بار سر فرزندتان داد زدید به امید روزی که فرزندتان (یا همسرتان) حرف شما را گوش دهد؟
چقدر غر زده اید به امید روزی که صدای شما شنیده شود؟
چند بار یک کار اشتباه را انجام داده اید؟
فراموش نکنید بار اول اشتباه است و هر انسانی اشتباه میکند .
اما تکرار اشتباه را چه بنامیم؟
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
@nooredideh
تحقيق دكتر دارسيا نارويز بر روي ٦٠٠ بزرگسال نشان داد افرادى كه در كودكى به اندازه كافى در آغوش كشيده شدند در بزرگسالى از سلامت بيشتر روانى بهره مند هستند.
همچنين كمتر به افسردگى دچار مي شوند و بيشتر توانايى همدلي و درك متقابل خواهند داشت.
اين افراد توانايى بهترى به اضطراب و استرس را در زندگى خود دارند. پس بهتر است بدون نگرانى فرزندتان را در آغوش بگيريد و از بغلي شدنش نترسيد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
0035 baghareh 096-098.mp3
7.13M
#لالایی_خدا 35
#سوره_بقره آیات 96-98
#محسن_عباسی_ولدی
روزهای زوج، ساعت ۹شب
راههای کمک به سیلزدههای عزیز👇
▫️شمارهگیری کد: #99*8877*
▫️شماره حساب: ۳۳۳۳ بانک ملّی
▫️شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰ به نام کمیته امداد امام خمینی
🌹بچههای لالایی خدا!
کمک به سیلزدههای عزیز یادتون نره
@lalaiekhoda
⭕️ این شبکه پویا نیست، ایستاست! (۱)
یادش به خیر، ما را بالای درختها، روی دیوار، بالای علمکهای گاز! و در خرابهی ته کوچه مشغول هفت سنگ یا تیلهبازی پیدا میکردند. گاهی اوقات در قایمباشک برای اینکه زیادی خوب قایم شویم! 😉 تا دو تا کوچه آنطرفتر هم میرفتیم.
خیلی اوقات هم توپمان - همان توپ دولایهای که فقط ۶۰ تومان پولش بود - در خانهی همسایههای بدقلق میافتاد. ما هم به آنها زحمت نمیدادیم و خودمان، به روش خودمان! توپ را پس میگرفتیم. حتی درب حیاطشان را هم آهسته میبستیم، مبادا مزاحم استراحتشان شویم.
اینکه مزاحم استراحت دیگران نشویم، همیشه دغدغه بوده. حتی اخیراً والدین هم دغدغه دارند که بچههایشان مزاحمشان نباشند، مبادا از کارهای خیلی مهمترشان! عقب بمانند. برای همین هم پویا - همان شبکه پویای خودمان - مشتری دائمیِ همهی خانهها شده، بچهها موبایل و تبلت و ps4 دارند که مبادا مزاحم والدینشان شوند. اسفبارتر از همه اینکه در #شبکه_پویا هم همینها را تبلیغ میکنند!
اخیراً تبلیغی از شبکه پویا پخش میشود که در آن چند کودک مشغول یک بازی گروهی و خلاقانه هستند. بچهها میخواهند دوربین درست کنند. اما با اولین شکست، مادر یکی از بچهها برایش تبلت میخرد و دیگر از آن جمع و بازیهای خلاقانهاش خبری نیست. از مهمترین فواید تصمیم این مادر هم این است که دیگر بچهی او سراغ موبایلش نمیرود و البته کودک تکالیفش را هم خیلی بهتر انجام میدهد!!! 😐 خُب طبیعی است که کار تبلیغ فریب است و چه بسیار مادر و پدرهایی که با همین تبلیغ فریب خوردهاند و میخورند ...
👈 اساساً شبکه پویا و پیام بازرگانی چه نسبتی دارند؟ مگر کودک خودش قدرت خرید دارد که برایش تبلیغ پخش میکنند؟ اصلاً در این اوضاع اقتصادی چند خانواده ایرانی قدرت خرید تبلت برای بچههایشان دارند؟ اگر قدرت خرید دارند، واقعا داشتن تبلت به نفع کودکشان است یا به ضرر او؟ اینها چیزی جز ایجاد نیازِ کاذب و ذائقهسازیِ مضّر در کودکان نیست.
👈 راستی در پویا تبلیغِ رب و خاویار بادمجانِ چینچین، روغن اویلا، مولتیکامپلکس تاپ، مایع ظرفشویی دورتو و ... را هم دیدهاید؟! شرکتها مشتاق تبلیغ در پویا هستند چون هزینهی تبلیغات در آن، ۴۰ درصد شبکه اول، سوم و نسیم است و ظاهراً قرار است ذائقه کودک را بسازند ولو آنکه اعصابش را خورد کنند! از صدا و سیما هم که توقعی نیست، بالاخره باید حقوق حدود ۵۰ هزار کارمند از جایی تأمین شود!!
✅ بچههای ما تا حدود ۱۲ سالگی بیش از هر چیزی نیاز به حرکت و تحرّک دارند ولو آنکه ما خوشمان نیاید! وقتی همهی ما دنبال بچههای باهوش و خلاق هستیم!! خودمان با دست خودمان به رشد جسمی، روانی و ذهنی کودکمان آسیب نرسانیم ...
این شبکه پویا نیست، هم ایستاست و هم دعوت به ایستایی میکند ...
#حمید_کثیری
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
👆اینو برای همه فوروارد کنید، دغدغه عمومی بشه تا از صداوسیما مطالبه کنن و این پیام به دستشون برسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین(علیه السلام):
🌱دو چیز منفعت بسیار دارد
اخلاق نیک و جوانمردی
🌱دوچیز بقا ندارد
جوانی و قوت
🌱دوچیز بلا را دور کند
صـلـۀ رحم و صدقه
🌱دو چیز مقام را فزون کند
حل مشکل دیگران و فروتنی
السلام علیک یااباعبدلله 💐
@nooredideh
اگر اینستاگرام دارید، پیج اینستاگرام نوردیده رو دنبال کنید و در تبادل نظرها شرکت کنید
👇
Instagram.com/nooredideh.ir
تربیت فرزند نوردیده
. در کنار انجام اشتباه به کودک مسئولیت بدهید، جبران می کند. توانایی کودک را زیر سوال نبرید. مادری آم
به بچه ها اجازه ی اشتباه بدهیم و اشتباهشان را تأیید کنیم به این منظور که او بداند ما هم در بزرگسالی مرتب اشتباه می کنیم اما سعی می کنیم آن اشتباه را دیگر تکرار نکنیم و او هم یاد بگیرد اشتباهش را جبران کند و این یعنی القاء توانایی. در درک احساس وقتی بچه ها دچار احساس غم و خشم می شوند ما کمکشان می کنیم و حمایتشان می کنیم که از این احساس ها عبور کنند.
ما می گوییم احساس غم در فقدان است. وقتی کودک غمگین می شود به او القا می کنیم که تو بارها و بارها تا آخر عمرت دچار فقدان می شوی، غمگین و عزادار می شوی پس بارها و بارها یاد بگیر که از احساست عبور کنی و برگردی به زندگی در اشتباه هم به این ترتیب است. «عزیزم اشتباه مال همه است» یاد بگیریم که اشتباهمان را جبران کنیم و بهای آن را بپردازیم تا عزت نفسمان سالم بماند چون وقتی درست عمل کنیم هم اعتماد به نفس و هم عزت نفس به وجود می آید.
دومین مسئله در چگونگی ایجاد اعتماد به نفس و عزت نفس: توانایی کودک را در حد تعادل تأیید کنیم. از آن طرف بوم نیفتیم و از صبح تا غروب یکسره بچه را تأیید کنیم. به یاد دارید که گفتیم ما یک خودپنداره داریم و یک خود ایده آل داریم که فاصله ی این دو اگر متعادل باشد «انگیزه» ایجاد می شود.
من این هستم (خودپنداره) آن را می خواهم (خودایده آل). همه ی انسان ها این دو را دارند. پس یک خود داریم، یک خودپنداره، و یک خودایده آل. من کی هستم؟ تصورم از خودم چیه؟ چی می خواهم باشم؟ یک پله بالا می روم به سمت خودایده آل، به آن که رسیدم یک پله ی جدید دیگر از خود ایده آل تشکیل می گردد یعنی خودایده آل جدید و به این شکل بالا می رویم. به این حالت تعادل می گوییم.
از این وربوم نیفتیم و آن قدر تأیید کنیم که خودشیفتگی ایجاد کنیم. وقتی تأیید بیش از حد کنیم خودایده آل و خودپنداره برهم منطبق می شوند. به خصوص اگر بدون توصیف از کودک تعریف و تمجید کنیم مثل: کارت عالی بود، بی نظیری، ماهی و غیره، خوب بچه با خودش فکر می کند که من می خواستم بی نظیر باشم، شدم دیگه!!انگیزه از بین می رود. خیلی از بچه هایی که انگیزه در درونشان مرده به این علت است با تأیید زیادی به پایین آمده اند و توان بالا رفتن ندارند.
وقتی فاصله ی خودپنداره و خودایده آل زیاد شود، توقع کودک بالا می رود؛ تو نباید اشتباه کنی، باید 20 بگیری و .... زمانی که این فاصله خیلی زیاد شود دیگر مشکل می توانیم آن را درست کنیم چون تبدیل به نردبانی شده است که یک پله در کف دارد و یک پله در بالای پشت بام و هیچ کس نمی تواند از این نردبان بالا برود، یک جایی حتماً پرت می شود.
#اعتماد_بنفس {قسمت18}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
▪️قاعده تربیتی ده به یک است. به این صورت که ده تا جمله بچه می گوید؛ یک جمله پدر و مادر.
وقتی بچه نوجوان می شود و با مسائل پیچیده روبرو می شود این قاعده بیست به یک می شود.
یعنی روزی که شما به عنوان پدر و مادر وقتی یک جمله حرف می زنید تا نوجوان شما بیست جمله نگفته است شما حق ندارید جمله دوم را مطرح کنید.
▪️نوجوانتان را بشنوید...
@nooredideh_nojavan
اون قدیم ندیما که با رفقا رفته بودیم یه کافیشاپ تا کافیشاپ بخوریم! 😉😆 میز کناریمون چند تا خانم و آقای سن بالا بودن که بعد از کلی تجسس متوجه شدیم هر چهار تاشون خواهر و برادرن. خُب ما هم که روابط عمومی بالا، سر صحبت رو باز کردیم که شما آدمای چهل پنجاه ساله چی جوریه که با خانوادههاتون نیومدید کافه و این صحبتا ...
یادش به خیر، طرف گفت مادرمون که الان چند ساله فوت کرده ازمون خواست که هر جا بودید و هر کاری میکردید، ماهی یه بار دور هم جمع بشید. خودتون باشید و خودتون و ارتباطتون رو حفظ کنید. ما هم الان چند ساله برنامهی ماهانه دورهمیمون قطع نشده. اون موقع این حرف به نظرم خیلی قشنگ اومد و گفتم ما هم حتما باید از این کارا بکنیم.
حالا از اون موقع شاید حدود ۱۵ سال میگذره و ما تا حالا خواهر برادری کافیشاپ نرفتیم! 😐 اما اگه سه روز از هم خبردار نباشیم انگار حال هیچ کدوممون خوب نیست.
یادش به خیر قدیما مدام تو بازیها گندکاری میکردیم و اسباب و اثاثیه خونه رو میشکستیم و اینجاها چقدر خواهر برادری به کار میومد!! الآنم تقریبا همین جوره، #آبجی سنگ صبوره و ظاهراً #داداش پشتوانه.
امروز روز جهانی #سیبیلینگ_دِی یا همون روز خواهر و برادرای خودمونه. درسته که ما خیلی تو فاز برگزاری جشنهای جهانی نیستیم 😉 اما این یکی با چند تای دیگه رو نمیشه ازش گذشت، آخه خواهر یه چیز دیگه است.
بفرستید برای خواهر برادراتون
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از لالایی خدا
0036 baghareh 099-101.mp3
10.46M
#لالایی_خدا 36
#سوره_بقره آیات 99-101
#محسن_عباسی_ولدی
روزهای زوج، ساعت ۹شب
راههای کمک به سیلزدههای عزیز👇
▫️شمارهگیری کد: #99*8877*
▫️شماره حساب: ۳۳۳۳ بانک ملّی
▫️شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰ به نام کمیته امداد امام خمینی
🌹بچههای لالایی خدا!
کمک به سیلزدههای عزیز یادتون نره
@lalaiekhoda
هدایت شده از لالایی خدا
mosahebe.mp3
4.9M
🎙مصاحبه با ☘فاطمه☘ دختر سیل زدهای از استان لرستان
و ☘آقای علمدار☘ برادر جهادگر در مناطق سیل زدۀ این استان
@lalaiekhoda
تربیت فرزند نوردیده
به بچه ها اجازه ی اشتباه بدهیم و اشتباهشان را تأیید کنیم به این منظور که او بداند ما هم در بزرگسالی
نردبان پله پله است و فاصله ی پله ها متعادل است. نردبان رشد بچه ها را برهم نریزیم چون خیلی خطرناک است که ما بچه ی زیر 6 سال داریم آن وقت برای دانشگاه رفتنش نقشه می کشیم و دائم تصویری می دهیم که من به خاطر شغلم فاجعه ها را دارم می بینم. فاجعه را در خانواده هایی می بینم که از سه سالگی به فرزندشان می گویند خانم دکتر، آقای مهندس.
وقتی داریم خودایده آل در عرش برای کودک ترسیم می کنیم منتظر فاجعه هم باید باشیم. چرا به پسرمان نمی گوییم سوپورباشی؟ رفتگر می خواهی بشی الهی قربونت بشم آدم حض می کنه. دیدید بچه ها یک وقت هایی میگن دلم می خواد سوپور بشم! مادرها چه واکنشی نشان می دهند؟ اگر تأیید کند، قربونت برم پس در خونه ی ما رو حسابی آب بپاشی و جارو کنی ها!!!! ولی در واقعیت ما می زنیم توی سرمان که ای وای اصالت خانوادگی مان از بین رفت به باد رفت.
سوال: با این کار توقع کودک را پایین نمی آوریم؟
استاد: کودک اصلاً توقع ندارد و اصلاً فاجعه در توقع است. فاجعه در این است که من توقع دارم به جایی برسم. بچه ی 4 ساله که هنوز مدرسه نمی ره چرا ما دائم بهش آقای دکتر خانم دکتر می گوییم؟ توقعی که از کودک باید داشته باشیم این است که 5 ساله بشه و بتونه از روی جوب بپره "آهان پریدی ، الهی قربونت برم."
قبلاً هم گفتم که دوستی دارم که کار بسیار قشنگی می کند و برای فرزندش به مناسبت های فراوان جشن می گیرد مثلاً اولین تخمه کدویی را که می شکند یک جشن می گیرند یا کلید برق را خاموش می کند جشن می گیرند و ... ما اصلاً این کارهای کودک را نمی بینیم و دائم توی این فکر هستیم که بمیرم الهی آخه تو کی از اتاق جراحی میایی بیرون!! کی پیوند قلب می کنی!! که مامانت افتخار کنه! کی قهرمان المپیک می شی در حالی که بچه فقط 4 سال دارد و اصلاً نمی داند این حرف ها یعنی چی. این توقع ها را ما دامن می زنیم. توقع ما از بچه ی کلاس اولی چیه؟ این که 4 تا خط خرچنگ قورباغه بیاره رو ی کاغذ.
سوال: این که ما بخواهیم دائم کارهای خرد و ریز کودک را تأیید کنیم که نمیشه. کودک یک وظایفی داره و باید انجام بده.
استاد: خوب آره وظیفشه، اصلاً چشماش بشه چهارتا بله اصلاً مثبت دیدن یعنی چی؟ هنر کرده، دیلاق حالا یک کلید زده هنر که نکرده من باید ببینم کدوم کار را نمی تونه بکنه تا پدرشو دربیارم؛ این دقیقاً نگاهی است که در جامعه ی ما حاکم است. آرام آرام برگردید و تمرین کنید. یکدفعه هم نروید و همه چیز را به هم بریزید و مادر نمونه شوید. به آرامی باورهایتان را تغییر دهید. (ادامه دارد...)
#اعتماد_بنفس {قسمت19}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده