یکی ازاشتباهات والدین جلوگیری
از تقلا و تلاش کردن بچه هاست.
که نتیجه آن آماده خواهی بچه ها
میشود و همه چیز برایشان در هر
وقتی باید آماده باشد.
#کانال_تربیتی_نوردیده
@nooredideh
والدين آنچنان در مراقبت از فرزندشان غرق اند كه وقتى عمل خوبى از آنها سر ميزند، آن را به سادگى بديهى تلقى ميكنند
اما وقتى اشكالى در رفتار آنها رخ مى دهد، همه اشتباهاتش را به رخش مى كشند، در نتيجه كودك در تورى از انتقاد به دام مي افتند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از کانال حمید کثیری
🔴 امروز اَمنتریم یا دههی ۶۰ و ۷۰ ؟!!
اواسط دههی هفتاد بود و من اول راهنمایی بودم. هر روز ساعت حدود ۶.۰۰ صبح ۱۰ دقیقه پیاده میرفتم تا به ایستگاه اتوبوس برسم و برم مدرسه و از فوتبال اول صبح جا نمونم! 😁
اون زمان تمام اتوبوسها مال شرکت واحد بود و همه رانندهها کارمند دولت. یه روز نمیدونم برای چی رانندهها اعتصاب کرده بودن و اوضاع خیلی ناجور بود. اگه تو حالت معمول هر ۷-۸ دقیقه یه اتوبوس میومد، اون روز هر ۲۰-۲۵ دقیقه و به همین دلیل تا خِرتناق پُرِ پُر بود!! و طبیعتاً توی ایستگاهی که ما بودیم نمیایستاد.
ساعت حدود ۶.۵۰ دقیقه شده بود و زنگ مدرسه ما ۷.۳۰ میخورد. منم کلاً ۲۵ تومن پول توی جیبم بود. دقیقا به اندازه کرایه خیابون نبرد بود. ماشین سوار شدم و رفتم چهارراه کوکاکولا، نمیدونم چرا تصمیم گرفته بودم هر جور شده برسم مدرسه. از اونجا تا چهارراه آبسردار که مدرسهمون بود رو با یه کولهپشتی پر از کتاب دویدم. پنج دقیقه قبل از اینکه زنگ بخوره رسیدم مدرسه و یادمه رفتم آب زدم به سر و صورتم. تمام صورتم سرخِ سرخِ سرخ بود ...
(الآن توی نقشه نگاه کردم و دیدم این فاصله دقیقاً ۴ کیلومتره 😎)
اون زمان تلویزیون دو تا شبکه بیشتر نداشت و شبکه دو، حدود دو ساعت بعد از ظهرها برنامه کودک نشون میداد! فکر میکنید دو ساعت قبل از شروع برنامه کودک هر روز چی نشون میداد؟!
دو ساعت تمام، تصویر و اسم و فامیل گمشدگان!!
بله، حدود ۱۲۰ دقیقه، هر روز تصویر افرادی رو که اون یکی دو روز توی کشور گم شده بودند رو نشون میداد. هر تصویر رو هم اگه یک دقیقه نشون میداد، میشد روزی ۱۰۰-۱۲۰ نفر!
اما ماها و خانوادههامون خیلی خیلی امنتر بودیم ...
واقعیت اینه که جامعهی ما نسبت به ۲۰ سال قبل بسیار امنتر شده. الآن یک نفر توی کشور گم میشه، مردم تا چند هفته درگیر هستند و فشار روحی رو تحمل میکنن. این رو چی جوری میشه تحلیل کرد؟!
به نظرم بین امنیت و احساس امنیت، کاملاً تفاوت وجود داره. جامعه در گذشته، ناامنتر بود اما احساس امنیت بیشتر بود. امروز جامعه امنتر هست اما احساس ناامنی به شدت بیشتره که البته علل مختلفی داره، اما به نظرم مهمترینش به رسانهها و نوع استفادهی ما از رسانهها برمیگرده.
یه مثال بزنم تا تفاوت این دو تا خیلی بهتر براتون ملموس بشه.
یکی، دو ماه قبل رو تصور کنید. کرونا تعداد مبتلایانش شاید به یک سوم امروز هم رسیده بوده. یعنی زیر ۱۰۰۰ نفر مبتلا در روز اما همه به شدت از اون میترسیدیم و سعی در مراقبت بیشتر داشتیم. امروز آمار مبتلایان به کرونا نزدیک به ۳۰۰۰ نفر در روز هست اما انگار ترسمون ریخته و خیلی راحتتر همه جا میریم و میایم!!
آیا خطر کرونا کمتر شده؟! ظاهراً که اینطور نیست، حداقل شدت ابتلا به هیچ عنوان کمتر نشده.
امنیت یه چیزه و احساس امنیت یه چیز دیگه. اینکه چرا امروز احساس ناامنی بیشتری داریم از رسانه گرفته، از شرایط اقتصادی و مدام گرونتر شدن اجناس گرفته، از ناامنیهای اجتماعی گرفته، از اغتشاش و به هم ریختگی اجتماع گرفته، از داعش و ترس از تحریم گرفته، از دلار و سکه و بورس گرفته، از پیجها و کانالها گرفته تا پویا و اخبار و ... تلویزیون رسمیمون!
بهش فکر کنید که چرا اینجوریه و چرا ما برای استفاده ازش تدبیر نمیکنیم؟!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
دلیل تمام استرس، اضطراب و
افسردگی هامون اینه که
وجود خودمون رو نادیده میگیریم
و برای خشنود کردن دیگران
زندگی میکنیم
به بچه ها یاد بدیم خودشونو ببینن
و برای خودشون احترام قائل شن
Join @nooredideh
والدين قرار نيست اختلاف نداشته
باشند، دعوا نكنند و هميشه با هم موافق باشند.
كودك قرار است از والدينش روش درست حل اختلاف را بياموزد.
قرار است ببيند پدر و مادرش با دو عقيده مختلف چگونه بر سر يك مسئله به تفاهم ميرسند.
قرار است ببينند با داشتن اختلاف، عشق و محبت به پايان نميرسد.
والدين قرار است به فرزندشان نشان دهند انسان حتي با خودش هم تفاهم ندارد چه برسد به ديگري، اما با احترام، ابراز درست عقايد، با گوش دادن به هم ميتوان يك جايي به تفاهم رسيد و مشكلات را حل كرد، و قرار است از هر اختلافي هر دو نفر پيروز بيايند نه تنها يك نفر
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
چگونگی ایجاد اعتماد به نفس و عزت نفس. اولین مسئله: عزت نفس و اعتماد به نفس در فضای عمل و تجربه به د
این قدر با بچه ها بحث کلامی نکنید. من خیلی دیدم که بچه ی دوساله را می نشانند روی صندلی و یا میگن برو توی اتاقت چند دقیقه به کارهات فکر کن ببین این کارهای تو درسته؟ بعد بیا. خوب بچه ها هم خیلی عالی می توانند بگن که مامان من رفتم و فکر کردم واقعاً کارهای من اصولی نبود من معذرت می خوام، مادر هم خوشحال می شود و می خندد، کودک هم خوشحال می شود که آخ جون مامان خندید! نمی دونم چی گفتم ولی خوش حال شد و بعد کودک دوباره و دوباره و دوباره کارهایش را تکرار می کند که در این جا دیگر مادر به فهم و شعور کودک شک می کند نه به رفتار خودش. در صورتی که کودک نمی داند و تنها چیزی که می داند و می شناسد احساس والدین به خصوص مادر است.
متأسفانه در متون ترجمه ای خیلی اشاره شده به این که با بچه ها صحبت کنید و توضیح بدهید و از این طرف هم ما در کلاس ها می گوییم که توضیح ندهید و بحث نکنید بالاخره والدین می مانند که چی کار کنند؟ با بچه مان حرف بزنیم یا نزنیم؟ ما با بچه هایمان حتماً حتماً باید حرف بزنیم . گفتگو کنیم و سوال و جواب بپرسیم اما در حوزه ی عمل نه در حوزه ی نظر.
حوزه ی عمل حوزه ای است که حواس پنجگانه در ان دخیل است و احتیاج به درک انتزاعی ندارد. برای این که در مفهوم درک انتزاعی با هم هماهنگ باشیم از شما می خواهم که 2 را به من نشان دهید. حاضرین با انگشت و خودکار و نوشتن و هر وسیله ای دیگری سعی کردند 2 را نشان بدهند اما استاد گفتند که امکان ندارد بتوانید 2 را نشان بدهید چون دو یک مفهوم ریاضی است و مفاهیم ریاضی انتزاعی هستند یعنی جواب را باید از درونشان استخراج کرد. مفاهیم انتزاعی با حواس پنجگانه درک نمی شوند.
کودک زیر 6 سال درک انتزاعی ندارد. خوب دو را که نتوانستید نشان بدهید لطفاً آبرو را به من نشان بدهید. چه قدر به بچه هایمان می گوییم که آبروی منو ریختی! مادری می گفت: به فرزندم گفتم آبروی منو ریختی، در جوابم گفت: کجا ریختم همه جا که خشکه!!!!!!؛ قول را به من نشان بدهید، چه قدر به بچه هایمان می گوییم: قول بده به من، مگه تو به من قول نداده بودی؟ بچه هم با خودش می گوید: کورشم اگه من به تو چیزی داده باشم. خوب و بد را به من نشان بدهید! این ها همه مفاهیم انتزاعی هستند. درک مفاهیم انتزاعی از 7 سالگی شروع می شود و در 18 سالگی کامل می شود که همین جا بگویم که درک انتزاعی ما بزگسالان در حد بسیار پایین است. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت73}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
خداگونه باشیم..
هر اندازه که برای کودک
پناهگاه امنتر و مطمئنتری باشیم
به همان اندازه کودک در آینده
به خدای خود
تکیه و اعتماد بیشتری خواهد داشت.
ما حق نداریم به خاطر کم تحملی امروز، آغوش امن خدا را از آینده او برباییم...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/971833344C27493babe0
#طبیعت
یکی از بهترین اسباب بازی ها برای کودکان طبیعت است
طبیعت به تنهایی تمام نیازهای کودک به بازی را برآورده میکند
باتوجه به زندگی های آپارتمان نشینی امروزی, رفتن به دل طبیعت از واجبترین کارهاست
در دل طبیعت بروید و طبق چارچوب هایی بچه هارا رها کنید تا بازی کنند و به همه نیازهایشان برای رشد برسند
Join @nooredideh
"والدین" عاملی اصلی مُدگرایی کودکان
مسبب اصلی مدگرایی کودکان،
والدین هستند. اگر آنها از ابتدا
الگوی صحیحی را برای فرزند
خود ترسیم کنند و نیاز کودک را
به شکل صحیح برآورده سازند،
کودک تمایل به مدگرایی پیدا نمیکند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
پدر و مادر در طول روز با مشكلات زيادي سر و كله ميزنند و مانند يك بالغ و عاقل رفتار ميكنند، با دیگران درعين عصبانيت لبخند ميزنند، در عين خستگي وظايف خود را انجام ميدهند، اما به فرزند خود كه ميرسند تازه به ياد حق و حقوق از دست رفته، خستگى ها يا عصبانيت خود مي افتند.
گاهى كودكان تبديل به كيسه بوكس والدين خود ميشوند، گاهى ما بزرگسالان ديوارى كوتاه تر از ديوار بى پناهى كودكان پيدا نميكنيم.
آنها كه زورى ندارند، نه ما را ترك ميكنند نه از ما شكايت ميكنند نه ما را تنبيه ميكنند، آنها محتاج ما هستند، اين ما هستيم كه طلبكار آنها هستيم. و از كودكان انتظار داريم "تو ديگه شروع نكن، حوصله ندارم، ساكت"
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
اگر کسی به شما بگوید شب تا صبح بالای سر فرزندت بنشین و روی پیشانی اش پارچه خیس بگذار، اگر فرزند سالم باشد، آیا شما حوصله اینکار را خواهید داشت؟
اما فرض کنید که فرزندتان تب شدید دارد و پزشک هم به شما گفته باید شب تا صبح بیدار بوده و از او مراقبت کنید. او دستور داده که دائم پارچه خیس کنید و روی پیشانی اش بگذارید.
پزشک هشدار داده اگر از فرزندتان غافل شوید ممکن است، تب او به قدری بالا برود که او تشنج کند. شما با شنیدن آثار این کار و خطرات غفلت از آن، همه وجودتان انگیزه و حوصله می شود و تا صبح با دقت تمام این کار را انجام می دهید.
اگر والدین بدانند با آزاد گذاشتن کودک چه خدمتی در حق او کرده و با محدود کردنش چه جفایی به او نموده اند، گمان نمی کنم انگیزه و حوصله کافی برای آزاد گذاشتن او پیدا نکنند. . .
[استاد عباسی]
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
بیتوجهی شاید شایعترین
نوع کودکآزاری باشد.
والدینی که کودکشان را نادیده میگیرند، از متهمان اصلی آزار کودکان هستند. آزاری که اغلب دیده نمیشود و کسی بهخاطرش مجازات نمیشود.
Join @nooredideh
وقتی مادر بچه را از پدر می ترساند،
دو تا مشکل پیش می آید:
اول اینکه یعنی:
«عزیزم، من ضعیف و بی عرضه ام،
باید وایستی پدرت تو رو درست کنه»
دوم اینکه وحشت ایجاد می کنیم،
زمانی که این پسر یا دختر نیاز به
پدر دارد، دیگر پدر ندارد. چون از او
می ترسد رابطه قطع است. دوره ی نوجوانی، آنجاست که متوجه اشتباهمان می شویم. بچه ها را تحقیر نکنید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
👼 بازیهای مفید برای کودکان ۶ ماهه
🔸کودکان در ۶ ماهگی کمکم شروع به حرکت میکنن تا محیط اطراف رو کشف کنن؛ والدین برای تقویت مهارتهای جسمی، روحی و عاطفی، باید با کودک بازی کنن.
@nooredideh
🌟 زن ... یعنی زندگی !
بانویی در قم طلوع میکند ؛
و نبض اسلام تا آخرالزمان، میزند !
السَّلام عَلیکَ یا بنتَ رسولِالله ...
#فاطمه_معصومه
@ostad_shojae
تلاش براى خوب بودن از خصوصيات فطرى نوجوانان است.
آنها هميشه فكر مى كنند كه خوب هستند. والدين بايد همواره اين احساس را در آنان تقويت كنند.
تشويق و تقويت والدين و مربيان موجب تقويت حس اعتماد به نفس نوجوانان مى گردد و بهتر شدن رفتار آنان كمك شايانى مى كند.
زمانى كه نوجوان يك عمل خوبى (مثل كمك به ديگران) انجام مى دهد و يا چيزى را به دوستش مى بخشد، بايد به رفتار او ارج نهند و تشويق نمايند. اين عمل در ذهن او به صورت يك عادت مثبت نقش مهمى ايفا مى كند.
#نوجوان_نوردیده👇
@nooredideh_nojavan
هدایت شده از کانال حسین دارابی
🔴توصیه پیامبراکرم (ص) به دختردارها
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: شخصی که دارای فرزند دختر می باشد، خدای متعال چنین شخصی را وارد بهشت می نماید اگر:
١_به آن دختر آزار نرسانده
٢_او را مورد توهین قرار نداده
٣_فرزند پسرش را بر او ترجیح ندهد
منابع: عوالي اللئالي ج ١ ص ١٨١ و مستدرك الوسائل ج ١۵ ص ١١٨
#روزدخترمبارک
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
باید با بچه ها بازی کرد و وقتی که برنده می شویم اصلا بردن خودمان را مهم نکنیم. باید با آنها بازی کرد و وقتی که می بازیم، کاملا وانمود کنیم که هیچ اتفاقی نیفتاده است، بلکه تاکید بر این باشد که:
چه اندازه کوشش کردیم،
با چه سرعتی دویدیم،
چقدر عرق کردیم،
چقدر تشنه شدیم،
چقدر راه آمدیم.
باید به محتوای بازی توجه داشت
نه به جنبه رقابتی بازی.
Join @nooredideh
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
«بذار بابات بیاد... نشونت میدم!»
گفتن این جمله یا جملاتی نظیر این، انتخابی رایج برای مادرانی است که از رفتار کودک خود کلافه و درمانده شدهاند.
در اغلب موارد، پدرها مطلع نیستند که همسرشان از کوپن اعتبار پدرانه نزد کودک بهصورت پیدرپی استفاده میکند. اعتباری که برای سالهای بعد و سنین نوجوانی برای تعاملی سازنده و نه برای ترساندن، بهشدت مورد نیاز است.
Join @nooredideh
یکی از عواملی كه مانع از استراحت كودك مي شود و موجب ماندن خستگي جسمي مي شود، تغذيه کودک است. از قديمي ها و مادر بزرگ ها بسيار شنيده ايم كه "اين بچه رودل كرده "به دكترها كه مي گوييم رودل به ما مي خندد.
رودل يعني سردل بچه يك چيزي مانده است. اين ها همه تجربه است و هيچ سالمندي ادعاي علم ندارد ولي تجربه دارد. تغذيه ي غلط باعث كندي دستگاه گوارش مي شود و كودك در اين حالت نمي تواند بخوابد و يا شب خواب آشفته خواهد داشت و بنابراين دستگاه گوارش هم احتياج به استراحت دارد. به بچه ها اجازه دهيد استراحت دستگاه گوارش داشته باشند.
دائم با قاشق و بشقاب دنبال بچه ها نرويد. اجازه دهيد گرسنه شوند. البته با رعايت خط تعادل. نه پرخوري و نه كم خوري. ما دائم در حال دادن مواد نيرو زا و نگهدارنده و محرك هستيم و از طرف ديگر هم مانع از حركت آن ها مي شويم بعد ادعا مي كنيم كه بچه خوب نمي خوابد و بد خواب شده و يا بي قرار است.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
به کودکان مهارت زندگی کردن را یاد بدهید تا هوشمند و هدف دار بار بیایند !!!
مهارتهایی چون
گفت و گو کردن را،
تخیل،
خلاقیت،
صبر و مدارا،
گذشت،
دوستی با طبیعت،
داشتن توان عذرخواهی،
دوست داشتن و مهربانی کردن،
دویدن و بازی کردن،
شاد بودن،
از زندگی لذت بردن،
راستی و صداقت را به آنها بیاموزیم.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
کودکانی که فکر می کنید لجبازند و با روش های مختلفی باشما لجبازی می کنند به جای اینکه عصبانی شوید که چرا به حرف من گوش نمی دهد و به او برچسب لجبازی بزنید، با خود بگویید کودکم چقدر باهوش است،روش های مختلفی را امتحان می کند تا بفهمد چگونه مرا وادار به تسلیم کند.
رفتار با کودک باهوش سخت تر است، اگر دنبال کودک باهوش هستید باید خودتان را آماده کنید
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
این قدر با بچه ها بحث کلامی نکنید. من خیلی دیدم که بچه ی دوساله را می نشانند روی صندلی و یا میگن برو
علت این که ادبیات را خوب نمی فهمیم این است که درک انتزاعی ما پایین است. وقتی درک انتزاعی پایین باشد زبان سمبلیک را درک نخواهیم کرد و به همین دلیل ما با ادبیات میانه ی خوبی نداریم چون ادبیات ما سمبلیک است. و ما اصلاً ذهن سمبل شناسی ندارم. ما فقط چیزهایی را می شناسیم که می بینیم مثلاً وقتی می گوییم رستم فکر می کنیم که رستم حتماً باید پهلوان باشد و وقتی می گوییم رستم مظهر قدرت است، اصلاً برایمان بی معنی می شود. چون درک انتزاعی خیلی پایینی داریم و توان درک زبان سمبلیک را نداریم و سمبل ها را نیز نمی شناسیم.
بچه های زیر 7 سال درک انتزاعی ندارند بنابراین وقتی با کودک گفتگو می کنیم باید راجع به عینیتی که وجود دارد، کاری که در حال حاضر کرده نه چند روز پیش، چیزی ساخته و .... راجع به همان صحبت کنیم ولی ما می نشینیم با بچه هایمان راجع به علوم صحبت می کنیم، پیدایش باران و منشأ ابر و غیره و دائم توضیح می دهیم و بچه هم که هیچ چیزی دم دستش نیست که لمس کند تا درکش کند.
بهترین کار برای این که درک انتزاعی کودک بالا برود این است که در رشد او دخالت نکنیم و کاری به کار کودک نداشته باشیم و اجازه بدهیم که طبیعت و نظام آفرینش کار خودش را انجام دهد.
وقتی برای زیر 6 سال سراغ یاددادن مفاهیم می رویم در حقیقت این نظم را برهم زده ایم که در مبحث شناخت مفصل صحبت خواهیم کرد. اما الآن بدانید که با کودک راجع به حسی که دارد، کاری کرده چه منفی چه مثبت و راجع به چیزهایی که برای او ملموس است و حضور دارد، صحبت کنیم نه در مورد مواردی که در گذشته اتفاق افتاده یا در آینده اتفاق خواهد افتاد. در لحظه باشید چون بچه ها در لحظه ی اکنون زندگی می کنند. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت74}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
#فدای_دخترم
پدر مادرا مژده..
دختر خانوما کوچولو مژده...
روز دختر رو برای دخترتان جشن بگیرید و برای ما عکس بفرستید. و در قرعه کشی صدها هدیه تبرکی آستان حضرت فاطمه معصومه (س) شرکت کنید.
🔸🔹🔸
جهت شرکت در مسابقه از تزیین ، کادو و کیک جشن فیلم و عکس (افقی) با هشتگ #فدای_دخترم تهیه کنید و ضمن انتشار در فضای مجازی آن را به آدرس( keramat.amfm.ir ) ارسال فرماید.
✅ کد کانال : ۶۵۴۴
برای ارسال آثار به قسمت(تشکلات) مراجعه کنید.
@nooredideh
کودکان در صورت کتک خوردن کنترل درون خود را از دست داده و توانایی تشخیص خوب و بد را از دست می دهند
و همیشه برای تشخیص درست از غلط چشمشان به تصمیم و عکس العمل والدین خواهد بود.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هدایت شده از کانال حسین دارابی
بمناسبت روز دختر و هفته کرامت 10عنوان کتاب مرتبط، مفید و ارزشمند، با 20درصد تخفیف توسط پاتوق کتاب عرضه میشه، از دست ندید👇
🔴قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری ( نویسنده حجتالاسلام پناهیانه)
9500 تومان 👈 باتخفیف 7600
🔴دختر شینا ( تقریظ رهبر داره)
قیمت 24 هزار تومن👈 باتخفیف 19200
🔴من میترا نیستم (روایت زندگی شهید زینب کمایی) جز پرفروشاست
23هزارتومن👈 باتخفیف 18400
🔴سرکار علیّه (چندروایت مادرو دختری درباره هویت زن) فوق العاده اثر بخشه. دنیای متفاوت مادر و دختر رو نشون میده که از دو نسل مختلف هستن و با نگاه خودشون به مسائل نگاه میکنن
17هزارتومن👈 13600
🔴دخترها بابایی اند
خاطرات شهید مدافع حرمه و فوق العادهس
33هزارتومن👈 باتخفیف 26400
🔴خودت باش دختر
(روانشناسیه و پرطرف دار)
30هزار تومن👈 باتخفیف 24000
🔴فصل فیروزه
15هزار تومن👈 باتخفیف 12هزار
🔴یک پارچه خانم
17هزارتومن👈 باتخفیف 13600
🔴3دخترون (3دخترماه پیشونی)
23هزارتومن👈 باتخفیف 18هزار
🔴دختر تبریز
خاطرات صدیقه صارمی، رزمنده، مربی پرورشی دهه 60
20هزار تومان 👈 باتخفیف 16
برای سفارش هر یک از کتابها وارد لینک زیر بشید، هرکدوم رو میخواید به سبد خرید اضافه کنید و درنهایت پرداخت کنید👇👇
http://patoghketab.com/shahrekord/product-tag/به-مناسبت-روز-دختر/
💕اینگونه نیکویش نما !
پيامبرخدا صلي الله عليه و آله:
🍃🌸 مِهر خداوندى از آنِ كسى باد كه فرزند خود را در نيكو شدنش يارى دهد.
روايتگر حديث مى گويد: به حضرت عرض كردم: چگونه مى تواند او را در نيكو شدنش يارى دهد؟
حضرت فرمودند:
🔸كارى را كه بآسانى انجام داده است از وى بپذيرد؛
🔹 از كارى كه انجام دادن آن برايش سخت است درگذرد؛
🔸او را به كارى بيش از توانش وا ندارد؛
🔹 و وى را نادان نپندارد
Join @nooredideh
کتاب-زندگی-حضرت-معصومه.pdf
11.42M
🗂مسابقه کتابخوانی حدیث کرامت ویژه نوجوانان
📥دانلود رایگان کتاب
#حدیث_کرامت
📥دانلود اپلیکیشن
https://cdn.amfm.ir/amfm-static/sites/14/app.apk
✏️جهت پاسخ به سوالات مسابقه به لینک زیر مراجعه کنید
Keramat.amfm.ir/nojavan
مخاطبین عزیز کانال جهت شرکت در مسابقه حتما نام کانال و کد اختصاصی کانال تربیت فرزند نور دیده را با کد اختصاصی ۶۵۴۴ وارد کنید.
🔷🔸💠🔸🔷
🌷 کانال اختصاصی تربیت فرزند نور دیده @nooredideh
🆔با کد اختصاصی شرکت در مسابقه ۶۵۴۴