eitaa logo
پاسخگو
6.5هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
222 ویدیو
73 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 اهمیت سلامت آب امام صادق علیه السلام : لاتُفسِدْ عَلَى القَومِ ماءَهُم ؛ آب مورد نياز مردم را آلوده نكن . 📚تهذيب الأحكام ج ۱ ص ۱۸۵ ✅ با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
💠 وظیفه مسافر مردّد در اقامت ده روز ⁉️ سؤال: مسافری که در جایی اقامت کرده و نمی داند ده روز می‌ماند یا خیر، وظیفه اش نسبت به نماز و روزه چیست؟ 🔷 پاسخ: 👇 نماز او شکسته است و روزه اش صحیح نیست، مگر اینکه سی روز به حالت تردید در یک جا اقامت نماید که در این صورت از روز سی و یکم ـ تا زمانی که در آنجا حضور دارد ـ نمازش تمام و روزه اش صحیح است هر چند قصد اقامت ده روز نداشته باشد. با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
💠 معنای جفت بودن تمام مخلوقات 🔹خداوند متعال در قرآن کریم فرموده: «وَمِنْ كُلِّ شَيْءٍ خَلَقْنَا زَوْجَيْنِ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ»؛ «و از هر چیز دو جفت آفریدیم، شاید متذکّر شوید». آیا «زوج» در این آیه شریفه به معنای نر و ماده بودن تمام مخلوقات است❓ 🔸در پاسخ باید گفت: تعبیر «زوج» در عربی صرفاً به معنای زن و شوهر و نر و ماده نیست، بلکه زوج به معنای هر دو چيزى است كه مقابل هم باشند، يكى فاعل و مؤثر باشد، ديگرى منفعل و متأثر، از آنكه فاعل است عملى سر زند و بر آنكه منفعل است واقع شود. همچنین به معنای هر دو چیزی است که با یکدیگر جمع شده و جفت شوند و یا قرین و همراه هم قرار بگیرند. این معنای عام، اختصاص به نر و ماده ندارد، اگرچه شامل آن نیز می‌شود. با تبلیغ کانال «پاسخگو» در ثواب نشر معارف الهی شریک شوید. @noorolaeme
سؤال👇 سلام غیدتون مبارک اگر کسی بخواد روزه قضا بگیره و برای سحر بیدار نشه و فقط نیت روزه کنه روزه اش درسته؟ مرجع رهبر پاسخ👇 سلام علیکم ایام بر شما و همه شیعیان مبارک روزه صحیح است. البته در نظر داشته باشید از مستحبات ماه رمضان سحری خوردن است و این هم در حقیقت برای درک فضائل سحر می باشد.
سؤال👇 سلام علیکم کسانی ک ساکن شهردیگه ای هستن ومشهدیاچابهارخونه خریدن وگاهی خونه خودشون مشهدیاچابهارمیرن ویکماه یاکمتریابیشتر یایکهفته اونجا ساکن میشن حکم نمازوروزه آنان چگونه هست؟کامل یاشکسته؟ مقام رهبری پاسخ👇 سلام علیکم نماز در مشهد و چابهار شکسته و روزه هم نمی توان گرفت مگر اینکه قصد ده روز اقامت را داشته باشند.
سؤال👇 سلام علیکم تاریخ روز اول رمضان چه موقع است جمعه ۴ فروردین یا ۳ فروردین. تشکر پاسخ👇 سلام علیکم تقویم پنج شنبه۳ فروردین را اول ماه رمضان ثبت کرده است و بر اساس پیش بینی منجمان و گروه های استهلال این احتمال صحیح است. البته تا شب باید صبر کرد تا گزارش گروه های استهلال بیان شود.
سؤال👇 سلام وقت بخیر کسی که در طول هفته دو روز سرکار میره و چهر روز تعطیل هست و محل کارش هم شهر دیگه ای است، حکم نماز و روزه اش چطور هست؟ آیا محل کارشون وطنش محسوب میشه؟ مرجع تقلید آیت الله مکارم شیرازی ممنون از پاسخگوییتون پاسخ👇 سلام علیکم محل کار به شکل بیان شده در سؤال وطن نیست اما درباره نماز و روزه طبق فتوای آیت الله مکارم اگر به یک شکل از صورت های زیر سفر دارند نماز کامل و روزه هم صحیج است: انسان در یکی از این چهار حالت، کثیر السفر می شود و نماز و روزه اش در بین راه و مقصد کامل است: 1-در مدت زمان یک ماه، هر روز (هرچند بدون جمعه ها) رفت و آمد کند. 2-در مدت زمان 45 روز، 5 روز در هفته رفت و آمد کند. 3-در مدت زمان دو ماه و بیشتر، حداقل سه روز در هفته (یا 12 روز در ماه) رفت و آمد کند. 4-در مدت حداقل دو ماه و کمتر از دو سال، حداقل سه روز در هفته در جایی بماند.
سؤال👇 سلام وقت بخیر فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را به همه ی مسلمانان تبریک عرض می‌کنم دختر من پونزده سالشه نماز نمیخونه ولی روزه هاشو تا بتونه میگیره حالا حکم این روزه ها چیست که گاهی یادش میره نمازشو بخونه ممنون از کانال خوبتون واقعا عالیه پاسخ👇 سلام علیکم خواندن یا نخواندن نماز شرط صحت روزه نیست. اگر شرایط روزه رعایت شود، روزهدها صحیح است.
سؤال👇 سلام خسته نباشید کسی که وطنش درگز باشه ومحل زندگیش جای دیگه حکم روزه هاش چه جوری چون قصد رفتن به وطن خود را داریم بعدش هم ما هر هفته میایم به درگز آیت الله مکارم شیرازی پاسخ👇 سلام علیکم در فرض سؤال نماز در وطن و محل زندگی کامل و روزه صحیح است.